Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК: СДС със 7 парещи въпроси към Манолова
ПЪРВО В ПИК: СДС със 7 парещи въпроси към Манолова
Автор: ПИК
Дата
Дата
67575
Коментари
21
ПЪРВО В ПИК: СДС със 7 парещи въпроси към Манолова

Ръководството на СДС отправи 7 парещи въпроса към Мая Манолова, която реши да прекрати мандата си на омбудсман и да се хвърли в битката за София. 

Ето какво пишат от десницата:  

Инициативен комитет издигна кандидатурата на г-жа Мая Манолова за кмет на София. Помним я като бивш омбудсман, народен представител от БСП, адвокат от Кюстендил и острие на левицата. Помним Мая Манолова и като основно действащо лице от аферата „Костинброд“ и ярък защитник на кабинета „Орешарски“ по време на най-дългите в историята ни граждански протести.

След като твърдите, че сте независим кандидат, необвързан с партии и идеологии, какво е отношението Ви към датата 9-ти септември, почитали ли сте я, каква е историческата Ви оценка за нея, за съветската окупация и последствията за България – убийства, репресии и икономическо изоставане?

Какво е мнението Ви за паметника на Съветската армия в столицата, как се отнасяте към старата идея на СДС да бъде демонтиран и поставен в Музея на социалистическото изкуство?

Заявихте, че искате да обедините левите и десните софиянци и да им бъдете кмет. Ролята на обединител подхожда повече на президента, не на столичен градоначалник. Кметът на което и да е населено място трябва да предложи политики и програма, които винаги по своята същност са леви или десни, в зависимост от мерките и начините, по които ще се изпълняват. Кога ще видим

Вашата програма и как ще осъществите този идеен оксиморон в нея?

На кого оставяте хората, които разчитаха на Вас като омбудсман? Вие твърдяхте, че сте силно ангажирана с проблемите им, а с лека ръка ги пренебрегнахте. Не смятате ли, че мисията, която искахте да повярваме, че изпълнявате – да защитавате онеправданите от цяла България, е по-висша от тази да оглавите София?

Ако искате да сте обединител, не използвате ли кампанията в София като трамплин за по-висок връх? Битката, която започвате, не е ли по-скоро за „Позитано“ 20, а не за „Московска“ 33? Вероятно осъзнавате, че дясна София е голям залък за кадър на социалистите, но искате още популярност, за да атакувате после лидерството в БСП, а оттам и премиерския или президентския пост.

Ако все пак станете кмет, ще изоставите ли софиянци, за да се впуснете в политически предизвикателства за нови постове? Това не е прецедент за Вас – бяхте избрана за народен представител от Кюстендил, но в средата на мандата си предпочетохте да станете омбудсман. След това направихте същото и като омбудсман – напуснахте, за да погледнете към кметския стол в столицата. Не Ви ли притеснява,че поведението Ви се превръща в рецидив?

Вие обвинявате общинските съветници в София, че не са работили в интерес на гражданите. Защо тогава не издигате своя листа? Как ще управлявате София без свои съветници и как ще принудите избраните с други листи да подкрепят Вашата политика и идеи в Столична община? На съветниците от БСП ли ще разчитате и ако да, защо се криете зад етикета „независим кандидат“?

Очакваме да получим отговор на нашите въпроси. И, ако приемате съвети от най-старата демократична партия в България, запомнете: лява и дясна политика винаги ще има, не само у нас, но и навсякъде, където има демокрация.

 

За СДС дясното винаги е по-добро за гражданите – справка състоянието на икономиката и демокрацията в развитите страни с десни политики, сравнено със Северна Корея и Русия.

Напиши коментар »
(21)
1
По 1-ви въпрос,всички са на мнение за строеж на нов затвор в Белене за престъпните отрепки на Драгалевския циганин и тиквоча.Последствията за БГ дойдоха до фаза пълен колапс,през време на измисления преход!
2
Със стари к/урви и дърти брантии, нов бардак няма как да стане, е казал народа ни. Но по лошо от партийната зависимост на сестра Галева е, че има вземане и даване с престъпния ъндърграунд на прехода. Това, че е била обща на братя Галеви, е показателно за морала на тая щафрантия, и нейната зависимост от мутрите на прехода!! Да разсъждаваме по това, Дъщеря и навряна на държавна хранилка, зетя също лапа от държавата, и тя с три четири пъти по голяма държавна заплата, отколкото се кани да получава ако победи, защо и е на Общата уруспия, да рита срещу властта, освен ако не се кане да краде от милиардите на София! Само как тая Костинбродска оправда 100 хиляди евра, с които купила на дъщеря си адвокатска кантора ей така, със заем, и то на пъпа на София. Колко балъци в София, които не са лапали сладоледите на дъртите членове от политбюро, можеха да купят нещо което струва тройно повече! Но комуняците от Дай България дъртата мома Т. Дончева, както и Импексовата БСПдирастия си траят, като комуняци на разпит, защото заедно крадоха през прехода, и се канят да крадат сега!! .
3
И разширение на Сливенския зандоан за да побере червените минетчийки като майка ти които са готови да духат на всеки който даде повече пари !
4
Добре де нали Мая Костинбродска, след като държавата хвърли куп пари да я излекува от рака, видя провидение и щеше да работи за благото на хората, като примоли Борисов да я направи Омбуцман. Щеше да громи монополите, и несправедливите закони, които самата тя е създавала. Стана набожна, и приспа дори сред миньорите, но май никой не я сайдиса. Подаряваше си сама букети от гара на гара, за да имитира народната любов. Да работеше, но май е работила за себе си и собствения си пиар. Права е Катюша да пита, защо някой кайто получава над 8 000лв. без бонусите и командировките, и куп привилегии като активен борец, му и е да ходи на позиция с 3 000 лв. заплата! Защо и е да се конфронтира със властта, след като е уредила децата и зетьове си, на тлъсти държавни хранилки, освен ако не се е намесила дълбоко в далаверите, и не е активирана от червената олигархия. Едно е да се бориш за правата на Майки и Миньори и шивачки, друго си е да раздаваш държавни поръчки на червените капиталисти. При едните ако градиш илич, при другите пълниш банкови сметки! Сценария е същия като при комисионера за Грипен, Румен Шербетов Каунов, и петнистата крадлива крава Иванчева. Инициативен комитет, и после само лапане, без да се отчитаме пред никого, е докато Гешев не ни им прекрати танца на крадлите. Затова си мисля, че офиси за по 200 000лв. вече не я устройват, и тя иска като Румен Кауна, да се нареди до червените милионери, без значение как ще стане това! На това му викам морал и чудо, и задавам на сестра Галева следния въпрос. Какъв пост предвижда за бившия военен министър, когото тя направи такъв, защото и беше любовник. Какъв пост в общината е предвидила и за Пеевски кого тя каза, че е посочила за шеф на ДАНС! И най важния въпрос, какви постове ще раздаде на братята си Галеви, за да окрадат и фалират София, за най бързо време!!!
5
Само да попитам, защо Костинбродската пиростия, ще замени заплати от 8000лв. с три пъти по малка, и куп държавни привилегии, като на активен борец, ако не се кани да краде, какво друго! Да не би и нея да я изнудва с някакви снимки, от тъмното и минало, като годеницата на кандидата от Да България. Защото до последно казваше и се кълнеше, че няма да се кандидатира, и че проблемите на хората, са новото и амплоа, както и борбата с монополите, и хоп в дълбокото в услуга на червените олигарси и червената мафия и на същите тия монополи, а хората кучета ги яли. Също да попитам, какви постове е избрала за мъжа си, както и за мафиотите братя Галеви и контрабандиста Фози. Защо не ги е поканила в инициативния си комитет тях и Мишо Шамара, с когото митингуваше за да даде шанс на Олегарски. Какви постове е предвидела за Пеевски, когото посочи за шеф на ДАНС, и за Дудука с когото организираха Костинбродския преврат. И не на последно място питам сестра Главица, Какъв пост е подготвила, за търговеца на наркотици сводника мангал рапъра Ванко - 1, за когото измисли специален закон, с който го освободи предсрочно от затвора. За чалгарката Анелия, Криско, за човека на Иванчева хваната с подкуп, Вапцаров, както и за червените олигарси бр. Динев няма да питам. Няма да питам и за за легиона от олигарси и мафиоти с които си е имала работа, защото няма да ми стигне един живот. Ето това ви предлага червената латерна, управлението с марката на братя Галеви. Затова не вярвам, че ние софиянци ще изберем една проскубана червена коткудякаща кокошка, пред един трудолюбив и доказал се кмет. Кон за кокошка, няма как да стане...
6
Да ти ЕПМ селска, швестерска.
7
СОФИЯ НЕ ИСКА ХОРА ОТ ПРОВИНЦИЯТА ДА Я УПРАВЛЯВАТ. Провинциалистки, социалистки, и Кюстендилистки нямат място в управлението на София. Върви си в Кюстендил или Костинброд и се кандитирай за кмет там. КМЕТЪТ ОТ СОФИЯ ТРЯБВА ДА Е ОТ СОФИЯ НЕ ОТ КЮСТЕНДИЛ НИТО ОТ КОСТИНБРОС. СОФИЯ НЕ ИСКА защитничката на мафиотския мутренски клан Галеви да я управлява. СОФИЯ НЕ ВЯРВА НА МАЯ МАНОЛОВА която фалшифицира парламентарните избори. СОФИЯ НЯМА ДА ДОПУСНЕ пропагандаторката на Моделът Орешарски да управлява като него. СОФИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА. ВЪРВИ СИ С МИР МАЯ.
8
Ама колко пъти да Ви казвам, че в Кюстендил никой не я ще!!! Тя за София се засилила.....
9
До & 1 Хас мокаренко манго! Като си се хванал да тролиш яж и у й
10
Какво беше това СДС, моля припомнете ми.
11
Червената измет иска постове и мноого пари.Но ще и приседне.Голямата уста на Мая няма засищане.Нашият град не желае червена селянка за кмет.
12
Но номерата и са.
13
Червената Пчеличка с миризлива уста и воняща п ичка..
14
отговор на коментар
По първия въпрос е ясно,че в белене ще настаним скоро точно тия които създадоха този лагер,децата им и цялата рода за да изчезне тази чевена чума по хората
15
ПРИ ГОСТУВАНЕТО СИ ТАЗИ СУТРИН В БТВ ХЕКИМЯН Я ПОПИТА ТРИ ПЪТИ СЕГА ЧЛЕНУВА ЛИ В БСП,ТЯ ОТГОВОРИ ЧЕ КАТО ОМБУДСМАН Е БЕЗПАРТИЙНА.ТЯ СЕГА НЕ Е ОМБУДСМАН И СИ Е ПОДНОВИЛА ЧЛЕНСТВОТО В БСП.ПОПИТАНА КОИ СА ПЪРВИТЕ ТРИ НАЙ-ВАЖНИ НЕЩА КОИТО ЩЕ НАПРАВИ КАТО КМЕТ ТЯ ОТГОВОРИ,ЧЕ ПЪРВО ЩЕ БЪДЕ ЧАЛГА,ВТОРО ПАК ЧАЛГА И ТРЕТО ДЕНОНОЩНО ЧАЛГА,РАЗВРАТ И СЕКС.НО КАКВО ЛИ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ЕДНА РАЗВРАТНА И ГЛУПАВА ПАРОДИЯ НА "ЖЕНА"?!
16
Решението и да се кандидатира освен личната и шизофренна амбиция е и римейк на аферата Румен Рдев където с решаващата роля на КГБ българските червени успяха да превземат президентството. тогава много странна беше позицията на Б Борисов. Ошашавения материял пък каза последен думата си. Софиянци спомнете си Случая Радев и не забравяйте София е сърцето и надеждата на отечеството.
17
До Тихо 10. ТИХО, СДС Надвишава умствените ти възможност не прави глупави червени ръкави умозаключения просто и сложно е. Бяхме много повечето обикновени хора носехме сини знамена скандирахме СДС. Имахме мечти и не искахме комунистите да направляват живота и стремежите ни. 7п
18
На въпрос на журналист: „Ще ви бъде ли трудно без Цветан Цветанов като се има предвид, че предстоят местни избори наесен“, г-н Бойко Борисов отговори: „Аз влязах в избори, когато направих ГЕРБ, с 90% рейтинг. Да не казвам и магаре да бях вързал за депутат, щяха да го изберат.“ – 31.05.2019 г., https://clubz.bg/83669-sledizborniqt_analiz_na_borisov_ne_iskam_poveche_vesko_marinov_da_mi_pee_video
19
отговор на коментар
Пак ще ви давим в Дунава, като плъхове=КОМУНИСТИ !!! С ШУМИ МАРИЦА, ДА ПОМНИТЕ КОЯ ВИ Е ДЪРЖАВАТА РУСКИ ПОДЛОГИ!!! И КОРШУМ НЕ СИ ЗАСЛОЖАВА ЗА ВАС ДА ХАБИМ, САМО ВЪЖЕ ЗА ВАС!!!
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
КАКВО ЩЕ ПРАВИМ С БИВШИТЕ КОМУНИСТИ И ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ СЕГА В ГЕРБ
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?