Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ТРИОТО "РАДЕВ - НИНОВА - РЕШЕТНИКОВ" няма да хвърли кърпата, докато не арестува Борисов
ТРИОТО "РАДЕВ - НИНОВА - РЕШЕТНИКОВ" няма да хвърли кърпата, докато не арестува Борисов
Дата
Дата
315543
Коментари
0
ТРИОТО "РАДЕВ - НИНОВА - РЕШЕТНИКОВ" няма да хвърли кърпата, докато не арестува Борисов

Румен Радев поздрави Нинова, че си е оттеглила оставката.

Сега очаквам генерал Решетников да й прати цветя.

Отровното трио ще продължи да буни България, въпреки провала с компроматите покрай изборите за европейски парламент.

Иде нова война - за главен прокурор. "Независимият" и "надпартиен" държавен глава е твърдо решен да вземе дейно участие в нея. Нехае, че така накърнява разделението на властите. 

Не е приключила и битката за военните изтребители. Очевидно е, че президентът там е поел ангажимент и няма да хвърли кърпата, докато не се раздаде докрай и не оправдае "инвестицията". 

Маските падат, не се спазва дори политическа куртоазия.

(Забележително все пак е колко ниско може да падне един човек с претенции, само и само да не изпусне кокала. Забележително е как Нинова унизи себе си и партията си с театралната оставка и как мобилизира дори болния Стефан Данаилов, за да спаси кожата. Забележителна е липсата на чест, на обикновено човешко достойнство, погазването на дадената дума.

Забележителна бе и масовката от апаратчици, маскирани като конгресмени, които днес дойдоха под строй в НДК, а после, след като "мисията" по спасяването на председателската кожа бе изпълнена успешно, под строй се изнесоха, оставяйки залата призрачно празна...Посланието: пука ни за дискусията и идеите, важното е да върви келепирът!)

Истината е, че БСП е взета на концесия от прокремълско лоби на бивши агенти на КГБ. Същото лоби взе на концесия и президентството чрез одиозната фигура на Румен Радев. Операцията се финансира от подсъдими олигарси. У нас и в Белград - там потрива ръце за реванш беглецът Цветан Василев.

Водачката на евролистата на червените Елена Йончева бе неговият персонален аватар в конспирацията.

Съсипателят на КТБ се грижи и за "медийното покритие". Обезпечава обръча от издания - вляво и вдясно, които активират информационни кампании за дискредитация на управляващите от типа "Апартаментгейт". 

Фиаското на евровота няма да откаже съзаклятниците. Залогът е твърде голям - не просто политическото им бъдеще, но може би и физическото им оцеляване. Държавата трябва да бъде овладяна. Борисов - отстранен и арестуван. Новият главен прокурор - подконтролен и послушен на "Дондуков" 2. 

Така че заговорът тепърва ще се разгаря в най-отвратителния си характер. Изсипани са стотици милиони за сваляне на правителството, а някой накрая трябва да плаща сметката.

Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?