Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
REFAN със специална серия за Пловдив – Европейска столица на култура
REFAN със специална серия за Пловдив – Европейска столица на култура
Автор: ПИК
Дата
Дата
2821
Коментари
0
REFAN със специална серия за Пловдив – Европейска столица на култура

Български дух и традиция лъхат от новата козметична линия  Refan’s Rose с логото на Пловдив‘2019. В състава на продуктите в органичната серия, произведена от българската компания, главно действащо лице е неповторимата розова вода с деликатния й аромат.Дизайнът на опаковките също е завладяващ и тематичен - стилизиран и изчистен букет от български рози.

Ето защо напълно логично и оправдано е решението на REFAN да използва нейното пускане на пазара, за да оповести партньорството си с Пловдив 2019 – Европейска столица на културата (ЕСК). Така компанията дава възможност на посетителите на хилядолетния град да отнесат със себе си късче от духа на Пловдив и България. А на пловдивчани – да съпреживеят гордостта от родния си град чрез неповторим аромат.

Eстествен е изборът на козметичния бранд да изрази съпричастността си към значимото събитие като стане официален партньор на Пловдив 2019 – ЕСК. През годините "Рефан България" се е превърнала в една от емблематичните пловдивски компании, заради активната подкрепа на различни социални, културни, благотворителни и спортни инициативи в града под тепетата. Козметиката й с натурални съставки отдавна представя България по най-добрия начин по света.

   На пресконференция, на която фондацията и фирмата официално обявиха партньорството си Кирил Велчев - изпълнителен директор на фондация  Пловдив 2019 – Европейска столица на културата, изказа  искрена, гореща благодарност към Ангел Попов – управител на козметичната фирма REFAN , за провежданата от него и фирма REFAN богата социална дейност в полза на града и заяви:  „Краят на приятелството с 29-годишната компания няма да настъпи в края на годината, в която сме Европейска столица на културата. Това, че има брандиран продукт с „Пловдив 2019”, не означава, че той ще остане само за 2019 година" и допълни:  „Освен с разпространение на логото, от козметичната компания подпомагат фондацията и финансово, като вече са допринесли за организацията на няколко събития.  Представителките на козметичната компания -  Албена Димитрова и Велина Евтимова, благодариха за топлите думи и обещаха,че от REFAN няма да спират дотук,водени от житейската мисия,на която винаги са били верни – да помагат!

 

 

 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?