Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Волен Сидеров и "Атака" пет часа на протест в БНТ - тръгна си в края на "Панорама", след като не бе допуснат в студиото (ОБНОВЕНА)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Волен Сидеров и "Атака" пет часа на протест в БНТ - тръгна си в края на "Панорама", след като не бе допуснат в студиото (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
108737
Коментари
42
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Волен Сидеров и "Атака" пет часа на протест в БНТ - тръгна си в края на "Панорама", след като не бе допуснат в студиото (ОБНОВЕНА)

На петия час завърши протестът на Волен Сидеров и партията му "Атака" в БНТ с искане лидерът да бъде допуснат до предаването "Панорама". След като това не се случи и до края на предаването, лидерът на партията призова близо 200 души, които го подкрепяха в акцията, да се разотидат минути преди 22 ч.

"Заради самоуправството се забранява аз да участвам в "Панорама", съм тук. Искам да видя по какъв начин ще ме спре. Вие нарушавате закона", каза Сидеров и уточни, че не се счита за виновен за скандала в "Референдум".

Той настоява телевизията да изпълни споразумението с партията и да го допусне до студиата. Протестиращите скандират "Оставка" и влязоха заедно със Сидеров във фоайето на БНТ, където бяха посрещнати двама служители в медията. Те заявиха, че има решение на управителния съвет лидерът на "Атака" да няма участие в медията, докато не се извини.  

Протестиращите със Сидеров викат "Оставка" и настояват генералния директор Емил Кошлуков да дойде при тях и да обясни защо не се дава право на лидерът на "Атака" да участва в "Панорама". Служителите на медията обаче обясниха, че работното време на директора вече е свършило и той вече не е в сградата.

Междувременно стана ясно, че ЦИК отхвърли искането на "Атака" комисията да задължи БНТ да допусне лидера на партията Волен Сидеров до участие в предаването "Панорама".

,,Генералният директор на БНТ, в споразумението се определят между него и представителите на партии, коалиции и иницативни комитети платформите, темите, форматите и екипите. Също така, съгласно споразумението, което е подписано от всички политически партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали се за кандидати и БНТ, БНТ има право да извършва преценка и да отказва излъчването на форми за отразяване на предизборната кампания по съображения относно законността и моралността на съдържанието им. Това споразумение е подписано също така и от политическа партия "Атака", обясняват от ЦИК.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров е изпратил писмо до ЦИК, с което настоява комисията да задължи БНТ да го допусне до участие в предаването ''Панорама'' тази вечер. Вчера партията е получила писмо от телевизията, в което пише, че трябва да изпрати друг участник.

На разговор със Сидеров дойде и Иван Такев, който заяви, че ЦИК е излязла с решение, че БНТ има право да прецени кой представител на "Атака" да участва в "Панорама". "Ако аз бях водещ на предаването, на петата минута щях да дам червен картон на Юлиан Ангелов и Волен Сидеров", каза Такев и заяви, че при следващите споразумения подобни ситуации, като разигралата се в "Референдум" ще бъдат описани и ще има правила за реакция. Присъствието на МВР той обясни с факта, че БНТ е стратегически за националната сигурност обект и затова се охранява от жандармеристи. 

Сидеров обаче настоя, че Чешмеджиева не се е държала адекватно и е приложила двоен стандарт спрямо него и останалите участници. 

Павел Шопов заяви, че БНТ е цензурирала Сидеров, защото е опитал да разкрие истината и заяви, че Чешмеджиева нарочно не е спряла предаването и е взела страна, за да позволи да бъде уронен престижът на лидера на "Атака".

 

Напиши коментар »
(42)
1
ДА СЕ ЗНАЕ ! Волен Сидеров е Служител на II ГУ на ДС Враца Вербуван за Кражба на Скьп Фотоапарат ! novinite.bg/articles/68139/Bogomil Богомил Бонев Към Сидеров: Помниш ли, че те Арестувах ? Сидеров, ти Помниш ли Книжарницата на Магурата През 1986г ? Помниш ли, че те Арестувах с Белязани Пари за Рекет и Откраднати Фотообективи, Пише Бонев Във Фейсбук. Делото Отиде по Подсъдност за Изнудването в 3-о РПУ, но Някой от ДС Пое Случая и “Случайно” се Размина Без Дело ! АТАКА и ДПС са Руски Славяно Мангалски ПРОЕКТИ ! Руските Парти Атака и ДПС да се Забранят със Закон а Волен Сидеров и Ахмед Доган да Бъдат Депортирани в Москва и Настанени за Принудително Умъртвяване в Руска Психиатрия. КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/russiangenocide.html
2
АРЕ..ВОЛЕН С ПЕРХИДРОЛЯ И БЕЛИНА И ИЗЧИСТЕТЕ НОЩНИТЕ ЧАКАЛИ НА ПУТИН !
3
Рано е Още ! Задунайския КЕНЕФ Фалира 2020 Година и Тогава Започват Игрите на ГЛАДА и КРЪВТА ! БЪЛГАРИ ВЪОРАЖАВАЙТЕ СЕ ! Не ви е Необходимо Законно Оръжие Защото Властта е НЕЗАКОННА от 1944 Година ! Не ви Трябва Разрешително за Оръжие Издадено от УБИЙЦИ от МВР и ТЕРОРИСТИ от ДАНС ! Първо се Атакуват Партийни Централи-Бардаци и Милиционерски Участъци-К-урварници, Там е ЗЛОТО ! Всички Партии в Задунайската КОЧИНА са Продукт на Майката К-УРВА-БКП и Бащата П-ЕДЕРАСТ-ДС ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
4
Лумпените и отрепките , докарани от селата около София скандират в подкрепа на Долен : Златен г.ъз ! Златен г.ъз !! Златен г.ъз ! Защо така му викат някой знае ли ?
5
ЖАНДАРМЕРИЯ И ПРЪСКАЙТЕ БЯСНИТЕ МА..СТИИ..НАРИЧАЩИ СЕБЕ СИ “ РУСОФИЛИ “ ..!
6
Определено ми се струва, че в "Рефендум" беше пиян. Сега не е - разликата е видима. Ама вече е късно!
7
Само СУДЕРУгата ще Спре на БНТ Климатика ааа :))))) Карикатури , Дебили и Селски ПРИМИТИВИ те това е АтакЯ на Злобното ЯловО - Старче СИДЕРУГАТА !
8
Определено ми се струва, че в "Референдум" беше пиян. Сега не е - разликата е видима. Ама вече е късно!
10
Къде са БЪЛГАРСКИТЕ Сплотени и Скъпо Платени ЖУРНАЛИСТИ да “Подкрепят колегите си от БНТ “ Сега ??? ................................................КЪДЕ са ?
11
БНТ сгреши! Защо повика жандармертисти - направи С. герой. Просто трябаше да спрат предаването,като се извинят на зрителите, че обстановката налага, без да ояяснават подробности. И така при следващо предаване.
12
Започнете да печелите повече пари седмично. Това е ценна работа на непълно работно време foreveryone. Най-добрата част работете от комфорта на къщата си и получавайте заплащане от $ 100 - $ 2k всяка седмица. Започнете днес и вземете първите си пари в края на тази седмица. ------>>>> www.Trade46.Com
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Не в Панорама, а при женка си трябва да е Волката, да бори демографската криза. Яаа, ама може ли?
15
Доста е тегава картинката, ако трябва да се живее на семейни начала с г-н Сидеров....За това си помислих като гледам изявите му тези дни. Дано да бъркам....
16
Време е за избори за това съм ангажирал Бялата Златка, на матряла не му трябва VW има нужда от циркове. Разбира се добре платени от ОПГ Шайка. ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ
17
Цирк: Болен Лидеров!
18
Добре, че е Волен да раздвижи обстановката в тая соросоидна държава! БНТ освен да лиже подметките на управляващите не става за нищо друго!
19
Все едно да се и.з.а.к.а.ш. на някой пред вратата и след това да протестираш, че не ти е дал хартия, да се изтриеш!
20
Добре, че е Волен... та да се чуят и видят на екран истини, които всички знаят, но не смеят да произнесат! Че джамбазко е гейче, а каракачанко крадец!
21
Нямат право тия от бнт да не пускат народни представители в телевизията. Пък и с полиция да се ораняват от народа, който им плаща заплатите. Пък и искат да им плащаме такса. Каналът на бнт да бъде кодиран и такса да плащат само тия, които искат да гледат бнт.
22
Защо да проваля и "Панорама" с необузданото си поведение? Видяхме как сидеров влезе в студиото след началото на предаването. А не би трябвало да го пускат. видяхме как се намеси и не спря да пречи. Видяхме, че обсеби времето на другите участници. Нали има споразумение с политическите партии за начина, по който техните кандидати участват в предаванията на БНТ и БНР? Защо единствен Сидеров не го спази в "Референдум"? Той някакъв по-особен кандидат за кмет ли е? Щом нес пазва правилата, да не стъпва изобщо в студио. А на всичко отгоре води протестиращи пред телевизията. Това ли е Неговата кампания? Бравос! той надминава Бай ви Ганю!
23
Защо не ги изгонят от фоайето на бнт тея натрапници? Защо им правят толкова време ефир? Двамата служители на бнт щяха ли да стоят на крака пред други български граждани и да въртят отговори на едни и същи тъпи въпроси сумати часове? Защо не се приберат по кабинетите си? Май, май всички са част от един предварително режисиран цирк.
24
Хахаххах 1000 човека имало.... има точно 17 човека
25
Мъжката секретарка на Доган пак се е дрогирала.
26
Само Сидерова и Атака! Пишещите по горе,само Волен е човека,който действа.Единственият,който никога не е крал от държавата,факт.Затова за близо петнадесет години,никога не му дадоха да управлява дори и село, защото ще покаже,че държавата МОЖЕ да се управлява добре.Тога народа,ще иска и от тях същото.Колкото и да го плюете,сте лекички,а фактите са си факти.Дано ви олеква,като плюете всеки и най-вече незаслужено някой.Може би,като плюете с изтъркани лафове и проcтoтия,ви олекват сметките или ви мачкат по-малко.Едва ли ви се променя жалкия живот,който ни накараха да живеем.
27
Кошлуков затова спря "Сънчо", понеже "Панорама" върши отлично същата работа...
28
Кошлуков защо го направиха директор на нац.тв, на който заплатата му плащат точно тия на които показа средния си пръст? Там ли е мястото на този самозабравил се циник и обслужващ интересите на силните на деня?!
29
Волен е пълен нещастник!
30
Сидеров спаси Кошлуков и го взе на работа в Алфа. Сега Кошлуков се скри като мишка.
31
От държанието на Сидеров може да се направи извода защо НС е с нисък рейтинг. Ами от там вместо законност и спокойствие ежедневно се зараждат нелицеприятни интриги. Струва ми се, че този цирк се играе, за да се отклони вниманието от генералисимуса с черния колан и провалите му. Днес е Сидеров, също Горанов и Плевню се опитват да замажат гафовете. Балоните гърмят като новогодишни фойерверки! Та Сидеров си е "златен боклук", а не пръст. Жалко за тълпата около него - не разбират как ги употребяват!
32
Pravilno toi e ruski 6pioniN
33
В интерес на истината БНТ си е виновно за публичния гаф и безсилието на водещата. Не виждам защо не прекъснаха предаването, а ни оставиха да гледаме тази жалка ситуация. Че не беше адекватен Сидеров- ясно е. НОООО ....предаването можеше да бъде ПРЕКЪСНАТО . Нямало да дапусне Кошлуков да унижават водещите, е да но го допуснаха...ДЪЛГО ВРЕМЕ ГЛЕДАХМЕ ТОЗИ ЦИРК, ЧЕ И С ПОЛИЦАИ ДАЖЕ..Явно са искали да гледаме!
34
Сидеров винаги е бил хулиган, по- близо до анархист, но само когато не е пряк участник във властта.
35
Някой нароча С. хулиган. Биновни са тези, които го избраха за депутат. Дано е за последно.
36
Не избирайте хулигани !
37
Бялата Златка прескочи всякакви граници. Никога повече партия 'Атака'
38
Само човек като Сидеров може да оправи тази държава.Човек,който може да се изправи срещу чуждите господари и отстоява правдата.Правил го е вече многократно.Всичко друго е само подкизурковци на запада.
39
Какво е отстоял досега този скандалджия и хулиган? Българи-съветската дружба?
40
Волен е Бог !
41
Есенните минзухари цъфнаха. Всеки момент разни пророци ще започнат да предричат тежка зима.
42
Рублоядец !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?