Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Мая Манолова - червена калинка с диплома за комсомолска работничка! Кандидатката за кмет няма никакво нормално висше образование - завършила е Висше комсомолско училище в Москва
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Мая Манолова - червена калинка с диплома за комсомолска работничка! Кандидатката за кмет няма никакво нормално висше образование - завършила е Висше комсомолско училище в Москва
Дата
Дата
167647
Коментари
90
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Мая Манолова - червена калинка с диплома за комсомолска работничка! Кандидатката за кмет няма никакво нормално висше образование - завършила е Висше комсомолско училище в Москва

Уж независимата кандидатка за кмет на София Мая Манолова се оказа червена калинка, тъй като има диплома за висше образование на комсомолска работничка.

Това установи проверка на ПИК в архивите на Московските учебни заведения.

Манолова посочва, че е завършила "история в ИМ-Москва".

Учебното заведение, което тя е завършила през 1988 г. обаче се превръща в ИМ - Институт за младежта (Институт молодежи) едва през 1990 г. А през годините, в които бившият омбудсман го е посещавала е било... Висше комсомоско училище (Высшая комсомольская школа). 

Това разкрива историята на самото училище, която е изключително занимателна и изцяло е свързана с комунистическата партия на СССР - КПСС, и нейния комсомол - ВЛКСМ (Весоюзный ленинский коммунистический союз молодежи).

То е създадено през 1942 г. като Централно женско училище за снайперистка подготовка. През 1944 г. с постановления на Централните комитети на съветската комунистическа партия и съветския комсомол е преобразувано в Централно комсомолско училище, където година и половина се обучават комсомолски работници със средно образование и журналисти от вестници и списания.

През 1949 г. слушатели започват да стават и хора от източноевропейските страни. А през 1956 г. училището е преобразувано в постоянно действащи тримесечни курсове за комсомолския актив.

През 1969 г. отново с постановления на Централните комитети на комунистическата партия и комсомола в СССР Централното комсомолско училище се превръща във Висше комсомолско училище (Высшая комсомольская школа - ВКШ) за теоретична подготовка на ръководни кадри на комсомола и журналисти от младежкия печат. И остава такова до юни 1990 г., когато се превръща в Институт за младежда, който по-късно става част от Московския хуманитарен институт (Московский гуманитарный институт - МосГУ).

И какво излиза при това положение - че дипломата за висше образование на Мая Манолова е на комсомолска работничка от комсомолско училище в СССР. Между другото, не е ясно дали такава диплома е можела да се легализира в България след 1990 г., т.е., 2 години след като тя се е сдобила с нея, а ако тя не е легализирана, на практика е просто невалидна.

Така вече е обяснимо защо Манолова посочва учебното заведение, което е завършила, само с абревиатурата ИМ-Москва, макар то изобщо да не е било такова, когато се е обучавала там, а ВКШ.

Освен това доста хора са я чували да казва, че е завършима МГУ, спекулирайки с абревиатурата на един от най-реномираните университети - Московският държавен университет (Московский государственный университет), чиято абреватура наистина е МГУ. А абревиатурата на нейното преобразувано училище, в което влиза и Института за младежта и вече е частно учебно заведение, е МосГУ. Малка, но съществена разлика.

След като завършва училището за комсомолски работници през 1988 г., Мая Манолова става член на БКП през 1989 г. - както гласи мрачната шега, купува си фабрика на 9 септември, ама пък с това образование какво друго да прави.

Но ето, че още същата година политическите промени в България обезмислят и него. И Манолова бърза да се възползва от новите бизнес начинания във родните висши учебни заведения. УНСС например започва да раздава дипломи за завършени икономика и право след двугодишни курсове на хора с някакво висше образование. Очевидно там са сметнали, че образованието, получено от Манолова в комсомолското училище в Москва с легализирана или не диплома, може да мине за висше.

Така на 29 години Манолова се сдобива с диплома за икономист през 1994 г., а на 30 - през 1996 г., и с диплома за юрист. Всички юристи, до които ПИК се допита, обясниха, че това са някакви фантасмагории и че 2-годишно обучение по право няма и не може да има никъде.

Тогава със страшна сила увисва въпросът как през 1998 г. Адвокатската колегия в родния й Кюстендил я приема за свой член и тя работи като адвокат до 2015 г., като на всичкото отгоре между 2003 и 2005 г. е секретар на Адвокатския съвет.

Може пък кметът на Кюстендил Петър Паунов, който е юрист по образование и спряган за неин близък, да знае повече по въпроса. Но при всички случаи е ясно защо един изключително авторитетен юрист в парламента тъжно се шегуваше на тема "Кюстендилската юридическа школа" по неин адрес.

През 2005 г. Манолова става депутат от БСП в 40 Народно събрание и оттогава животът й вече е по-видим.

Но една 14 г. по-късно се разбира, че бившата адвокатка, бившата депутатка, бившето острие на БСП и бившият омбудсман има висше образование на комсомолска работничка и две дипломи за дисциплини, които се изучават минимум 5 години, а тя е претупала за две. Сиреч, висшето образование на Манолова е изключително спорно, но всъщност очевидно безспорно тя няма такова.

Сега Манолова иска да стане кмет на София. Няма лошо! Но не е лошо и да обясни всички тия свои врътки с образованието си, защото, ако смята да управлява така и столицата, тогава вече става много лошо.

Тъй или иначе, стана ясно, че родната политическа джунгла се е сдобила с още една калинка - червената Мая Манолова.

Напиши коментар »
(90)
1
А Цецка не беше ли с Рабфаг? Дайте малко инфо и за другите комунисти от Герб!
2
Какво направиха през последните 10 години за България арогантните безмозъчни крадливи герберасти дебили едно голямо нищо нито увеличиха пенсиите на нас Българите здравеопазването е гола вода сега сме много по зле отколкото при Симеон Сакскобургготски.При царя бяхме много добре герберастите и техните лакей дойдоха на власт съсипаха и унищожиха България.Хората които защитават герб са облагодетелствани и имат много голяма изгода от сегашното крадливо управление.
3
Вие вземете че открийте кой е отнел девствеността и - да не е някой човекоядец !!!
4
Арогантните безмозъчни крадливи герберасти дебили и техните лакей умират от страх октомври губят кметските избори из цялата България догодина губят изборите за парламент няма да могат да крадат от държавата както го правят сега отиват в небитието където им е мястото и затова квичат на умряло.
5
шумкари така са им подарявани вишето образование ,колосалната болшевишка щуробаджинащина уби талантливите и кадърни хора в БГ-то!
6
Тролска дружинка на полусъеденител във форума.....Колко сте смешни
7
Спомням си как вмирисаното дърто Иве се молеше на Сашо Диков и БСП. Срам и позор защото за разлика от дъртофелницата Мая има две магистратури
8
.....................ПИКЕЗ.....СА ЛИ РААЗБРА ШЕ СИЧКИ К.УРВИ НА БКПЕ НЕ СА ИЗУЧЕНИ.....И.......СА ЦАЧКИ !........КЪФ МАРШ ШЕИ ПРАИТЕ КУГА ДЕСА ША ВИ УТЕПА С ПРАДНИ УТГОРЕ !........БАЦО И ДАЛ ЯИЦА !........ОНА ГИ ПАРЖИЛА ЗА СЕЛЕНИНА МА ТОИ НЕ ШТЕ !.......И ОНА ЯДИ ЯДИ И ПРЪДИ ПРЪДИ !.....
9
Тя пък учителка по руски. Ще избирате между комунисти и комунисти.
10
Важното е че за твоята девственост шумкарско п-едале хората знаят кой ти я отнел, майкати с вибратора!
11
100 ПЪТИ ПО НОРМАЛНА ОТ СМЪРДЯЛКОВИТЕ УРОДИ ПИК.
12
100 ПЪТИ ПО НОРМАЛНА ОТ СМЪРДЯЛКОВИТЕ УРОДИ ПИК.
13
Ха, ха, ха,пак се разнесе "приятната"миризма на трудовачето от Раднево, иженарицаемото "ШАЙКА"-джийче и пак ще има смях и подигравки в коментарите! Ама защо ли се занимават осраните"янлъшжуртбналистчета-моралистчена"от миризливата, порно-сайтче ПИК с тези негови, втръснало на всички глупости, ами не публикуват нещо по-интересно, например мнението на двама уважавани и начетени люде, като Цветомир Томов и Георги Лозанов, за долната и противна гнуг, публикувана преди дни в кенефа! Чакаме публикациите им!
14
Топлофикация, а тя е държава в държавата.
15
Червен киликанзер , завършил Магнаурската школа и сега ми се представя за колега-юрист ! БЪЛГАРИ , НИТО ЕДИН ГЛАС ЗА ТАЗИ ЛЪЖЛИВА МАЙМУНА !
16
Баща на кой от "журналистите" в ПИК е човекът, написал панегирик в чест на един от най-големите мракобеси в Бургас - първият секретар на ОК на БКП Николай Жишев "Секретарят почина, секретарят мълчи... Не в страни, а в средата на големия път..." Малък жокер: Гордият и "независим" собственик на сайта ПИК
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
................ВААПРОС......ФАНДУКЯТА БЬИЛА ЛИ Е У БКП ?.......И АКУ Е БЬИЛА КОИ Я УЧИЛ НА РУССКОИ ЯЗЬИК ?......МИ И ТЯ Е ЦАЧКА !........БКП РОДИ ИЛЯДИ ХЛЕ.БАРОЧКИ !.......МИ ЕИИИИ 16.....ЦЕЛИЯ ПИКЕЗ Е КОМУНЯЦИ БЕ !........МА А ОДАТ А ИБАТ ТОЯ ПЕЕРАЗ УТ ДЕМОКРАТИКА БУЛГАРИКЯ !......
19
ДА СЕ ЗНАЕ ! Мая Манолова е Започнала Кариерата си на П-роститутка, Като Продавачка в Магазин ! Прозхожда от Комунистическо Семейство ! Изпратена е по Партийна Линия на Обучение в МОСКВА ! След Вербуването и от КГБ се Връща в Задунайския КЕНЕФ, Където я Чака Готова Диплома за ЮРИСТ от Югозападния "Университет", Където Завършват Всички МИЛИЦИОНЕРИ ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО ! КАЗАХ !www.bulgarya.ga
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Пак греда, мааму стара , да полудее човек с тази комунистическо -- шумкарска сбирщина БСП !!
22
Каква Калинка Ви се превижда,та тя си Е ТОРЕН Бръмбар-или по нашенски Гомнишарски бръмбар......А за дипломите ще повярвам като Другаря Геш първия Плакат на Алеята на първенците Я ПОКАЖЕ ЛИЧНО.......но да вземе Бай И'бан за охрана......????
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
ЗАБРАВИХТЕ ли бе ХОРА - Мая + ДуДуКа , Как ИЗВЕДНЪЖ забогатяха след Аферата Костинброд ???
25
Министърът на земеделието в новото правителство на Италия е с основно образование, няма средно. Министър защото е в Италия, не Булгаристан.
26
Манолова се оказа най-голямата мошеничка. 17 години е работила като адвокат, без да има диплома за юрист ...
27
Абе мръсни комсомолски боклуци вие не разбрахте ли с кухите си кратуни че колкото и да осирате сайта сте два долнопробни бацила който никой не брои за живи!
28
Да обясни как е работила като адвокат с 2 годишно обучение по право и как точно е вписана в Адвокатска колегия на родния си град..Ще се окаже май,че е най-голямата калинка сред калинките.
29
завършили в България и престижни европейски с американски университети да се лансира човек без висше образование, само с измами и уреждане е престъпление! Да се иницира както с други подобни калинки разследване и да се отнемат адвокатските й права и да бъде съдена за измама. Манолова ти си една измамница!
30
Където и да кликнеш на тези червени боклуци, все москва изскача...Кой знае какви декларации са подписвали тези безродници!
31
Пикаджийте на независтимият П ъ р д я л к о много зеха да се заиграват със бумеранзите.. Хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи!!!!!! Ба си мнинджите.. ДА!!!!
32
Важното е, че и е дълбоко гърлото
33
Приликите между ГЕРБ и БСП са очевидни и логични. ГЕРБ са слугите на червената номенклатура, не са други. От тях стана нарицателно "калинка" наистина те направиха шефка на народното събрание крадлива стругарка с Рабфак, що бат ви Бойко да не назначи бандитска адвокатка с комсомолско образование за омбуцман, пък и защо да не замени изхабилата в корупционни скандали даскалица по руски с истинска руска комсомолка - те по всичко си приличат и по руския и по рака и по зависимостите и по правилния комунистически мироглед. Да не забравяме, че цял президент имахме учил истирия на БКП. Това е положението - другарите не са слизали от власт, а онези с плахия опит за десни са все със задници и Радан и приятелката на кандидата им за шеф, което всъщно показва и фалшивата им дясна ориентация. За да имаме отговор на въпроса тези, които още сме тук защо да продължаваме да стоим, остава ПИК да ни каже всъщност има ли някой който да става.
34
В качеството си на действащ български адвокат, получил дипломата си след 2000г. заявявам, че действително двугодишно университетско юридическо образование не съществува никъде в света- не само в България, не само в нрб, не само в Р.България, а и в сащ, русия, ссср, Канада и ЕС.
35
Манолова как смяташ да управляваш София с комсомолски плам ли? Защо си адвокат като не си завършила право? За 2 години, някой рабфаг си изкарала. Скрии се Манолова, засрами се! И с гражданската си регистрация имаш проблем със закона! Ще сезираме органите да те проверяват и да връщаш държавните заплати за тези лъжи Манолова! Жалка персона!
36
Борисов има по голям стаж като партиен член на БКП той си е колега по партия на Г Първанов комуниста
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
Явно сухия повей е спалнята на красивата, умна и чаровна Баба Ивче, съвсем и е изпил мозъка. Забравила от десетилетия какво е мъжка ласка, оргазъм и здравословен секс и се е отразило мозъчно. Само жлъч, обиди, злоба и най-вече завист! Ех, колко ли и се иска да е на мястото на Мая но това си е постлали, на това ще легне. Навсякъде я отрязаха, никой никъде няма да я пусне, ще чака да дебне пред фризьорски салони или гаражи, ще дебне пред вили и къщи, дано снима нещо интересни. Жалко е да гледаш нея и колегите и от редакцията, бити, ритани, оплювани и презирани! И тази бабишкера днес придължава в същия стил. Каквото повикало, такива се обадило!
39
Ще гласуваме масово за нея !!!!!!!!5899
40
Манолова да излезе и ако може , да обясни тази сага с т. нар. дипломи. А същевременно да се провери от прокуратурата цялата и адвокатска одисея...
41
отговор на коментар
dir.bg сега не говорим за Цецка.Сещаш се може би, че тя загуби изборите. Затова сега имаме за президент едно недоразумение. А и много ми прилича на оня виц: "Ама вие защо биете негрите?" Сестра Галева като се е кандидатирала за кмет на София трябва да и е ясно, че биографията и ще бъде преровена из основи.
42
Първо: и най-ниско разредното висше училище в Москва,е на по-високо ниво от нашите елитни университети,за жалост.Второ:във всеки ВУЗ в България, две години могат да бъдат взети за една ,стига да се положат и успешно издържат съответните изпити-това е всеизвестно,само ПИК не го знаят явно
43
отговор на коментар
Кой е одобрил Манолова за адвокат? Не е ли била извършена проверка за юридическо й образование и задължителната практика? Или и сред адвокатите е пълно с калинки, като навсякъде...
44
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
45
отговор на коментар
Ахахаха, наистина сте безкрайно жалки!
46
МАЯ ТОЗИ САЙТ , ЩЕ ТЕ НАПРАВИ КМЕТ !!!!!!МНОГО СИ ИМ ВАЖНА!!!!
47
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
48
Маьо,защо лъжеш толко много,се га сме 21 век, никои не ти вярва. Излезоха ли ти кирливите ризи?Да би мирно седело, не би чудо видяло!
49
отговор на коментар
Дори да е взела две години за една, във висшето юридическо образование в България НЯМА степен бакалавър, а само магистър! Ако е взела 2 години за една, това прави 4 годишно обучение, което пак не достига с 1 година за получаване на диплома за завършено висше юридическо образование. Г-жата има ли необходимият хорариум за завършено висше юридическо образование- да или не?
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
отговор на коментар
рабфак e друго. В такива подготвиелни групи участваха работници предложени от партийния или профсъюзната организация . Организираха ги самите ВУЗ. След приключване на курса и изпит завършилите влизаха в съответния ВУЗ и се обучаваха заедно с редовните студенти. Просто влизаха с такъв курс не с приемен изпит. Който е успял е завършил.
52
ПИК , ЗАБРАВИХ ДА ПОПИТАМ МАЯ КОЙ НОМЕР ГАЩИ НОСИ !!!!!! ДО 49 УВАЖАВАМ НАПИСАНОТО , НО В ТЯХНАТА ГЛАВА ,ВЛИЗА МИСЪЛ И КАТО ВИДИ , ЧЕ НЯМА НИКОЙ ИЗЛИЗА!!!!
53
да ва питам пик, защо под статията , откъде сте изровили порно снимките няма коментар. с това признание от къде сте докопали снимките се принизи9хте и приравнихте към порно сайтовете, ето защо си оставате потрно сайт
54
отговор на коментар
Слугите на червената номенклатура създадоха червените олигарси като Нинова и Гергов,избираха си Гоце за два мандата и Грипен Решетников за един,а сега искат да ни натресат Лая Галева!Да живеят лилявите драгалевски комуняци!Всеки от тях да получи по два вибратора,УРААА!
55
Смотльо,урвето се е "принизило"/ако го съзнава/,но една година и носи пари от гледания,а на Пик-пет минути слава....На кого завиждаш???Открий си профил и печели......Но не се кандидатирай за държавна длъжност!
56
Тая комсомолска история е аналогична на възпитаниците -бъдещия главен прокурор Гешев и шефа на Върховния административен съд Колев, възпитаници на Висшата спеициална школа "Георги Димитров",, която по-късно претенциозно и по модел на САЩ, бе наречена Полицейска академия. Обаче за двамата мъже не ни напомнят къде са учили...право. Всъщност и тримата, т.е.с Манолова ги превъзхожда авторката Ива Николова, учила в най-престижния по онова време Висш литературен институт "Максим Горки".Въпросът е, че да попаднеш там беше много по-трудно, отколкото в комсомолския.Та се питам чия рожба е всъщност боркинята Ива Николова, щото иначе няма начин -тогава е най-"върлият" комунизъм в НРБ и СССР. P.S. Горното е късо разказче с въпроси, а не нецензурен текст, както би хрумнало да бъде наречен..
57
Пикаджийте и кметщата са от един дол дренки. Много изотвътре нещо са зъпознати с тоя ъндърграунд. Бас държа, че пелерастията и пруституцията не са ги подминъли.. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!
58
59
отговор на коментар
А ,Да Вие Честита Софиянци ,да Си спомните за някогашните партийни и комсомолски секретари, за тяхната симпатия към хубавият и безгрижен живот,хубавите жени ,т.н. Амин.
60
въпросното стихотворение е написано в памет на Гани Ганев - секретар на ОК на БКП,който вероятно е заслужавал такава почит.Като студент съм присъствал на срещи с него-той доста общуваше с младите хора и общо взето-бургазлии го уважаваха.Така че-моля-не лепете грозни етикети на всеки,който е членувал в БКП.И Гърневски има стихотворения,възхваляващи социализма,ами Блага Димитрова с нейните стихове за Георги Димитров,ами "На всеки километър"...Повечето от тези,които са управляващи сега,както и напиращите да станат такива, са бивши членове на БКП.
61
Да да. ,ама не. Думи на Петко Бочаров.
62
Валери Ненов-Шамшала също ще подкрепи Мая 0бщата на братя Галеви,дори ф0т0сесийки има с кмета на Мая и с доста банкери и мас0ни!Доста се е 0въргаляла Галевица докато се издига!Няма само годеницата на Дай ми България да си пуска ф0т0сесийки с уреди!Има диплама за снайперистка от Московското АОНСУ!Неграмотница с претенции вселенски,а манталитет махленски!
63
Невежество - Да, ама не! - не е на Петко Бочаров, а е цитат на този продажник от Светото Евангелие. Това е на ПИК нивото, а и на почитателите му от ГЕРБ и БСП.
64
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
65
ВОНЯТ ОТ ТУК...….
66
Двугодишните курсове в УНСС не са никаква Магистратура, а някакви курсове за усъвършенстване на квалификацията. За Магистратура си има ред и правилник от МОНМ в който трябва да си завършил Висше образование, поне дипломиран бакалавър от акредитирано у нас Висше у-ще, да се обучаваш в Магистърски клас около 3 семестъра с полагане на изпити по нужните предмети и направиш Дипломна работа или положиш Държавни изпити. Въпрос в УНСС: Може ли да кандидатствам само по документи? Отговор: Не, това не е възможно. Освен подаване на кандидатстудентските документи по образец се държи и приемен изпит под формата на тест. Тестът е различен за завършили икономическо и неикономическо образование. Примерен образец на теста може да намерите на страницата на УНСС за прием на магистри на следния адрес http://magistri.unwe.acad.bg/?page_id=21 . Ако отговаряте на условията за завършена степен бакалавър или магистър и успешно издържите изпита с достатъчно висок успех, няма проблеми да се запишете. Образование получено в чужбина (дори в Москва), трябва да се легализира и признае от МОМН и УНСС към някоя от степените на висшето образование в България. В УНСС не видях, да има дисциплина "Право". Така, че със сигурност М. Манолова няма легитимно висше образование, особено по право. Висшето юридическо образование, на Мая Манолова, е кръгла нула и тя е вкарала в заблуждение всички държавни служби, където е работила, което е наказуемо от закона.
67
Аааа не така, Майчето що дисертации,що школи има. Бая фуьове е строшила,а мъжлето и кой не го знае, Ачо баджанака му кажуват, и той покрай нея що фуьове е облизал....
68
sestra..kostinbrotska..dasi.pokaze..diplomata..ot..moskva.........
69
sestra..kostinbrotska..dasi.pokaze..diplomata..ot..moskva.........
70
Ивче клепоухо жено защо не извадиш и да покажеш дипломата от МИЛИЦИОНЕРСКАТА академия през тъй наречен Социализъм на любимеца ти ББ и след това за капак и партийния му билет от членството му в БКП Стига злоба че от тая злоба вече на човек не приличаш
71
Има много хора, които размахват по 5-6 дипломи за висше образование купувани от пазара за дипломи. Да не говорим за многобройните не току-така създадени висши учебни заведения в страната, където изпитите се продаваха от „бедни” професори, доценти и т.н. Това са хора, които нямат понятие от това което са „завършили”, но имат дипломи. Същото се отнася за много полуграмотни комунистически и милиционерски фактори, които не само, че имат дипломи за завършено висше образование, но имат и тапии за доцентски и професорски титли. Те са номер едно по всички медии, които анализират политическото положение и дейността на сегашното МВР. По този начин са си уредили бъдещето с по-високи пенсии.
72
отговор на коментар
Няма да открият такъв човек(по обясними причини)
73
отговор на коментар
Всеки,който има диплома за бакалавър има право да се изучи за магистър.Магистър с 3 семестъра малко ми звучи съмнително. Две магистратури съм завършил и двете са по 4 семестъра,тоест 2 години. Ако дипломата на Мая Манолова от СССР е легализирана,всичко останало и е наред и може само да и направите вятър на .......
74
Да вятър,ама този вятър ще Я издуха към Москва......????
75
Дали Фандукята или Манолата все тая. Игра! Игричка!
76
отговор на коментар
Е да де !Просто влизаха ,без държане на изпити ! Нали пич ?!И понеже са природно тъпи и с изпити по смъртно няма влязат във ВУЗ !И какво следва -Децата на партийните другари с един рабфак директно във ВУЗ !! Децата на будалите нямащи протекции да учат и държат изпити ,нали готин ?Колко е справедлив комунизЪма !
77
отговор на коментар
Интересно !Щом са толкова добри московските висши училища ,защо на всички висши партийни другари децата учат в САЩ или Западна Европа !Пример -Рафаелчо на кака Кури ! Защо ?
78
Трябва да знаем за кого гласуваме.Да си покаже дипломите и цялата тази истерия ще приключи.Ако ПИК ни подвеждат,да ги съди,ако ли не -жалко ,че се подиграва с доверието на привърженици си.
79
няма лошо да се знае ясно образованието на всеки управляващ и в НС, но когато подхождате еднакво към всички, иначе няма смисъл. Какво ни интересува мая когато всички в БГ управници са изключително зле откъм образование като започнем от Бор'исов, заради когото не смея да кажа че съм българка, такъв срам са всичките му изказвания, срам за държавата ни, на мъждународно ниво ни се подиграват заради неграмотните му изказвания. За подобна неграмотност бих въвела смъртно наказание и ще пише - осъден от народен съд за унижаване на българщината поради неграмотност.
80
А мая общата и миризливата Кюстендилска слива обслужвала ли е братя галеви орално и анално?
81
През 1982 година Борисов се дипломира като Инженер по специалността „Противопожарна техника и безопасност“ с чин лейтенант. От 1985 до 1990 година Бойко Борисов е Преподавател във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност (ВИПОНД) на МВР. Защитава пред ВАК дисертация на тема „Психофизическа подготовка на оперативния състав на Противопожарна охрана за действие в екстремална ситуация на пожар“. През 1990 година му е присъдена научната степен „кандидат на физкултурните науки“, която след 1995 г. се приравнява на „доктор по психология“. Така, че освен висше образование Б.Борисов, е и Доктор по Психология и то зашитена пред ВАК (държавната-Висша Атестационна Комисия), което я прави авторитетна, Сега, тъй като докторатите са висша образователна степен на висшето образование, ВАК бе закрита и защитите са в рамките на ВУЗ-а и не минават през "иглените уши" на ВАК, която следи за авторска чистота, плагиатство и стриктно изпълнение на законните изисквания. В мераклиите, сега за власт партии, няма нито един кандидат за Премиер с по-високо образование от Б. Борисов. Нито Нинова, нито Карадайъ, нито разните Патриоти, нито А.Атанасов, нито Хр. Бойкикев(Иванов), нито Манолова( за, която не е сигурно дали има и висше) и останалите. Само Президентът Радев има същото ниво.
82
Има нещо неясно по повод тази статия. Манолова е завършила през 1988 год.ВКШ - за комсомолка, но в официалната и биография трудовата и дейност започва като "адвокат" в Кюстендил през 1988 год. Тоест и липсват едни 10/десет/ години С какво се е занимавал тогава? В статията се казва, че е била назначена в ГК на ДКМС, но той се разпадна през 1991 год. А после?
83
отговор на коментар
Какво му е на образованието. Що не пробаш ти или децата ти да влязат в Симеоново и после да говориш.А за дипломите от УНСС по право ректорът е з затвор.
84
Да станеш кмет на София това е все едно да си докопал солунската митница -беше казал някога бай Ганьо . Дали Мая е щатен служител на ФСБ или нещататен - това е големият въпрос ?! .... а иначе България си е обречена на комунизъм - това беше казала през 1998 г. единствената жена министър-председател на България . Пример : случаят със Александър Ставийски , шампионът по фигурно пързаляне - не беше въобще съден за катастофата в Слънчев бряг , защото е руски гражданин . Какво става с Мануела Горсова ?! .
85
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
86
Получавате две в едно!!Кмет може и да нямате, но елитна шантонерка,комсомолски секратар,сто процентово ще се обзаведете и то с диплома от най елитното заведение в света за комсомолски дейци и комунистически чучела!!
87
кога и на какъв език и къде в чужбина и в кое списание или телевизия,прочете,чу или разбра,че някой си се бил подигравал с гн.Премиерът Борисов??!!Аз знам четири езика,следя световните новини,гледам всички участия на премиерът и не виждам и признак за подобни ,селско момински измишльотини,каквито се мъчиш да внушаваш!!Премиерът говори за филии с мас,за прически,за хиляди други подробности,защото такива нищожества като теб и червената ти кохорта,го тикате да го каляте и “унижавате“ с произходът му,а той ви отговаря с истината!Ч!А тя е че през великият ви социализъм всички копаехме картофи,събирахме царевица,хранехме прасета за да оживеем и просъществуваме,щото измисленият ви социализъм се интересуваше от това как живеят партийните секретари и партийните ви кадри,а не обикновенните хора като мен и Бойко,който ми беше приятел и е един напълно нормален и свестен човек,който такива като теб не заслужавате да го видите и на снимка!!
88
vsichko e dobre. NO ZASHTO ZABRAVIHTE FANDACHETO,KOIATO E ZAVARSHILA NE KAKVO DA E, A SPECIALNOST RUSKA FILOLOGIA I STAVA UCHITELKA NE PO KAKVOTO I DA E A PO RUSKI EZIK,,,,ETO OT KADE NADNICHA MOSKVA,NO IVA NIKOLOVA TOVA SAZNATELNO GO PROPUSKA. DAITE POVECVHE DASNNI I ZA FANDACHETO,KATO STE POCHNALI,.,,TIA DOIDE V GERB OT BKP.....
89
а г-жа фъндъкова е за вършила - съветска филология- имали такава а така пише в биографията и.
90
отговор на коментар
нямаше бакалавърска степен във висшето образование в БГ, а в Русия пък - съвсем не....Така, че никякъв бакалавър не е, а още по-малко магистър. Ако има малко достойнство, ще излезе в гледано предаване в телевизията и ще обясни и покаже каквото е нужно. Но май не й стиска....
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?