Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ХОДЕНЕ ПО МЪКИТЕ: Ламбо отива да се лекува в Хисаря
ХОДЕНЕ ПО МЪКИТЕ: Ламбо отива да се лекува в Хисаря
Автор: ПИК
Дата
Дата
57454
Коментари
17
ХОДЕНЕ ПО МЪКИТЕ: Ламбо отива да се лекува в Хисаря

Възстановяването на големия български актьор Стефан Данаилов ще продължи в Болницата за продължително лечение и рехабилитация – Хисаря към Военномедицинска академия (ВМА).

След инцидент през месец август 2019 г. той бе приет по спешност в болница „Бургасмед”, а операцията на тазобедрената става бе извършена от екипа на един от водещите хирурзи в България – проф. Андрей Йотов, началник на Клиника по ортопедия и травматология в УМБАЛ „Софиямед”.

След допълнителни изследвания в столичната болница, направени през месец септември, наСтефан Данаилов е назначена рехабилитация, която ще бъде проведена във военния санаториум в Хисаря.

Екипите на ВМА, МБАЛ „Бургасмед” и УМБАЛ „Софиямед“ са в контакт още от първоначалната хоспитализация на пациента. Именно становищата на специалисти от трите болници мотивираха лечението му до момента и предстоящата рехабилитация в Хисаря – град с над 2500-годишна история, който носи отпечатъка на няколко древни култури.

Военният санаториум „Калероя” е най-голямата болница за балнеология, рехабилитация и профилактика в страната. Разположен е в „сърцето” на просторен парк, а благоприятният климат, в съчетание с богатството на 22 минерални извора и съвременната апаратура за физиотерапия и рехабилитация, създават перфектни условия за пълноценно лечение.

Напиши коментар »
(17)
1
Хора, идете в Трявна !!! Тревненският Балкан !!! Истинска почивка и наслада !!! Препоръчвам www.balkanlegends.eu !!! Имат рейтинг 9.9 от Booking.com !!! УНИКАЛНО !!!
2
Няма ли да продължи да играе в инвалидна количка, срещу 100 лв на минута????
3
ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ ,КЪЩЕ ЩЯЛ ДА СЕ ЛЕКУВА ТОЗИ ПАРТИЗАНИН! МНОГО МИ ПУКА ЗА ЛАМБО! ИМА ГРЕХОВЕ .........ПЛАЩА СИ!!!
4
ранен партизанина Ламбо,щом още ще го възстановяват
5
На умряло куче нож недейте да вадите.
6
отговор на коментар
Аз съм сeлянчe , имам рaбота на сeло , . Всички сме от село. Бeз селата нямаше да има магазини ,, пa ти акo щеш и мaрсиaнец стaвАз съм сeлянчe , имам рaбота на сeло , . Всички сме от село. Бeз селата нямаше да има магазини ,, пa ти акo щеш и мaрсиaнец стaвай
7
Помака да си стяга дисагите и в чинията на Бузлуджа да ходи.ПОМАК ДОЛЕН.
8
И КАКВО ОТ ТОВА ?
9
Така Е кондуктора падна защото СърГей удари яко контрата на трамвая,сурна гумите и спря като оня дето пее песента на всеки километър и сега клиентите за Червения трамвай ще минават до него,като едно време на автобусите Икарус имаха место за кондуктор....но е по-добре да отиде до остров Лампедуза там ще го излекуват но пък ще се види със мафиотите които играеше......????
10
Червените го търсят само По - Избори ! Сега като е стар и болен , белким е разбрал че БСП само го Употребяваше , като МУРЕ /фалшива Патица /
11
Стига с тоя Ламбо.Да се лекува където иска,само не го показвайте повече. Цяла България с него ще ни занимавате.Омръзна ми да гледам червени муцуни.
12
Боже и за неговото лечение ще плаща българина.Ужас! Червено изчадие,цял живот на държавна издръжка,а сега от нас.
13
А га беше млад и ги сгадаше
14
Отново цял свят ще живее и диша с " великия артист" - А стига толкова, неговото падане стана световен проблем.
15
Ти да видиш,сичко бе на шес,но...Да не е първа младост.Кокалите,износени,от лежането,по землянки,фанал,рематиз.
16
AХ този комунизьм!
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?