Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Астролог съветва: Посветете деня на близките си
Астролог съветва: Посветете деня на близките си
Автор: ПИК
Дата
Дата
10184
Коментари
0
Астролог съветва: Посветете деня на близките си

Енергията на този ден е родствена с тази от предния ден. Приветстват се всички творчески начинания. Може да получите внезапни озарения или творчески открития. Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за днес.

"Всичко, което произнесете на глас, може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване на аурата с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на църковен храм", допълвя тя.

"Денят е добър за музика, пеене и четене на книги. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения. Добре е да сътворите нещо с ръцете си. Умейте да бъдете благодарни за помощили внимание, които са ви оказани. Пари получени днес се считат за благи и е добре да се спестяват", съветва астроложката.

"Да не се правят необмислени разходи. Обезателно съблюдавайте добра култура на общуване, не ругайте никого. Не се дразнете и не се гневете за нищо. Не унижавайте хората нито с думи, нито с действията си. Не бива да се сквернослови. Мъжете да не избягват съпругите си в този ден и да не им изневеряват", предупреждава Пенчева.

"Лошо е да забравите нещо в къщи поради разсеяност. Постарайте се нищо да не губите днес. Не губете времето си в празни разговори и ходене по гости. Пазете гласа си. Всяка загуба сега се явява знак за изпадане от ритъма на времето или предупреждава за наближаваща болест, опасност. Противопоказно е да се пролива кръв, както и всички операции на тялото. Не трябва да се пие вино. Не се препоръчва нищо да се купува. Добре е в този ден да не бъдете мокри, да не попадате под дъжда", завършва слънчевия си хороскоп за днес Ивелина Пенчева.

Още по темата
Астролог предупреждава: Без интимни контакти днес
Часовник
13:37
Денят е добър за делата, които изискват бързи решения, но нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Могат да се подписват важни документи, да се пътува на дълги разстояния. Подходящо е за нови...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?