Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
КАТЕГОРИЧЕН ОТКАЗ: ЦИК уби мераците на Мая Манолова за касиране на изборите! Ето защо това не може да се случи
КАТЕГОРИЧЕН ОТКАЗ: ЦИК уби мераците на Мая Манолова за касиране на изборите! Ето защо това не може да се случи
Автор: ПИК
Дата
Дата
140607
Коментари
30
КАТЕГОРИЧЕН ОТКАЗ: ЦИК уби мераците на Мая Манолова за касиране на изборите! Ето защо това не може да се случи

Аз считам, че към момента няма основание за касирането на изборите. Това каза говорителят на ЦИК Александър Андреев по повод на искането на Мая Манолова изборите в София, които тя загуби, отнасяйки оглушителен шамар от избирателите, да бъдат касирани.

"Дали има основания за касиране е въпрос, който трябва да бъде разгледан от съда. Административният съд е този, който трябва да прецени дали тези доказателства могат да касират изборите. Не сме запознати със съдържанието, тъй като тези жалби минават през СИК. Не знаем какви доказателства са предоставени", обясни той още пред Би Ти Ви, показната акция на Манолова и хората около нея, които се похвалиха, че внасят 14 класьора.

"Купуването на гласове и евентуално извършените престъпления не са в компетентността нито на ЦИК, нито на СИК. Те са водещите в тези избори. По тези въпрос, по които комисиите са компетентни, бихме могли да участваме и изложим своите доводи", коментира Андреев намеренията на Румен Радев за среща с ЦИК.

"Процентът на недействителните бюлетини не е чак толкова висок, колкото беше цитиран в определени медии", обясни още Андреев.

"Искането на главния прокурор беше мотивирано. В тези избори тези искания бяха повече, приблизително около 11 случая. Задържане имаше само за петима от кандидатите. Подобни искания е имало и при предишни избори", обясни Андреев за арестуването на кмета на Несебър Николай Димитров, който полжи клетва с белезници, след като беше арестуван от спецпрокуратурата в разгара на предизборната кампания.

Напиши коментар »
(30)
1
ЦИК и ОИК са мутренско образование на мутренска “квотна” система. Далаверите там са от компетентността на Административния съд,а не само разследване на самите комисии,така че приказките на говорителя са излишни!
2
Сестра ГАЛЕВА да духа ...супата!
3
Пик са се превърнали в брутални тиквения слуги на ШАЙКАТА ! Защо ли Антон Тодоров ги е нарекъл така ?
4
Когато фактите и документите говорят дори и купеното слугинажно ЦИК трябва да замълчи- Ще останат в изборните анали като ЦИК при която има 660000 невалидни бюлетини, повече от подготвените за фалшификация в Костинброд, сбъркани и дописвани списъци, изчезващо мастило в химикалките оставени за ползване от избирателите, купен и организиран вот в цели секции, неграмотни и несъвестни служикели по секции и не без значение най-скъпите избори до сега, по-скъпи дори от най-скъпите в Румъния, която е далеч по-многобройна и съответно повече бюлетини и персонал.....
5
Чакам безработната Костинбродската брантия, за да я назнача като работеща маман, в един от бардаците си.
7
скапана снощи-очаквам скоро да се размирише съвсем...
8
Пореден среден пръст за Червената Костинбродска Свиня
9
Важното е,че те дадоха по тАлАвизора...
10
Шум...дата Мая продължава да изтрещява. Отврат .смрад...политическа нечистоплътност.
11
ДУХАЙ ДУ ДУ , СЕСТРА ГАЛЕВА .
12
Вече ми се повръща от тая жалка ненаситна за власт и пари жена. Мая е жалък хамелеон, жалък алчен боклук, продал се на психо десните боклуци заради жаждата и за власт. Гнус ме е от нея, защото продаде мъжа си, продаде партията си, изплю се и на помощта на Борисов, продаде народа и феновете си, и се предложи на един гнусен гном с вибратор. Плюя на тая жалка и лека жена, за която съвест и чест са чужди неща.
13
Госопдине Андреев, жалка банкянска марионетка и долен лакей! Не си ТИ този, който ще каже дали ще има касиране! Ще има, господине Андреев, ще има! Защото балотажът в София беше белязан с чудовищни фалшификации, преправени протоколи, други изтрити със симпатично мастило, което, ти да видиш съвпадение, е била раздавано на избирателните комисии от Общината, както и с купени десетки хиляди цигански гласове!! От столична община, господине Андреев! Жална ви майка, господине Андреев, жална ви майка банкянска на всички престъпници, които опорочихте и тези избори! Особено на онзи дърт "математик", на когото окото му не мигва, че е станал вече за посмешище на цял народ! Шайка мерзавци, може този път да ви приседне и да се задавите!
14
Никакво касиране на изборите!!!! Сами сте си виновни дебили вместо да ходите за гъби и риба да бяхте гласували, не да оставяте мангалите и общинските служители да гласуват. Докато лумпенизираният дебилен народ не разбере че дам трябва да определя бъдещето си а не да го остава на Циганите платени от ДБ, БСП и ОПГ Шайка ще е така. Сега няма право да се оплаква и да иска касиране. Сами сте си виновни.....
15
Много прости много злобни и некомпетентни хора са червените нещастни драскачи тук. Голям кеф като ви чета глупостите. Много знаете много разбирате....Мая е лешпер шавра..нтия . Няма бъдеще. Много е зле.
16
БИТИЯ -БИТ, ЕВАНИЯ - ЕВАН, НА МАНОЛОВА Й ХАРЕСА И ИСКА ПАК!
17
Къде са били хората на Манолова при броенето на бюлетините.Във всяка СИК има хора на Манолова.Защо не са гледали какво става при броенето и да спрат фалшифицирането на изборите тогава?
18
Социал/комунистическата партия никога не е признавала с достойнство загубата. Видната приватизаторка К. ИМПЕКСОВА е срам. Дори и в родното и село, както и в Кюстендил са не желани. Референдум за отпадане закона за давност за фалитът, разграбването и начинът на извършване на приватизацията, фалитът на банките и откраднатият пенсионен фонд. 30г.замитаме истината под килима, народът да си мълчи. Едва тогава ще падне заблудата на комунистите, че ще останат безнаказано да грабители да искат ново дестабилизиране на държавата. Младите не знаят, но по-старото поколение да не се прави на късопаметно как се живееше по времето на СОЦА зад железните врати, режимът на тока, празните магазини, купонната с-ма. Само за 1 виц, отиваше на топло. Възрастова граница за кандифатстване във ВУЗ. Съсипаха младостта и мечтите на хиляди будни младежи, които предпочетоха да се развиват тихо и кротко, като станаха членове на БКП. Днес се стараят да затвърдят независима Б-Я на европейско ново, но комунистите, начело с Р. ВЕТОТО всячески се стараят да дестабилизират д-вата, за да излезем от ЕС и НАТО. ТОВА Е ПАГУБНО ЗА Б-Я И народът. Това е вредно и ние трябва да отстояваме извоюваната ди независимост. Малък шанс, че ни се размина да станем 16-та република на бившата СССР, за което напират днес комунистите. Дано повечето хора го осъзнаят. Успехите на ББ изложиха комунистите и МУНЧО, който е зависим от РЕШЕТНИКОВ и РУСИЯ за изборът му на президент. Народът подцени вредата от тези, които фалираха, разграбиха и приватизираха д-вата. Нормално е да си казват: "народът е дебилен, веднъж ни простиха и ни се размина, ЩЕ УСПЕЕМ ОТНОВО". ТОВА ЛИ ЗАСЛУЖАВАМЕ, СЛЕД ТРУДНИЯТ ПРЕХОД. ББ Е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА, КОЙТО МОЖЕ ДА ВОДИ Б-Я ПО ПРАВИЛНИЯТ ПЪТ. От стара и разграбена от комунистите София, днес сме свидетели на много постижения. Вместо да благодарност, вие злобари червени плюете. Както се казва "НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО"! Ето защо държавите се развиват, защото простолюдието им също се развива, работят здраво и защитават независимите си държави. За мен е очудващо, как може някои да имат робска психика? Как въобще в мозъкът ви идва мисълта да подкрепяте комунистите. В името на децата и внуците, трябва да подкрепим пътят на Б-Я за ЕВРОПЕЙСКА държава.
19
БИХ Я НАЕВАЛ МАЯ ОБЩАТА
20
Сестра Галева пак напъва а дано пак не се чуе едно пръц мъка мъка другари
21
Сестра Галева пак напъва а дано пак не се чуе едно пръц мъка мъка другари
22
Повръща ми се от тая скапана комунистическа, гнусна помиярка Галева/ Костинбродска!!! Народеее.. , не заспивай, ами грабвай метлите и ДА ГИ ИЗМЕТЕМ тия рубладжии като започнем от Грипена, та свършим с тая помиярка...!
24
ЗАЩО ГАЛЕВА ЗАЩИТИ ИМЕННО КМЕТА НА НЕСЕБЪР ......НЕЗАВИСИМОСТТА МАЙ НЕ Е ТОЛКОВА НЕЗАВИСИМА......А ?!В НЕСЕБЪР “ НЕЗАВИСИМОСТТА “ Е ТОООЛКОВА ГОЛЯЯЯМА ,ЧЕ НАИСТИНА СА НЕЗАВИСИМО- ЗАВИСИМИ .... ХОРАТА ГИ Е СТРАХ ДА КАЖАТ ЗА КОЙ СА ГЛАСУВАЛИ ВСЪЩНОСТ ...ЗА МИТЮ ОЧИТЕ ИЛИ НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО ...А ГАЛЕВА ИСКА НАПРАВО ЦИК ДА Я ПРОИЗВЕДЪТ В КМЕТ НА СОФИЯ .....Я ..Я НЕМА А СИ ИГРАЙ НА ДРЕБНОУУУ......НАПРАВО ЦИК ДА И ВРЪЧИ ПЕЧАТА НА СОФИЯ И ГАЛЕВА ДА МИРЯСА .....ТЯ ТАКА Е СВИКНАЛА ЦЯЯЯЯЛ ЖИВОТ ....ДА ЗАНИМАВА ОБЩЕСТВОТО СЪС СЕБЕ СИ И СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ КОМПЛЕКСИ ....!
25
Дъртата червена кукувица да каца на кюстендилската си слива!
26
Костинбродската ,червена,червива слива си отива, завинаги ииииииииии¡!!!!
27
Мая оскурец мая
28
Г-жо Манолова,не съм фен на Г-жа Фандъкова,но трябва да приемете Поражението Си,с Достойнство,ако имате такова
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
Нещо не ми става ясно как цик ''убил мераците за касиране'' ама иначе всеки час говори и се оправдава че ова зависи от съда??? Явно искат да докажат за сетен път че както те са подлоги гербави такава е и ''независимата'' съдебна власт след като при толкова очевадни нарушения пак гербавите ще защитава...ЦИК е една ненужна високоразходна измислена институция дето сано узаконява властовите искания.....
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?