Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Николай Бареков: Мая, Нинова и ГЕРБ хулят лицемерно ПИК, за да отмъкнат гласовете на горкия Игнатов. Такива компромати се пускат навсякъде по света. Достойната позиция е този мъж да се оттегли и да си реши семейните проблеми
Николай Бареков: Мая, Нинова и ГЕРБ хулят лицемерно ПИК, за да отмъкнат гласовете на горкия Игнатов. Такива компромати се пускат навсякъде по света. Достойната позиция е този мъж да се оттегли и да си реши семейните проблеми
Дата
Дата
127583
Коментари
54
Николай Бареков: Мая, Нинова и ГЕРБ хулят лицемерно ПИК, за да отмъкнат гласовете на горкия Игнатов. Такива компромати се пускат навсякъде по света. Достойната позиция е този мъж да се оттегли и да си реши семейните проблеми

Категорична позиция срещу критикарите на публикуването на скандалните снимки на годеницата на кандидата за кмет на София  от "Демократична България" Борислав Игнатов изрази пред ПИК журналистът и доскорошен евродепутат Николай Бареков.

Ето пълния текст на казаното от Бареков без редакторска намеса:

"На всички, които се правят на ощипани моми и се правят на възмутени от факта, че тези снимки са намерили бял свят и са публикувани, като трърдят, че това едва ли не влиза в разрез с някакви стандарти, искам да им кажа, че журналистиката, която те дават за пример във Великобритания и САЩ, които, знаем, са най-свободните в медийно отношение държави в света, там журналистиката стига до много по-големи крайности. Там нищо не се спестява на политиците.

Вие много добре знаете и помните какви секс скандали, какви секс компромати гръмнаха. Ще дам само два примера. Единият беше с британски лорд, политик от Камарата на лордовете, който беше заснет и показан в най-големия английски таблоид в женски дрехи да участва в оргия с няколко проститутки.

Вторият скандал, който си припомням, е случаят с Моника Люински и Бил Клинтън. Стигна се до искането на импийчмънт за президента на демократите. Скандалът беше брутален.

Така че нека критиците на ПИК да не се правят на ощипани моми. Според мен поведението на политиците, които едва ли не искат да отрекат вашата медия, е абсолютно двулично поведение, защото в момента и позицията на Мая Манолова, дори позицията на ГЕРБ и БСП е такава, за да могат да могат да вземат гласовете на нещастния човек, който беше кандидатиран за кмет от "Демократична България". Те затова се държат по този начин, за да привлекат гласове след този, разбира се, гнусен, долнопробен скандал. Той обаче е такъв заради самите снимки, които бяха показани, а не заради това, че снимките са показани.

Позицията на тези поитици е двулична. Те не са възмутени от ПИК, те са възмутени от снимките, но искат да вземат гласовете на човека.

Когато влезеш в политиката, независимо дали в България, или във Великобритания, или в Америка, трябва да си готов всичко за теб да бъде извадено на показ. И питам същите тези възмутени граждани: Къде бяха, когато аз бях разкостван, аз и моето семейство, когато бях обиждан най-долнопробно в ефира на национални телевизии от хора като Тити Папазов и Яне Янев, които бяха нарекли с най-долни думи собствената ми съпруга, от която имам три деца? Наричаха ме "морален урод", а жена ми с още по-обидни думи, защото нямала сключен брак с мен. Ами хайде да излязат сега тези господа, които говориха тогава по мой адрес, да видим какво мислят за тези снимки. И ако аз съм бил "морален урод", а моето семейство беше обиждано, какви са хората на тези снимки?

Обръщам се и към самия кандидат. Аз му съчувствам. Казвам го като мъж. Кой мъж иска да види да излязат такива снимки на жена му? Никой. Това е истински морален шок и морален удар. Аз просто призовавам този човек, този господин, на когото му се случи това нещастие и който няма никакви шансове на тези избори, достойната постъпка е да се оттегли. Да се прибере вкъщи и да решава личните си проблеми.

Нека все пак припомня, че не ПИК направи тези снимки. Има държавни и частни медии. Аз говоря за частните медии. Примерите, които дадох, са в частния сектор. В Америка със специален член на Конституцията свободата на словото е гарантирана приоритетно. Затова там наистина се стига до крайности. Там наистина влизат с камери и микрофони под юрганите на политиците. И е крайно време политиците в България да свикнат, че това ще бъде така. Че никой не ти е виновен, че ти си влязъл в политиката, а имаш своя скрита тайна.

Представете си, че този човек, този кандидат, аз не му знам и името, знам, че е кандидат на либералите в София, ако той спечелеше изборите и тогава се появи някой бизнесмен с тези снимки в кабинета му, този човек, нали разбирате, че ще бъде зависим от въпросния бизнесмен. Така че - затова сте медиите. Да ровите под юрганите на политиците.

И нека сега всички, които се правят на ощипани моми и двуличници в политиката, да знаят, че това е стандартът и в Америка, и във Великобритания, и там, където има свободни медии - всичко да бъде показвано. Има ли го, факт ли е, случило ли се е, заснето ли е, то ще излезе на бял свят. Ако не излезе на бял свят, значи политикът, за когото има такъв компромат, вече е зависим.

Двуличници са тези, които призовават за отлъчването на ПИК. Всичко това те го правят с една единствена цел. И Мая Манолова, и политическа партия ГЕРБ, и Корнелия Нинова нападат ПИК и защитават въпросната жертва, този кандидат за кмет, само с една единствена умисъл - да вземат гласовете на този човек. Да вземат неговите избиратели за очертаващия се кървав балотаж. Тази позиция е сметкаджийска."               

 

 

Още по темата
ФОТО БОМБА В ПИК: Годеницата на кандидат-кмета на "Демократична България" лъсна с два вибратора в порно. НЕ ОТВАРЯЙТЕ ТЕЗИ СНИМКИ НА АКТИВИСТКАТА НА "ДА, БЪЛГАРИЯ" (18+)
Часовник
13:59
Скандални порно снимки на годеницата на кандидата за кмет на "Демократична България" Борислав Игнатов лъснаха в тайни порно чатове. На кадрите Йорданка Михайлова е заснета във вулгарни пози, на...
Напиши коментар »
(54)
1
Моралният исполин на нацията. Събирателен образ на избирателя на госпожа Фандкова и Баце
2
Да се оттегли и да решава личните си проблеми. Няма да погкрепяме извратеняци. ПИК не са виновни за евтината му годеница.
3
Как се харесва годеницата му на Елена Костова напр.? С какви очи Игнатов ще прави кампания, като не знае с коя си ляга например?
4
................ФАНДУКЯТА МУ ТУРИ ПАМЯТНИК НА ТОЯ ПЕЕРАЗ С ДВА ВИБРАТОРА !..... НА БУЛЕ ВИТОША.......МРЪЛЯФ А СА И С ШАТРИ !...........А МАРКУФ А НОСИ ЦВЕТИА !........И......БАЦО САМ А СЕ ПУДСТРИГВА РИТУАЛНО ПРЕД НЕГУ !......ШО СТЕ ТООЛКУ ШИБАНИ ЗНАИЕ САМУ ВАШТА МАИКЯ !.......
5
Баш кой се разприказвал за "достойнство и морал" ?! Той самия не знае кой е , вечно според случая и интереса ! А относно момата - годеница , явно не е споделила какви нейни снимки витаят , иначе Б.Игнатов нямаше поне да я разхожда като брошка !
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Не са КОМПРОМАТИ ! Пазарджишко Милиционерско Семейство ! М-инетчия в ГДБОП и П-роститутка в ДАНС ! https://s27.postimg.cc/439jhicqr/MVR.jpg Съпругът К-ОПЕЛЕ, М-ИНЕТЧИЯ, СВОДНИК, НАРОКТРАФИКАНТ в ГДБОП ! Съпругата П-РОСТИТУТКА, П-АЧАВРА, К-УРВА, ДОНОСНИК в ДАНС ! Семейство Изсрало МИЛИЦИОНЕР е Бракувано Семейство, Некачествено СЕМЕ, от Него Нищо не Става и Трябва да се ЛИКВИДИРА за да не ИЗСЕРЕ Същото Л-АЙНО ! ДА СЕ ЗНАЕ ! Милиционерската Проститутка е Държавна П-роститутка, Лапа Пишки и Лиже Задници по Устав и на Заплата. Ставайки Милиционер ти Признаваш че си БОКЛУК, Произхождаш от Семейство на БОКЛУЦИ и ще Възпроизвеждаш БОКЛУЦИ поне още ПЕТ Поколения Напред. Не Случайно над 70% от Кадровия Състав на Шумкарското МВР и Държавна Сигурност-ДАНС се Формира от Потомствени Милиционерски К-УРВИ, Тоест Доказани К-УРВИ Разсли в "Семейства" на К-УРВИ, Възпроизвеждащи К-УРВИ ! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР,а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР ! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш ! МЪРША,ИЗРОД,ИЗМЕТ,УТАЙКА,БОКЛУК,ГАД,СУРОГАТ,ДЕГЕНЕРАТ,ПОДЧОВЕК,С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР,С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ! www.bulgarya.ga/police.html
8
пик от сутрин до вечер се занимава с ген радев и семейството му и никои не реагира а сега такъв вои за гадните снимки архитектът да си подава молбата за отказване от надпреварата
9
............ГОРД Е !.................А ЕДИНСВЕНИ БАИРАКОФ ГУ ЗАМЕРЯХА С ЛАИНА !.........ХИХИХИХИХИ !.......
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Прав е Дудука да, защити ПИК, че тая уруспия си е показвала най милото за пари, и си е навирала разни неща, защо е мислила с курабията си кой и е виновен. Порно артистката Чичолина също си показваше карантията, но никой не в Италия квичеше. Една селска пръчка, подлуди държавата, като командва клепоухия пъпчив Каун, сега се канят още уруспии да ни правят на луди. Това ли е морала в Импексовата паралелна държава, за която квичи Импексовата болшевишка курабия, проститутки, осъдени рапари наркомани и сводници, чалга корвети, и комунистически държанки, обслужвали дъртите членове на политбюро, и разни измекяри и криминални елементи на прехода. Не благодаря, ще изберем почтените хора за кметове и съветници, корветите и травестити, са за бардака!!
12
Щом вадят такива снимки в страна на 114 място по свобода на словото, представям си какво щеше да се вади ако бехме в топ 3!
13
Да, има компромати, но те касаят участието на самите компрометирани лица, а не на жените им. За единия кокал няма да се спрете пред нищо, нали?
15
НАЙ-ПОСЛЕ СЕ ОБАДИ И ТВОЯ СЪРАТНИК В КОМПРОМАТИТЕ,БАРЕКОВ! Г-ЖО МАНОЛОВА,ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА:"ИЗСРА СЕ НА МЕТЕНЕТО"!ДОБРЕ ЗАПОЧНА НОВАТА СИ РАБОТА В ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ,НО ЦИГАНСКИЯТ ТИ ПЕПЕЛ ОТЗАД НЕ ТИ ДАВА МИРА ДА СТОИ КРОТКО И САМА СИ ГО НАВИРАШ!ЗАПОЧНА ДА СЕ ПРЕВРЪЩАШ В СТАРАТА ОМРАЗНА ДЕПУТАТКА ОТ БСП.ТИ ЗАБРАВИ КАК ОТ "ОБИЧ" ХОРАТА ТЕ ЗАМЕРЯХА ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ.А КОСТИНБРОДСКАТА АФЕРА ЗАБРАВИЛИ Я?!А КАК ПОМОГНА НА БРАТЯ ГАЛЕВИ ДА ИЗБЯГАТ ПРАВОСЪДИЕТО И ДАЖЕ СИ ВЗЕХА ВСИЧКИТЕ ПАРИ ДАДЕНИ ЗА ГАРАНЦИЯТА ИМ ЗА ПО ЛЕК РЕЖИМ И ТО НЕ КАКЪВ ДА Е ,А САМО ПОДПИСКА!ЗАСРАМИ СЕ ЗАЩОТО СИ И ЖЕНА БЕЗ МОРАЛ!А ФЛИРТОВЕТЕ,КОИТО НАЙ-БЕЗСРАМНО ПРАВЕШЕ В ПАРЛАМЕНТА ЗАД ГЪРБА НА СОБСТВЕНИЯ СИ СЪПРУГ?!НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ МОЖЕМ ДА ВЯРВАМЕ НА ТАКАВА НЕМОРАЛНА ПАРОДИЯ НА ЖЕНА!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Не понасям Бареков,но в случаят е абсолютно прав.Лицемерие е да се напада ПИК,защото мацето си е пуснало фотосите с рекламна цел може би,не ме интересува,но публичните личности,които се разпореждат с милиарди,небива да са уязвими от миналото и настоящето на семейството си.Това ще им пречи на работата им.Например Мая крие,че е подготвяна от службите ГРУ за терорист-комунист,иначе защо са и изпити по физическа подготовка и снайпер,а сега е 'демократ',независима,но от нея нищо независи.Борисов завладян от егото си,да се прави на вечен благодетел.прави грешки,след грешки.Искате ли след тъп президент,който непрекъснато ни натрапва пристрастието си към травестити и кгб клетка,след кандидат с годеница уличница,кмет обучен от ГРУ. М И С Л Е Т Е.
19
Ще припомня на Бареков,че "С какъвто се събереш,такъв ставаш" и изобщо да не жали "жертвата" Игнатов!!!:):):)В ДеБъ явно са се събрали по генитална зависимост,а който разсъждава и действа през оная работа не стига по-далеч от коча!!!:):):)
20
Един от стоте най долни хора на България за всички времена.
21
Моралистъ Бареков повече познат като ГЪЗОЛИЗЕЦ ХРАБЪР забрави за тандемаси с мая за Костинброд.
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
Ами да ! Редно е Игнатов да се оттегли и на негово място да се кандидатира гoденицaта му. Това Дaнче ще отнecе дрyгoто Данчe кат' кyцо пиле дoмат.
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Дудука- ортакът на Мая в аферата, "Костинброд".
27
да излезе в ефира на националната тв и да разкрие всичко по аферата КОСТИНБРОД,в противен случай си остава МЕКЕРЕ
28
Факт! Костоваците са пелераси и пруститутки, хора без морал, свързани със службите на дж. ген. Сатана Ананасов и непеотата на Щорощ. Много такива елементи гравитират и около ГЕРБ. Мирчо Спасов хранеше с такива като тях сфинете в Скравена и Слънчев бряг край Ловеч. Да чγκат камъни и да издевателстват помежду си вън от обществото! му е мαйкαтα! ДА!!!!!!!!
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
Трябва да се въстанови ГУСВ да строят пътища и мангалите да издевателстват с пелерасите и пруститутките на прехода. Само ме е страх и редакцията на Пик да не попадне в ГУЛАКА!! ДА!!!!!
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
И какво след това???.........Наивник!
33
Бареков винаги му плащат да се изкаже когато стане напечено и друг политик не защитава например ПИК . Личното пространство не трябва да се намесва в надпреварата, Елена Йончева нямаше право да го прави за Борисов и ПИК няма право да се меси в леглото на човека. Свалете Бареков никой не го чете този Слагач!
34
"Политика" затова е политик зада е лицемерен/стига да не касае него/.Ние ревем,че сме извън 100-цата по "свобода на словото",а нападаме медия....Пик не са ми любимци,Клуб з,оффнюз,аспекто са ми "любими" в браузъра.......там е "истината"
35
Мечтите са безплатни,наесен с песен и Оркестър за погребения на Брегович,ще свири на БСП-ОПГ Нинова и свине!Светъл пример за унищожаване на един град е Каварна!Лакомата БСП кметица не харесва рок,защото е другарка на Нинова и обича кючек и чалга!Ликвидира Каварна като туристическа дестинация,защото селяндурщината е диагноза за БСП! Усвояват се едни пари, ама нищо не се строи,това ще е съдбата на Сф и БГ,ако власт на БСП и Радев се даде!Хора бдете!
36
Когато натрапваш някои твои кухи мисли на четящите хора,питаш ли ги колко струват те за тях!? Нито цент! Ти заклейми човекът който ти тикаше пари,отрече се от него,точно както Цветанов се отрече от съратникът си бизнесменът Петър Христов,гарантирал победата на всички избори на пп-герб във ВеликоТърновса област.Долна,гадна,продажна пасмина сме населяващите този географски парцел, наречен България.
37
Герберасте № 3! Игнатов не се е отказал и няма да се откаже! След перверзията и мръсотията на твоя сайт, цяла София застава зад него! С изключение, разбира се, на комунистите - банкянските и позитанските. те си имат две кандидатки и ще се разберат помежду си, но и двете вече загубиха! Благодарение на твоето перверзно и мръсно сайтче!
38
Герберасте №3! Да, Игнатов е все още кандидат за кмет на София, ще продължава борбата с мръсотията, перверзията и простащината, които го заливат и ще спечели! Цяла София ще застане зад него, сигурен да си! Една много мръсна и перверзна медия му оказа неоценима услуга! Такава услуга НИКОЙ не може да окаже на никой кандидат! Имаш много здраве от дудук Бареков! Срещу КОЛКО отново става за посмешище, питай него! Много ти здраве и от Гого Лозанов, заслужава си да прочетеш какво е написал днес! Ако разбира се, си грамотен и познаваш буквите!
39
Неабравяй,че извън" комунистите"банкяски,позитански,драгалевски,атакиски"и т.н.,има хора които ги интересува морала на кандидатите....Спорна работа/на който заработва/
40
Какво направиха през последните 10 години за България арогантните безмозъчни крадливи герберасти дебили едно от нищо нито увеличиха пенсиите на нас Българите здравеопазването е гола вода сега сме много по зле отколкото при Симеон Сакскобургготски.При царя бяхме много добре герберастите и техните лакей дойдоха на власт съсипаха и унищожиха България.Хората които защитават герб са облагодетелствани и имат много голяма изгода от сегашното крадливо управление.
41
Арогантните крадливи безмозъчни герберасти дебили и техните лакей умират от страх октомври губят кметските избори из цялата България догодина губят изборите за парламент няма да могат да крадат от държавата както го правят сега отиват в небитието където им е мястото и затова квичат на умряло.
42
На тая мъжа й като не може дая плющи ти какво да прай сърбия чесъне и трябва.
43
Буквално с камери и микрофони под юрганите на политиците беше скандалното видео с Михаил Касянов и любовницата му. Но там поне имаше за какво да ги изобличават, и двамата са политици и се чуват някои скандални признания. Ама да се вадят някакви снимки отпреди сто години на приятелката на кандидат кмета, които с нищо не застрашават обществото, не е нужно. Излишна медийна жестокост е това. А че той действително би могъл да бъде изнудван един ден с тях, също е вярно.
44
тъпаци,никой не може да влезе под юргана ти ,ако не го пуснеш,някои така си правят реклама
45
В България такива компромати имат обратен ефект.
46
Ха, ха, ха,! След като сам си отряза празната глава, сега сайбийчето на миризливото порно-сайтче ПИК тръгнало да организира ялови протести ,за да се опит да избегне справедливостта за гнусното си деяние и с цялото си нахалство кани и други хора да се омърсен покрай него! Сигурно ще се вържат някои и друг безделник и гладен лумпен, на които ще бъда осигурена една сита вечер с парите които ще получат за присъствието си! Ще видим!
47
Забравихте ли бе хора ,,,, КОЙ ЗАБОГАТЯ от Аферата “Костинброд“ = Мая и Барека !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... НЕЗАБРАВИМО !
48
Съхне па па мирише!!!! От боб с чесън Е !!!!!!!
49
КАКЪВ Е ТОЗИ САЙТ Е ВЪПРОСА???? ТЕЗИ ХОРА ПОДЪРЖАТ ГЕРБ !!!!НО НЯМА ЕДНО ПОЗИТИВНО НЕЩО НАПРАВЕНО ОТ ГЕРБ , ЗАТОВА ПЛЮНКИ ПО КОГОТО ИМ ПАДНЕ !!!!!И ДА ИСКАТЕ И ДА НЕ ПРЕХОДА СВЪРШИ !!!!!!НА ПИКАЖИИТЕ ГОСПОД ДА ИМ СЛЕДИ ДЕЛАТА !!!!ИМА БОЖИ СЪД !!!!ТАМ ВРЪЗКИ НЯМА!!!
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
Уникалното в този сайт е че мотивът за цензура е "поради нецензурно съдържание". Ето, и това трябва да се разгледа от съда.
52
ДО "Здравчева " Безплатно ти изпращам 3 бр. Вибратори . Честито !!!!
53
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
54
Най-добре е Боре архитекта или Боре Порното да се оттегли да се върне в родната Варна да продава вибратори или царевица. И да стане кмет на София, което е твърде малко вероятно, всички ще го кодошят и ще му викат Боре Секса, Боре Вибратора или Боре Порното. на колхозния пазар във Варна все ще се намери някоя сергия и за него- лилави вибратори, дрънкулки, порно-снимки, презервативи-всичко за продан. Дана го изложи и да се сърди на нея, навремето да не си го е завирала по дупките.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?