Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ГОРЕЩА ТЕМА: Мирослав Найденов с остър коментар за акцията в Държавен фонд "Земеделие"! Голяма опасност за България - Брюксел може да ни спре 7,5 млрд. евро
ГОРЕЩА ТЕМА: Мирослав Найденов с остър коментар за акцията в Държавен фонд "Земеделие"! Голяма опасност за България - Брюксел може да ни спре 7,5 млрд. евро
Автор: ПИК
Дата
Дата
56004
Коментари
11
ГОРЕЩА ТЕМА: Мирослав Найденов с остър коментар за акцията в Държавен фонд "Земеделие"! Голяма опасност за България - Брюксел може да ни спре 7,5 млрд. евро

Един заместник-директор и още петима служители на Държавен фонд „Земеделие” ДФЗ бяха задържани вчера за 24 часа след акция на Специализираната прокуратура. Макар да не назова конкретно име, от описанието на зам.-главния прокурор Иван Гешев става ясно, че арестуваният зам.-директор на фонда вероятно е Калоян Костадинов, отговарящ за програмата за развитие на селските райони.

Акцията в ДФЗ е във връзка с разследване срещу собственика на "Винпром Карнобат" Миню Стайков за евентуално неправомерно получаване на европейски фондове.

„Това е изключително лош сигнал към Европейската комисия, защото този зам.-директор беше назначен само преди месец и пое най-важният ресор – развитие на селските райони. Тъй като ДФЗ е акредитиран от Европейския съюз институция, тези назначения се докладват. Сега нашият постоянен представител в Брюксел или министър Десислава Танева ще трябва да обясняват защо човек, назначен преди месец, сега е арестуван”. Този коментар направи пред Би Ти Ви бившият земеделски министър Мирослав Найденов.

Найденов напомни, че това е втори голям скандал след този за къщите за гости и именно Костадинов е правил проверките на къщите. По думите му има опасност Брюксел да отнеме изцяло или частично акредитацията на фонда.

"7,5 млрд. евро минават за целия 7-годишен период – това е огромен ресурс”, припомни Найденов.

Бившият земеделски министър коментира и проблема с чумата по свинете. Той призова стопаните с болни животни да бъдат обезщетени не с едно, а с две прасета, за да не пострада бизнес за милиарди.

Напиши коментар »
(11)
1
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
2
Миро що да ги остават да крадат ли бе,като един внос на месо, ти знаеш , ама се измъкна, Гешев им го каза, излизат от фонда и си правят частни фирми или ти искаш да узаконят рушветите ли, айде вземи се скрий, точно пък ще даваш съвет
3
И тоа го видехме колко струва...
4
Предлагам Миро Мършата да е компенсация като прасе и балдъзата му Дариткова като свинкя .
5
При тези масови престъпления,Брюксел трябва веднага да спре всякакви фондове и плащания за кочината.Факт е,че всичко се краде от управляващите мутри и същите са назначаващи за проверяващи на собствените кражби.Назначеният шеф за проверяващ злоупотребите с къщи за гости е арестуван за злоупотреби.
6
При тези масови престъпления,Брюксел трябва веднага да спре всякакви фондове и плащания за кочината.Факт е,че всичко се краде от управляващите мутри и същите са назначавани за проверяващи на собствените кражби.Назначеният шеф за проверяващ злоупотребите с къщи за гости е арестуван за злоупотреби.
7
Какво се получава на практика - ЕС дава едни милиарди, тук няколко апаши ги прибират, строят огромни луксозни къщи, купуват си луксозни апартаменти с лични асансьори, пазарят луксозни автомобили, яхти и самолети. После ЕС глобява България и всички ние плащаме глобите. Така една шепа хора безнаказано богатеят на гърба на европейските данъкоплатци. Да идва Кьовеши, че нещата тук отдавна са извън пътя.
8
Толкова милиарди олапахте и поделихте със "свои хора" , че сте за 1000 години затвор !
9
Google плаща $ 92 на час, като последната ми заплата беше $ 8400, работещи 10 часа седмично онлайн. Приятелката на по-малкия ми брат носи средно 18 хиляди месеци и работи около 24 часа седмично. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го опитах. Това е, което правя !!!!! Siguelo.............>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m
10
Защо никой не закача и не търси отговорност от главния виновник Порожанов?! Защо така усърдно покриват зулумите на тази черна касичка?!
11
Най-правилното и справедливо решение за всички данъкоплатци, които плащат луксозния живот на шепа тарикати е собствениците на къщи за тъщи да си платят безплатните домове и парите да отидат в хазната. До кога умиращия от беднотия ще плаща масрафите и имотите на хитрите престъпници от шуробаджанашките кръгове?!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?