Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Астролог с мистична прогноза: Сблъскваме се с неизвестни сили
Астролог с мистична прогноза: Сблъскваме се с неизвестни сили
Автор: ПИК
Дата
Дата
19725
Коментари
0
Астролог с мистична прогноза: Сблъскваме се с неизвестни сили

Денят има силна енергия. Свързан е с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Добре е да се занимавате с енергийно лечение. Ден за възстановяване на справедливостта, за борба за истината, за подаване на молба в съда. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за днес.

"Запазете пълна яснота на мислите си. Препоръчва се колективна работа, сключване на важни сделки. Подходящо е за започване на нещо ново, особено, което има  дълготрайни перспективи", съветва тя.

"Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съвети днес. Денят е добър за сватби и преминаване на нова работа. Излизайте навън на разходка и сред хората. Благоприятно е да се раздава милостиня, но да се взема не се препоръчва. Ден за тотална борба с домашните и градинските паразити. При залез слънце е най-добре да разпускате. Добре е да се обхождат големи пространства", прогнозира астроложката.

"Не се препоръчват операции. Не трябва да стоите вкъщи в уединение. Не пътувайте на далечни разстояния и не пътувайте сами, за да не ви застигнат неприятности. Ако имате компания - може. Опасно е да проявите нежелание и неумение да платите на доброто с добро", завършва хороскопът си Ивелина Пенчева.

Още по темата
Астролог с мистична прогноза: Този вторник е съдбоносен
Часовник
12:00
Много мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Всичко днес трябва да носи радост. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?