Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК TV: Валери Жаблянов скочи на конгреса: Колко човека останахте тук, това ли е отношението на партията? Затова ни би Бойко Борисов!
ПЪРВО В ПИК TV: Валери Жаблянов скочи на конгреса: Колко човека останахте тук, това ли е отношението на партията? Затова ни би Бойко Борисов!
Автор: ПИК
Дата
Дата
96146
Коментари
26
ПЪРВО В ПИК TV: Валери Жаблянов скочи на конгреса: Колко човека останахте тук, това ли е отношението на партията? Затова ни би Бойко Борисов!

Валери Жаблянов дръпна гневна реч в край на конгреса. Причината е тоталната апатия и незаинтересованост на делегатите и ръководството на партията. Малко след като се врътна за оставката си, социалистите вкупом напуснаха залата, а само час след това в залата останаха едва 15 души. 

Жаблянов се скара на другарите си, че каквото и да се говори в момента няма никакво значение, защото никой няма да чуе и дума, а хората се осведомявали за партията от интернет, което показва отношението на всички към това дали колко искат да спечелят изборите. 

Валери Жаблянов не успя да скрие истината, че именно заради това отношение на червените към най-висшия им форум не могат за бият Бойко Борисов на изборите. 

Напиши коментар »
(26)
1
Нивите техники ,технологии в комуникацията с членовете избирателите ще свърши работа,от свършеното ,видното ,реалното свършено нещо!Кратко , ясно ,достъпно да видиш и докоснеш нещо като интернет!
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
СРАМ!ГЛЕДАМ БСТВ И НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ-20ДУШИ......
4
ДА. Корнелия оцеля, Партията - НЕ
5
ЖАБЛЯНОВ - ЧЕЛВЕНОТО МИЛИОНЕРЧЕ
6
ЖАБЛЯНОВ, МИКОВ, СТАНИШЕВ, МАИН- НАЙДЕНОВ, ГЕРГОВ, БОЖИНОВ, ДЪБОВ, ЯНКОВ, МЕРДЖАНОВ, АНТОН КУТЕВ, ЮРИ АСЛАНОВ - И ВСЯ ОСТАЛНАЯ СВОЛОЧ - ВЪН ОТ ХРАМА,У ТЪРГОВЦИ ! И КУПУВАЧЪТ ВИ БОЙКО ЩЕ ВИ ИЗРИТА - НЕ СТАВАТЕ ЗА НИЩО , ОСВЕН ЗА КРАДЕНЕ.А СЕГА НА ПРОКУРОР И ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ , ПРЕСТЪПНИЦИ!
7
При едно от гласуванията на някакъв документ, преброителите огчитаха па сектори 96, 107, 89, 112, а през това време в залата нямаше повече от стотина човека, виждаха се тук-таме някой зает стол..При БСП всичко е лъжа и измама и кражба. Тежко и на България ако недай се боже вземат мластта. Да, затова се напъва и Грипен Шербетов.
8
Този започва да се гърчи , усещайки студеното острие на секирата на врата си.По хитрите Пирински , Овчаров бързо усетиха откъде духа вятъра и смениха курса.А този може да очаква палача.
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Ами така ще е, Корни няма харизма, държи се като нервна лелка. Ама не пуска партията, докато не я досъсипе! Те двамата с ББ в едно гърне п#рдят и еднакво добре лъжат хората.
11
Партийният конгрес на БСП от високата трибуна вече обяви другарката Нинова на г-жа Лъжа.Ще дам оставка,няма да дам оставка.Иди ми,дойди ми.БСП - Българска социалистическа пародия.
12
КАКВОТО КАЖЕ РЕШЕТНИКОВ ОТ КГБ ТОВА СТАВА В БКП/БСП
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Жаблянов е железен, умът му е бръснач, отлично образован, обигран, само гордостта може да му изиграе лоша шега. От младото поколение, той е най-ярката фигура. ДА!!!!
15
Представям си в Брюксел, как съм се разположил във фотьойла, гледам цици по телевизията, пия бира, пуша цигара, а Джамболина обслужва члена ми с уста... Мед ще ми носи
16
Нинова не само е лъжкиня , но е много нагла .Това обаче е началото на краят и.Не останаха пари в касата на Посрано.Щом свършат , тя ще загуби интерес и ще ви остави в тотален банкрут .
17
СПАСИТЕЛКАТА НА БСП ПАРДОН, ГОСПОЖА ЛЪЖА... СПАСЯВА ПАРТИЯТА ЗА СЕБЕ СИ, ЧЕ ЩЕШЕ ВЕЧЕ ДА Е НА УЛИЦАТА И НЯМАШЕ КАК ДА ОПРАВДАЕ КАК ЩЕ ХАРЧИ КРАДЕНИТЕ СИ ПАРИ. . А КОЙ ЩЕ НИ ИЗБАВИ ОТ СПАСИТЕЛКАТА ГОСПОЖА ЛЪЖА
18
През 2004 г. друг червен депутат – Валери Жаблянов, се сдобива с апартамент с квадратура от 96 квадрата. Обявената в имотната му декларация цена на придобиване е точно 31 000 лева или 322 лева на квадрат. Цената е малко по-висока от тази на Нинова, но все пак близо четири пъти по ниска от средната за София. Жаблянов също така е собственик на луксозна къща със застроена площ от 300 квадратни метра в столичния квартал Драгалевци, придобита през 2013 г. на стойност 360 000 лв.
19
Ти си един гнусен ПРОСТАК .
20
след 30 години упорит труд иван костов разсипа БСП днес местните избори приключиха
21
и изготвеният от Жаблянов доклад беше точен. Но това е за умните хора. Дали Нинова беше в залата да го чуе?
22
Благодаря за комплимента, виждам че искаш да си като мене, желая ти и ти да се уредиш и да си хванеш за врата некое пеераштче като Джамболино и да му разкажеш играта ако се прави на много отворено. И после да ходи да се жабурка.
23
21) Мани доклада. По-важно беше заключителното му изказване. Ето това е.
24
По важното е,че голямата уста дето не знае да мълчи и дрънка наляво и надясно,за което и я оставиха да продължи с простотиите,навреме ядоса Бойко,а той от своя страна им врътна кранчето към милионите!Уста моя,враг мой?!Не ги мислете повече тез фосили,нема ли пара,там нема и фукара!Много бързо кака Корни ще приключи с червеният импекс и ще го изпрати подобно на истинският , в небитието!! Те тогаз всичкия червен деда ще са светне,що за таралеж са си курдисали в потурите,ама пак другите ще са им виновни!!
25
Ужасно силен комплекс за малоценност са развили цоциалистите - От Курнелия до Милиончева , всички искат да се сравняват с Борисов !!! Всички го определят за най-върлия им враг и мечтаят да дойдат на власт, само за да могат да отрежат главата на Борисов ! Курнелия ляга и става с Борисов на уста ( или в уста или някъде другаде). Конгресите им са като лозунги срещу Борисов,Милиончева хвана рак да си издува жилите с плюнки по Борисов, БСП се самоуби само и само да кажат,че Борисов е лош ! Колко трябва да си глупав за такива мисли ??
26
отговор на коментар
А Нинова и Добрев може и да не връщат! Те са архиереи в храма на лъжата.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?