Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК TV! ЦИК отговаря на въпросите на Сидеров за екшъна с БНТ (ОБНОВЕНА)
ПЪРВО В ПИК TV! ЦИК отговаря на въпросите на Сидеров за екшъна с БНТ (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
38788
Коментари
9
ПЪРВО В ПИК TV! ЦИК отговаря на въпросите на Сидеров за екшъна с БНТ  (ОБНОВЕНА)

Представители на ЦИК отговарят на въпросите, поставени от лидера на "Атака" волен Сидеров заради казуса, възникнал след протестите пред БНТ. Сидеров настоява, че недопускането му в предизборен национален ефир е нарушение на закона, в което нарушение ЦИК е съучастник, тъй като не е предприела мерки за изясняване на ситуацията.

Днес Сидеров и привърженици на "Атака" протестираха час и половина протест пред БНТ, след което шествието тръгна към ЦИК, за да поиска нова среща с членовете на комисията. Там обаче охраната обясни, че няма никой от членовете и заседанието е от 14 часа, заради което може да влезе само лидерът на "Атака", но без екипа му и медиите.

В 13,30 ч. стана ясно, че Сидеров ще бъде приет в ЦИК на заседанието на комисията от 14 часа и той разпусна привържениците си.

От ЦИК изразиха становище, че среща с представители на медиите е неуместна и е редно те да разговарят само с депутати.

След час заседаване в 15 часа те си дадоха почивка и вероятно след нея приеха чакащия отпред Сидеров. 

"Получих разбиране от ЦИК и се надявам на справедливо решение. Ще продължа да си търся правата", каза след срещата си в ЦИК Сидеров. Той благодари на комисията, че са го приели веднага и са прекъснали редовното си заседание. Сидеров ще внесе сигнал, въз основа на който очаква ЦИК да се произнесе дали БНТ е в нарушение. Косимията не е притежавала споразумението между БНТ и "Атака". Сидеров им го е дал, за да се запознаят с него. 

"Решението на Кошлуков е самоуправство. То не е законосъобразно. И не става дума само за "Панорама", тя мина", поясни Сидеров. Той уточни, че той и екипът му ще продължи с протестите си. 

 

Напиши коментар »
(9)
1
Хахо ле Хахо , дърта руско-турска гювендиьо !! Лапаш ли Хахо рязани , рязани Хахо за рубли , за рубли Хахо , обезценени .................................... !
2
Хахо ле Хахо , дърта руско-турска гювендиьо !! Лапаш ли Хахо рязани , рязани Хахо за рубли , за рубли Хахо , обезценени .................................... !
3
БЛЯДЬ Бойковская...
4
Липсва ми сополивата Мама Кучка . И понеже е била много кадърна са е направили комисар в Европарламента по въпроса на дървеното желязо . Голям ресор са и дали на умницата
5
Сидеров е най-честният политик!Жалко за този народ,който го обвинява за всичко.Никой от грабителите на България не плют и мачкан толкова.Какво ви е виновен този човек.Никога не е управлявал държавна институция,никога не е крал,винаги гласува,каквото иска народа.Дори когато го нарекоха златен пръст,той гласува, както искаше народа.Тогава народа поиска Бойко да падне и Сидеров осигури кворум,като гласува въздържал се и бе избран Орешарски.Това са факти,но го плюят незаслужено.Благодарение на Сидеров,не се прие Истанбулската конвенция.Благодарение на Сидеров, ще се довърши строежа на болницата в Ямбол,която се строи 40г.Никога не се е отмятал от обещание.Обвиняват го за всичко, защото така е по лесно.Но трябва да си наивен за да смяташ,че седем депутати могат да оправят държавата.
6
Ако беше по времето на Хитлер,щеше да го ликвидира още при раждането му.
7
Долен Субссйдеров го натириха от копанката с лапачката и взе да вие от глад!Взеха му хубавия сладък кокъл... Боко Тиквата му бръкна в дуп@р@т@ с боксова ръкавица.Съдбата на такива измекяри и сребролюбци като Болен е винаги тъжна и трагична! Боленчо, запиши си час за посещение в Бюрото по труда-София!
8
Няма до момента по-чист политик в целия преход. Лошото е,че може би се нагласят процентите и Атака са винаги ощетени.Атака има в пъти повече привърженици от МВРО и митингите го показват.Но на МВРО се дават 8%,а на Атака 0.01% И това ако не е измама.МВРО правят схеми с паспорти,със самолети, апартаменти, имоти на БА, Истанбулската конвенция,а процентите, вместо да падат, противно на логиката и реалността,се покачват.Съвсем за шарани ни взехте.Който слушка господарите,го бутат нагоре,а който не слуша,го наричат пияница, психично болен и наркомани.Това са само факти, извинявам се,ако има нещо.
9
отговор на коментар
Точно така.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?