Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО: Паси разби ченгеджийския кръг русофили и загатна за шпиони на Москва в парламента! Ето как навремето го натопили за агент на Израел
ЕКСКЛУЗИВНО: Паси разби ченгеджийския кръг русофили и загатна за шпиони на Москва в парламента! Ето как навремето го натопили за агент на Израел
Автор: ПИК
Дата
Дата
42493
Коментари
39
ЕКСКЛУЗИВНО: Паси разби ченгеджийския кръг русофили и загатна за шпиони на Москва в парламента! Ето как навремето го натопили за агент на Израел

Шпионите на Москва са в парламента. 68 шпиони има в руското посолство в София. Извън него са няколкостотин. Имахме великолепната възможност покрай отравянето на Сергей Скрипал да изгоним един-двама, но защо не го направихме - не мога да кажа. Това каза председателят на Атлантическия клуб в България и бивш външен министър Соломон Паси пред Би Ти Ви.

"Ако съм човек на отмъщението, щях да ръкопляскам на това, което се случва в момента. Същият този ченгеджийски кръг русофили ме обвини навремето в шпионаж в полза на Израел, защото като външен министър премахнах възможността Русия да има достъп до шифровъчните машини на министерството и така да има достъп до нашите информации. Това го направиха тези същите русофили на Николай Малинов и на тогавашния главен прокурор, който не е добре с акъла", коментира Паси.

"В България няма русофили, защото техните деца не учат в Москва, а в Париж и Лондон. Затова в Българияр русофили няма", кометира Паси.

"Шпионите на Москва са в парламента. Има такива хора. Те искат да променят геополитическата ориентация на страната. Те са платени от Москва. Кампаниите се правят с пари. Откъде идват тези пари, не идват от закуски", каза Паси.

Според него в момента най-голямата опасност за Запада е руската пропаганда. "Ако те попитат дали си шпионин, мачът вече е свършил", разкри разбирането си за тези игри Паси.

Паси коментира и новия ресор на еврокомисаря Мария Габриел. Според него тя ще води сексуалната революция, която се случва през програмата "Еразъм", която е стартирала с 9000 студенти, които създават семейства, раждат деца и сега се очаква интелигентното им поколение да достигне 1 200 000 души, изчисли Паси, като си пожила в тази сексуална револючия да се включат автобусните и таксиметрови шофьори.

Напиши коментар »
(39)
1
Еврейчето е директно за затвора.Всички виждаме как лобира е полза на ФАЩ, като пренебрегва интересите на HACPAH булгаристан в полза на чужди държави.
2
А самото Паси на колко служби е агент?!
3
чи то ЦЯЛОТО БСП е държавна измяна и подривна дейност ...АРЕСТ ЗА КОРНЕЛА И ГЕОРГИ СВИЛЕНСКИ ..моментално ..правят РАЗКОЛ в българската демокрация ,като насъскват безмозъчни червени ЗОМБИТА срещу МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ !
4
Мара Неделчова нищо няма да води , има кой да води нещата , а тя ще преживя заизустени угодни клишета , пазейки несънуваните десетки хиляди , постъпващи месечно в сметката ѝ !
5
Свобода за България и Малинов от оковите на комунистическите НАТО и ЕС.
6
Ех,Царю Борисе,защо не Изпълни,Ангажимента Си към Хитлер,сега,този Евреин няма да се Чеплези,и да вика,Майната Му на Православието
7
Телефона на Решетников му дал агента на ДС проф.Станилов.Баща му пък в Първо Главно Управление на ДС. Ай сектир ще ми се пише Лайза Минели!
8
Toa мyxльо верно не е чuфутски, а kaбалokpaварски агент - но к'ва е разликата?!!!
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
няма да ни скарате с русия колкото и пари да получавате от запада аз искам мир и дружба и руска газ през зимата
11
Абсолютен соросоид!
12
Защо Русия има 68 дипломата в малка България, а България в огромна Русия само 20? С какво точно се занимават руските дипломати, че трябва да са ТРИ пъти повече от нашите? Има ли друга такава държава в България с такава фрапираща нереципрочност в дипломатическия състав?
13
ама направо ги "разби"....уродливи драскачки от пикня, къде сте учили български език
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
очаквано и той се изходи на метеното. Очаквайте Ленчето КРЕМтодорова!
16
Бай И'бане разликата е като от земята до небето и на Бодлива крава Господ рога не дава както твоят рог не действа но пък на К@б@локр@в@ря и двете му роги са на местото и ще направи двете дупки ЕДНА или както казват казаците двата крака във един ботуш но във десния по демократично Е.Но как ще ходиш по въжето довечера ще паднеш и бабите ще ти скъсат дипломата........????
17
Ха ха Пасито тебе няма нужда никой да те "натопи", изписано ти е на челото какъв агент си :-))))
18
Трай бе, евроГЕЙски ГЕЙберастки МИРИ3ЛИВ ПЕЕЕЕЕРАСИНО....хахахахахахахаха.
19
БСП , АТАКА , Проекта БарекоФ , КТБ , са все АНТИ Българи ! НЕ Русофили а “Движение = МЕРКАНТИЛИ “ ............. на които въобще не им пука за Русия и България ............. !!!!!!!!!!!!!!!!!!
20
Като ги гледам двамата на снимките,о определено съм за руския"шпионин" Излъчва сексапил и чисто плътност.С другият е просто един грозен евреин.
22
Пасито е вредно за България и българите
23
Един човек бил дебил и както се полага на дебилите, не знаел, че е дебил. Затова си живеел щастливо и съвсем не лошо.
24
Пacи е мpъcна дума за повечет бългaри.
25
В момента най-голямата опасност за Запада е тунингованият и ъпгрейтван неокултурен марксизъм пуснал метастази в американските университети, ЦРУ,Холивуд,антихристияните,gей-пеδерастите, δженδърите и σороσоидите. Зазадът имплозира точно с помощта на сина на съветника на бай Тошо Исак Паси.
26
откри "топлата вода",цели парламентарни групи са руски 6пиони ,@така,vоlq,б-с-п и г-е-р-б и правят каквото им каже москва евреите са казали НИКОЙ НЕ Е ПО СИЛЕН ОТ ПАРИТЕ.Шпионския скандал е в услуга на избирането на гешев и замазването очите на САЩ и подкрепата им за гешев.Ако се разчепкат "шпионските игри" трябва да вкарат половината парламент в затвора ,а другата половина "служат" на западни господари.В управлението на България НЯМА БЪЛГАРОФИЛИ има РУБЛОФИЛИ ЕВРО и ДОЛАРОФИЛИ .Паси ако се види родата му ще му свети 4ервената лампа и глупостите,че нямало русофили ще ни стане ясно защо ги говори.Не само ,че има русофили,а има и шпионски клубове като бритч клуб само за "определени членове" ,информационни клубове със супем мощни компютри ,познайте какво се прави вътре ,частни клубове където ходят пенсионери от службите,руски магазини където се подаряват "бонуси"и това всичко се знае и никой не прави нищо.
27
Изхвърлен като водорасло на сухо,този индивид,от време на време подсказва че е жив и че "мисли" денонощно за "милото" си отечество BG! Всеки зяпнал като зло куче срещу Русия,е проводник на натовските ястреби.Има т. нар. незаобиколими фактори,които за мен са прочетен,пожълтял от слънцето вестник.
28
И разби илюзията, че интелектуалният му багаж е повече от този на прочутото му с афинитета към кремчета на аванта протеже!
29
А защо руските шпиони да не са двамата съветски възпитаници и негови най-близка дясна ръка на квадрат Иван Сотиров, пратен по време на министерстването на С.Паси генерале консул в Чикаго/защо ли!?/ по същия начин като днешния Георгиев за Валенсия, и шефа на БТА Максим Минче.Ами те си имат съветска закалка от младини.
30
ТОЙ Е САМО ШАБЕЦ ГОЙ. Или казано с прости думи ПОСЛУШНО ДРЕСИРАНО ДОБИЧЕ.Ако беше истински еврейн нямаше да мери улиците безцелно а щеше да е на добра службичка в УЕСА или ЕУ. Справка - Сталинка, Госпожата с Кремчето, СерГЕЙ и други.
31
А паси какво ще каже за 50 000 американски шпиони в българия
32
Бащата на Паси,Исак.Проповядваше антибългарска политика в университета.Говореше,че македонците не били българи и темподобни дивотии.Какво очаквате от сина му.Говеда, които за тях България е само печатница на пари за евреите.
33
Добре бе пич,като ги знаеш и то под бройка!!!!-защо досега си траеше и не си сигнализирал органите !?Какво си чакал??? Медия ,която да ти обърне внимание,нали ?Имам чувството ,че всеки НАВТАЛИН ,като му се даде отново трибуна ,гледа да изживее своите 5 минути слава и се ИЗПЛЮЩЯВА ,като най-осведомен,най-знаещ,най-компетентен....а всъщност си личи колко....кръгъл квадрат е!
34
Този миризливия е отдавна агент на Израел и САЩ и като беше външен министър беше направил една система чрез която всяка информация от министерството да минава през Тел Авив. Много долно чифутче се оказа!!!
35
Да, Паси премахна достъпа на Русия до шифровъчната дипломатическа кореспонденция и даде достъп на Израел до нея като закупи новите машини от Израел. Сега не Русия, а Израел чете цялата ни дипломатическа поща. Защо Паси не закупи машините от Англия или от Германия, например ?
36
Паси, който се прави на евреин отрича да е руски шпионин, а е точно такъв. Кой плаща на неговият Атлантически клуб, където се прислони и комунистическата крадла Елена Поптодорова.
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
каквото си правил е било под чужда диктовка разбира се, не си работил за нашите интереси а за чужди, ама не си в затвора защото всички пре'датели сте на власт и сте се обградили с удобна прокуратура и закончета и сте недосегаеми.а какви пари стоят зад тебе, кой ти хрантути клуба, какви геополитически цели имате.Всеки има право на позиция, разбираме че русофилската не ви изнася но ние ще преценим коя е по-добрата, а не да премахвате конкуренти, опозиция и инакомислещи и така да векувате а нас кучета ни яли.Аре, интересите на шай'ката ви са едни, на народа - други.
39
Евреинът да не заблуждава. Със сигурност знам че е шпионин на Китай и Ал Кайда. Лепкава гнусна и нагла. И крадлива като Ленчето Поптодорова.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?