Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ТОТАЛЕН РАЗПАД: Мая Манолова предадена от адвокатка от инициативния й комитет! Десислава Филипова: Тя е банкова застъпничка и не работи за обществото
ТОТАЛЕН РАЗПАД: Мая Манолова предадена от адвокатка от инициативния й комитет! Десислава Филипова: Тя е банкова застъпничка и не работи за обществото
Автор: ПИК
Дата
Дата
154055
Коментари
55
ТОТАЛЕН РАЗПАД: Мая Манолова предадена от адвокатка от инициативния й комитет! Десислава Филипова: Тя е банкова застъпничка и не работи за обществото

Инициативния комитет на Мая Манолова се оказва въздух под налягане и е в тотален разпад. След като вчера Войслав Тодоров категорично отрече да е подкрепял бившата омбудсманка, а въпреки това името му фигурира в списъка на Инициативния комитет, издигнал я за кмет на София, сега лъсна и друг жесток гаф. Една от най-големите й защитнички днес - адвокат Десислава Филипова, не винаги е симпатизирала на Манолова. Точно обратното. 

Политологът Антон Тодоров припомня, че през 2015 г., когато Манолова напираше да става омбудсман, въпросната Филипова не е хранила топли чувства към нея и е била твърдо против нея. Според адвокатката, която с днешна дата е член на Инициативния комитет, Манолова е "банкова застъпничка" и е напълно неподходяща за омбудсман.  

Недоверието й към червеното отстрие било от морални подбуди, като според нея Манолова като депутат и член на комисии, както и зам.-председател на Народното събрание, е показала, че не работи в интерес на обществото.

Само преди 4 години адвокатката припомня как Манолова е основен застъпник по приемането на новия тогава ГПК и по-точно изпълнението на чл. 417. Филипова обвинява Манолова, че е въвела в заблуждение народните представители, че промяната е не само необходима, но и наложителна според законодателството на ЕС.

Адвокатката обвинява Манолова, че не работи в обществения интерес, а единствено в полза на гилдията на ЧСИ, срещу които тя започна борба, взимайки странен и рязък завой в полза на колекторните фирми малко след като стана омбудсман.

Филипова припомня и закона "Ванко 1" и "скандалната поправка чл. 155 от НПК, чийто съвносител бе тя, заедно с Татяна Дончева". Адвокатката изненадващо с днешна дата рязко е забравила острото си несъгласие с личността на Мая Манолова, както и нейната компетентност, за да влезе в Инициативния комитет на Манолова и да сипе похвали по неин адрес. Фактите обаче остават и се оказва, че Манолова вече е предадена и от още един свой човек.

Напиши коментар »
(55)
1
1 Мачкай Гришо 2 Мачкой Кобра 3 Мачкай Мая
2
КАТО СТАНЕШ КМЕТ ЗАПОЧВАЙ ДА ВАДИШ НАЯВЕ ДАЛАВЕРИТЕ НА ФЪНДЪЧКА И ГЕРБ.ЗАТОВА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБЕ....
3
Кво стаа София...столични наркотици... Криско...четири малки, пет големи... Добър вечер, София, редя си бяла линия, търкам кока, белия нюанс ми е любимия!
4
Безсъмнено страхът в Герб е голям. Оглично предстовяне на Мая до момента. Стобилна уверена аргоментирана. Фандъка - мънкащ оправдаващ се плахо говорещ. Колебливо начало за Фандъка. СМАЗВАЩ ФИНАЛ НА ЕСЕН. ВСИЧКИ ЗА МАЯ МАЯ ЗА СОФИЯ
5
МАЯ - ЧЕРВЕНАТА РЗПОРЕТИНА , КОЯТО НЕ СИ Е ВИЖДАЛА ДВАТА СИ КРАКА ЕДИН ДО ДРУГ ! ГОЛЯМА УСТА В СЛЕДСТВИЕ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ГОЛЕМИ ЦИЛИНДРИЧНИ ЗАОБЛЕНИ НЕЩА ! С АКЪЛ , КОЛКОТО АСПИРИН !
6
Какво направиха през тези 10 години за България гроб опс герб едно голямо нищо нито увеличиха пенсиите на нас Българите здравеопазването е на гола вода сега сме много по зле отколкото при Симеон Сакскобургготски.При царя бяхме много добре герберастите и техните лакей дойдоха на власт съсипаха и унищожиха България.Хората които защитават герб са облагодетелствани и имат много голяма изгода от сегашното управление.
7
Какво направиха през тези 10 години за България гроб опс герб едно голямо нищо нито увеличиха пенсиите на нас Българите здравеопазването е гола вода сега сме много по зле отколкото при Симеон Сакскобургготски.При царя бяхме много добре герберастите и техните лакей дойдоха на власт съсипаха и унищожиха България .Хората които защитават герб са облагодетелствани и имат много голяма изгода от сегашното управление .
8
Антон Тодоров приключи Милиончева, ще приключи и Костинбродската! Респект пред него! Червените св.ине нищо не могат да противопоставят на убийствените му документи. Сега очаквайте само плювни и обиди, нищо по съществото на тези разгромителни документи.
9
Тук всекидневно правят реклама на бъдещия кмет Манолова.
10
МЕД СЕСТРАТА ОТ ТОКУДА и тя ще се отрече от ГАЛЕВИТЕ настроения за “ да си върнем София “ ...до утре и Кристина Димитрова ще се отрече от ВИС - МАЯ - ГАЛЕВА - КАРАКУДОВА !..до трети ПЕТЛИ ...костинбродския лумпен ще остане САМ , само с ВЕРА и УВОЛНЕНАТА за непристойно поведение и нарушаване на етиката мед. сестрата от ТОКУДА !
11
А , БРЕ , ТАЯ -- МАНОЛОВА ДЕ , ЩО МИ Я ФАКЯТЕ ? ТА ОНА Е ГНИЛА ЯБЛАКА , УРУСПИЯ , ЕДНО ХОРТУВА , А ДРУГО ПРАВИ ! НЕ Е ХАРЕН ЧОВЕК ! МНОГО Ѝ ШАРЯТ ОЧИТЕ ! ОНА Е БИТА КАРТА -- РЕКВАМ ВИ !
12
Популиста Радев дори намеси Григор Димитров в плюенето си срещу държавата и обществото избрало правителството !
13
Ченгеджийските и мyтренски номера на Шaйката край немат - вкара ли са в Инициативния комитет на Мая подставени лица, за да могат в последствие да Я "злепоставят", но и това нема да им помогне - ДАНЧЕТО Е ПЪТНИК !!!
14
Вчера се прибрах от София. Безспорно има нови хубави неща, но те се дължат, така считам, предимно на частните фирми. По уличките, перпендикулярни на "Мария Луиза", и не само там, няма и метър нормален тротуар, по който да се стъпва. За три дни - три унижаващи достойнството постъпки на шофьорите на градския транспорт. На една от спирките на ул.Данаил Николаев тичах към автобуса 404 и когато ми оставаха 5 крачки, шофьорът затвори врата и доволен потегли - аз съм седемдесетгодишна жена. Пътувах с тролей 1 към Орлов мост. Излязох от него, защото видях по-удобната четворка. Шофьорът на тр.№4 спря малко по-назад. Отидох до вратата, той не отвори. Предполагах, че ще отвори, като стане на самата спирка. Аз стоя там, той спря за секунда и потегли без да отвори. А вчера шофьор на авт.304 в района на Дружба 2 отказа да отвори предната врата, дето стоеше за излизане дама на възраст и дори не я изчака да се върне към средната врата. ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ НА ШОФЬОРИТЕ ОТ ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ НА СОФИЯ Е ВЪЗМУТИТЕЛНО.
15
госпожата и компанията царедворци ли са
16
След като загуби президенството,Биби ще загуби и кметското място в София.И какво следва, се пита по нататък!? АМИ СЛЕДВА КАК НАРОДА МУ ....,,ОБИРА" ВРАТА....)))))МЕРАКЛИИ МНОГО...))))
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Ами като не сте доволни от София, от "трутоарите", от шофьорите, от улиците и т.н., стойте си там, откъдето сте! Аман от наплива на селяни в София. От вас няма въздух. Само критикувате и изказвате тъпи мнения. Не ви искам акълите. Нека ние, сами си решим проблемите и сами си изберем кмет. Вие си избирайте вашия! А, що се отнася до М. Манолова, не смятам, че е подходяща кандидатура. И тя е приходяща и далеч не познава проблемите на столицата.
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Със стари и дърти к/урви, нов бардак няма как да стане. Но по лошо от партийната зависимост на сестра Галева е, че има вземане и даване с престъпния ъндърграунд на прехода. Това, че е била обща на братя Галеви, е показателно за морала на тая щафрантия, и нейната зависимост от мутрите на прехода!! Да разсъждаваме по това, Дъщеря и навряна на държавна хранилка, зетя също лапа от държавата, и тя с три четири пъти по голяма държавна заплата, отколкото се кани да получава ако победи, защо и е на Общата уруспия, да рита срещу властта, освен ако не се кане да краде от милиардите на София! Само как тая Костинбродска оправда 100 хиляди евра, с които купила на дъщеря си адвокатска кантора ей така, със заем, и то на пъпа на София. Колко балъци в София, които не са лапали сладоледите на дъртите членове от политбюро, можеха да купят нещо което струва тройно повече! Но комуняците от Дай България дъртата мома Т. Дончева, както и Импексовата БСПдирастия си траят, като комуняци на разпит, защото заедно крадоха през прехода, и се канят да крадат сега!!
23
Президента Рдев каза това което знаем всичи а то е че правителството не работи, краде и гони собствени интереси. Истината боли.
24
Никой не може да преброи А кането и Ъ кането на костинбродска за последното и интервю в ТВ! И това нефелно, болно амбициозно, просташки напористо същество иска да кметува в София....!!!??? И Горно нанадолнище ще и е много. Или много си е повярвала много, или кукловодте залагат а ла слави трифонов
25
И тогава бяха ахаа да вземат властта,ама не им се получи! За Радев 2млн.гласуваха по време на мандат на ГЕРБ,а за БСП в мандат на Служебно Правителство на БСП - Радев,се сринаха на 800х.!
26
................ПИКЕЗ МА ......НЕ РААЗБРА ЛИ ШЕИ СЕ ГЛАСУЕ НАКАЗАТЕЛНО САМУ ФАНДУКЯТА А Я НЕМА ! ...........НЕМА !..........НЕМА !.........И.......А ОСТАНЕ НА ДНУ СРЦЕ БАЦЕВО !.......ДУ ИУУУ ?...... .....................МАИЧО Е НОУВАТА ЦАЧКА !...............ИЗТАРПЕЛИ СМЕ ЦАЧКА ФАНДУКЯ ТА НЕКВА ЦАЧКА МАНОЛЕТА !........ШО ГЛЕ СА.........ГАНЬО ИМА УИ И СЛЕД 500 ГОДИ ТУРЛЯК РОБСТВО !.............И............НЕМА ГУ ПОДЦЕНЯВАТ ВАШТЕ САПОЛИ БАЦЕВИ !........ДОЛЕ ГЕРБ !.......ДОЛЕ И БСПЕ !............ДОЛЕ И ПЕЕРАЗИТЕ УТ БАНЯТА !........МАРКУФ А ОДИ А МИЕ БУЛЕВИТОША !.......ШЕИ ПРАЗНИК !............ ШО БУЛЕ ВИТОША Е МРЪЛЯФ ФАНДУКНИК !..........АИДЕ САНТА НЕДЕЛА !......
27
Така е, Мая ще бъде избрана и цялата птигнила от корупция и уреждане група на гробарите в СО ще трябва да доказва, как с държавни заплати се къпят в лукс и богатство! Най-вече Усмихнатото лице на корупцията, Данчето. А тя от сега се е о;;;рала от страх, много и личи. Буда може да я успокоява, че никой няма да я закача за това което е откраднала, но нещата се променят бързо! Когато крадоха и лъгаха си мислеха, че ще векуват във властта. Да ама не, царството им свършва и идва рестото!
28
....................................НА ИЗБУРИТЕ РОБА СА СААБУЖДА ПРЪДИ И ФРЪЛЯ ЗПЕРМА !...................... ..................................................................................ОК ?.................................................................................. ........................................ЗНАК УТ НЕБЕСНИЯ СУД НАД БАЦЕВО СЕЛО СОФИЯ !.................................... ...............ША ПЕЕ РОБА СВУБОДЕН........ШО ТИ ДАДОХ ШО ТИ ДАДОХ СРЦЕ МОИЕ !.........НАЧИ ДАЛ СИ САРЦЕТО НА БОРИСОФ А ОН ГУ ПРАИ НА СУЖУК........И........ДЪФКА..!......ЛЕЛЕ !.......... ................АИДИ УРА ДРУГАРИ !....................БАЦО Е ТАЕНИ ПАРТИЗАН С ЦРЪВЕНА ЗВЕЗДИЦА МА ИГРАЕ ЗА ЕВРЕЯ ШО ИСКА КОМПЕНСАЦИА ЗА СВОИЕ МИНАЛО........ВАЖЕН ЗА БАЦО Е КОМПЛЕКСА МУ А Е НА НИВОУ !........КОТУ ЧИКИЯТА НАРЕЧЕНА ВАНШЕН МИНИСТЕР !...........САВЕЦКИ ШТИКОВЕ ДОНЕСЛИ СВОБУДАТА НА 9 9 1944.........А НА 8 9 1944 СЕ ДЕРЕХА ХАИЛ ХИТЛЕР !.....................Е НЕМА ТАКОЕ ГОВЕЖДО ПЛЕМЕ !............... .
29
Ако имаше да се извади нещо нередно срещу Фандъкова, то отдавна щеше да бъде извадено от медиите, но такова няма. Що се отнася до Майчето, то всеки ден се изнасят нелицеприятни за нея неща и то подкрепени с доказателства. Всеки интелигентен човек може сам да си направи извода кой от двете какъв морал носи .
30
Пруститутката Тоню вика "дръще пруститутката.... МХМ..
31
СОФИЯ НЕ ИСКА ХОРА ОТ ПРОВИНЦИЯТА ДА Я УПРАВЛЯВАТ. Върви си в Кюстендил или Костинброд и се кандитирай там за кмет. СОФИЯ НЕ ИСКА защитничката на мафиотския мутренски клан Галеви да я управлява. СОФИЯ НЕ ВЯРВА НА МАЯ МАНОЛОВА която фалшифицира парламентарните избори. СОФИЯ НЯМА ДА ДОПУСНЕ пропагандаторката на Моделът Орешарски да управлява като него. СОФИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА. ВЪРВИ СИ С МИР МАЯ.
32
кампания за очернянето на Манолова се засилва с всеки изминат ден. За момент гербаджийските тролове като че ли забравиха за Нинова и съсредоточиха отъня към Манолова. Няма нищо изненадващо в това, като се има предвид, че герберастката сган винаги е действала първосигнално. Това им е нивото!
33
Ама кой казва /аз поне не съм чул и чел/, че я искат за кмет в Кюстендил???? Те не я пускат в селото - тя пита за града!! Стара, но вярна приказка, която се отнася зя нея с пълна сила!
34
Ненормален задръстеняк
35
Офсетовия печат бива листов и ролен. Бюлетините се печатат на ролни машини, те са много бързи, но имат недостатък, имат нужда от повече макулатури, при по големи тиражи както в случая може да са хиляди листа. Макулатурите са листа които се дават над чистия тираж поръчан от клиента, те служат за настройка на машините, печат, рязане, сгъване, пакетаж и др., но най вече за допълване към чистия тираж ако се получи проблем при печата и при допълнителните обработки на тиража. Не винаги тези макулатури биват унищожени при печат и настройки и остават като надтираж. Този надтираж се пази известно време в печатницата, ако клиента поиска допълнително от тиража. Да речем че откритите бюлетини са 500 000 бр., на лист са по 3бр.бюлетини това са около 166 000 листа. Знаете че за всяка секция се печата индивидуален тираж, а те са около 200. Делим 166 000 на 200, получава се средно 830 листа макулатури на подготовка, което за ролен печат е нищо. Така се работи в цял свят и това е технологията на офсетовия печат, това истината за Костинброд. Там няма абсолютно никаква измама, направете си сами изводите.
36
Малограмотни слугинажи, престанете с подвеждащите тъпи заглавия. Вчера адвокатката даде интервю и звучеше на коренно противоположна позиция от вашата измишльотина и инсинуация. Дори и заради вас хората ще гласуват за Мая. Кой си спаси милионите по втория начин, не е Мая
37
Ама откъде накъде някаква селянка, която преди две петилетки е дошла по пенюарче и терлици в столицата, ще ми става кметица? Че тя ако я пуснеш пеша по София, ще се загуби, защото още не е успяла да види всички квартали! Ай пътувай си за село!
38
За 10 г Фандъкова единственото, което ни доказа и показа е кражбата на милиарди от общинския бюджет и еврофондове. И за разкош напълни общината с неграмотни партийни калинки и шуробаджанашки кухи лейки и резултата е катастрофален. Селянката с руска филология да си гледа партийната дейност и имотите, които за сега успешно укрива, но скоро ще лъснат
39
Ура другари, да живее Костинброд!
40
Здравей Heдялко ! Всичко това което твърдиш се пише на гъзъ на Фандъкова и на трътлестия гъз на Оня с мушамата от Банкя. Мая ще приключи и двамата. Питеците си отиват и ти заедно с тях. Искам да ти напомня, че до преди 3 години Рудолф също не е симпатизирал на Тиквопитека, цяла книга написа за мръсотиите му. Ти до 2013 г. плюеше наляво и надясно Мутропитека. След като се овъргаля в офшорките мина на негова страна за да те пази от прокурорите и най вече от Лозан Панов. Това е причината да ходиш с плетените си розови сандали на протест в полза на Гешевтаров. Не се опитвай да поучаваш и назидаваш потребителите. С малки изключения те са разумни хора ( без питеците) и единственото което имаш повече от тях е този сайт. Друго нищо. Почакай, забравих и мръсните ти пари в двете офшорни фирми. Преди малко прочетох публикация (тук) , че Нинова си отивала след изборите. Ти си започнал да я "отиваш" от преди три години. И нищо. Можеш само да и пpъднeш на пyткaтa. Но за да останеш доволен предлагам да пpъднeш на кypa на съпруга и. Загрижен съм за твоя ректум и твоите сфинктери.
41
До 14.Бълг. отдалеч...… Да, разбира се, частните фирми разхубавиха София, но Общината им контролира и позволява проектите. Такситата са, също частни и се случват такива неща, шофьорите им, са си шофьори, не академици. А, шофьорите в градския транспорт са, предимно "Българи отдалеч" и им трябва доста време да се о,столичанят. Оплачете се в Центъра за градска мобилност, така ще им ускорите превъзпитанието.
42
ДО 1 ! Бъди реалист . Пилците се броят на есен . Тези които ги посочваш като 'мачкащи ' ще бъдат смляни .
43
Не те знам колко и от какво си далеч, но от правописа - със сигурност! ТротУар? И после такива нищожества като фатмак Радев като започнат да нареждат как сивото вещество било напуснало България. Истината е, че сивотота, така характерна за безличните, бездарни и нахални същества рязко намяла и това е чудесно!
44
Ех, Манолова, ех, Галево Костинбродска слугиньо, като истински комунист си цинично-самодоволна, подла и неблагодарна! Ти бе главен участник в аферата Костинброд и Закона "Ванко 1", и скандалната поправка чл. 155 от НПК, чийто съвносител бе ти, заедно с Татяна Дончева. Ти гласува "За" назначаването на Делян Пеевски и сама признаваш, че си го предложила, за председател на ДАНС. Омбудсман си, само защото ГЕРБ те подкрепи, разбирай Борисов, мълвата говори, че си му плакала на рамото и си искала прошка, в интервю и Премиерът го спомена. Е, Бойко те уреди, оздравя, омъжи се за пореден път, битието ти, професионално и биологическо, стана мечта за болшинството от хората. Но, за ничий Кмет не ставаш, там трябва организационна дарба, широк мироглед и работа в екип, а провинциалното ти властолюбие, завист, алчност и подлост, нямат граници, те са кръвно заложени в теб, какво значи, някаква си благодарност от ренегат, пред възможността за Власт, при тази партийна субсидия от левче, да бръкнеш в Софийския бюджет и финанси, заедно с прегладнялата и овълчена "червено-синьо-зелена и джендерска", или в резултат, Кафява! антинародна паплач. Власт!, Власт! Но има БОГ , и въпреки, че ти старателно Му се молиш, Той те предупреждава не един път, последния, вчера. Един път, оздравя (може би), другия път оцеля, а после, какво ли ще бъде?
45
С толкова много добавени имена си заприличала на испански БЛАГОРОДНИК, а всъщност си една дълбоко комплексирана ПРОВИНЦИАЛНА СЕЛЕНД-УРВА, при това ти личи ! Пише ти истински юрист и адвокат от 1978 г., възпитаник на СУ-ЮФ, а не с купена или "отработена" диплома като твоята от някой си ПУЦ, която никой не е виждал ?! Понеже кариерното ти развитие се дължи на скритите ти качества /не в пазвата-там няма никой/- ще те изберем за СТОЛИЧЕН кмет, ако докажеш, че имаш поне един СТОЛИЧЕН ЛЮБОВНИК /горните са като тебе/, който в минути на нежност да ти шепне за проблемите на Столицата и да те съветва как да ги решиш при твоята явна /НЕ/ КОМПЕТЕНТНОСТ !...
46
отговор на коментар
Маяма мое да ми мачка само оная рапта
47
На страха очите са големи и затова и Антончо се кокори всеки ден и час по ТВ с лъжи и измами, ха дано, ама на да ли! Истината боли, че пък и идва есента
48
Тя да беше само тя,която не работи в полза за обществото добре,но всъщност има ли някой който да работи в полза на обществото? Народа само търпи и робува,а в ролята на жертва му подхожда и подобни управници.Старата песен на нов глас започва.Време е да се сменят пионкитв,но не и правилата,а от това каква промяна бе хора?
49
отговор на коментар
На чужди гроб не плачи, че не знаеш къде е главата и къде е ху......!
50
отговор на коментар
Та тези шофьори не са софиянци, както и половината "софиянци".
51
отговор на коментар
Ами същото важи и за Фандъкова. Ха сега, кого да изберем?
52
отговор на коментар
Ти пък как ще гласуваш за кмет на София като си издухан селяндур от долно нанагорнище !
53
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
54
отговор на коментар
Виждаш ли ,че имаш 31 минуса и само 9(с моя :) ) плюса! Защото не им харесва истината !
55
отговор на коментар
Защо обиждате аспирина:)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?