Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК TV: Пропадна срещата на Сидеров с ЦИК - комисията променила часа на заседанието си (ОБНОВЕНА)
ПЪРВО В ПИК TV: Пропадна срещата на Сидеров с ЦИК - комисията променила часа на заседанието си (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
57979
Коментари
32
ПЪРВО В ПИК TV: Пропадна срещата на Сидеров с ЦИК - комисията променила часа на заседанието си (ОБНОВЕНА)

Лидерът на "Атака" и кандидат кмет за София Волен Сидеров се среща с членове на Централната избирателна комисия след екшъна с БНТ, които отказват той да участва в предавания на телевизията. 

"Няма как да излезем от ЦИК, след като няма как да влезем. ЦИК промени своето заседание, защото разбраха, че аз и мои колеги искаме да ги питаме няколко неща. Основните неща, които искаме да ги питаме, е защо ЦИК проявява двоен стандарт", обяви пред журналисти Сидеров.

"В споразумението с БНТ се казва, че аз имам достъп до БНТ и не може след това споразумение да се отмени моят достъп до телевизията. Това споразумение е със силата на закон", категоричен е лидерът на "Атака".

"Защо ЦИК за един и същи случай решава да ме глоби мен за някакво участие в "Референдум" и в същото време ми пишат писмо, че не могат да отговорят на нашето искане да се осигури достъп до БНТ според споразумението и да задължат телевизията да го изпълни", добави кандидатът за кмет на София.

Адвокатът на Волен Сидеров обясни, че се подготвя искова молба срещу БНТ.

"Кошлуков не се е опитал да се свърже с мен. Аз стоях 5 часа пред една завързана бариера. Бяхме възпрепятствани. Стояхме 5 часа, защото Кошлуков е решил, че не мога да вляза в БНТ. Тук не става дума за претенции и привилегии, тук става дума за уважение към институциите", отсече Волен Сидеров.

"Допустимо ли е парламентът да търпи такова унижение. Това е гавра с българския парламент, след като двама народни представители стоят пред една бариера 5 часа", изригна лидерът на "Атака".

"Вижте предаването, вижте и регламента и ще видите, че няма нарушение от моя страна. Има нарушение от страна на Чешмеджиева, от страна на Юлиан Ангелов и от страна на БНТ, която за първи път в цялата си история вкарва полицаи, при това специални части с студиото. Аз в това предаване не съм говорил и 7 секунди, не 7 минути. Водещата и Ангелов говореха върху мен", негодува той.

"Попитайте и защо свалиха предаването от архива", допълни кандидатът за кмет на София.

"Ще продължа тази борба докрай. Няма да оставя да нещата така и да се гаврят с името ми, което съм изградил сам", заяви твърдо Волен Сидеров.

"ЦИК ме постави в положение, в което да чукам на затворена врата. Утре в 13.00 часа ще бъда пред БНТ, където ще направя протестен митинг заради факта, че БНТ цензурира един кандидат за кмет на София", заключи лидерът на "Атака".

Напиши коментар »
(32)
1
Ами какво се Жалва този Плужек та цяла България го видя на Живо.Ако аз съм на Жотева от СЕМ ще го чакам със Дърво зад вратата та И Чукалката няма да може да му помогне а за оня пияния Павел и дума да не става.Е сега му Е времето да духа за да разпали огъня който се мъчи Ѝ не гори и както Е наведен да се извърши онова КОЕТО търси......А ПРОБАЦИЯТА КАКВО СТАНА......ще полива ли Розите във Народното събрание.......????
2
„Лидерът на „Атака” Волен Сидеров получава окончателно наказание 2 години пробация. Той ще трябва да се подписва поне два пъти седмично по настоящ адрес и да провежда задължителни срещи с пробационен служител. Това реши Софийският градски съд, който изчисли общото наказание на Сидеров за 9-те извършени от него деяния. Вярно е, че Сидеров е извършил множество престъпления – общо 9, за които срещу него са образувани 5 дела, призна съдията. Според него обаче, ако тези наказания не са били резултат от споразумения, съдът е можел да уважи искането на прокуратурата за увеличаване на наказанието.“, 05.07.2016 - https://news.bg/crime/2-godini-probatsiya-obshta-prisada-za-vsichko-izvarsheno-ot-siderov.html ++ През 2014 г. Богомил Бонев пише на Волен Сидеров във Фейсбук: „Сидеров, ти помниш ли книжарницата на Магурата през 1986 г.?! Помниш ли, че те арестувах с белязани пари за рекет и откраднати фотообективи, бе?! И делото отиде по подсъдност за изнудването в 3-о РПУ. Но някой от ДС пое случая. И „случайно” се размина без дело.” (https://offnews.bg/nashite-avtori/iz-delnitcite-na-edin-lud-15-19-oktomvri-690446.html)
3
„Божиите заповеди не ме интересуват. Биха ми действали, ако действат на всички. Кой е Бог? Няма такова нещо. Аз съм си Бог.” – Волен Сидеров, „Клуб М”, 1993 г. (http://hotnews.bg/n/Istinata-za-golite-snimki-na-Volen-Siderov-18+.20144.html) +++ „Срамувам се от майка си и от баща си – дребни чиновници и редници на Партията – голямата ядачка на души. ... Веднъж в блъсканицата за кифли (от 5 стотинки) в училищната лавка тълпата ме притисна към свръхзагадката на природата – едно момиче с меки форми. Усетих странна сладост и панталоните ми се намокриха. Аз станах мъж, а момичето остана девствено – тълпата, тоест колективът ме оформяше… Няколко години след това бях вече оформен онанист.“ - Волен Сидеров, поема, бр. 1 от сп. „Време”, ноември 1989 г. (http://www.mignews.info/stihove-ot-vremeto-kogato-siderov-beshe-poet/) ++ Вежди Рашидов: „Волен Сидеров изгря на една голяма пресконференция на „Мултигруп”. Волен беше водещ на тази пресконференция на „Мултигруп”, а Илия Павлов стоеше до него. От пребиваването на Сидеров в групировката са и контактите му с Доган, който не е тайна беше в много близки отношение с Илия Павлов” „Силите, които стоят зад Доган и Сидеров са структури на Държавна сигурност. От своя страна Илия Павлов ги подкрепяше и двамата”– 20.08.2013 г. (www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/iliya-pavlov-e-tayniyat-svatovnik-na-volen-i-dogan-11924)
4
Не ни занимавайте с този циркажия! Като стана подлога на Борисов си изгуби електората и сега реве като вдовица!
5
ТОЗИ ОСВЕН СКАНДАЛИ ДРУГО МОЖЕ ЛИ ДА НАПРАВИ. ТО БЯХА НА РАКОВСКА, ПРЕД ОПЕРАТА ИИ ОЩЕ КЪДЕ ЛИ НЕ.
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Еххх да не беше клекнал на Боко , като янето и тоню шайката сега АТАКА щеше да има едно 7-8% подкрепа
8
За патерицата на тиквоча не ми пука,но правно погледнато Сидеров е прав! На картата му е написано,че всички длъжностни лица са длъжни да му предоставят достъп,помощ и съдействие при поискване. Той е избран народен представител и освен това има имунитет при задържане.Не може някаква назначена на държавна длъжност отрепка,която на времето трябваше да бъде разстрелян за държавна измяна,когато беше на военна служба,да не изпълнява закона,както и квотните дебили от ЦИК.
9
в случая е прав. Племето страда от два вируса -. вируса на антилогиката и вируса за невъзприемане на истината.
10
Също не оправдавам Сидеров но защо се акцентира само върху неговото поведение ??? На онова келешче наречено ВОЕВОДА не му спря балалайката през цялото време провокираше Сидеров но нито получи забележка нито му беше изключен микрофона !!! Много добре използвана ситуация и чрез микрофончето в ухото в очите на тъпанарите беше дискредитиран само Сидеров !!! Той се е дискредитирал по друг начин и не биваше БНТ да се излага по тоя начин !!!
11
А на боко простотиите защо не налагат цензура,дето всеки ден замърсява ефира на телевизията.Простака дрънка врели-некипели и хората ги слушат.Волен поне е журналист,а оня е тъпак.
12
Ама НАИСТИНА ли си гледал предаването или разказваш по картинка но гледаш портрета на Георги Димитров-Тарабата и съчиняваш този пасквил който си написал.Моля тук НЕ Е Женския пазар и да се говори ангро като че ли теглиш краставици,ако Е така запази една по-голяма за теб а доматите ще са даром авантакис-муфтаджан както си свикнал товарищ Активен борец........????
13
БНТ няма никакво право да нарушава договорите и най-малко да не допуска Сидеров до ефир.Ако мислят,че са прави,да му заведат дело,но след изборите.Иначе неустойките по загубеното дело,допълнително ще се плащат от данъкоплатците.
14
Айдееееее, сега пък трябва да плащаме глобата на Кошлуков и БНТ!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Болен е човека ...душевно .ментално...направо си е откачил.О тоя лудия иска кмет да става.
17
Само така! Сидеров е най-мачкамия политик.Защо ли го мачкат и недопускат във власта.Може би,ще покаже,как се работи в интерес на България.Съдиха го за смешни неща,които предизвикваха с измами и провокации.А други политици,които продаваха паспорти,други,които се криха в турското посолство и убиват хора по пътищата,нищо.Вежди Рашидов,за счупването на носа на полицай, има ли присъда.За апартаментгейт има ли осъдени? За къщите за гости,има ли осъдени.Ама помните,че Сидеров е съден за това,че е попречил на едни бokлуци да продават дpoгa,през клекшопа.Клекшоп,който работи след разрешеното му от общината работно време.Сидеров е човек,който никога не е допуснат до такава власт,за да може да изпълни обещанието,което е дал.Но за сметка на това,му се преписват всички грехове на властта.Със седем депутата,с никаква реална власт в министерски съвет,само от него се искат пенсии,заплати,сметки и т.н. Жалка работа;
18
Волен излезе най честния политик за последните 70 години,такава диктатура и при бай Тошо не е имало,,да викат спецчасти в националната тв
19
Дайте му един път реална власт,колкото и малка да е тя, например кмет.И само да не си е изпълнил обещанието, още първите месеци,да го наритаме.Смешно е да го критикуваме,без да е управлявал НЕЩО.
20
Воленчо прави скандали само преди избори. През останалото време кльопа руски парички, пуска третокласни съветски филмчета по Алфа ТВ и си гледа кефа.Чудя се защо само не обяви програмата си за София от Москва, както направи това преди три години /при парламентарните избори/
21
В болгарском парламенте(Народное собрание) есть маленький такой перхидроленньiй человечик.Зовут его по разному: Бельiй Вожд, Белая Златочка, Золотой Палец, Золотая Рука, Золотая Нога и так дальше.В народе известен он и как Больной.Однако чем он болеет пока неясно.Надо врачи сказать что там у него.
22
Като чувам Кощлуков, преставям си стоденска стачка. Ако ректорът Иван Илчев Втори беще фкарал още веднага вътре джандармата през 2014, гнъстните брадати ранобудничета щяха да ги эбът ф остата циганите-пелераси в арезта. Нали ,Катюща? Ха ха ха а ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!
23
Ямболският хомосексуалист никой вече не го бръсне.
24
Иградил си е име на психар и скандалджия.Стига е ревал като взовица.
25
Когото Иванчева победи на изборите за Европарламент, както си беше задържана в затвора? И къде е тръгнал пак на избори този! Мераклия човек. Мераклиите са повече и от китайците сигурно. Волен Сидеров и той. И все на бой скача. Дърви се на всеки срещнат.
26
Вгледайте се в него и ще разберете че си е за психиатрия!!!
27
Искам да знам какво точно му е обещано, за да върши тези палячовщини, с които заглушава същинската предизборна кампания и не дава възможност кандидатите да представят своите виждания. От това положение, естествено, печелят кметовете, които са натрупали провали и неуредици в градовете под тяхно управление. Тона се отнася в най-голяма стпеен за София - от началото на кампанията за Фандъкова говорят като за покойник - или добро, или нищо. Ако направите анализ на нейните провали - ще бъде от полза за следващото управление.
28
az sam ruski 6pioniN i zatova me e bavat.Ne tri komentara mrasen komunist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29
Краставиците ги раздава Ганьо от Банкя и така ги е набил на дебилите като тебе че не можете да пръднете да ви олекне и да се осъзнаете на кой свят живеете и че ядете домати от Македония глупако !!!
30
Абе някой не удари ли Болен. не го ли блъсна може ли такова нещо,поне да бяха го наплюли или обидили или това ще стане на следващия протест.Сега темата бе климатика.Пълен цирк.
31
ПОКАЖИ СРЕДЕН ПРЬСТ И СТАВАШ -------ДИРЕКТОР НА БНТ ------А ПЬК ДАЛИ СМЕ ДЕБИЛИ КОИ ЩЕ НИ КАЖЕ
32
отговор на коментар
Ами така се прави кариера у нас.Сигурно ще направят този Воевода поне зам. Кмет.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?