Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Бай Митко – народният лечител от Сандански изригна: Гласувайте за Яне Янев, да не съжалявате после!
Бай Митко – народният лечител от Сандански изригна: Гласувайте за Яне Янев, да не съжалявате после!
Автор: ПИК
Дата
Дата
71116
Коментари
7
Бай Митко – народният лечител от Сандански изригна: Гласувайте за Яне Янев, да не съжалявате после!

Един от най-нашумелите народни лечители Митко Стойков направи обръщение към съгражданите си което публикуваме без редакторска намеса.

Драги съграждани, дошло е време за промяна. Промяната може само Яне Янев да я направи, защото на него вратите са отворени във всички министерства, в Европейския съюз и Щатите, другите не ги познават и да искат не могат. Искам да ме разберете правилно, за да не съжалявате после пак.

На нас ни трябва човек, който да съживи града, до го направи модерен, да се гордеем че живеем в този град. Имаме всичко, но санаториумите са празни, горе така стоят. А по къщите ви се гонят мишки, празни са, младият народ е в София и чужбина. До кога така? Яне Янев знае как да привлече хора и градът пак ще се напъни. Всички имате етажи тук в града и ще започнат да ви идват пари от почиващи. Някога ще ме споменавате. Ще кажете - добре, че ни даде съвет, за да имаме хубав град. А магазинерите дето стоят по цял ден и се ядосват, че не им върви, сега е момента да им тръгне. Така, че аз не ви лъжа, казвам ви истината.

Другите нищо не могат да направят, ние сме ги видели. Те ако са могли досега щяха да го направят. Тотев направи някои работи, но Яне трябва да ги довърши. А сегашния го видяхме четири години, още четири ли да изгубим, да изгубим после и Яне, така ли? Ако гласувате пак като преди ще ви бъде голяма грешка. Не се подвеждайте някой, ако ви дава пари. Петдесет лева няма да ви стигнат даже за пет дни, а после ще мизерствате.

И ако някой го мрази Яне и отиде при него за услуга и не му я свърши, да се обръща към мен, аз ще му съдействам. И не се заблуждавайте да гласувате за роднини, уважавайте си ги като близки хора, но те няма как да оправят нито града, нито селата. Затова дайте да използваме Яне Янев и чрез него да вкараме свежи капитали в града и да почувстваме, че и ние обикновените хора ще изкараме някой лев. Даже и тези дето го мразите и вие гласувайте за него и няма да сбъркате, защото той е амбициозен и ще работи денонощно, за да възстанови славата на Сандански.

Аз много се колебаех, но реших да стана съветник, за да съм там до него в общината, да ви помагам и лекувам. Айде, малко време остана, чакам ви, който има проблеми всяка сутрин в 10 часа под ореха до автомивката при трето основно училище в Сандански.

Напиши коментар »
(7)
1
А някоя вещица няма ли да ни каже за кого да гласуваме ?
2
Глупак !
3
Янето дето щеше да уволнява Тиквата,му стана съветник.После като видя,че е уникално прост, си би камшика на село да гледа добитък ! Смешник !
4
Колегата лечител голям тарикат. Това и аз не бих се досетила - да си правя самореклама използвайки кандидат за кмет.
5
Яне Янев и Мая Манолова са професионалните провинциални скандалджии на разкаляния български политически тепих. И двамата се изживяват като борци за ред, законност и справедливост. И двамата имат сиромашко образование, но искат власт и пари. Изобщо - каквото и да кажем за тях, все ще бъде малко.
6
отговор на коментар
Толкова е лечител с тоя болен мозък.
7
Човека е психично-болен и е проблем на сериозната медицина!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?