Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК TV: Журналистът Цветан Фиков разбива лицемерието и фарисейщината на олигархичните медии: Заглушават истината с фалшиви декларации! Вие разкрихте опасни зависимости на кандидат за кмет и това е журналистика (ОБНОВЕНА)
САМО В ПИК TV: Журналистът Цветан Фиков разбива лицемерието и фарисейщината на олигархичните медии: Заглушават истината с фалшиви декларации! Вие разкрихте опасни зависимости на кандидат за кмет и това е журналистика (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
88862
Коментари
20
САМО В ПИК TV: Журналистът Цветан Фиков разбива лицемерието и фарисейщината на олигархичните медии: Заглушават истината с фалшиви декларации! Вие разкрихте опасни зависимости на кандидат за кмет и това е журналистика (ОБНОВЕНА)

Левият журналист и бивш служител на "Позитано" 20 Цветан Фиков разбива лицемерието и фарисейщината в медиите на подсъдимите олигарси Прокопиев, Огнян Донев и Сашо Дончев и слугинажа на огромната данъчна длъжница Венелина Гочева.

Кой и защо иска линч за медии и журналисти заради разкритията на ПИК? Какъв е моралът на "моралистите и пуританите", клиенти на прокуратурата?

"Разговорът трябва да е в посока на професионалните стандарти и това, което се случи след публикацията на ПИК със скандалните снимки. Вие разкрихте опасни зависимости на кандидат за кмет. Това е работата на журналистите и това е журналистика - да разкрива заблудите и опасностите пред обществото.

Въпросът е къде трябва да постави границата, като според мен в контекста затова, че сме на 111 място за свободата на словото е това къде се намираме в автоцензурата. Правилото е граница на медиите да няма и всяка нещо, което може да вкара в заблуда обществото, да бъде казвано. В случая с тези снимки имаме един човек, който е кандидат за кмет и вие разкрихте, че той може да бъде шантажиран с тези снимки. Разкрихте тази заблуда", заяви журналистът Цветан Фиков.

По повод дипломата на Мая Манолова, той заяви че няма информация по случая и затова не може да коментира. Но заяви, че е опасна тенденцията, когато се търси истината да има цензура и като медии да бъдем отговорни в информацията, която се публикува в аспекта истина или лъжа, а не морално или неморално, защото няма неморална истина.

"Когато някой се опита да сложи етикет на някого и да го заглуши, трябва да бъдем нетърпими към това. Днес искат да заглушат вас, утре ще са други.

Защо никой не роптае срещу фалшивите новини и сайтове? Затова, че дали Манолова ще спечели или загуби, дали Фандъкова ще продължи да управлява, зависи и от лъжливите сайтове, които бълват фалшиви новини и ги обслужват.

В тинята от лъжата не можеш да разбереш кой на кого е и се заблуждава обществото. Тези хора обаче не роптаят срещу фалшивите новини, а излизат с фалшиви декларации", заяви Фиков.

Той допълни, че трябва да се сложи границата в журналистиката в това да се изкарва истината и да не си заряват главата в пясъка. 

Цялото интервю вижте във видеото на живо на ПИК TV:

Напиши коментар »
(20)
1
Всеки ще може да изплаче болката си по озлочестената от мафията майка България....(((( Пик....вие сте големи артисти...)))) Точно вие да сте защитниците от....мафията!? Забравили сте са свикнете един голям артист от вашия ранг....Тома Биков....))))) Той има завършено актьорско образование и може да пусне и някоя....сълза...))))))
3
Браво на Фиков, добро мнение. А иначе самият Игнатов призна, че са изнудвани с тия снимки. Така че нещата са кристално ясни от всяко гледище.
4
Вие съсипахте една млада българка, имала неблагоразумието да бъде по- освободена интимно с бившия си приятел. На нейно място ще ви съдя до побъркване. Това е нейният личен и неприкословен живот.
5
отговор на коментар
Лошото е,че у нас е пълно с КОМУНОсеи като теб.
6
отговор на коментар
В XVIDEOS няма личен и непрокосновен живот,другарю драгалевски комуняк.
7
Помните ли как преди години, сегашния с@бственик на с@йта, беше публикувал на цяла първа страница във вестник YIKEND голият труп в моргата на убития Андрей Луканов? Той нямаше ли семейство? Какво се целеше тогава? Най-долна сензация. Този факт показва душевното м@родерство на изд@теля му.
8
бБАЩА СЪМ МУ, ВСЕ ПАК НА МОИЧКИЯ,ТУК...ИНАЧЕ, И АЗ ИМАМ НЕГОВИ АКТОВИ СНИМКИ С ДЕБЕЛИЯ....АМА НЕ ВЪРВИ ДА ГИ ПОБЛИКУВАМ....
9
Снимките са публикувани отдавна, хора са се разровили и се установи, че от години ги има на повече адреси и сайтове, отколкото съобщи ПИК. Но някак си се подминава факта, че част от снимките са разпратени от нейния личен имейл.
10
До 4-младата българка е една первезна глупачка ,сигурно е от някакво село,държана изкъсо от семейството си и излязла в града им отмъщава с перверзното си поведение.не я оправдавам,защото не 10-12 годишен пубер,който незнае къде е спирката.самопредложила се ,виси в световни сайтове и толкова гнусни подробности,че вече не ми се мисли как ще живее по-нататък,защото всеки който я срещне и разпозне първо в паметта излиза една разчекната вулва и пъхната ръка в нея или набиван с крак вибратор.Щастливо бъдеще за архитекта и к урвето,той не е по-читав от нея.Вече направихме грешка със сексуално зависим към травестити президент,ще се изгврим ли със себе си и с подобен кмет.М И С Л Е Т Е.
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
По повод фалшивите новини какво казва в тази насока Римското право? И руското, ако може?
14
Срещу КОЛКО се продаде на тази перверзна медия, че стана за срам и посмешище на цял народ бе, Фиков? Срещу КОЛКО? И много ли забогатя?
15
"Издателят" е доказано психично болен! Но и това няма да го спаси от възмездие!
16
Въпросната като я гледам на снимките от Монако, Париж, Барселона как се фръцка...Дано да продължава така да обикаля по света.
17
Цветанчо,истина ли е че в училище викахме на баща ти дедо Лъжо и ако е така,какво мислиш за генетичната обремененост на някои хора?
18
Фиков, гадно капели си!
19
Тази простащина си е единствено виновна за това което се случва. Не можеш да допуснеш подобни снимки и да си въобразяваш че си девствена. Много са гнусни между другото. А този мухльо който се радва на цялото шоу е пълен глупак
20
Това е една проста селянка,снимките й са прости като нея самата. Колко е акълът и достойнството на един мъж да иска обществото да го признае с такава секспростачка ? На Борислав Игнатов искам да кажа, че уважението към един политик в обществото е право пропорционално на дължината на полата на жена му. Жената до един политик определя уважението към него. Затова, например,към Симеон II винаги е имало и ще има уважение. И към Костов също. В случая Игнатов се опитва да ни убеди, че някъде някой друг е виновен, че боклукът до него мирише.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?