Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Джамбазки захапа Захариева заради конвенцията за децата: Родителите са на първо място! Държавата не може да има равни права
Джамбазки захапа Захариева заради конвенцията за децата: Родителите са на първо място! Държавата не може да има равни права
Автор: ПИК
Дата
Дата
23311
Коментари
15
Джамбазки захапа Захариева заради конвенцията за децата: Родителите са на първо място! Държавата не може да има равни права

ВМРО има основна роля в отхвърлянето на Истанбулската конвенция и опитите за вкарването на джендър-идеология в българските училища. Позицията ни е твърда и няма да се промени и занапред. Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки по повод на изказването на външния министър Екатерина Захариева пред 74-тата сесия на Общото събрание на ООН. Заявявам категорично несъгласие с изразената позиция, че „всички действия на държавата трябва да са насочени единствено в интерес на детето, не на родителите, настойниците, попечителите или социалните служби“, посочи той.

Ето какво още казва той: 

Недопустимо е интересите на детето да се разглеждат напълно изолирано от неговите родители и нещо повече - да се противопоставят на неговите родители, които са му дарили живот.

Недопустимо е също така държавата да поставя родителите наравно с настойници, попечители и социални служби.

Родителите имат несравнима заслуга спрямо детето в сравнение с каквито и да е настойници, попечители и социални служби.

Ето защо отхвърлям всеки опит държавата да бъде противопоставяна на родителската институция, още повече в официална позиция на висш държавен служител, какъвто е министърът на външните работи.

Държавата трябва да работи за укрепването на семейството и за подкрепа на родителството, а не да бъде използвана срещу родителите по един печално известен скандинавски модел.

Позицията на ВМРО е ясна и категорично – подкрепа за семейството, което според българската конституция е единствено между мъж и жена; подкрепа и издигане на авторитета на родителите.

Здраво семейство – здрава държава. 

Всичко друго носи ерозия на социалните отношения и заплашва бъдещето на българските деца.

Напиши коментар »
(15)
1
А така,как иначе ще накарам чаветата да просят.
2
Джендъра Джамбазки да си хапе Брюкселските ку**рове и да не се занимава със Захариева.
3
очилата соросоидна патка
4
Еврейска подлога. Да си даде нейните деца на социални и други служби!
5
Бездетният пе**дерас Джамбазки защо се пъчи толкова?
6
Айде и този започна да си прави пиар.
7
Вие дори не знаете за какво пишете. Това е СТРАТЕГИЯ, а не конвенция. И юридическата разлика е огоромна, защото стратегиите са само с пожелтелен характер. Ама нали трябва да палим килимчето заедно с националистите ...
8
Джамбазки стига лая глупости бе идиот. Измислени патриоти боклуци
9
Това човече е невменяемо, опитва се да компенсира липсата на достатъчно компетентни и ерудирани в партията им като ни засипва най-нахално и безсрамно с първосигналните си проблясъци по всяка тема. А спри се и почини малко, бе ей!
10
И той е същото нищо като пазарджишката не възпитаничка.
11
И той е същото нищо като пазарджишката не възпитаничка.
12
Е Ѝ за КЪДЕ е ЗАХАПА....да не би да е захапал госудин ''поручика'' за седалището,Е Ѝ как сега ще сяда зад бюрото ще трябва Ординареца да го подпира,Че релето ми е залепнало също като оня Пазарджишки талибан кого НЕ осъдиха......Еж товарищ Господа Удача......????
13
От този взе да ми писва по всичко е компетентен о от всичко разбира то не евродепутат, кмет ако има избори за космонавти и там ще е водач на листа. Хайде да се спреш малко заприличваш на един елементарен всезнайко. От всичко по малко и накрая нищо.
14
Бедна държава, няма хапчета за всички - ако бялата Златка е сравнително спокоен, Джамбазки ще се ежи ;)
15
Едно говорят у дома, друго навън и се опитват да прокарват подмолно чуждите "ценности".
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?