Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Манолова, ти кога си по-морална - когато разтуряш семейства или когато ругаеш ПИК? И какъв е тоя ИМ-Москва, дето си го завършила - да не е Институт по марксизъм-ленинизъм?
Манолова, ти кога си по-морална - когато разтуряш семейства или когато ругаеш ПИК? И какъв е тоя ИМ-Москва, дето си го завършила - да не е Институт по марксизъм-ленинизъм?
Дата
Дата
300617
Коментари
120
Манолова, ти кога си по-морална - когато разтуряш семейства или когато ругаеш ПИК? И какъв е тоя ИМ-Москва, дето си го завършила - да не е Институт по марксизъм-ленинизъм?

Всички безобразия трябва да имат някакъв край! Безобразията на Мая Манолова - също. Днес кандидатираната за кмет дама тръгна да обяснява как нямало да дава микрофоните си на ПИК, като че ли ПИК си няма микрофони и призова и други да не го правят.

Утре се заканила да морализаторства заради публикуваните от ПИК голите снимки на близката на кандидат-кмета на Демократична България Борислав Игнатов, като че ли не самата тя, а ПИК й ги е направил и разпространил.

Страшно почна да ми писва от всички тия лицемери и фарисеи.

Като каква Мая Манолова ще ми говори за коректност и морал при положение, че тя е разтурила едно семейство, за да говори в момента за своето. И то не с някакъв непознат човек от нейния си кръг, а с уважаван депутат от нейната парламентарна група.

Жена, която е съсипала семейство и оставила съпруга и деца без техния покровител, няма право изобщо да се произнася по теми, свързани с коректността и морала.

Да си обсъжда там корупцията. Защото неморално не е да търсиш отговорност за постъпките на хора, които искат доверието на гражданите, а да крадеш, да лъжеш, да пожелаваш жената (в случая - мъжа) на ближния си и изобщо онези 10 простички неща, описани в Божиите заповеди.

Жена, която е пристъпила тези заповеди и не просто е пожелала, а и отмъкнала мъжа на ближната си, е прегазила морала и няма право да говори за него.

Идентичен случай с Десислава Радева. Едната си урежда живота с депутат и уважаван бивш кмет за мъж, като го развежда. Другата - с високопоставен военен по същия начин.

Да не би тия неща да са ги направили с девствен пояс през кръста и другите си части, които се използват за разтуряне на семейства? Как ли пък не!

Единственият морал, за който могат да говорят такива жени, е за морала на мъжеловките. Ясно е, че щом постъпват по този начин, нахалството им край няма, но пък нашето търпение не е безкрайно!

Мая Манолова ще порицава ПИК за голите снимки, на които героинята щастлива се е заснела, и ще върти гнусливо нос. В такъв случай нали не очаква от хората, които знаят всичките и "подвизи", да й се радват и да не я питат какви ги е вършила и защо? Ако не очаква, тогава веднага да се прибира вкъщи и да не обикаля с просешка шапка за гражданско доверие.

Между другото, както стана дума за въпросите исках лично да я попитам, но понеже тя вече си е скрила микрофона от ПИК, ще я попитам от медията:

Манолова, ти какво образование всъщност имаш? Двете дипломи от УНСС за икономика и право, не можеш да ни ги пробутваш за образование, защото това са някакви двугодишни курсове... Било решение на ВУЗ-а навремето да дава дипломи за тези две квалификации след двугодишен курс.

Я попитай някой юрист, за какъвто се представяш, дали в някое учебно заведение има двугодишно обучение по право. Ако някой знае такова, моля да го каже. Икономиката също не е чак толкова фасулска работа, че да я усвоиш за две години. При положение, че преди това уж е завършила някаква история, незнайно къде...

Още по-горещо моля, ако някой знае учебно заведение с аббревиатурата ИМ-Москва да каже кое е то. Манолова посочва като първо свое образование история в ИМ-Москва. Усърдните опити на купища хора, включително и от Москва, не дадоха никакъв резултат в издирването на такова учебно заведение.

Има едно с подобна абревиатура и то е ИМЛ в Москва - Институт по марксизъм-ленинизъм или тъй наречените партийни школи.

Пишещата тия редове също е завършила в Москва, но никога не е посочвала, че има диплома от ЛИ-Москва, а от Литературен институт "А. М. Горки" в Москва. Специалността няма да я уточнявам, че съвсем ще се подтиснеш, както за прическата.

Тъй че, Манолова, я си покажи първо дипломата за висше образование, кажи какво е това учебно заведение и тогава пристъпи към обсъждането на темите за коректността и морала. Но като преди това обясниш морално ли е да съсипваш чужди семейства и да отмъкваш съпруга и бащата за лична употреба.

Иначе цялата работа много заприличва на поведението на онези съдържателки на публичен дом, които, ако успеят да се задомят, стават най-големите пуританки и блюстителки на морала. Обаче, както е известно, бивши такива няма.  

Напиши коментар »
(120)
1
Храбрият Heдялkо обаче не обелва и дума, нито надува вувузел за офшорките „LANBRAY“ LTD „GRAYBLOCK“ LTD. Не казва какво общо има с тях. Колко милиона, свързани с КТБ, е прекарал през тях? Откъде и за какво е получил тези милиони? Кой му ги е дал? Какво е тяхното предвижване във времето? За да бъдат укрити ли са „минавали“ през „LANBRAY“ LTD и „GRAYBLOCK“ LTD? В сайта 5gmedia.bg подробно е описан пътя на нeдqлк0вите милиони. За тях е разбрала мегаструктурата КПКОНПИ, пише там, но по (не)известни причини прокуратурата си мълчи. Гешев мълчи.
2
Браво.В целта.Всяка шлюха на мястото .....
3
Неуважаема госпожо Николова! Изразявайте се по-точно, нали сте завършили Литературен институт в Москва! Снимките, които сайта ви публикува не са голи, а са порнографски! При това - отвратително порнографски и перверзни! Защо не се извините, добре, сбъркали сте, всеки греши, но защо продължавате с наглостта си? Само че, цяла България ви мрази, презира ви и ви проклина!
4
Много просташко заглавие. Дори не сие направих трудът да чета статията. Мая ще спечели. Учителката е аут. Да си ходи на село да преподава. 10 г. доказа колко е некадърна. Милиони откраднаха от ремонтите на Дондукоя, графа, бул. България и т.н и същите улици са вечно разбити, мърляви, с дупки и задръствания. Ако искате още 10 г да си чупите колите и да плащате гражданска по 200 лв гласувайте за даскалката пи руски език. Заслужавате си я.
5
ма ти даже и четеш пикaджийските извращения ма герберастка cвиньо ?
6
Ти къв го дириш тука???Сиренясал?
7
Най-често е на хранилка при банкянския клоун,дайте нещо за ония мошеници Смучи София и Дай ограби България, НФСБ и ВМРО
8
Със сигурност Майчето НЕ е ЗАВЪРШИЛА училището ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИ П0ДЛ0ГИ в Симеоново, на КОЕТО ВЪЗ3ПИТАНИК е Боко ТИКВАТА......СИГУРНО Е.
9
Мая Манолова да си покаже веднага дипломите, че иначе ще стане за смях ... И да я проверят как е била 15 години адвокатка .
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
По добре гербераст ,отколкото откровен педр@ст....
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Манолова има само една голяма уста! По повод А.Найденов:тя не е виновна . На него му е толкова акъла,да остави тази прекрасна жена(д-р Найденова)и да вземе тая латерна.
14
Учителката по руски с полувисшето съсипа София. Грозна, мръсна ,разбита от всякъде , пренаселена както никой друг град в България . Европейска столица с визия на индийско гето. На метри от народното събрание спят бездомници и улични кучета. Лятото вони ужасно от кофите за боклук. Това постигна селската учителка.
15
Ванка, EБAH ГЕЙберастки ПEДEPACИHO, първо СТРУГАРКАТА Цецка ДА СИ ПОКАЖЕ ДИПЛОМАТА - фалшива е.След нея Боко ТИКВАТА.Видяхме "дипломата" на Калинка. :-) Видяхме и селската диплома на ОВЧАРКАТА, която влезна в СЕМ. Нека първо тив, които са на власт си покажат дипломите, и тогава искай това от останалите.EБAH ГЕЙберастки МИРИ3ЛИВ ГЪ3.
16
Приравнена ли е по българското законодателствето дипломата от СССР на Манолова? Поради каква причина се зове юрист? Коя адвокатска колегия я вписа и на какво основание? Тази ще се окаже един празен и надут балон. Незабавно да се проверят всичките й твърдения относно образование. В Народното събрание има документация, ако не тя да показва.
17
Какви е болшевишки кранти , раждала ,ражда и днеска , българска майка бунашка !!
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
А ти ,плати ли си данъците???
20
Разкривате и доказвате факти и обстоятелства, които ни помагат да научим истината и да гласуваме по съвест, морал и разбирания за живота. Много правилно показахте истинското лице на годеницата на един кандидат-кмет. Продължавайте да казвате истината и ще имате читатели!
21
Давай Майо , време е да овладеем София , както беше с Дупница и ти си "човека " -- и не признаваме загуба , мисли му !
22
Това с дипломата, ако е вярно е много сириозно.
23
Корумпиранaта Костинбродска уруспия, слугата на мафиотите братя Галеви, тръгнала да се прави на важна
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
С педер@сти не спориме....Имате си сайт да охлабвате напрежението!
26
Я, дебило-червения тролетариат взел че почнал да разбира от морал. След като от години замърсяват средата с вулгаризми, сега се загрижили как да умият шундaтa на кандидат кметшата...
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Мая е завършила някакъв институт за комсомола-младежи,с военно обучение,покриване на норматив по физическа подготовка и снайпер стрелби.КГБ или ГРУ ,нещо като Кременчук на Костов.,институт за младежи,след нейното завършване е преименуван няколко пъти.
29
Ми то и личи на Мая че не е образована достатъчно, сякаш повече се е учила от улицата.
30
Помня кога ,,сестрата" на Пик, Беновска....хвърляше някакви ябълки и на инагурацията на президента я....изхвърлиха като мръсно коте през вратата...)))) Сега и с Пик и Ивчето...същата работа.Всички други ще отразяват някакво събитие, баба Ива ...за яката и вън...))))))
31
Mъж и професия се крадат ;-))
32
Не дига ли кучката,опашка,жената крака,ела ме открадни.Смех.
33
Всички арогантни безмозъчни крадливи дебили герберасти и техните лакей умират от страх октомври губят кметските избори из цялата България догодина губят изборите за парламент няма да могат крадат от държавата както го правят сега и затова квичат на умряло.
34
Пик.бг лиже задника на арогантните безмозъчни крадливи дебили герберасти.
36
То па едни събития ще и липсват, само с еничари u родоотстъпници.
37
Eбни ме Баце, eбни ме, шундaтa ми позлати....
38
Бабо Иве, присмял се хърбел на щтърбел. Вие пикаджийте снощи разпространихте похутливо показване на полуви органи, което е предстъптление. Можеще да ги прикриете и пак да стане ясно за кфо иде реч, но нарочно не сте го направили за да се поставите над за коня. Написах ви го, че и вие след архитектщата сте извърщили предстъптление по НК и че редакторът ви може да лежи за това. Изтрихте го. Баба ви Ива колеги тролове, са я йбали рогатите ф ощите, започнала е кариерата си със заещкото палтенце като пруститутка на хотел Хемос през 1987г. затова е толко злобно и завистливо. Нали така ма, пачабвро джурналистическа!!??? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
39
Никой не си прави труда да проверява автобиографиите на кандидатите за постове! Ха сега поне започнете да го правите... Защо ни управлявали калинки ли!
40
снимките на младата дама истински ли са? Ако са истински всичко е точно.
41
снимките на младата дама истински ли са? Ако са истински всичко е точно.
42
Adolfino,толкова си проста,че ......Какво е престъплението по НК???Що не се самоубиеш ?Ще ти олекне,за разлика от това,което пушиш...
43
Много от коментаторите са правени от ''скулптора'' Вежди Рашидов по писането си личи,но ако пръднат ще им Е червена и пръднята,и по тази причина не могат да станат Космонавти и няма да летят със ''Союз'' а ще се качват по стълбата........Какъв пропаднал народ оцветен във червено.....????
44
Няма ли да кажете нещо и за Стела Георгиева, бившата съпруга на Бойко Борисов, зарязана преди години с невръстна дъщеричка. Както и за морала на вашия човек.
45
Вие с какви протекции отидох те да учите в Москва Литературния институт, адйде стика бивши да се правят на настоящи демократи, айде много ти не говори за морал или синове на придворни навеждачи преди 89 година, има още които те помнят за жара на комсомолка, как се радваш че отива в Москва, после как плюеше по БКП, как загуби изборите като кандидат от СДС, ех ИВА помни от къде си тръгнала
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
Баце е зарязял жена и дъщеря заради дълбоко морално влечение по размножителните части на една мутреса. Т.е. неговото не се брои.
48
Някой от Пик не са си дали зор да четат за коня, трудно им е и непонятно, а после Адoлфина била прозда. Абе, П ъ р д я л к о, ти не беще ли изнъсилван у остата од бурци в началото на прехуда? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ах ах ха ха ха ха, ДА!!!
49
Не журналисти, а долна измет!
50
Тръгнала е от м@гистр@лата, но вече се предлага и за жълти стотинки.
51
Сериозно ли това надуто кречетало няма образованието с което парадира. То бива наглост.... Между дтругото тази журналистка ми е много симпатична така че няма защо да бъде обсъждана тъй като не е кандидат за кмет
52
отговор на коментар
Дали си гербераст или педие. Раст е едно о също, справка Деса дуловската принцеса.
54
Баба Ива е изтрещяла. Време ѝ е за пенсия!!!
55
Войната за София е и война за цяла България Не на Манолова не на БСП не на продажните русофилски мераци да извадят България от ЕС и НАТО България е независима от Русия член на Европейския съюз и въпреки трудностите е на правия път на демокрацията такава каквато няма в Русия олигархична и деспотична страна която дрънка оръжие и плаши всички източно европейски държави че са зона на нейните геополитически интереси Плаши и всички балкански страни изключая Сърбия най големия враг на БЪЛГАРСКОТО СЪЕДИНЕНИЕ 6 ти Септември 1885 г. загубила войната от младата българска армия въпреки поощрението на руската империя.
56
Мачкай поритическите проститутки, както умело го правиш. С теб сме
57
СОФИЯ НЕ ИСКА ХОРА ОТ ПРОВИНЦИЯТА ДА Я УПРАВЛЯВАТ. Провинциалистки, социалистки, и Кюстендилистки нямат място в управлението на София. Върви си в Кюстендил или Костинброд и се кандитирай за кмет там. КМЕТЪТ ОТ СОФИЯ ТРЯБВА ДА Е ОТ СОФИЯ НЕ ОТ КЮСТЕНДИЛ НИТО ОТ КОСТИНБРОД. СОФИЯ НЕ ИСКА защитничката на мафиотския мутренски клан Галеви да я управлява. СОФИЯ НЕ ВЯРВА НА МАЯ МАНОЛОВА която фалшифицира парламентарните избори. СОФИЯ НЯМА ДА ДОПУСНЕ пропагандаторката на Моделът Орешарски да управлява като него. СОФИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА. ВЪРВИ СИ В КЮСТЕНДИЛ МАЯ.
58
ЗА КАКВО Й Е НА МАЯ ОБРАЗОВАНИЕ СЛЕЕД КАТО ВЛАДЕЕ СПЕЦИАЛНИ ТЕХНИКИ? РАЗТВАРЯШ КРАКАТА, ОТВАРЯШ УСТАТА И ПОЛУЧАВАШ ДИПЛОМА.ПРОСТА РАБОТА.
59
В руската Уикипедия под заглавие Категория:Научные институты по алфавиту има пълен списък на всички научни и образователни институции, съществували когато и да било в Москва. Инициали "ИМ" съатветстват само на "Институт механики". Може пък и дипломи по история да са издавали . . .
60
Да, наистина имаше двугодишни курсове по право в УНСС. Те бяха нещо като магистратура, за която се изискваше задължително диплома за вече завършено друго висше образование. Ако се окаже, че Манолова не е завършила нищо в Москва, то и българската ѝ диплома е незаконна.
61
Снощи правих кекс,кекс,кекс.Е,почнаха го предизборния политико-порнографски кекс.А,АБЕ КЪДЕ Е БАТИ?Бати Слави с неговото морално,честно,неподкупно "Шоуто на Слави".В кой бардак,пардон теле студио се премести маман Славунка.Та Майчето му беше честа гостенка и там си гомореха за...КЕКС,КЕКС,КЕКС.
62
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
63
Гнусна статия откъдето и да я погледнеш. Що за журналист я е писал. И какво от това , че Мая Манолова има втори брак ? Не се развеждат простите, грозните и страхливите. И малък процент щастливи бракове.
64
отговор на коментар
Предполага се да е учила в "Институт механики", след като е завършила политехническа гимназия в Кюстендил. Но после набързо се преориентира....хахаха...към курсове по икономика и право...
65
Пръдня Николова ще говори за морал!
66
Ивчееее, прегърни се с шефа ти и се погледнете в огледалото. Какво виждате, две продажни твари, едната грозна и злобна до безобразие а другата, един дебел мекотел, който се е продал на сатрапа на България и не си е извадил езика от ароматният му заден двор!
67
Няма такъв институт,със самостоятелен инициал ИМ.Институт механики-фейк!Осторожна товарищи!
68
Госпожо Манолова,покажете си дипломите и въпросът ще приключи.Не искате да давате интервюта на ПИК, защото Ви задават неудоби въпроси.Ами като кмет на София само на определени медии и журналисти ли ще отговаряте.
69
Обяснявай това на децата на Ангел Найденов,
70
Иво, я виж зам.министъра на МвНР Георг каква му е бакалаварската диплома и може ли с нея да заема този пост, или измислените обучения с курсове на Делян Добрев, или която щеш калинка на ГЕРБ. Ива е трудно да се каже луда ли е или е просто един парцал изхабен и замърсен
71
На тази кукувица трябва да се забрани да държи микрофон и да се доближава и съска до хората. Мен лично ме е гнус от нея
72
Да съберем малко пари и да купим нова метла на Баба Яга за да може с нея да отлети в Космоса завинаги. И да не забрави да качи на метлата г-н Пикалко Пикалков!
73
Г-жо Николова, този път няма да ви се размине. Ще ви осъдя така както ви осъди Томислав Дончев за 40 000 лева през 2014 г. Аз ще искам повече, макар да си гладна и боса като църковна мишка. Погледни се в огледалото и виж на какво учените казва - подчовек. Знае се , че сте лекувана в Дома за недъгави жени в. Малко Шарково , общ. Болярово. Но не сте излекувана. Знае се също , че сте натирена от вашия съпруг преди повече от 28 години и до сега семействатe с двата вибрaтopa. Знае се също, че в последните 30 години минахте през 8 партии и слугувахте на още толкова. Дреме ми на пyткaтa какво ще пише против мен една мъpлa като вас. Клисава сте. Къпете поне веднъж в месеца. Намирисвате, била сте до мен и това съм го усетила. В понеделник ще внеса тъжба срещу вас в СРС. Поздравявам всички питеци, които дават вяра на тази въшлa.
74
отговор на коментар
Драга ми Мая. Много добре знам, че съм грозна и ще се пострая повече да не се явявам пред луксозната ти физиономия. Моля те само да ми отговориш на въпроса - къде си учила в Москва и имаш ли въобще диплома. Отговори ясно и категорично само на този въпрос и обещавам повече да не чуеш нищо за мен.
75
До-71-никой не те кара да се целуваш с нея,нито да се жениш.А жената е добър професионалист.Този институт ИМ-няколко пъти си е сменял заглавията 4 или 5,нещо такова.Важното е,че тя никога не посочва името на института,а само бревиатурата ИМ.Вече имахме за премиер КГБ -кадър обучаван в Кременчук,-Костов, остава сега да си изберем кмет също кадър на КГБ или ГРУ.Ще престанем ли като нация да избираме хора за които нищо съществено незнаем.Манолова има публичност,която знаем,но има и минало,за което нищо незнаем.ВРЕМЕ Е ДА СПРЕМ ДА ИЗБИРАМЕ 5-ТО КОЛОННИЦИ,СТИГА НИ И ПОСЛЕДНОТО НЕДОРАЗУМЕНЕ-РАДЕВ.
76
В коментар №73 директно си личи школовката на другарката Мая Манолова, придобита от близките и връзки с братя Галеви. Език на типична мутреса. Искрено се надявам, че е писал някой шегаджия, а не истинската Манолова, но пък...написаното перфектно се вързва с психологическият и портрет. Пази Боже такъв човек да стане кмет на столицата. На онези които ревностно я защитават, препоръчвам внимателно да се вгледат в лайковете над коментарите. Не са нужни нито "Кольовци", нито "Галъп"-и - съотношението е повече от очеизваждащо и то определено не е в полза на другарката Костинбродска!
77
Манолова - покажи си дипломите, ако имаш такива.
78
Адмирации. Всичко е правилно. Тъз Мънолувъ и аз дори бих я опънал. Но само веднъж
79
Отзад ли?
80
(По повод публикация в ПИК, накърняваща достойнството на един от кандидат-кметовете на София) Днес е денят, в който българските медии решават, че трябва да поставят границата. Работата ни, честта ни, етиката и правилата ни нямат нищо общо с опита да бъде дискредитиран един от участниците в кампанията за кмет на София по несъвместим с професията ни начин. Това не е журналистика. И ние категорично се противопоставяме на опитите да се нарича така. Още по-категорично възразяваме срещу онези партии и отделни политици, които легитимират подобни „медии“ като им дават интервюта, канят техни представители на събитията си, плащат им за рекламни и PR кампании по време на избори. Днес е денят, в който ние, българските медии, искаме от вас, българските политици, да прекратите това. Ако вашата работа, чест, етика и правила нямат нищо общо със случилото се, разбира се. Всяка друга реакция е фалшива. Днес е денят. Нека заедно да поставим границата! Медии и журналисти, спазващи етичните норми в професията Подписали са 24 медии държавни и частни и 134 журналисти.
81
Мая да не забравя,че някой кюстендилец може да е запазил нейните голи снимки и да вземе да ги публикува!!!!!
82
Не знам Мая Манолова ли е завършила ленинизъм. Но знам че вие от пик в лицето Наимова болшевишки изчадие Албена коя беше по цял ден защитава болшевишка Русия окупацията през 1944 и громи фашистите и елфите в България и Европа, долни лицемери мръсни, вие сте най мръсната пяна на журналидтиката в БГ
83
отговор на коментар
За него пълно мълчание Той светиня
84
отговор на коментар
Майчето е завършила училището за уроспии. Седяла е на един чин с Десислава Радева, АМАН ОТ УРОСПИИ!
85
Браво, Майче! Щом баба ти Ива е яхнала отново метлата, значи си на прав път. УСПЕХ, мила!
86
Пуснете и голи снимкки,и я разстреляте от упор стях. Противна патица е тази Манолова.
87
отговор на коментар
Вие134 -те журналисти първо истината пишете,информирайте народа какво става у нас,и по севта,а етиката я оставете за после,като си свършите основната работа.
88
Баба ти Ива, с пресъхналата слива отново злобее - напразно, процеса със старческата деменция е необратим.
89
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
90
ВОДИ ВОЙНА С ПИК ! НЕ Я ОПИСВАЛИ ТАКАВА , КАКВАТО СЕ ХАРЕСВА ! ЗАГУБИ И ВОЙНА И ИЗБОРИ.....
91
Поздрави за статията Ива.Браво
92
Ивче, да ти пратя снимката с негъра от студентски град преди 30 години? Дето те учеше на вувузела и как се яха козела?
93
Мая, ГЕРБ са виртуозни по лъжи, кражби, рекет, изнудвания и компромати и по заповед на боса на Шайката вече са извадили бухалката, което е основен тяхен инструмент за общуване, но ние сме с теб и ти ще победиш!
94
Мая, обаче, си става за еване с пълна сила, даскалицата с тая проскубана футка е пътник
95
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
96
Ще гласувам за Мая Манолова защото, тя е единствената дето се захвана с топлофикация София и почти ги докара нещата до някакъв завършен край. Топлофикацията е общинско дружество и сега е момента да престана да си плащам за да НЕ ползвам услугите на тази монополна организация, която добре се е впила с пипалата си в джобовете на Софиянци. Това ми е последната надежда. Следващата стъпка е Дортмунд Германия.
97
отговор на коментар
Защо обвиняваш, следствието А си траеш за причината!!!? Ако нямаше порно снимки, ПИК какво щяха да публикуват???И защо пик да са виновни а не този който си ги е направил и сложил и интернет???
98
отговор на коментар
Краде се!!!!-Ако не знаете да ви кажа!!!-Има българска прокоратура и съд, има и европейска прокоратура и съд -СЪДЕТЕ и там обвиняваите? И когато докажете кражбите, ТВЪРДЕТЕ че ги има!!??ИНАЧЕ е донос! КЛЕВЕТА, стар сталински приьом.Слава богу че няма ГУЛГ и лагера Белене.
99
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
100
Винаги съм била съгласна с баба Ива,защото това е единствения й начин,да си отмъсти на хубавите и по умни жени от нея.
101
Много креслива и много нагла.
102
Абе ива колко още ще копаеш към дъното за да вземеш някой лев????Кой какво си прави с тялото сие негов проблем а не на такива като теб дето копнеят за това ама няма с кого.. Наистина риете упорито към дъното но даже и това не осъзнавате от злобата си..И понеже се считате за много ''принципни'' за това не давате и да се коментира под поредната ви простащина.. А микрофоните дето ги имате си ги заврете някъде другаде ама после не ревете като беновската че не са ви дали акредитация..
103
ХОРА , КОИТО СТРАДАТ ОТ ПАТОЛОГИЯ НА МОРАЛА , ДА ГОВОРЯТ ЗА МАЯ Е НЕСЕРИОЗНО !!!!!БРАВО НА МАЯ , ЧЕ ГИ ИЗКЛЮЧИ!!!!!!
104
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
105
ИМ означава ИНСТИТУТ МИНЕtОВ. ИЗБИРАНЕТО НА МАЯ МАНОЛОВА ЩЕ БЪДЕ ГОЛЯМ ШАНС ЗА СОФИЯ, ТЪЙ КАТО ЩЕ ИМА ГОЛЯМ НАПЛИВ НА ЧУЖДИ инвестиТури, които ще подържат тесни контакти с московската възпитаничка.Другото полезно нещо ще бъде облекаването на загорелите софиянци лично от кметицата и така ще се създаде по-добър психоклимат в столицата, вместо по улиците да бродят озверели тестостеронни индивиди.
106
Благодаря на автора и цялата редакция на ПИК. Има защо още да се четат български журналисти.
107
отговор на коментар
Николова е едно дърто , грозно и отвратително подобие на човешко същество.
108
https://faktor.bg/bg/articles/petak-13-vazpitanichka-na-moskovskata-shkola-za-snayperisti-i-komsomoltsi-stigna-do-kandidat-kmet-na-evropeyska-sofiya Възпитаничка на Московската школа за снайперисти и комсомолци стигна до кандидат кмет на европейска София
109
ВЪПРОСЪТ Е КАК С ТАЗИ ДИПЛОМА СТАВАШ МАГИСТЪР ПРАВО УННС НЕ МОГАТ ДА ИЗДАДАТ ТАКАВА ДИПЛОМА ИМА СИ ЗАКОНОВИ ПОЛОЖЕНИЯ ТОЕСТ ПРОСТАКЕСАТА МАНОЛОВА НЯМА ЗАКОННА ДИПЛОМА НА ЮРИСТ
110
Простакеси от село стават магистри по икономика задочно в Свищов и след това стават даже икономически директори в частни фирми ‘ но тези фирми се управляват от малоумници и крадът заедно и сексуални влечения ‘ но мозък зоро
111
Ива, повтаряш се.Имаш написан шаблон.
112
Навсякъде където е учила Мая МАНОЛоВА,средно и вксше е ЗАВЪРШИЛА С ПЪЛНО ОТЛИЧИЕ.Вие сте негодници.Няма да ви се получи ГАДОВЕ!
113
Хора, събудете се! Какво сте тръгнали да обсъждате "нероден Петко"! Огледайте се около вас, кой ни управлява 10 години? Какво е завършил - три класа и коридор! Още не се е научил да говори, а кого назначава на най-важните постове в държавата? Калинки, калинки и само калинки! Кого изпраща на дипломатически постове? Ами самият вожд от Банкя с каква диплома е? Даже и генералските му пагони са харизани! Колко други генерали не са завършили генерал-щабни академии? Нито един!!! Десет години ни се смее света. Питайте приятелите си и децата си, който живеят в Германия, какви са отзивите за нас и нашите ръководители в немската преса! Не в нашите купени медии! Баба Ива ще ни дава акъл, Боже какво доживяхме !
114
Предизвиквам ММ /не Мерлин Монро/ да представи публично в медиите каквато и да било призната ДИПЛОМА за ЛЕГИТИМНО ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ, особено за ЮРИДИЧЕСКО, но без да се броят многобройните ПУЦ-ове извън СУ, търгуващи с дипломи- в брой, в натура или по партийна принадлеж ност, вместо бившите РАБФАК ! Сладкарят Лучано поне не си измисляше, че има висше образование, но, нейсе- заради него измениха закон, за да може КОМАРДЖИЯТА-ЦАР да му се отблагодари за паричната "подкрепа"- с Министерството на спорта ! Ако тя успее да стори това- ще си изям ПУБЛИЧНО и то без бирата й- дипломата си от СУ "Климент Охридски"-ЮФ, випуск 1975, със семестриален успех 5,77 и успех от държ.изпити- 6, 00. Телефон: 0894-365-123.
115
отговор на коментар
Абе простчо. Ако имаше акъл щеше да се информираш,че премиерът е преподавал в Симеоново. И има доста повече акъл от разни елементарни драскачи. А за арбайтерите в Германия,не ми говори,не са критерий за нищо.
116
В ПИК всички журналисти са деца и внуци на сегашни и бивши комунисти !!!! Спрете с простотиите !!!
117
отговор на коментар
До 60 Гневен.... Двугодишните курсове в УНСС не са никаква Магистратура, а курсове за усъвършенстване на квалификацията. За Магистратура си има ред и правилник от МОНМ в който трябва да си завършил Висше образование, поне дипломиран магистър от акредитирано Висше у-ще, да се обучаваш в Магистърски клас около 3 семестъра с полагане на изпити по нужните предмети и направиш Дипломна работа или положиш Държавни изпити. Висшето юридическо образование, на Мая Манолова, е кръгла нула и тя е вкарала в заблуждение всички държавни служби, където е работила, което е наказуемо от закона.
118
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
119
отговор на коментар
извинете , имам лапсус, "поне дипломиран магистър" да се чете "поне дипломиран бакалавър". Освен това да допълня от сайта на УНСС- Въпрос: Може ли да кандидатствам само по документи? Отговор: Не, това не е възможно. Освен подаване на кандидатстудентските документи по образец се държи и приемен изпит под формата на тест. Тестът е различен за завършили икономическо и неикономическо образование. Примерен образец на теста може да намерите на страницата на УНСС за прием на магистри на следния адрес. Ако отговаряте на условията за завършена степен бакалавър или магистър и успешно издържите изпита с достатъчно висок успех, няма проблеми да се запишете. http://magistri.unwe.acad.bg/?page_id=21 Образование получено от чужбина (дори в Москва), трябва да се легализира и признае от МОМН или УНСС към някоя от степените на висшето образование в България. В УНСС не видях, да има дисциплина "Право". Така, че със сигурност М. Манолова няма легитимно висше образование, особено по право.
120
ГОСПОЖО НИКОЛОВА,имате ли си представ колко долна и гнусна сте?Госпожа Манолова навсякъде е завършила с ПЪЛНО ОТЛИЧИЕ.Вие ,вероятно сте завършили школата на РОГАТИЯ,затова сте толкова злобна.Чудя се,имате ли съпруг,който да ви търпи?По мръсен журналист от вас не съм срещала!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?