Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК: Пиарът и журналист Цветан Фиков изригна: Псевдо морални медии бранят фльорца от секс чат, а нямаше медия, която да пропусне скандала Моника Люински-Клинтън
ПЪРВО В ПИК: Пиарът и журналист Цветан Фиков изригна: Псевдо морални медии бранят фльорца от секс чат, а нямаше медия, която да пропусне скандала Моника Люински-Клинтън
Автор: ПИК
Дата
Дата
104658
Коментари
47
ПЪРВО В ПИК: Пиарът и журналист Цветан Фиков изригна: Псевдо морални медии бранят фльорца от секс чат, а нямаше медия, която да пропусне скандала Моника Люински-Клинтън

Остър коментар по повод псевдо морала на медии, собственост на подсъдими олигарси като Иво Прокопиев, Огнян Донев и Цветан Василев, които ползват всеки повод, за да скачат срещу властта, публикува журналистът и бивш пиар на БСП Цветан Фиков. Червеното острие разобличи фалшивите вопли на олигархичните издания, чиято единствена цел е да бранят собствения си кандидат кмет - Борислав Игнатов чиято приятелка лъсна в секс чатове чисто гола. 

Ето какво написа Фиков: 

Когато Моника Люински нападна Клинтън, че е искал свирки в овалния кабинет, всички го приеха за “скандал”. Нямаше медия която да пропусна да напише нещо по темата. Да, снимки нямаше, но ако съществуваха такива съм сигурен, че ”морално-етичните” медии нямаше да ни ги спестят! 

Днес перверзната приятелка на един кандидат за кмет е бранена от псевдоморални медии и едва ли не прокламират съчувствие към “момичето” с поведение на фльорца от секс-чат. Проблемът не е нито в позата, нито във вибратора.

Проблемът е в съзнанието и осъзнаването, че те снимат и си пошла. Това не е кадър от естетична еротика. Това е кадър на ценностно осъзнаване на личността. 

Преписка от морала - естетичното ти съзнание и усещането ти за красота.

Днес същите медии, които при всяко убийство тичат при роднините с въпроса “как се чувставате?” 

За политиците няма да говоря. Те изпитват панически страх да не бъдат спипани. Да не ги намажат и за това реагират осъдително в сихрон...

Та ние сме държавата на Владокузовците в парламента. 

Извинявайте колеги, но се обърках кога сте носители на истината и морала? Когато се възмущавате от снимки, или когато надигате капаците на ковчезите, за да питате “как се чувствате?”, когато политици ви плащат да пишете или да не пишете? 

За това да сме на 111 място по свобода на словото, защото псевдоморалните ви напъни и автоцензурата и парите са водещи в информацията, която публикувате!

Още по темата
Изхвърлянията, че Борислав Игнатов от “Да, България” е голям архитект и специалист
Часовник
14:09
Партията на проваления правосъден министър Христо Иванов е решила да издига кандидатура за кмет на София. Въпреки, че резултатите от няколко поредни избори ясно показаха, че обществото им няма...
Напиши коментар »
(47)
1
ЗАДУНАЙСКА РАЯ ЧЕСТИТО ! ИМАТЕ ЦИГАНКА - КЮЧЕКИНЯ ЗА ПРЕЗИДЕНША ! https://s11.postimg.cc/65x683q4j/Desy_Ciganka.jpg Първата Дама Носи Всички Черти на Човек от Малцинствата ! Деси е Развела ФАТМАКА с Циганска Магия ! Казах ли ви че Тази Държава не е Българска а Долнопробен Славяно Мангалски КЕНЕФ ? ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗAДУНАЙСКАТА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА ! ИЗБИВAЙТЕ КОМУНИСТИ, ТРEПЕТЕ МИЛИЦИОНЕРИ, НАЙ-ВЕЧЕ ПОТОМСТВЕНИ,ТЕ НЕ СА ХОРА ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/russiangenocide.html
2
Тъй де , но Моника Люински я нямаше снимана с вибратори тук - там !
3
...................ПЕРАЗИТЕ ПРЪВО СЕ УСТРЕЛЯТ ПОСЛИ СА БЕСАТ !......... .........................ВИБРАТОРЕ У СИЧКИ ДУПКИ !.......
4
ГЪЗ малоумниците от гейбераст не са ли комунисти и милиционери
5
Какво общо има порнографията със секс скандал,без никакви фотографии.Порнографията е за определени ТВ канали и издания само.Сега ПИК официално доказа,че е порно-сайт!
6
Какво общо има порнографията със секс скандал,без никакви фотографии.Порнографията е за определени ТВ канали и издания само.Сега ПИК официално доказа,че е порно-сайт!
7
......................КООЛКУ ЛИ ИМА БАЦО ?.........ВИБРАТОРЕ !........А МАИЧО Е ЖИВ ВИБРАТОР !.................
9
Какво общо има свирката на Моника Люински с порн. о снимки. Имаше ли снимки от белия дом, не. Защо още прокуратурата не се е самосезирала къде е СеМ?????? Това което Пендалко направи в нормална държава още на другият ден щеше да бъде затворен тоя кенеф. И повече никога нямаше да има възможност да пуска подобни неща в нета. Но щом е подлога на Шайката всичко е разрешено. ЗАТВАРЯЙ ТАЯ КОЧИНА БЪЛГАРИЯ
10
Далеч по - интересни снимки на видни субекти с "моделки" чакат ред ! Тези ще са като от игра на "чичо Доктор" в сравнение !
11
пиклювците като не правят разлика-и 110 място ни е много!
12
Как се чувствате? Шега бе, вие, които по сто пъти на ден пишете за (18+) лизане на задници,а се възмутихте от показването на истината, не чувствате, вие сте Боклуци.
13
Пендалко отвратен съм, търси си охрана!!! Аз спирам парите, то такова долно нещо дори ние от Шайката не си позволяваме да публикуваме. Всички медии се отрекаха от теб, сега е ред на Гешев да те погва за разпространение на п. орнографски материали. Нали уж си информационен сайт???? Боклук съсипа живота на една никому неизвестна жена и Защо????? Сега ако сме нормална държава трябва прокуратурата да се самосезирала и до 24 часа да бъдете затворени. 3 дена стоят снимките в сайта ви Защо????????????
14
Когато си политическа фигура,трябва да знаеш,че живота ти е на светло!Да не ги е правил ПИК снимките,жената ги е постнала някъде,защото така е пожелала!Не е виновна медията,че някой си е направил такива селфита!Вероятно са пуснати като превенция на снимките на Мая Общата!Галевица никога не е печелила битка,силата и е в пискливия гласец!Като Председател на Парламента с каква злоба и пяна на уста защитаваше #Кой и Орешарски,за това Бог я наказа и за предложетието ДП да е началник ДАНС!Много грехове има,не само като любовница на мутрите и кмета!Не си извади поука от предупреждението Господне и ще си го получи цялото!Ако можеше с крясъци,истерии и лъжи да се постигне нещо градивно,то магарето и Радев,град щяха да построят,а не само да ядат и пърдят!БСП е помийна яма! Мая e "ханъма на ДПС".В София вотът е джихад на ДПС.
15
отговор на коментар
само защото не е имало трети.
16
Частен пример за зловещия морален упасък на християнската цивилизация!Това уродливо явление дали има място в другите цивилизации,които гледаме с пренебрежение ?Как си мислите,дали едно мюсюлманка може да стори това в нейния свят?Аз съм ортодоксален християнин,но вече сме паднали в пропастта.Затова нашите жени не искат да са съпруги,не искат да са майки,и ние изчезваме.Не симпатизирам на ГРОБ,противни са ми.но тази никаквица е представителна извадка на нашата жена-християнка.Който я защитава,му пожелавам такава да му дойде снаха в къщи.И да и се радва.
17
Селяните от редакцията на ПИК така се опърдяха, че даже любимият им Бойко се разграничи от тях и сега се чудят как да мажат.
18
Снимките са долнопробни с подобна евтина селска мизерница който не иска да го показват да не се снима никой не я е карал тази грозница да се чекне не може да става сравнение с моника люински там е на друго ниво тука лелката е жалка картинка а дангалака още ли е кандидат да се скрие
19
Във вестник Yидeнд, собственост на сегашния чорб@джия на с@йта ви, на цяла първа страница, беше публикувал голият труп в воргата на Анo,ей Луканов! Това показва, че болестното състояние на този чорбаджия се е задълбочило. Душевен мародер. Душевен отпадък.
20
Искаме порно с разчекнатите минеков,хаджигенов,бабикян и дико куката!!!
21
Покрай порното изтървахте обстановката около тази. Балатум, обелена врата.....Прилича на общежитие и отдавна отминал период. Някой има зъб на това същество и използва кандидат кмета да го срине преди да е излязал на манежа. На кого му пука на някого за тая да ли е 2 , 3 или ............Грозна кампания за местни избори. Щом с това се започна, не знам още какво да очакваме.
22
Фиков явно завижда за вибраторите. Явно е , чи ползва по долнопробни. Ами да ги вземе на заем за да се задоволява. Джендърска работа.
23
трябва да умрат от срам и да се скрият вдън земя и кандидатът за кмет и перверзната му гоеница. Жал ми е за свекървата и свекъра! Горките! Цяла България видя голия задник на снахата им.Горките!
24
Покрай порното изтървахте обстановката около тази. Балатум, обелена врата.....Прилича на общежитие и отдавна отминал период. Някой има зъб на това същество и използва кандидат кмета да го срине преди да е излязал на манежа. На кого му пука на някого за тая да ли е 2 , 3 или ............Грозна кампания за местни избори. Щом с това се започна, не знам още какво да очакваме.
25
отговор на коментар
Че си идиотка е видно
26
ФИКОВ, ТИ СИ СИГУРЕН ЗА НЕЩО ДЕТО НЕ Е СТАНАЛО, АЙДЕ ПОЧИВАЙ СИ ДНЕС, А ОТ ПОНЕДЕЛНИК ЩЕ ВИДИМ, А И ТИ НИ ИДВАШ В ПОВЕЧЕ
27
Да се оттегля от кандидат-кмет и ако е мъж да я зарязва. ПИК не са виновни, няма журналист, който да откаже такъв скандал и трябва да им се благодари. За това са медиите - да ни показват политиците в целия им "блясък"
28
Очаквам порно от Кюстендил.
29
Работата намирисва отвсякъде.Най-много отдолу.ХаХаХа.Само Левски1914
30
Какво злобно и тъпо леке е този дето е дал снимките. Също като П.И.К. Никава мъжественост няма в постъпката им.
31
Лековата, празноглава. Преди да разтури живота на Найденов, се премяташе с Паунов, кмет на Кюстендил. Служебната му кола я взимаше вечер от София и я караше сутрин в НС от Кюстендил. И тогава си беше женена за митничря, първия й мъж. Къде може да се сравни с премерената и скромна, възпитана жена Йорданка Фандъкова?
32
Може ли да си поръчам два вибратора от вас, Пик.По дълги и дебели да са.
33
Чекна се и аз с вибратор
34
Гербаджията е човек, който се информира от ПИК. ПИК е официозът на ГЕРБ
35
Ти тогава какво правиш тук? Защо четеш ПИК?
36
Тук в този оПИКан и о///ран сайт всеки ден се появяват незвестени никому като този изригващ вулканолог??? Тук изригват само фекаломети, кой от кой по-гнусен и долен, за пати готов да пусне всякаква повърня!
37
Кандидат-кметът трябва да благодари на този , който изкара на показ снимките преди изборите. Ако беше избран за кмет щеше да играе по свирката на някой , който ще го рекетира с тези снимки : В тази детска площадка или парк ще се построи небостъргач или всички ще видят какво е правила бъдещата му жена преди няколко години . А като порно снимките са отвратителни , трябвало е да гледат малко чужди продукции , за да направят нещо по-изискано.
38
Фиков, Фиков, нищожество долно! За КОЛКО се съгласи за станеш за срам и резил бе, Фиков! Да ви Фикнат на оня свят, веднага при това - и теб, ПИКливия сайт на дебелото, мазно двукопитно, което вече трети ден цяла България псува, кълне и проклина да девето коляно! Че и теб покрай него! Цяла България е отвратена от този гнусен сайт, всички партии, повече от 350 журналисти вече заявиха омразата си, теб пък от къде те намериха бе, Фикньо?Ти пък откъде
39
Това изглежда е най-моралния сайт, пълен с моралист до моралист. А всъщност е пълен с аморални подлеци и лизачи на един дебел и о//Ран задник на примат, за който морала е само понятие. Помните ли този дебел чичко как заснемал секса който правел в къщата си и после ги коментирал с охраната си? Кой знае Недьо какво завира на Мамутицата си, както и Баба Ивче, на която и спомените отдавна са изчезнали. А Бащицата в Симитли с кмета, всеки знае какво са си завирали. А жената на снимките си е нейн избор и тяхното крадене е престъпление!
41
пик от сутрин до вечер се занимава с БСП и ген радев и нито една медия не реагира а сега вкупом тръгнаха да бранят архитекта и порно жената до него за мен тои приключи с политиката
42
Ха, ха, ха, и това скрибуцащо "умниче"решило да се пробва да скълъпи нещо в защита на порнографското вонящо сайтче ПИК, ама от старание нещо се е объркало и решило да прави сравнение между една неясна любовната афера във високите среди на властта в една голяма държава и откровено отвратителната и отмъстителна,долна гнус на самозабравили се негодници! Не му се получава!
43
manolova.milion4eva.kornela...nai.moralnite.v.darzavata...........
44
Да ти се връща и повръща! Дръпна вече дяволът за опашката.
45
отговор на коментар
Йовчо ,по добре купи вибратори на тази дето знае как да ги използва и то така ,че цяла България да е разбере !Така де ,то магарето като не си покаже магарията пред цяло село за какво е магаре !
46
Този вече е аут и по-добпе да се откаже и да изчезне за известно време, тая му разказа играта , ужас, голямо падение! Съжалявам родителите й, не него и нея!
47
отговор на коментар
+ Вучков, Търпоманов и Любка-лифтинга
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?