Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ГОРЕЩА ТЕМА: СЕМ прехвърли топката за скандала между Волен Сидеров и БНТ на ЦИК
ГОРЕЩА ТЕМА: СЕМ прехвърли топката за скандала между Волен Сидеров и БНТ на ЦИК
Автор: ПИК
Дата
Дата
13521
Коментари
10
ГОРЕЩА ТЕМА: СЕМ прехвърли топката за скандала между Волен Сидеров и БНТ на ЦИК

Не е нарушен Законът за радио и телевизията. Но ситуацията в предаването "Референдум" беше недопустима. Съчувствам чисто човешки на водещата и на целия екип. Поздравявам ги за адекватната реакция. Езикът на омразата е недопустим и не следва да е тона на една предизборна кампания. Това е време да се чуват идеи и концепции как да се развива обществото ни. Това заяви в ефира на БНТ председателят на Съвета за електронни медии София Владимирова.

По думите й органът, който може да направи нещо е ЦИК. "Изпратили сме сигнал до тях, ако има последваща ситуация - ние няма да се колебаем и да се намесим в рамките на правомощията си", заяви още Владимирова.

Шефката на СЕМ обясни, че те имат отговорност за доставчиците на медийни услуги, а не по отношение на гостите. "Трябва да има дебат, който да се води публично  и да се обясни на хората как се финансират обществените медии", допълни тя.

Напиши коментар »
(10)
1
Още веднъж задавам въпроси на който никой не отговаря - Защо водещата не обърна никакво внимание на наглото нахалното и провокативно държание на тоя сополанко Ангелов и не му спря микрофона ??? Защо водещата не прекъсна много по рано предаването и не изхвърли и двамата палячовци от студиото а трябваше да си прави пиар с полиция и жандармерия ??? Ако БНТ смята че по този начин ще вдигне рейтинга на това приспивно предаване много се лъже и е по добре да го премести във времето на СЪНЧО !!!
2
Дъртия ЯмбулЗки ПиДалин Сюдера ,,, ОЧЕВАДНО беше дошъл да се ЛИГАВчИ - 1 Закъсня нарочно зада го забележат камерите ... 2 - Довел беше КуХи малолетни Клакьорки с блузи с неговия лик ... 3 Говореше и Прекъсваше ЕДИНСТВЕНо с цел да БЪДЕ ЗАБЕЛЯЗАН ............... и 5 - ПОМНИМ , че и на Клек шопа и в “Самолета “,,, и в Парламента се държа така защото е ЯлОВ и в мозъка .......и не може да измисли НИЩО ПО-ДОБРО !
3
СЕМ не може да направи нищо за БНТ ,да се закрие.
4
И ЦИК е безсилна пред този казус, Психо медицината трябва да си казва думата в такива случаи. А иначе, Волката е жертва, пак са му пуснал и щръклица изедниците небългари.
5
Вярна ли е справката, която Сидеров е дал за стажа на Кошлуков? Ако има неверни данни,СЕМ и прокуратурата да се самосезират и да анулират конкурса, в който Кошлуков стана генерален на БНТ и вече коли и беси там. С какво право сваля изданието на Референдум? Телевизията не е негова, а в предаването няма дори и среден пръст, който Кошлуков показа на зрителите на живо в ефир. Двоен стандарт ли имате вие от СЕМ, или правите това, което някой отгоре ви диктува. СЕМ, БНТ и БНР трябва да се закрият, защото снощинапример 12 мин. от централните новини на БНТ бяха посветени на антисидеров. Сами си произвеждат новини, после си ги мултиплицират. Да се закрият и всичко отначало, като преди това не забравят да махнат Кошлуков.
6
Защо данъкоплатеца плаща такива високи заплати на хора, които не са компетентни за работата, на която са трупосани и забъркват уникални скандали нон стоп? Последните им изцепки със слугинажните и удобни назначения на Кошлуков и Костов доказват, че трябва да се изметат час по-скоро. Тази държава ако не я крадат я източват с такива излишни и ненужни "органи+
7
„Лидерът на „Атака” Волен Сидеров получава окончателно наказание 2 години пробация. Той ще трябва да се подписва поне два пъти седмично по настоящ адрес и да провежда задължителни срещи с пробационен служител. Това реши Софийският градски съд, който изчисли общото наказание на Сидеров за 9-те извършени от него деяния. Вярно е, че Сидеров е извършил множество престъпления – общо 9, за които срещу него са образувани 5 дела, призна съдията. Според него обаче, ако тези наказания не са били резултат от споразумения, съдът е можел да уважи искането на прокуратурата за увеличаване на наказанието.“, 05.07.2016 - https://news.bg/crime/2-godini-probatsiya-obshta-prisada-za-vsichko-izvarsheno-ot-siderov.html ++ През 2014 г. Богомил Бонев пише на Волен Сидеров във Фейсбук: „Сидеров, ти помниш ли книжарницата на Магурата през 1986 г.?! Помниш ли, че те арестувах с белязани пари за рекет и откраднати фотообективи, бе?! И делото отиде по подсъдност за изнудването в 3-о РПУ. Но някой от ДС пое случая. И „случайно” се размина без дело.” (https://offnews.bg/nashite-avtori/iz-delnitcite-na-edin-lud-15-19-oktomvri-690446.html)
8
„Божиите заповеди не ме интересуват. Биха ми действали, ако действат на всички. Кой е Бог? Няма такова нещо. Аз съм си Бог.” – Волен Сидеров, „Клуб М”, 1993 г. (http://hotnews.bg/n/Istinata-za-golite-snimki-na-Volen-Siderov-18+.20144.html) +++ „Срамувам се от майка си и от баща си – дребни чиновници и редници на Партията – голямата ядачка на души. ... Веднъж в блъсканицата за кифли (от 5 стотинки) в училищната лавка тълпата ме притисна към свръхзагадката на природата – едно момиче с меки форми. Усетих странна сладост и панталоните ми се намокриха. Аз станах мъж, а момичето остана девствено – тълпата, тоест колективът ме оформяше… Няколко години след това бях вече оформен онанист.“ - Волен Сидеров, поема, бр. 1 от сп. „Време”, ноември 1989 г. (http://www.mignews.info/stihove-ot-vremeto-kogato-siderov-beshe-poet/) ++ Вежди Рашидов: „Волен Сидеров изгря на една голяма пресконференция на „Мултигруп”. Волен беше водещ на тази пресконференция на „Мултигруп”, а Илия Павлов стоеше до него. От пребиваването на Сидеров в групировката са и контактите му с Доган, който не е тайна беше в много близки отношение с Илия Павлов” „Силите, които стоят зад Доган и Сидеров са структури на Държавна сигурност. От своя страна Илия Павлов ги подкрепяше и двамата”– 20.08.2013 г. (www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/iliya-pavlov-e-tayniyat-svatovnik-na-volen-i-dogan-11924)
9
Тия каки от СЕМ за нищо не стават е може би не точно ....... Лапат грешни парици за нищо "не вършене" , напълно излишни , същото "нищоправене" вършеше и Г. Лозанов , лапачи .
10
Случайно попаднах на запис на БНТ2- Русе от 1 октомври ,Местни избори диспут, излъчен тогава на живо от 18.20 часа, само три часа преди Референдума с Волен Сидеров. Диспут в Русе е от петима участници, като още в началото на разговора напуснаха кандидатката Елеонора Николова и кандидатът Петър Иванов. Явно т.н. "обществена" телевизия ВЕЧЕ не е на обществото, явно е загубила доверие за своята уж безпристрастност.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?