Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ГОРЕЩО В ПИК: Наско и Илиана омъжиха малката си дъщеря - Алекс Сърчаджиева водеща на сватбата (СНИМКИ)
ГОРЕЩО В ПИК: Наско и Илиана омъжиха малката си дъщеря - Алекс Сърчаджиева водеща на сватбата (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
305440
Коментари
19
ГОРЕЩО В ПИК: Наско и Илиана омъжиха малката си дъщеря - Алекс Сърчаджиева водеща на сватбата (СНИМКИ)

Наско Сираков и Илиана Раева омъжиха по-малката си дъщеря на пищно тържество снощи в резиденция Бояна, видя ПИК. Виолета Сиракова каза „да“ на любимия си - футболиста Георги Коруджиев. Специално за събитието у нас пристигна и Христо Стоичков.

Двамата имат дъщеря Илиана, която през октомври ще навърши три години. Малката принцеса игра главна роля на сватбата, а сестрата на булката – Славея кумува на младоженците със семейния приятел Петър Лаков.

Виолета получи предложение за брак от Георги в края на миналата година в Барселона. Годежът стана малко преди Коледа, на символичната за семейството дата 11 декември, когато Илиана и Наско се женят.

Водещи на сватбената церемония бяха Драгомир Драганов и Александра Сърчаджиева.

Напиши коментар »
(19)
1
другата беше омъжена за Голям артист в порно филми ! Сигурно и двете имат най-малко 7 или 8 разряд в правенето на ония упражнения с долната част на тялото. Поне зетя няма да има нужда да търси литература и да чете как се правят в началото.
2
Мамо Илиана , мамо Наско , а на мене не ми дадохте Славейчето !
3
.............ЛИЛАФ ЧИКИЖИНИК !.............СНОБЕ ВАМПИРЕ НЕМА ЛИ КУНСЕРВИ ЗА ТЕЯ ?...................КОИ ТУРА МНО ЛИЛАФ ЦВЕТОК НАЧИ МОЗАКО МУИ У МАРМАЛАДЕ !...............БЕ ТУРЕТЕ ЦАЧКА ЗА КМЕТИСА !........ОНА МОЕ А УДРА ЗВАНЕЦО !........И ..........Е МЛАДА КОЗА !.........ИЛИ ТАЯ ИЛЯНА!........С ТАНЦИ ДО ФОНТАНА !...........А ДЕСА УТГОРЕ ШЕИ Я ГААРМИ С ДВУЦЕФКА !...........КОИ КОИ Е У КУКОШАРНИКА НА БАЦО !.............ТЕЯ СЕЛЗКИ БИЗОНИ ИЗГЛЕДАТ ГЛАДНИ !.......
4
А на момчето родителите къде са? Сираче ли е горкото или просто са обикновени хора?
5
......................НЕМА А НИКЪФ БОН ТОН ПРИ ТЕЯ ГОВЕДА !........СЕЛЗКИЯ СНОБИЗАМ И ДИФ КИЧ Е УДАРИЛ БУЛГАРИТЕ Ф МОЗАКО !...........ТЕЯ СА ЧЕРТА У РОМАН НА ДОСТОЕВСКИ !.......
6
а пирамидата елана нет
7
Панаир на суетата и парвенютата! Сборище на сноби с две гънки в мозъка!
8
Илиянчето добре върти дупето. Зетят да я опъне заедно със Славейчето
9
Божеее Каква злоба ,каква завист струи от коментарите!??? Заслужавате си положението,в което сте нещастници! Тях ги знае цял свят,ставали са на крака от уважение към постиженията,а вие кои сте безизвестни гнидки!!!! Говорейки така за тях,вие няма да станете по-значителни,а напротив!!!!!!!
10
Алекс Ломски ти си имаш Д.А. не ти ли стига.С нея сте си лика прилика
11
Наскоо, защо Алекс Ломски не кумува със Славейчето, бе?
12
И аз исках като Славейчето да посвиря на микрофона на Алекс, но не ме огря.
13
Към Ками! Уважаема Ками,тук не е въпрос на злоба и завист,тук е лицето на суетата.Светът знае и става на крака и на други,не по- малко известни люде,с високи постижения в медицината,в науката,изкуството,културата,литертурата и много други .Не се забравяйте,всички сме простосмъртни и този начин по който всички са се усмихнали почти узъбено не е най -истинския.Сватба на която мама е булка,а тати зет малко ми е смешно.Но щом се обичат младите да се вземат.Не преигравайте толкова.Бъдете истински и ще ви е леко на душата.
14
Журналята са за трепане! Като видите че парвенютата ни са толкова нефелни у главите поскрийте ги малко да не се срамим пред чужденците! То сватбата на Елтън Джон беше бая по-скромна.
15
Коя си ти да даваш оценки на хората?Кой им е станал на крака на тия ма.п....ко?На оня ритнитопковец,или на оная с вечно вдигнатите крака?С какво са направили,допринесли за по-добър живот на другите?Трупат милиони за себе си!Айде там с порноактьора Ломски и да не ни занимават със себе си.Омръзна ни от тая вечно хленчеща,просещи пари и внимание.
16
Тия всичките шматки да изкарат един курС по стилно обличане! Да ги e6a в оръфляцити!
17
да го бодна на Илянчето
18
Да ти писне от тия, сватбата, та сватбата, кой знае какво е станало, само те ли се женят, че вдигнаха такъв шум???!!! Пълна простотия и тъпащина, това е, нищо повече, г-жа Илиянке....
19
много пички тук бе стават ли за челастрене
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?