Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
СИГНАЛ ДО ПИК: Застъпници на Мая Манолова изпързаляни - не си взели парите за балотажа
СИГНАЛ ДО ПИК: Застъпници на Мая Манолова изпързаляни - не си взели парите за балотажа
Автор: ПИК
Дата
Дата
219229
Коментари
47
СИГНАЛ ДО ПИК: Застъпници на Мая Манолова изпързаляни - не си взели парите за балотажа

Застъпници на загубилата изборите Мая Манолова все още не са си получили парите за балотажа, съобщават в сигнал до ПИК недоволни софиянци. Вече втори ден отговорниците на Манолова по избирателни райони в столицата не си вдигат телефоните, а прецаканите застъпници се гласят да пускат жалби в полицията.

В сигнала си до агенция ПИК застъпник на бившата омбудсманка на първи тур споделя, че едва е успял да си вземе парите и затова не е участвал на балотажа. След втория тур обаче редица негови колеги са го потърсили с молба за помощ, тъй като не получили и стотинка за работата си.

От сигнала става ясно, че застъпниците на Манолова или поне част от тях имат да получават по 50 лева, колкото е било заплащането им за балотажа. Втори ден обаче никой не се свързва с тях, за да си получат парите, а опитите им те да осъществят контакт с отговорниците по избирателни райони ударили на камък.

Оказва се, че въпросните ръководители не си вдигат телефоните, а преметнатите софиянци са в безизходица. Част от тях са готови да пуснат жалби в полицията, но други се страхуват, тъй като в жалбите ще им изтекат данните.

Потърпевшите граждани са били регистрирани като застъпници, а голяма част от тях все още си пазят и заявленията за регистрация. Те се надяват внимание да им обърне и ЦИК, за да може да си получат парите от инициативния комитет на Мая Манолова. Някои от тях обаче се притеснени, че трудът им ще бъде възнаграден, тъй като бившата омбудсманка загубила изборите и може сега да се покрие.

Напиши коментар »
(47)
1
Мая е истинския победител !
2
МНОГО МИРИШЕТЕ СПРЕТЕ СЕ МАРШ В БАНКЯ АЙНАРИ ДОЛНИ
3
Как им го тури Мая , 3 дена след изборите не могат да спрат да цвилят :)
4
БОЙКО ДЪРЖИ В РЪКА В-К "ФАЙНЕШЪЛ ТАЙМС"НО НЕ ЗНАЕ АНГЛИЙСКИ-ОЧЕВИДНО Е СРАЛ..
5
манолова не си изпълни мисията да стане кмет и спонсорите спряха кранчето
6
....от отдела за измишльотини в редакцията на ПИК.
7
Мая ви би и вече ви се вижда края , затова ли още сипете жлъч ?
8
така е който вярва на лъжливата кранта манолова остава с "пръст в г@з"
9
Мая Костинбродска е жалък хамелеон, жалък алчен боклук, продал се на психо десните боклуци заради жаждата и за власт. Гнус ме е от нея, защото продаде мъжа си, продаде партията си, изплю се и на помощта на Борисов, продаде народа и феновете си, и се предложи на един гнусен гном с вибратор. Плюя на тая жалка и лека жена, за която съвест и чест са чужди неща.
10
Цял ден лая срещу Мая. .
11
Който се е хванал с измамницата маяма нека си понесе заслуженото! Как повярвахте на тая червена кучка??
12
Като има балами, да и вярват на тая лъжлива пръдня, нека ги лъже. Застъпника винаги е купен глас, само дето БСПдираста е научен да взема, не да дава. Само да попитам за протокола и истината, червеното пиадле Божанков, от къде е взело по 150лв. за цигански глас. Откъде това БСПдирастче, което се прави на Божа кравичка ненапита, е откраднало тия стотици хиляди лева като се знае, че пиадлетата си плащат плющенето, и не могат да спестят от това!! Ха ха ха, чета плиткоумните коментари на Импексовата крадлива БСПдирастия и стигам до извода, че Герберския вибратор, колкото по надълбоко им влиза, колкото и повече Герберски бой ядат, толкова повече пишат и бълнуват простотии. По интересно е, че психо десните, както ги наричаше Костинбродската разпоретина, водени от Рада дълбоката и Гнома, се одупи редом до своите крадливи червени братовчеди, и чакат някой да им нашиба с крак вибратора. Все пак Импексовата Курабия СлаНинова и черния Мавър, по едно време си играха на Бони и Клайд и чичко доктор!!
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Б.РАК НА П.ЪРДЯЛКО
15
МАЯ МАНОЛОВА БЕШЕ ИЗХРАЧЕНА ОТ СТОЛИЧНИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ И НА ДВАТА ТУРА С ГОЛЯМА РАЗЛИКА В ПРОЦЕНТИТЕ. ДА СЕ КАНДИДАТИРА В КЮСТЕНДИЛ ЗА КМЕТИЦА, НО И ТАМ ЩЕ Я ИЗХРАЧАТ.
16
Леле, тя открадна парите дето и дадохме за да купува гласове. Всеки знае, че застъпник е купен глас, как така няма да плати. Ега ти крадлива курабия, и тя щеше кмет да става. Ако не плати, ще и пратим песента ” Бяла роза”.
17
Еми кой - той, Машя са огащи.
18
19
Ха ха, двете червени алчни Импексови курабия, ще се сасизядатмоизядат, коя да поведе крадлива бащина дружина. Едната дори прибягна и до психо десния вибратор, за да изпълни пъкления си план!!
20
Нормално за БеСеПерстите и метресите им....
21
Деа лакомите гъзове, деа. Аз да не съм тръгнал да ставам кмет на Кюстендил. Ае марш на село
22
В ПИК и БЛИЦ стават все повече статийте, под които не се допуска коментар. Това разбира се са статии свързани с "любимците на народа".
23
отговор на коментар
Със задните си части ли?!
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
просто някои хора в озлоблението си към Мая започват да стават отблъскващи. Да, жената може да е имала грешки и в кампания и тн няма безгрешни. Обаче се изправи САМА срещу мракобесното статукво в София и смело поведе борба, от която мнозина се СНИШИХА и тръгнаха да търсят косури. Все едно усмихнатото лице на купения вот може да компенсира 10 годишни грешки с няколко изтъркани лафа срещу Манолова и екипа и. А каква беше визията на Фандъкова - освен зверски натиски и зверска агресия? Никаква, както и цялото и управление. ЕДНА НУЛА, а сега всички анализатори се подмазват, защото чакат около софийската трапеза. Мая беше много достойна и си свърши работата, а тези с корупцията и купените гласове опорочиха изборите!
26
Баси червените кратуни, баси??!! мая повела борбата?!?!
27
отговор на коментар
Ама,съвсем сама-самичка ли?!
28
НАВРЕМЕТО И БАРЕКОВ ТАКА НАПРАВИ, НАЛИ СА И ДВАМАТА ОТ КОСТИНБРОТСКАТА ВИСША ШКОЛА.
29
Да си бяха взели поне по едно парче от прескъпата й палатка за спомен. Щяха да спечелят повече от 50 лева.
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
За сметка на застъпниците на Мая Манолова, които, според винаги "точната" информация на ПИКнята, сметката на гербаджийските купувачи на гласове със стотиците хиляди цигани, е уредена напълно! Всичко е изплатено! Циганите са доволни и чакат следващите избори! Ставало дума за милиони, защото все пак, по 250 - 300 лв. на цигански калпак не са малко пари, нали! Да, ама гербаджийските престъпници нямат финансови проблеми, за олигарсите им пък въбще не сатва дума!
32
СЕСТРИЦА ГАЛЕВА КОСТИНБРОДСКА И КАКА КУРИ СА ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ЛЪЖАТА!
33
Че кой нормален човек ще се съгласи да е застъпник за една костинбродска мас.тия ? Такива пишман софиянци създадоха суматоха и срам за столичани - да гласуваш за една измамничка - върла комунистка и пре.дател ????!!!!
34
Бой и е@ не се връщат! На излъганите чистито! Да се оплачат на Обмосмана, а той на ББ за по сигурно. "Докато има говеда, ще има и касапи" Професор Брадистилов.
35
СМЕТНАТА ПАЛАТА КАЗА ЧЕ ДАРЕНИЯ НАД 1000 ЛЕВА ЗА ПРЕДИЗБОРНИ РАБОТИ , ТРЯБВА ДА МИНАВАТ ПО БАНКОВ ПЪТ ...ТОЕСТ ДА ИМА ОТЧЕТНОСТ И ТРАНЗАКЦИЯ .....ОТ КЪДЕ ИДВАТ ПАРИТЕ И ПО КОЯ СМЕТКА СЕ ПРЕВЕЖДАТ ...? ГАЛЕВА ДАЛИ ИМА ДОКУМЕНТИ ЗА ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАПМАНИЯ И МАТЕРИАЛИТЕ КЪМ НЕЯ ..?!
36
ШИ ВИ ДАМ ЕДНИ МОЛОФЕЕВЦИ , КАРТЕЧНИЦИ И РАЗНИ МАЛИНОВЦИ И РЕШЕТНИЦИ ...КАТ ВА ЗАПУКАААААМММ.....САМО НА КАРТЕЧНИЦИ ШЕ МИ СТАНЕТЕ ...ЕЙ..!
37
Защо ли не са си взели парите ? Дали пък бат Бойко да не им ги плати ? Нали той се похвали преди време , че е човека , който НАЙ-МНОГО е помагал на Мая. За него като едно полуБОЖЕСТВО , това ще е лесна работа , нали ?
38
Ако познаваха котилото на Сестра Галева, нямаше да им е чудно,защо са ги пр---------ли!!!!!
39
Галева-Костинбродска е лъжлив боклук.Как не миряса тази жена бе?Егати и безочното същество.Голям късметлия е Паунов,че се отърва от нея!
40
Кеф, маро, кеф ! Сестра Галева прецака безмозъчните и алчни измекяри на кюстендилската слива и оня с вибраторите . Честито! Така се готвеше Костинбродската мастия да излъже и ограби и София! Да, ама НЕ! Софиянци не ядат доматите с колци ! Сбирщината стъпи на криво, изяде дръвцето. Сбогом психосиня и кърваво червена мъгла, София не се продава!
41
Тоя измекярски сайт е налазен от ужасно много герберастки тролове!
42
Дрън, дрън глупости, гербарите фалшифицираха изборните резултати и сега чрез платени чиновници се опитват да прикрият истината .
43
№28,вярно,че и Бареков така направи. Това са фалшивите хора,които гонят собствена облага. Добре,че софиянци не я избраха(въпреки,че има доста заблудени). А сега тези дето бяха зад нея да я хванат за шлифера тая латерна. В Мая само една голяма уста ииии....нищо повече!
44
отговор на коментар
Болен мозък си бате!
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
отговор на коментар
На какво се смееш. Доказателство, че главата ти е декоративно приложение към зад@ника. Не го мисли Бойко, те си имат преводачи. А ти доказваш колко си жалък и примитивен. Стани премиер и след това ще имаш думата. Колкото до М. КОСТИНБРОДСКА , застъпниците да преценят, за кого са се застъпващи. М. КОСТИНБРОДСКА ще започва да съди, трябва да възстановява 2 млн.лв.на братя ДИНЕВИ. КАКВА сума ли трябва да възстановява на циганският барон. Колкото до циганите, убедена съм, че повечето са гласували за нея. Тя е щедра в популистките и обещания, те пък вярват, че някой нов ще им дава, без да работят. Хора неграмотни, когато ви се обещават високи пенсии, защо не се запитаме от къде ще дойдат тези пари? Това е не е бездънна яма. Парите идват от данъците на работещите. Няма да е лошо пенсионерите да се съберат пред "Позитано" 20 и да питат КОРНИ ИМПЕКСОВА КОИ ФАЛИТАХА, РАЗГРАБИХА И ПРИВАТИЗИРАХА ДЪРЖАВАТА? ДА ПИТАТ Р. ГЕЧЕВ КОИ ФАЛИРАХА 16-те БАНКИ? КОИ ОТКРАДНАХА ПЕНСИОННИЯТ ФОНД? Грозна картинка, социалистите/комунисти изавършиха този уникален грабеж, от Бойко искат увеличения. НАГЛОСТ! Колкото до мед.сестрите, увеличение спрямо заетостта. Моето мнение е, че най-натоварени са в ПИРОГОВ. Всеки спешно ходи там. Моля, преди да пишете, ограмотете се. Промяната започна с ГЕРБ! Комунистите оставиха София РАЗОРАНАТА ЦЕЛИНА. Днес, тя е по-красива от всякога. Не може да не си даваме сметка, колко много неща се промениха. Наглост е на бялото да казваме черно. ГЕРБ Е ЕДИНСТВЕНАТА ДЯСНА АЛТЕРНАТИВА ЗА ЕВРОПЕЙСКА Б-Я! яхве свидетели на "уж" десни, заедно с комунистите. Е, НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА БЕЗОЧЛИВОСТ!!
47
отговор на коментар
Трябва електронни избори вече народе стига заблуждения...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?