Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Корнелия Нинова окончателно разяри социалистите - разпрати вулгарен отговор до Гергов, Миков и компания! Лидерката отказва да свика нов пленум
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Корнелия Нинова окончателно разяри социалистите - разпрати вулгарен отговор до Гергов, Миков и компания! Лидерката отказва да свика нов пленум
Автор: ПИК
Дата
Дата
109934
Коментари
7
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Корнелия Нинова окончателно разяри социалистите - разпрати вулгарен отговор до Гергов, Миков и компания! Лидерката отказва да свика нов пленум

Лидерката на БСП Корнелия Нинова окончателно разяри социалистите с отговора си на подписката за свикването на ново заседание на Националния съвет на партията за потвърждаване на листите за общински съветници във Варна и Сандански, парафирана от 64-ма души, които тя подмени.

Нинова разпратила писма на всички подписали, в които се казва, че те са си направили подписка, имат право да си свикват заседание на Националния съвет и да си го свикват. Тя обаче няма да се съобрази с искането им.

Това научи ПИК от отлично информирани източници от "Позитано" 20.

В момента разгневените и възмутени от наглостта й социалисти подготвят отговор на нейния отказ, в който се казва, че всички проблеми в БСП идват от Корнелия Нинова и нейната кохорта, които грубо погазват устава на партията, чисто човешкия морал и добрите практики на столетницата. Според тях именно това ще доведе да крах на БСП във Варна и Сандански заради грубото пренебрегване на решенията на местните структури и силовото налагане на исканията на кликата на Нинова.

В средите на социалистите усилено се говори, че ако се направи една анкетна комисия, която да установи всички нарушения на устава, направени от Нинова, злоупотребата с финансови средства, извършена от нея и кохортата и и останалите безобразия с немотивирани усложнения и назначения на стари кадри и налагането на чужди на БСП хора в централата на партията, "тази жена няма да има място в БСП".

Потресени от циничността на отговори на Нинова, както и от публичното й заявление, че тя няма да подаде оставка, независимо какво ще направи вътрешната й опозиция и какво ще се случи на местните избори, социалистите вече са твърдо убедени, че лидерката им е в тежки зависимости, които не е реализирала и за които би платила много скъпо, ако не успее да удовлетвори крайните им цели. 

Напиши коментар »
(7)
1
Браво на Импексовата курабия и адмирации за действията и, Браво.!! Само тя и никой друг, може да приключи с тая крадлива и вредна за държавата партия. Давай Импексова, изкоренявай до дъно, защото Аз не правя разлика между, крадливия Гуцанов и контрабандиста Кирил Добрев, нито от комисионера Румен Пъпката и пиандето Миков приватизирал ТЕЦ Видин, както от червения крадлив шаман Ю. Асланов и още по крадливия шаман Червен Непознал Колю, както и между червената вешица Дърева и гологлавия лешояд Симов!! Ха ха ха, импексовата барсала на Кон, Румен Пъпката на колело, Кучката Йо с вирнат кучешки пърдялник, а Костинбродската брантия яхнала метлата!!
2
отговор на коментар
Много точна е Катюшата.
3
НИНОВА Е СИМВОЛ НА КАРИЕРИСТА-ПРИВАТИЗАТОР!!! ДАЙТЕ НА ТАКАВА ЖЕНА ВЛАСТ И ЩЕ СЪСИПЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ САМО ДА Е ШЕФ!!! ПРОСТА ПАТКА
4
Тъпо, по тъпо, най тъпо, Гошко Тъпото
5
Браво. Нинова започва да ми става симпатична. Да разбуниш свинарника на свинарите станишко и Гергов се иска смелост. Не че Кирчо е стока.
6
ДрНинова,ами др.Дъбов защо то прибираш пак ма.Той краде повече от тебе ма бульо.
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?