Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
БОМБА В ЕФИР! Обвиненият в шпионаж Николай Малинов изплю камъчето за откривателя на Румен Радев: Аз дадох телефона на Решетников на Венци Стефанов, а той уреди срещата му с Корнелия Нинова
БОМБА В ЕФИР! Обвиненият в шпионаж Николай Малинов изплю камъчето за откривателя на Румен Радев: Аз дадох телефона на Решетников на Венци Стефанов, а той уреди срещата му с Корнелия Нинова
Автор: ПИК
Дата
Дата
148241
Коментари
44
БОМБА В ЕФИР! Обвиненият в шпионаж Николай Малинов изплю камъчето за откривателя на Румен Радев: Аз дадох телефона на Решетников на Венци Стефанов, а той уреди срещата му с Корнелия Нинова

От 1978 г. в Българя не е имало такова обвинение. Това заяви обвиненият в шпионаж председател на Националното сдружение "Русофили" Николай Малинов пред Би Ти Ви. Той направи скандални признания, които разгорещиха невижданата афера.

"Задържаха ме сутринта в къщата ми, взеха ми компютъра, това им е работата. Притеснен съм за моите съратници, за моята съпруга и децата ни. Тяхната реакция е драматична. Аз съм най-спокоен от всички, защото знам с какво се занимавам. Затова напуснах БСП, за да направя партия и поливалентен телевизонен канал с поне 12 процента от аудиторията. "Русия днес" е проект, по който работи съпругата ми, има над милион и половина аудитория", каза Малинов.

"30 години защитавам каузата си. Работата ми е публична. Затова съм следил сделките на Цветан Василев, това ми е работата. Емилиян Гебрев не го познавам. Глупости са, че искам да променя геополитическата ориентация на България", категоричен е Малинов.

"В "Русофили" не смятаме, че ориентацията на България е правилна. Означава ли това, че всички сме за затвора", попита риторично Малинов.

"Като издател на "Дума" съм получавал пари от "Российская газета" за публикации", призна Малинов и започна да разкрива още мръсни тайни.

"С Костя Малофеев сме приятели от 2014 година. Вчера той се обади на дъщеря ми. Ние с него сме братя во Христе. Имаме общи разбирания как да се преструктурира цивилизованият свят. Запознах Константин Малофеев с Цветан Василев. Поводът беше, че Василев беше оставен на улицата с риск да загуби живота си и помоли за връзка с влиятелни кръгове в Русия. С Цветан Василев пък се запознах в кабинета на Сергей Станишев. Цветан Василев се беше почувствал заплашен, но аз съм омерзен от него, защото се отметна от проектите си", допълни Малинов. Той призна и за запознанство с Делян Пеевски.

"Нямам бизнес с Малофеев, аз се занимавам с култура и духовност", подчерта Малинов. "Проф. Станилов ме запозна с Леонид Решетников, големи приятели сме. Венци Стефанов ми поиска телефона му и той уреди срещата на Корнелия Нинова с  Решетников", изпю камъчето обвинения за шпионаж Николай Малинов за откривателя на Румен Радев Решетников.

"Събирам гаранцията от 50 000 лева с приятели", каза Малинов. "Можем да направим партия, да влезем в парламента и да променим закона", зарече се той, без да си даде сметка, че го грозят до 15 години затвор, ако бъде признат за виновен и осъден.

Напиши коментар »
(44)
1
ще ги познаете...
2
Всеки местен измамник - комунист, доносник или обикновен селски бек мечтае да се нареди в групата на получаващите рубли, да са защитени от могъща империя и да са в тренда - православен, русофил, милионер. Идеята е, че в един хубав ден идва т.н. видов, където видът на мерзавецът ще бъде изследван и един малък човек от чужбина, чрез мазни служители - генерали ще го запита - ти, кога ще връщаш парите на империята, които открадна от своя народ с наша помощ. В това поле е заровено "русофилското" куче. А това куче няма нищо общо с Русия, то си е комунистическа, СССР собака.
3
РУБЛАДЖИИ И КОПЕЙКАДЖИИ ВСЕ ПРОДАЖНИЦИ И РОДООТСТЪПНИЦИ.
4
Нинова ;не познавам Решетников и не съм се срещала с него.Решетников:Срещнахме се с Нинова в Москва и в София,срещата уреди Венци,което и В.Стефанов не отрича,Малинов аз дадох телефона.... и Венци уреди срещата.Ха сега де ко прим 1:3 на лъжата краката са къси.
5
ВЕНЦИ СТЕФАНОВ Е ЕДИН ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА СИК И ТОЙ ПУБЛИЧНО ПОТВЪРДИ,ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ НИКОГА НЕ Е БИЛ ЧАСТ ОТ СИК.... ОПОРНИТЕ ТОЧКИ НА БСП СА ЗАБЛУДИЛИ И МНОГО УЖ ОБРАЗОВАНИ МЛАДЕЖИ...
6
не познавам Решетката,не съм се срещала с него,само дето се уговорихме да предложа Радев за прецедент
7
Да ви изгният костите в ада ,в друга държава щяхте да сте линчувани вече вашта мамица гнусна и продажна!
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
КАУНЯ да бъде разследван и даден на съд за плана Решетников който го спусна с парашут на Дондуков2!
10
От шпионските обвинения нищо нема да излезе! Да му пожелаем скорошно учредяване на новата партия - мисля че сред българския народ ще има масова подкрепа покрай тоа измислен скандал !!!
11
В очите на проруско настроеното население у нас, а то не е малко, такива нациоnални преdатели като този стават герои. Те искат завръщане на българо-съветската дружба, младостта им и живот като през 80-те. Носталгията по миналото е много силно нещо, то те кара да не мислиш и замъглява здравия разум. За това периодично си докарваме по някой Луканов, Беров, Виденов, Тройна коалиция, Орешарски!
12
С това свое действие е нарушил Констотуцията и заедно с Нинова следва да бъдат осъдени доживот, а имуществото им да бъде предадено на Другарския съд на Герб Алелуя, брадър.
13
Поне 3-4 от изброените и участващите са ДС агенти.Това са антбългарски сили и те са против държавния строй и ориентацията на европейска България!Всички са комунисти или са свързани с БКПБСПДС...
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Бойко Борисов не е бил от СИК, той им пазеше колите на шефовете, докато си правеха богати софри. Пълноправен сикаджия стана през 2001 год. като го назначиха за главен секретар, и оттогава, та досега.
18
Свобода за България и Малинов,от оковите на комунистическите НАТО и ЕС
19
Що бе тези дето предават държавата за долари да са по добри и да раздават морал. Кога ще арестуват всички продажници от софрата Хамерика за България, всички дето работят за лири и шекери??? Кога ще арестуват лъжеца от банкя който е и крадец, който избяга в посолството на кравария при първото гонене със тояги.
20
И къде го шпионажа че не разбрах, всички симпатизанти на русия са шпиони така ли, бре и при бай тошо го нямаше това, вижда се един друг почерк. Някой е хванал здраво кокала и не иска да го пусне по никой начин изглежда разчиства неудобните с бухалката прокуратурата.
21
Марш в Русия продажници .
22
Да ще го арестуват когато оближеш Червената шекерена пръчица,смучи затвори очи и сънувай Хамериканците как днес ''празнуват''-честват годишнината от удара на твоите приятели талибаните, но теб товария НЯМА да те търсят 10 години тъй като седиш пред компа и ще те хванат за вратът когато зяпаш към монитора.Лижи лижи и сънувай краварите,но те имат крави И пият мляко но тъй нет и ще лижиш шекерената близалка до като се осъзнаеш какво лижеш.......????
23
очакваше се поредната атака , сега към русофили, само дето нас просто ни използват да се докопат до нашите ресурси и лека полека до ресурсите на русия и един глобалистки кръг да излезе по-богат а ние по-бедни и по-ограбени, не ни давит да си гледаме нашите интереси а да работим за техните и накрая те- добре, а ние пак в ямата.ама това си заслужаваме щом сме умници.ние тука ще се изядем кой какъв бил а глобалитите грабят с пълни шепи и ни гледат сеира. Разделяй и владей, девиз от римско време за простите овце.
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
Нема ли некога да отървем родината от руските продажници ??? Не е ли време всичкото пред.ател и прод.ажник да е в кауша ??? Кога бе, сънародници ??? Толкова ли нема един патриот да защити родината ? Или останахме само пред.ателите тук ?
26
Това няма нищо общо със шпионаж! Това сие просто една популярна практика от Татовото време: "този е наш човек", "дай да уредим нашия човек", "за нашия човек са", "нашия човек ще оправи работата" и т.н Така се кадруваше в комсомола, администрацията и БКП. Затова сега имаме "калинки", които всъщност са колорадски бръмбари - купили диплома, аспирантура, докторат и прочее. Сулю и пулю взеха висше образование по тази схема. И после се чудим защо няма инжинери, лекари, сестри, учители, техници. Ами то всеки втори вишист еспециалист по връзки с общественноста, администрация, човешки ресурсии и какви ли не измислени и непроизводителни професии.
27
Русофил, японофил, туркофил...всекви фили има, не разбрах какво общо има това с Наказателния кодекс, Гешев знае ли ?
28
Гледаш. по телевизията. един рафиниран лъжец и наглец, който нищо не е правил,само дето работил срещу България,в полза на чужда държава срещу пари разбира се, както го правил и баща му!!!!!
29
Какви ли тайни има България,освен размера на комисионните за хамериканските самолети или пък за дадените на безценица концесии и тецове.
30
Знаеш ли, че си голям ТЪПАК!!!!
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
И какво излиза, на върха на държавата човек ,докаран с парите на друга държава,с помощта на петата колона БСП-кохорта от продажници!!!¡
33
Пик, прлспахте, Преврата организиран от Иванчев, срещу Боко
34
Чичко Венци е дебел дърт пидал
35
КОМУНИСТИТЕ НАДИГАТ БЕТОННИТЕ СИ ГЛАИ ! ТОЗИ , БЕЗРОДНИК МАЛИНОВ , МЕСТО ДА МИЛЕЕ ЗА БЪЛГАРИЯ , ТО ТОЙ ПРЕГРЪЩА ДРУГА СТРАНА ! ОТВРАТ ! БЪЛГАРИ , ОБИЧАЙТЕ -- БЪЛГАРИЯ !
36
141 г. руско иго стигат!
37
Тоя Малинов нещо много му се пиеше вода. Да не би да е натровен като Скрипал?
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
Не човек,а железо,при това р,узко и ръждясало!!Има самочувствие за 10 000 българина,щот м,асква стои зад гърба му!!?? Щото няма мъже,истински българи да му р,езнат читанката на площада и да му обяснят,че продажбата на отечеството не е бизнес,не е призвание,не е нищо,ама нищо нормално и заслужава позорна смърт!!
41
комуниста Венци има връзка и с червени другари партийни функцонери в МВР още през 2005 година в югоизточна България с направление Ямбол завод Ямболен .
42
...Уж Корнелия не познаваше Решетников,уж не беше се срещала с него , каква стана тя........Манолов го каза в прав текст ! Уж бат Серго издигна президентската кандидатура........ Къде е истината ?
43
Заигравката на Борисов с криворазбраният либерализъм,или негова ДС зависимост ни доведе до тези тъпи истории,които заради глупостта му,ще сърбаме заедно.
44
отговор на коментар
Сега някой съмнява ли се,че имаме президент избран от руски резидент,и не е ли по-добре след като се е размирисало,да се изрине до край тая мръсна воня.Любителите на руският мир-в русия,не е нужно да тровят атмосферата,141 години с т и г а т.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?