Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Вапцаров, който издигна осъдената Иванчева, днес издига Мая Манолова!
Вапцаров, който издигна осъдената Иванчева, днес издига Мая Манолова!
Дата
Дата
72265
Коментари
40
Вапцаров, който издигна осъдената Иванчева, днес издига Мая Манолова!

Тежко и скръбно е положението на независимите кандидати за каквото и да било - като на Мая Манолова за кмет, например. Трябва да си намери т.н. Инициативен комитет да я издигне. Което е още по-тежко, отколкото да си намериш партия, която да го направи, стана ясно след като Манолова показа своя...

Понеже за 2-3 милиона желаещи да стават какво ли не, малцина са възможни инициатори. И тяхната миграция от комитет в комитет просто става неизбежна. 

Обявеният днес Инициативен комитет, който издигна Мая Манолова за кмет на София, е крещящо доказателство за това. В него са събрани хора, които днес отчетоха дейността на Манолова като омбудсман вместо нея и от свое име. Представяте ли си как тези хора един по един са почукали на вратата на Манолова и са й казали: "Хайде да станеш кмет!"

Като майките на деца с увреждания, например. Техните проблеми и искания изобщо нямаха връзка със столичния кмет, нито пък той би могъл да реши който и да било от тях, а бяха на ниво законодателство, министри и управление на държавата. Друг е въпросът, че двете, които са пристанали на Манолова, бяха отлъчени от самите майки заради куп скандални разкрития около дейността им.

Дори не споменавам разните от серията "Криско-Дриско", както се изразява проф. Вучков, понежете са вездесъщи. Пък и в държава, в която има омерзително нисък бюджет за култура и изкуство, до крисковците се докарваме.

Само че всяка една личност се асоциира с някакво обществено или политическо явление. Както самата Мая Манолова, ако ще следващия път да се ожени за Христо Иванов. Тя е лице, острие, сърце, депутат, зам.-председател на Народното събрание и какво ли още не на червените - на БСП!

Същото важи и за шефа на нейния Инициативен комитет Никола Вапцаров. Дълго време този млад, добре образован и граждански деен човек се асоциираше с името на един велик поет - Никола Йонков Вапцаров, което всъщност носи като негов племенник.

Но от 4 години се асоциира и с едно друго име, което е грехота да се сложи до това на поета - с името на скандалната и нагла бивша кметица на столичната община "Младост" Десислава Иванчева, която бе заловена и осъдена за получаването на подкуп от 70 000 евро и дори спипана с него.

Младият Никола Вапцаров се оправдава, че не е бил в нейния Инициативен комитет, а само в екипа й. Тъй като е бил изключително близо до нея при издигането й, е влязъл в нейния екип, макар да живее в съвсем друг район на столицата. Издигна я Георги Кадив - друг поборник за "нормална държава", като под нормална явно разбира да хванем някоя фризьорка от улицата и да я сложим да управлява община, а защо не и самата държава.

И Кадиев, и Вапцаров бързо-бързо оттеглиха доверието си от Иванчева много преди да я спипат с грандиозния подкуп, явно усетили какво се разиграва. Ще стане ли така сега и с Манолова?

Вапцаров напусна зам.-кметския си пост при Иванчева, отвратен от постъпките й. Обаче преди това вдъхновено е агитирал, че тя е спасението от корупцията в общината, както си призна и днес, че е вярвал, че "промяната" в София ще започне от нея. 

От такава промяна, както се казва, да пази Господ! Или поне прокуратурата.

Когато заловиха Иванчева с подкупа, всички хукнаха да търсят младия Никола Вапцаров и той подробно обясняваше мотивите си да я напусне, но не каза нищо за мотивите си да я издигне и подкрепя като неин заместник.

Тъй или иначе всички запознаха да го асоциират с Иванчева.

Днес младият Вапцаров беше се обяви за лидер на Инициативния комитет, издигащ Мая Манолова и той отново заяви, че промяната ще започне - този път от нея.

Само че, докато Иванчева, да речем, не я е познавал никой, всички познаваме Мая Манолова и всички знаем какви "промени" са започвали с БСП в България, хеле пък точно под нейното ръководство като зам.-председател на Народното събрание.

Между другото тя днес обеща, че ще управлява столицата с гражданите и чрез гражданите. Всички помним как писа с гражданите и чрез гражданите оня Изборен кодекс, като събираше кого ли не в парламента, който сега се налага да пренаписват едва ли не преди всеки следващ избор, понеже е нефелен.

Тъй или иначе, асоциациите са налице. Младият Никола Вапцаров - с Десислава Иванчева. Кандидатурата на независимата Мая Манолова - с БСП.

Страхотен избор за уважаемите столичани! Този път в София май наистина няма нужда от никакъв ден за размисъл, че дори и от кампания.

Напиши коментар »
(40)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Дай боже и Кюстиндилската миризлива слива да има нейната съдба! Тя си мисли, че със стари и дърти к/урви, нов бардак да прави. Но по лошо от партийната зависимост на сестра Галева е, че има вземане и даване с престъпния ъндърграунд на прехода. Това, че е била обща на братя Галеви, е показателно за морала на тая щафрантия, и нейната зависимост от мутрите на прехода!! Да разсъждаваме по това, Дъщеря и навряна на държавна хранилка, зетя също лапа от държавата, и тя с три четири пъти по голяма държавна заплата, отколкото се кани да получава ако победи, защо и е на Общата уруспия, да рита срещу властта, освен ако не се кане да краде от милиардите на София! Само как тая Костинбродска оправда 100 хиляди евра, с които купила на дъщеря си адвокатска кантора ей така, със заем, и то на пъпа на София. Колко балъци в София, които не са лапали сладоледите на дъртите членове от политбюро, можеха да купят нещо което струва тройно повече! Но комуняците от Дай България дъртата мома Т. Дончева, както и Импексовата БСПдирастия си траят, като комуняци на разпит, защото заедно крадоха през прехода, и се канят да крадат сега!!
3
Хм... Баба Ива ще трябва да намери 40000 лв. и за мене.
4
Няма как еди болшевишки крадец, да издигне нещо по различно от себе си. Така де, искам да питам, защо не е поканела в инициативния комитет и Мишо Шамара, на който ближеше сладоледа, когато митингуваха в подкрепа на Ореха и Дилян Пеевски, когото тя посочи за шеф на ДАНС. Защо не е поканила и мафиотите, бр. Галеви, Фози и Ванко-1 когото пусна предсрочно от затвора, с измислината за него поправка в закона,, със звучното име ”Ванко - 1”...
5
Галева в момента е свободен гражданин с апартаменти за 200 000 лева и още два на бул. България , от по 200 000 лева , които са на трето лице от Кюстендил и бивша администрация на ОМБУДСМАН която се е занимавала със схеми на имоти ...АРЕСТ моментално !
6
Ха, ха, ха, съвсем опростяха и избудаляха "умничетата-интелектуалчета"от жълтото, платенопоръчковото, наведено сайтче-кенефче ПИК, чудят се каква ли не неграмотна въшня да изфабрикуват, за да си заслужат подхвърления суджук! Явно страха от близката победа на обдусманката на кметските избори в София съвсем е парализирало мозъчетата им!
7
МАЯ И ВИС да не възкръснаха ...че си ИСКАТ СОФИЯ ..?
8
Преиграли сте с Иванчева. Няма свестен човек у нас, който да я сметне за виновна по това скалъпено и позорно обвинение. Затова тя получи повече гласове от някои партии на евроизборите, но всички се направиха на разсеяни
9
Пик.бг обичат да лижат гъза на гроб опс герб.
10
Вапца, тоя път номера ви с петнистата, която натрапосахте с Кадията да краде в младост, няма да мине! Ако оная патка, хората не я познаваха, тая шафрантия я знаят как краде чак на Луната. Добре де нали Мая Костинбродска, след като държавата хвърли куп пари да я излекува от рака, видя провидение и щеше да работи за благото на хората, като примоли Борисов да я направи Омбуцман. Щеше да громи монополите, и несправедливите закони, които самата тя е създавала. Стана набожна, и приспа дори сред миньорите, но май никой не я сайдиса. Подаряваше си сама букети от гара на гара, за да имитира народната любов. Да работеше, но май е работила за себе си и собствения си пиар. Права е Катюша да пита, защо някой кайто получава над 8 000лв. без бонусите и командировките, и куп привилегии като активен борец, му и е да ходи на позиция с 3 000 лв. заплата! Защо му е да се конфронтира със властта, след като е уредил децата и зетьове си, на тлъсти държавни хранилки, освен ако не се е намесила дълбоко в далаверите, и не е активирана от червената олигархия. Едно е да се бориш за правата на Майки и Миньори и шивачки, друго си е да раздаваш държавни поръчки на червените капиталисти. При едните ако градиш илич, при другите пълниш банкови сметки! Сценария е същия като при комисионера за Грипен, Румен Шербетов Каунов, и петнистата крадлива крава Иванчева. Инициативен комитет, и после само лапане, без да се отчитаме пред никого, е докато Гешев не ни им прекрати танца на крадлите. Затова си мисля, че офиси за по 200 000лв. вече не я устройват, и тя иска като Румен Кауна, да се нареди до червените милионери, без значение как ще стане това! На това му викам морал и чудо, и задавам на сестра Галева следния въпрос. Какъв пост предвижда за бившия военен министър, когото тя направи такъв, защото и беше любовник. Какъв пост в общината е предвидила и за Пеевски кого тя каза, че е посочила за шеф на ДАНС! И най важния въпрос, какви постове ще раздаде на братята си Галеви, за да окрадат и фалират София, за най бързо време!!!
11
На кметските избори октомври 2019 гласувам наказателно и против гроб опс герб.
12
Аз си мечтая този Вапцаров да ме плющи мъжката !! Не съм виновна , болестта ми е такава !
13
Нали ,заповедите идват от едно и също място,я?!
14
При наличието на човек като нашия любим премиер , явно е , че скоро ще се наложи да въведем като основна идеология и религия в България БУДИЗМА. Така ще сме в синхрон с псевдонима на вожда ни и ще можем да гледаме тоталната БОЙКОВИЗАЦИЯ на родината.
15
гъзо-болова - костинбродская - галевая. Едно време хората използваха израза "орел с ориз"за отвращение към нещо много грозно, като погледна физиономията й бих добавил и червено хайванско квичало.
16
В декларацията на инициативния комитет на Мая Манолова прочетох изречението,че България била земен рай,управлението на ГЕРБ я е довело до катастрофа.Искам да попитам:кога България е била „земен рай“,по времето на комунизма, на Жан Виденов,или на тройната коалиция и Пламен Орешарски.Този вид носталгично отношение и безкритичност към комунизма се вижда много ясно в инициативния комитет на Мая Манолова,нов девети септември и Лагера Белене е мечта непостижима,само това им е в малкото мозък на червените терористи!
17
А крадецът отмъкнал на 1 милиард и 500 милиона здравни осигуровки издига Фандъкова.
18
НИЩОЖЕСТВО И ЧОВЕШКА ОТРЕПКА е твоето име ! Даже и не подлежиш на коментар !
19
Абе гадове социалистически,нали има забрана за днес да не посещавате този саит. Ще ви пребиванм като мръсни псета.
20
Пpъц! Пък ако бяха издигнали мен, щяхме да спечелим и София да си има кмета с най-елегантните yшаци в цялата страна. Нищо, че и аз не съм от София, те и Фъндa, и Мaя не са...
21
" НПО - Инициативен комитет ............", предлага предизборни услуги ! Без специални изисквания за кандидата !!! Тарифа - по споразумение !.....
22
Ивче, мила, малко кинти плати, само 40 000 лева за глупостите които пуска за Габровеца. Както виждаш, краят на Буда идва, краят на крадливата Фънди също. Тези двамата харесват само от лицата които са захранвани от тях. Йорданка разнебити София със стотици безумни решения. А Бащицата цялата държава, като я превърна в най-бедната и корумпирана, най-бързо изчезващата и безсилна. Ивче, събирай пари, много ще те търсят да платиш с глупостите които си изписала тук!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
Никола Вапцаров, който изчагърта ГЕРБ от Младост, сега ще ги изчагърта и от София! Еее-ей, Никола! Еее-ей, пирински орел!
26
Ей големи сте мърлйовци в това жълто сайтчеПик миризливци
27
Голям срам, този племенник Никола Вапцаров опетни името на талантливия си родственик!!!!!!!
28
подкрепят тайно и явно Манолова. Искате БКП на власт - избирате Манолова! Гладни и алчни за кражби и пари, чрез власт.
29
Вапцаровци,Милевци,Крисковци абсолютни ментета да духнат супичката заедно с Костинбродска Галева след октомври!
30
Долнопробен миндил що не ду-хаш на мъжа си вибратора ами мърсиш сайта с червените си г-овна!
31
Май само баба Иvка не е разбрала,че Иvанчеvа я сготвиха по поръчка на геrбаsтните,а изпълнител беше Геshака.
32
Много говеда около говедото кюстендилско бе. Едни и също мръсни муцуни ми се правят на праведни и чисти хора.Но миришете на мръсно да знаете...усеща се. Шанс за Мая...00
33
То, което ме тревожи сега откъде Майчето ще има бюджет за прическа. Нали все пак всичките тези години като омбудсман иплащахме фризьора. Една причрска дтрува най-малко 60-80 лева.сметнете ги по 365 дни по n години и вижте колко наши пари е изхарчила.
34
Всичко е " врътки" , боклук до боклука , "алчник" след " алчник" , жалко за омбудсмана , свърши положителни неща , като такъв и до там . Сега гледаме "сестра" Галева , наистина ли стават толкоз празноглави , като се оядат ?
35
Питайте Мая за Ковачки,нали му беше юридически съветник в Бобов дол, срещу 18000лв заплата и защо принудиха миньорите да гласуват за БСП?? Така ,че тя е и Ковачка!!!!
36
Агенция Пиш давайте с всички сили срещу Манолаова.Обратното броене започна,няма отърване от потопа
37
Да изГРЕБем ГЕРБ!
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
А - че кога я осъдиха Иванчева??????????Недрагами "авторке"на това недоразумение първо проучвай фактите и след това си позволявай да пишеш.Като гледам образователния ценз на "авторите" в блиц и пик еднакъв - клони към основно образование.Но какъвто собственика такива и служителите.
40
Поредния напън на Пръдня Николова!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?