Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Румен Радев гузен негонен бяга - в паника от разкритията за Николай Малинов май се саморазобличи
Румен Радев гузен негонен бяга - в паника от разкритията за Николай Малинов май се саморазобличи
Дата
Дата
181732
Коментари
67
Румен Радев гузен негонен бяга - в паника от разкритията за Николай Малинов май се саморазобличи

Президентът Радев изглежда е изпаднал в пълна паника покрай разкритията за шпионските афери на Никлоай Малинов и откривателя си за политиката Леонид Решетников. Това пролича от прокламациите му веднага след изявленията на главния прокурор Сотир Цацаров и заместника му Иван Гешев.

Ни в клин, ни в ръкав Радев се провикна в Пловдив: "Тезата за шпионаж е толкова абсурдна и нелепа, че човек даже и не може да я коментира. Но аз съм избран с гласовете на 2 милиона българи и подобни твърдения и инсинуации са обида най-вече за всички тези хора."

А така! И кога Цацаров и Гешев са казали нещо за избирането на Румен Радев?!

Нищо подобно не се чу в техните изявления, освен за подвизите на Малинов покрай Решетников. Както и обяснения, че няма да бъде изнасяна информация, която засяга националната сигурност.

Да не би Радев като президент да я знае вече тази информация и тя да е свързана с неговото избиране? Да не би в паниката си просто да си изпуска нервите и да се саморазобличава?

Защото иначе това негово изявление звучи крайно абсурдно. Никой не го споменава, нито избирането му, но той казва, че думите на Цацаров и Сотиров са "твърдения и инсинуации".

Тогава е редно да уточни какви твърдения и инсинуации има предвид. Защото дотук цялото му поведение е гузен негонен бяга.

Президенте, кажете, какво имате предвид? До вас и вашия избор ли стига това разследване за шпионаж в полза на чужда държава?

От прокуратурата на този етап явно няма да научим. Или пък ще го научим - след разпита на Румен Радев.

Напиши коментар »
(67)
1
Бабо Иве, пази се от масивен инфаркт ..
3
И ко стана сега с двата милиона избиратели - оказаха се мишлета, които руските разузнавателни служби завъртяха на пръста си както им харесва. Заблудиха народа че гласува за пронатовски генерал, обединител на хората и прочие, а всичко това се оказаха празни приказки. Народа бе подлъган да избере едно кухо парче, подвластно както на миризливия руски ботуш, така и на някакъв травестит с неустановено психическо състояние, съдейки по неадекватните писания появяващи се от време на време във фейса. В комплекта влиза и една луда биволица, която отдавна трябваше да е на бунището на историята и някаква трътла, която е като счупен телевизор - има образ, няма говор.
4
Като дадаха на Марчето да се занимавa с нещо тъпo безсмислено и нямащо пари за папуцане
5
Ти нe си ли нa прoтеcтa ма
6
Импийчмънт на руското мекере !!!!
7
Ама овча ПУ..О. Вашия оакан сайт не спря да ръси лай.а
8
Смърт за ш.пионите
9
Добриютро ! Не ми бил Фатмагюл натовски генерал, милеещ за българите, най ми бил слуга на мафиотите в Кремъл. И той иска по Кремълски модел нещо да ни ощипе, ама...от Грипен го търсят да го бият ги ги
10
Къде ще излъчвате " Марша" на живо???
11
Как и по какъв начин пенкелера Ива Николова изнася сведения от следствието? Да не би да е присъствала на разпита и да е правила интервю с Малинов?
12
Даже и бащата на Heдодялкo се е отрекъл от синът си кypва :)))))
13
Белезници за мунчо за шпионаж или заради грипените и вземати едни пури или комбинирано от двете или да си взема мислещата се за първа дама жената мъж и да си бегат в русия докато могат.
14
Баба Ива е толко грозна, че ка'т са качи в планината, даже вълците си палят огин , да ги не доближава :):):)...да'н въ стеща у тъмното тоз караконджул-вълкодав
15
След МАРША ще има ли секс???? Идвам ИВЕ!!!!
16
Така наречения президент е крайно време да се преквалифицира в пазач на паркинг, да си залепи в кабинката портретите на Живков и Путин и да миряса най-после.
17
И ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ БЕШЕ ИЗБИРАН,АМА ВИЖ ГО СЕГА РУМБА.... ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ЦВЕТАНКА И ХИКЕМЯН ГО КАНЯТ НА РАЗДУМКА.
18
Гербаджиите са изпаднали в паника и не знаят какво вършат. Има едно просто обяснение на приликата с Тръмп в САЩ. Юрнаха разните трилионници в САЩ като Гугъл и Фейсбук, които брутално неглижират републиканците и Тръмп и сега освен че Тръмп е руски шпионин и Радев стана такъв, все пак изворът на знанието, което направи фирми от Гугъл и Фейсбук е в София, което значи че от София може съвсем да им се вгорчи живота. Търси се кой от секретарите на американското посолство е наредил тази пародия, заради пристрастия към вещерското семейство Клинтън, които още 90-те на миналия век започнаха методичните кражби на българско знание, чрез хранениците си от множеството фондации на издръжка на ЦРУ.
20
Само искам да припомня на русофилските тролчета тук, че като страна членка на НАТО със сигурност сме получили информацията за шпионската дейност от други служби и със сигурност те са достоверни и с доказателства. В момента ЦРУ е най-осведомената агенция, а по отношение на финансовите потоци всичко се следи от тях. Така че не се пънете толкова, че зеления чорап и спонсорите му с офшорните им сметки и трансфери скоро ще лъснат и тогава какво ще плюете, не знам!
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
По Си Ен Ен дават ли го....)))))?
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
От тази,трънка,заек,не ще излезе.
27
До 15 Малииии , Гъдьо, ти да не си зоофил-геронтофил бря? :):):)
28
Това е пълна бутафория. Ако бяха казали братя Велчеви са руски шпиони, които станаха съдружници на руската държавна банка за влияние ВТбанк и управляват БТК, преди това построиха така хотел, че един от полигоните на армията стана неизползваем, както и баща им е бил главния шифровчик на живковата армия, щях да повярвам, ама твърдят пълни простотии - да виждате сериозни и угрижени руски физиономии - напротив всички се смеят.
29
Цветан Василев , Корнела , Йончева и Радев са държавни изменници ...ЛИНЧ ЗА ТАКИВА...! Да им покажем кои са истинските българи в България ...ДА ЗАЩИТИМ ДЕМОКРАЦИЯТА И СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ !
30
Над 300 000 от тях бяха членове и симпатизанти на ГЕРБ, около 240 000 български турци и още много много други. Тогава БСП му е осигурила около 960 000 гласа. Останалите 1 100 000 нямат нищо общо с БСП. По данни на ЦИК генерал Решетников не е гласувал за Радев, тъй като не е български гражданин. Този резултат на Радев е почти два пъти по висок от ония 1 147 000 които гласуваха за партията ГЕРБ през 2017 г. Най добре е да спреш да се гавриш с питеците които ти вярват, дори когато им казваш , че ги лъжеш. Я погледни какви къчове хвърлят в коментарите си. Предлагам ти да пуснеш порно докато Ива търчи сама налапала микрофона на пл. "Независимост" в София. Къде ти е митинга в подкрепа на Гешефтаров ? За пети път протестираш или митингуваш сам с Има, Мастиябаркова, Герито Ингилизова и Петьо - Свинята ( Христозов). Искам да си спокоен, до следващата година никой няма да те търси за ония пари от КТБ които държиш в офшорките. От там нататък обаче Гешов няма да може да ти помогне. Надявам се внимателно да си следил мисълта ми.
31
НЕ СЛУЧАЙНО , ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП Е НАРИЧАН (П)РЕЗИДЕНТ НА РУСИЯ....
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Абе ние в САЩ не можахме да докажем,че Русия се е намесила в избора ни за президент,ама на,в България разкриха лека полека,че Русия се е намесила и си е избрала там президентТа и за това ушатко със казармено-комунистическия си манталитет гузен негонен бяга.
35
Адмирации за Цацаров и Гешев!Щом се осмелиха да докажат очевидното,нещо което никой не посмя 140год.,че руснаците са ни душмани и ни шпионират и имат свое лоби тук!Браво.Ще бъдат подкрепяни от всички!
36
Поредния тъп материал на Ива - остана й едничката злоба.
37
Абе много е хареса бе!!!!!
38
!....РАзстрелДEВ....!
39
отговор на коментар
Навремето Батемберг не се съобразил с руснаците а защитил интреса на Б-я (съединението) и те го изгониха. А през септември 1944 год. без повод ни обявиха война и ни окупираха за 45 год.
40
По военните закони държавната измяна се наказва със смърт.
41
отговор на коментар
Прав си като въжe в тoрба:-Прав си като въжe в тoрба:-(
42
Този т.нар. "президент" кога ще спре да се излага?
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
Милата грознушка Баба Ивче отново е сътворила поредният фекал. Винаги в нейните фекали прозира злоба и завист. Зашо ли? Отдавна е изкукала и и личи отдалече. Едни гримаси, жестове, движение които показват тотално психическо разстройство. Злобее жената когато пише за съпругата на президента. Завижда й много, което показва безсилие и някакъв вид отмъщение. Как да пише като от десетилетия в спалнята и е Африканска суша. Дори и спомените са и избледнели и и остава само едно, ККЗ, кожа, кокъли и злоба. Горката, като си замине Величието на мисълта, на кого ще се моли тогава? Навсякъде я отрязаха и няма да бъде пусната на нито една пресконференция. Тя и това заслужава!
45
Аз съм Бойко Методиев Борисов по известен като Боко тиквата и обичам моите лакей пик.бг и герберските ми дебили да ме лижат отзад.
46
Г-жо Николова,нали вчера във Вашият Сайт,писахте,че е Разпитван,Социолога Живко Георгиев,във Връзка с Негово Социологическо Проучване,относно Шансовете на Румен Радев за Президент,Проучване което не е било Публикувано,но за Вас,Явно е Важно да се Плюе Президента,Просто сте Жалка
47
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
48
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
49
Гледам ..... комунистите газ пикаят - започна да пари под крачката им ! А зеленият чорап вече се е подмокрил - започва огласяване на избирането му по команда от Кремъл. Скоро ще станат ясни и платените милиони за него от Москва ! Май се рзмириса твърде много около комунягите ! Лъсна истината как предават родината на руски интереси ! Всички комунисти - в Сиобир !!!! Нали това искат ?
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
Само по начина по който коментираше Радев и му ТРЕПЕРАШЕ БРАДИЧКАТА от ЗЛОБА и гняв, че явно ще става все по-тегаво за неговия избор и подкрепа от Решетников,,,и какво още... предстои да се разплита МРЪСНИЯ и по комунистически гаден и миизлив "чорап"
52
Грипена е с двате си ЛЕВИ КРАКА в БЛАТОТО-Решетников, ха, ха, ха...е сега вече работата стана МИРИЗЛИВА и ухае ... уффф... на гадости !
53
ПОЧНАХМЕ ГИ !!! Който е бил с-у НАРОДА ….ВИНАГИ е сгрешил ! НОВИЯТ ГЛ.ПРОКУРОР …..ще разследва ли ….- КОЙ ПОСТАВИ ПОДСЛУШВАТЕЛНИ У- ВА в дома на мин. -председателя на БГ ??? Кокинов и Миро Найденов са ОЩЕ живи ….те не знаят ли ??? ЗАЩОТО ТОВА си беше ОПИТ за ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ ! ….ген. Гоцев не знае ли ??? ...той се оттегли . но ЩЕРКА му работи в банка....И ИМА ПОВЕЧЕ ПАРИ от ТРЕЗОРА !!!!!! …" ГЕСТАПОТО " не знае ли ??? ...той си кара в СФ …" ПОРШИ КАЙЕН " ...вместо да си ходи на село да КОПА ЛОЗЕ …..а ЩЕРКА му работи в ЗАПАДНА ФИРМА ….и има повече пари от шефа си !
54
...да не иска да каже, че щом са излъгали 2 милиона българи да гласуват за него, значи са гласували за ...Решетников ? Наистина ли е толкова тъп , или само така изглежда?
55
До №30-Свиленски То и 2017г бяхте готови, ама Народа си припомни много бързо какво е БСП на власт!150 дни управление на Баджанака ти,подейства отрезвяващо на хората и от 2 млн. гласували за Баджо, за Вас останаха 800х !Останете си с готовността, за служебното правителство, след 2.5 години, ако Баджо още е на поста си!Тука иде реч за мноого пари,доста повече от на перачката Йончева!Голямата перачница на Цв.В и Малофеев излезе на светло!Борисов се отнася сериозно към заплахите на Радев за метеж и взема мерки да го лиши от инструменти за влияние върху улицата, а без руснаците президентът няма ресурс за силови акции,няма руски джипове,няма Вълците на Путин,няма и пари!Мръсните пари,най-дебела следа оставят,за това писукат и Нинова и Радев и олигарсите!Браво на Прокуратурата!
56
Аз поне не разбирам , как могат да бъдат шпиони толкова публични личности !!!!!!Паническо разтройство тресе пик!!!!
57
Какво не ти е ясно? Самата Корнелия зорлем си призна за среща с Решетников, а самият генерал от КГБ в интервю по руската телевизия заяви, че Корнелия му е посочила кандидата за президент, за да бъде одобрен от Решетников!
58
отговор на коментар
Забравяте Захари Стоянов, Стамболов, Съединението, обявянането на Независимостта....
59
отговор на коментар
Няма да е лошо, ако не сме компетентни, да не пишем обидни квалификации.. Това изявление засяга сигурността на държавата. Спрете да си давате мнението и по всички въпроси да се имате за компетентни. Ако се чувствате такива, правете партия и влизайте в политиката. В състояние ли сте да носите отговорности или ви е най-ЛЕСНО да пишете обидни квалификации, да псувате, да показвате невежеството си, да мрънкате, да хленчат и да очаквате някой да ви оправя живота. Животът е лична привилегия. Какъвто си го направиш, такъв ще си го живееш. Не очаквайте от никого да дойде някой с магическа пръчка. Имаше един, който ви оправи за 800 дни. Комунистите ви оправят 70 г., но никой не може да помогне, ако си с къса памет за миналото и да отричаш фактите. Спрете се малко. Имаме кмет, който е отговорен, морален и това е видимо. Ако някой си мислят, че са робско племе и им е мъчно за комунистическата диктатура, да заминават за Венецуела и да видят как живеят там. Спрете да ръсипе негативизъм и злоба. Кой ви е виновен, че не може да се местите в европейският начин на живот. Светът се развива бързо и в него дебилите не оцеляват.
60
що си мисля че тая "независима" прокуратура май изпълнява поръчки, а чии ще ми кажете вие умниците. де бре и независима, колко БГ е независима под еврогейски и американски ботуш и това е пак защото сте умници. Това е дирижирано отвън защото Бою се опита да раздвижи енергийните проекти и с възможност да даде Белене на руснаците. Сега разбира се това няма как да стане, руснаците ще ни отпишат завинаги, тока ще го усетите по джоба си, но за други интереси това всичко е изгодно, те ще напълнят гуши ,а ние сме пак працаканите и в мизерия, става въпрос за чисто икономически нтереси, нека е, щото сте умници.
61
Кво Ви става ве цоциалисти-комунисти .Къв е този речник.Мая:да ОТВОЮВАМЕ София.Радев улицата ЩЕ ИЗМЕТЕ статуквото.Баджанака :ГЕРБ спечели първо София и после страната ,затова с цената на всичко първо трябва да ОСВОБОДИМ София.Утре ще решаваме кого да подкрепим за кмет на София. Смях в залата ,че и децата знаят кого ще подкрепите.Вчера президенто по темата за шпионите съскаше като смок,а кога съска и хапе змията когато я настъпят.
62
Бедно е въображението на враговете на Европейска България и затова сега дори не могат да си представят какво ги чака при Новия световен ред. А НАТО-вска България ще пребъде във вековете. бг
63
Не сте права, защото в най-решителния момент Някой наистина ще дойде и този някой се казва NASA.
64
отговор на коментар
Ами как, сигурно доста получава в кеш, брой и на ръка......
65
Niakoi ne6ta nikoga niama da izlezat naiave Mnogo dobre se znae 4e Radev e izbran s pomo6ta na KGB i gen. Re6etnikov koito vinagi sa iskali Balgaria v svoiata orbita no znaem kak zavar6va tova Mnogo se iska na Kornelka i drugte da stane tova no tova vreme bezvazvratno otmina Taka 4e drugari komunisti predi vsi4ko badete balgari i mislete za maika Balgaria!
66
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
67
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?