Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Посетиха ли Христо Иванов и ген. Атанасов конспиративно премиера вчера? Атанасов: Да, бяхме в Бояна, но в ДРУГА резиденция!
Посетиха ли Христо Иванов и ген. Атанасов конспиративно премиера вчера? Атанасов: Да, бяхме в Бояна, но в ДРУГА резиденция!
Автор: ПИК
Дата
Дата
83114
Коментари
36
Посетиха ли Христо Иванов и ген. Атанасов конспиративно премиера вчера? Атанасов: Да, бяхме в Бояна, но в ДРУГА резиденция!

Лидерите на "Демократична България" и уличните протести срещу властта Христо Иванов и Атанас Атанасов са се срещнали тайно с премиера Борисов в резиденцията му в Бояна вчера. За това съобщи агенция Блиц и приложи снимки на двамата представящи се за опозиционни политици, които се движат на прибежки и конспиративно до дома на министър-председателя.

ПИК отправи питане до пресцентъра на Министерския съвет дали подобна среща се е състояла и каква е била нейната цел. Отговор не последва. Христо Иванов и Атанасов досега също не са опровергали истинността на информацията, така че приемаме, че тя е факт.

Идват и логичните въпроси.

Защо господата Иванов и Атанасов, които обявиха курс за сваляне на правителството с всички средства и наричат управлението на Борисов "мафиотско", задкулисно общуват с премиера и очевидно изпадат в някакви договорки с него?

Защо господата Иванов и Атанасов не благоволяват да съобщят официално на привържениците си за аудиенцията при премиера, гузни ли са?

Защо визитата не се е състояла в работния кабинет на Борисов в Министерския съвет, където той провежда своите служебни контакти?

Привържениците на "Демократична България" би следвало да потърсят отговорите от своите лидери, които може би пред камерите и на протестите говорят едно, а иначе заговорничат зад гърба на електората си.

Междувременно Атанас Атанасов обясни следното:

"Един проправителствен сайт разпространи снимка, на която сме заснети моя милост и Хр. Иванов като крачим по една улица в Бояна. Дописката към снимката внушава, че сме били на среща с Бойко Борисов в неговата резиденция.

Истината е като във вица за компютрите и компотите!

Да, вчера бяхме в една резиденция в Бояна, но НЕ в тази, в която живее Борисов. Сигурен съм, че тази медийна спекулация на властта няма да направи никак добро впечатление на любезните ни домакини. А само още веднъж ще злепостави страната ни..."

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Снимка: Блиц

Напиши коментар »
(36)
1
Снимани по сред бял ден , къде е конспирацията ?
2
Защо така тези уж десни, пък все на държавната баница. Обл.седесар в агенция по храните, жена му във фонд Земеделие. Нали уж за по-малко държава се борели, пък все на държавно гледат да се уредят
3
КОМУНИСТ Взима и Дава Власт Само с КРЪВ не с ИЗБОРИ ! ГЛАСУВАНЕТО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ИЗБОРИТЕ НЕЗАКОННИ ! Който Гласува на Задунайски Избори е К-ОПЕЛЕ ! Който Работи и Плаща Задунайски Данъци е К-УРВА ! Гласувайки Вие Признавате и Легитимирате НЕЗАКОННА 75 Годишна Комунистическа Власт ! Вместо Бюлетини Трябва да се Броят ТРУПОВЕ ! Всяка Избирателна Секция Трябва да Стане Масова ГРОБНИЦА ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
4
ОСВЕН БОЙКО БОРИСОВ ДА ГИ Е ИЗВИКАЛ И ДА ИМ КАЖЕ,ЧЕ АКО ПРОДЪЛЖАВАТ С ЛЪЖИТЕ ЩЕ ИМ ПОКАЖЕ ВСИЧКИ МРЪСНИ ДЕЛА НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.... ВРЪЗКИТЕ ИМ С ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ И БТВ ЛЕСНО МОГАТ ДА СЕ ДОКАЖАТ...
5
Не са ходили при генерал Борисов.При страшината Радев са ходили за да уточнят далаверата за предстоящите избори.
6
такива викат .“ .ГЕРБ И БСП са едно и също нещо“ ...и после отиват и гласуват за БСП ..с една дума да се саботира ГЕРБ колкото може и в същото време гласовете на БСП да се увеличат ..прасешки ХУМОР !В ЧУМАВО ВРЕМЕ !
7
БЪЛГАРИ ВЪОРАЖАВАЙТЕ СЕ ! Не ви е Необходимо Законно Оръжие Защото Властта е НЕЗАКОННА от 1944 година ! Не ви Трябва Разрешително за Оръжие Издадено от УБИЙЦИ от МВР и ТЕРОРИСТИ от ДАНС ! Първо се Атакуват Партийни Централи-Бардаци и Милиционерски Участъци-К-урварници, Там е ЗЛОТО ! Всички Партии в Задунайската КОЧИНА са Продукт на Майката К-УРВА-БКП и Бащата П-ЕДЕРАСТ-ДС, Така че Която и да Атакувате Няма да Сгрешите. КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
8
НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ БОЙКО ПАК ЩЕ ИМ РАЗДАДЕ---- РЕВАНОЛ И БИНТ ЗА РАНИТЕ, А НА НИНОВА И КРЕМЧЕ ПРОТИВ КОМАРИ.
9
Напрайха по една свирчуга на бай Хой ,да го олабят и аре обратно в блатото!
10
гад ! Викнал Гнома и Пинокио уж на мъжки разговор , пък ги топнал на медията на Шиши да ги снима ! Тоя ги занули....
11
Борисов не се среща с лекета като тия нито с крадци от костово-ниновата клика
12
А защо да не са били при Президента? По-логично е.Получават поредните указания от Десито.
13
Винаги съм мислил че аз стигнах дъното ( Марианксата падина) но очевидно съм решал. Ниеуколуууу Ниедеиолкоууув с неговя ПИК удариха жестоко дъното
14
Тоя по дребния цървул,беше направил лицето пантю агент на ДАНС,
15
ПИК, проверете дали не са били при другия генерал и генералшата Деса. Това по-вероятно изглежда..
16
Питека видя дебелия за изборите за София и ще се съюзи и с дявола,под натиска на началниците.Не разбирам само защо му е нужно това,когато той брои бюлетините по узаконения квотен принцип и със задкулисната помощ на началниците.
17
Баси малоумниците са тия измамници?! Още се правят на десни, а са бесни червени боклуци!
18
Какво направиха през тези 10 години за България българоубийците от гроб опс герб едно голями нищо нито увеличиха пенсиите на нас Българите здравеопазването е гола вода сега сме много по зле отколкото при Симеон Саксгобурготски.При царя бяхме много добре бойко тиквеника и неговите лакей дойдоха на власт съсипаха и унищожиха България.Хората които защитават герб са облагодетствани и имат много голяма изгода от сегашното управление.
19
Нещастен НЕГРАМОТНИКО, затвори си плювалника!
20
да можеш да ходиш в най-различни резиденции.От казаното от атанасов се долавя,че са посетили чужденец.Където и да ходят-не са интересни изобщо.
21
Батко Бучи започна да ги купува един по един. Колко му е, скъсани отвсякъде и всеки лев им е от полза. Ще им даде пари имаше му полегнал като верни кученца. Колко е купил досега за да властва знаем всички. Ще купува до дупка, докато и на неговите слуги им писне от простотиите му и му теглят ножа.
22
Разбрах,че на Позитано 20 са повикани линейки и е блокирана цялата улица и от изхода излизат може и жени обляти с кръв. Нека някои които е в София да отиде там и да съобщи дали има клане. Тия ще се самоизядат.
23
На снимката виждам един гном и пинокио - никакви генерали, никакви ивановци няма - още повече там е нанагорно и се срещат разни същества. Ха ха ха ха.....
24
...А, ПРИ МЕН, САМО ПЛАТЕНИЯ МИ РЕДАК...Т.Е. ЛЮБОВНИК ИДВА, И ТО ВЕЧЕР....
25
I dvamata ste mizernici.
26
отговор на коментар
Всеки знае ,че когато е на зор той ходи да се моли !Ти или си сляп и глух ,че не можа да разбереш или така ти отърва и пак да повторим за малоумници като тебе -ХРИСТО ИВАНОВ /ПИНОКИО/ И АТАНАС АТАНАСОВ /ГНОМА? СА ВДЕНИ ВЪВ БОЯНА ДА ПРИБЯГВАТ КАТО КРАДЦИ !ОКАЗВА СЕ ЧЕ ТАМ СА РЕЗИДЕНЦИИТЕ НА БОРИСОВ И ПРЕЗИДЕНТА !!!!КОЙ е ПИТЕКА И КОЙ ГО СТРАХ ОТ ИЗБОРИТЕ СИ ЛИЧИ КОЙ ПРИ КОГО ОТИВА !ИЛИ пак не разбра ?Вярно то с рабфак много не можеш да научиш ама все пак !
27
Лъжете! Двамата политици не са били на среща с Борисов и опровергаха вашата "новина"! Спрете да лъжете като дърти цигани, защото освен смешни ставате и много жалки!
28
Борисов поръчал за изборите да му осигурят 3-4 ягодки , за да може да ги "подаде" на другарката Нинова в леглото. Освен ягодки, Борисов приготвил и един едър ,чепат ,за да може "подаването" да е пълноценно. Пратил и ишмар до "позитано 20 ' - въженца , на които щял да навърже всичките червени човечета от БСП.
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
ПИК овата баба Ива да го смуче фекалиен.
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
никаква конспирация няма-просто Атанасов и Иванов със закъснение са научили за братската прегръдка на ГЕРБ и ДПС за местните избори.Как ГЕРБ и ДПС раделиха Бйългария на парчета и се споразумяха къде ще издигат кметнки кандидатури едните и другите та да не си пречат.И няма да си пречат защото сега България реално се управлява от коалицията ГЕРБ-ДПС.Жална ни майка от тук нататък кво има да става.Та тия двамцата в последния момент са решили да се доредят до нейде до дет могат чеу инак още по зле става.Ама късно - за глухите два пъти камбаната не я бият.
34
Тези какви лицемери са не е истина. Плюха Борисов и сега като стана време за избори първи са отишли при него...ужас
35
Тези какви лицемери са не е истина. Плюха Борисов и сега като стана време за избори първи са отишли при него...ужас
36
Задкулисните игри на олигарха Иво Прокопиев и неговите кукли на конци нямат край.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?