Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Прокопиев и Цветан Василев продължават да управляват България през БТВ. Уволнението на шефа на Строителния контрол е скандално. Пламен Георгиев най-голямото зло в държавата ли е?
Прокопиев и Цветан Василев продължават да управляват България през БТВ. Уволнението на шефа на Строителния контрол е скандално. Пламен Георгиев най-голямото зло в държавата ли е?
Дата
Дата
89971
Коментари
0
Прокопиев и Цветан Василев продължават да управляват България през БТВ. Уволнението на шефа на Строителния контрол е скандално. Пламен Георгиев най-голямото зло в държавата ли е?

Психодясната фиксация върху терасата на Пламен Георгиев продължава.

От вчера БТВ и Нова тв пак бяха активирани от невидимия мозъчен тръст зад тях да пръскат отрова срещу шефа на КПКОНПИ.

Уви, общината се е поддала на истерията на медиите около Прокопиев и е уволнила шефа на Строителния контрол в София.

Защото си позволил да се произнесе, че навесите на прословутия балкон не бива да се събарят?!

Егати историческия проблем, егати чудото.

Вземете го обесете човека заради тая тераса, че да се свърши.

Ами да - шефът на Строителния надзор е преценил, че няма основание навесите да се бутат. Че са законни.

Всеки ли, който се произнася в полза на Пламен Георгиев от името на закона, оттук нататък ще бъде уволняван и преследван?

Да приемем ли, че Пламен Георгиев е най-голямото зло в България?

Това ли е заслужил този човек за усилията си в полза на реда и справедливостта? Това ли трябваше да му сервира държавата - публично унижение?

Синхронно от партията на Прокопиев и Цветан Василев "Демократична България" поискали КПКОНПИ веднага да бъде закрита. В България нямало нужда от антикорупционна комисия.

Това е хибридна атака по Пламен Георгиев и неговия екип, които дръзнаха да запорират имоти за стотици милиони на Иво Прокопиев и Цветан Василев. Дръзнаха и да арестуват иконата на психодясното Десислава Иванчева.

Елементарно отмъщение, което, за жалост, се радва на отклик сред институциите и властта.

Вместо отдавна да е в следствения арест след три повдигнати обвинения за пране на пари, Иво Прокопиев заедно с шайката си от ДБ и кръга "Капитал" продължава да буни държавата. 

И за това е виновна българската прокуратура. В прав текст. Скандално е, че мярката му за неотклонение е най-леката (подписка), а Баневи, Арабаджиеви и Миню Стайков с реципрочни обвинения вече половин година са в килиите без съд и присъда.

На Арабаджиев и детето им даже заковаха...

Какъв е този двоен стандарт? Само защото Баневи и Арабаджиеви нямат медии и собствена партия? Само защото не пишат доноси по посолствата и Брюксел?

Непростима мекушавост, г-н Цацаров. Непростимо спрямо куража на Пламен Георгиев, който прояви доблест да се изправи срещу "капиталци", а сега им го поднасяте на тепсия, като ритуална жертва. 

Пламен Георгиев явно няма да бъде върнат на работа в КПКОНПИ. Прокуратурата удобно бави резултатите от проверката срещу него. Явно Цацаров чака да му свърши мандата, да прехвърли горещия кестен на някой друг. 

Всеки ден отсъствие на Пламен от работното му място е отвоюван ден от мафията в битката й срещу българската държава. В тази държава всички явно са невинни. Най-големият изверг е Пламен Георгиев, усвоителят на тераси. 

Защото...българското правителство и българската прокуратура са неимоверно уплашени от разградското дясно, от нюзрума на БТВ и партии-миниатюрки с 3-4 процента електорална подкрепа.

Знам логиката ви - да, те са малобройни, но са най-кресливите!

Да, най-кресливите са, но са най-малобройните!

Демокрацията дефинитивно предполага управление на мнозинството над малцинството. 

Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?