Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК: Премиерът Борисов с важна среща с престолонаследника на Абу Даби (СНИМКИ)
ПЪРВО В ПИК: Премиерът Борисов с важна среща с престолонаследника на Абу Даби (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
34599
Коментари
27
ПЪРВО В ПИК: Премиерът Борисов с важна среща с престолонаследника на Абу Даби (СНИМКИ)

Министър-председателят на България Бойко Борисов е провел среща с престолонаследника на емирство Абу Даби и заместник-върховен главнокомандващ въоръжените сили на ОАЕ шейх Мохамед бин Зайед Ал-Нахаян.

"Проведох среща с престолонаследника на емирство Абу Даби и заместник-върховен главнокомандващ въоръжените сили на ОАЕ шейх Мохамед бин Зайед Ал-Нахаян, пред когото изразих задоволство от активизирането на двустранните отношения в резултат от създаденото политическо доверие и общо желание за задълбочаване на сътрудничеството. Взаимното откриването на посолства в София и Абу Даби вече дава положителни резултати. Потвърдих участието на България в Световното универсално изложение EXPO 2020 в Дубай. За да издигнем отношенията на нашите две страни на още по-високо ниво, поканих Мохамед бин Зайед Ал-Нахаян да посети в България", написа във Фейсбук Борисов.

Напиши коментар »
(27)
1
Ще открият ли ОАЕ в Булгаристан "Камил газ-сервиз" ? Че хиляди камили натоварени с кофи пълни с втечнен еврейски газ чакат да залеят пазара и да пълнят хъбчето на „Слънчо“ с газ !!!!
2
Ганьовците - "полиглоти" гледат кротко и послушно !
3
Екскурзии за последно!
4
Ще правим завод за ремонт на камили ли ? Аман от просташка бойковщина !
5
Не се подигравайте бре - даже ще обяздваме камили и на тиквата ще му бъде даден девети дан БЕДУИН !!!
6
Да срещам се аз, показах им деветият дан и счупих малко дъски от Банкя. Така е в България стана на печено затова екскурзия платена разбира се от дебилите симпатизанти на Герб. Айде отивам да се излагам още. Конгратчулеишън дебили
7
Крият парите си и после ги връщат в БГ уж като арабски инвестиции. Нема лабаво. Добре са се изучили от пионерите на Ботуша.
8
Пик с тази екскурзия на нашите хубавци ,изядоха пенсийте на 500 пенсионера за 10 години Това защо не го отразявате
9
А сега очакваме снимки от рожденния ден на Цветелина Янева и премиера в Дубай
10
...колко откровена Тролска помия! Сам ли ги измисляш , или сте екип?
11
Немали важна среща с Пеевски
12
............БАЦО ДУНЕРА БЕЗ САБА......САБИА БЕ !......ВИНЕТУ ВЕЧИ Е АРАПЕ !........ША ГУ ЖЕНАТ ЗА КАМИЛА !......
13
Номера от стари, селски вечеринки !!! Срещнах, обещах, те обещаха........диря няма !!! Важно е да се издигаш в собствените си очи, да си напомняш всеки ден колко си велик и неповторим !!
14
НЯМА ВИЕТНАМСКИ РЕСТОРАНТИ ЗА ОТКРИВАНЕ И БАНКИ ЗА ФАЛИРВАНЕ... МРЪСНА КОМУНИСТИЧЕСКА ЗБИРЩИНА...
15
КАТО СТАНЕТЕ ПОНЕ ОТ РАНГА ДА МУ ЛИЖИТЕ ОБУВКИТЕ НА БОРИСОВ ТОГАВА НАПИШЕТЕ НЕЩО ПОДИГРАВАТЕЛНО,НО СЕГА САМО ЩЕ МЪЛЧИТЕ И ЩЕ ГЛЕДАТЕ ДЕБЕЛИЯ ГЪЗ НА ВАШАТА ЛИДЕРКА.
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
По масичките има съдчета с нещо за хапване и бутилчици с вода, може би. Но няма чаши. Защо? За по- хигиенично ли? Нашите са със затворени обувки и чорапи, а събеседниците им - сандали на бос крак. Дрехите не коментирам.А на портрета от стената, откъм страната на ББ е камилата... Мда....
18
kornela....i..milion4eva...ako...bexa...tam...
19
Номер 7 точно е разгадал причината Бащицата да е в ОАЕ. Каквото ежоткраднал от нас е прехвърлил там. Много е вече, близо 40 мишиярда. Набута на много места, подсигурява се за старините които няма да изживее. А парите му ще гушнат неговите приятели от Америка, които знаят къде са и колко.
20
Важното съобщение е че утре ще ходя за което и съм душел на лов със соколи яздейки камила Но се притеснявам за останалите екскурзиянти покрай мене дали ще издържат язденето на камилите
21
лова лове льове льохльовци ганьови
22
23
ako.bese..radev..daim.uredi..gripeni...
24
Това е то ! Предполагал ли е самият ББ , че ще премине през такива важни етапи в живота си - от комунист , през пожарникар , охранител-мутра , полицай , кмет , премиер , та чааааак до среща със световните лидери ? Този мъж е надскочил себе си и то няколко пъти , а и се е превърнал в модел за подражние / за своите фенове /. В последните години дори измества бай Ганьо на Алеко , като нарицателен и типичен български образ. Колко хора умеят така успешно да сменят премените си ? Колко.....?
25
Това последно много дълго стана . Май скоро няма да бъде , а Вие си взимайте лекарството ,че едва ли ще дочакате .
26
Крадецът Боци Маймуната са го опънали в една от шатрите.
27
Коментарите са по-интересни и смешни от съобщението.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?