Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК TV: Побеснелият социалист Цветан Фиков: Корнелия Нинова дойде с торбичка цигари на "Позитано" 20. Кирил Добрев натиска структурите и съсипват БСП (ОБНОВЕНА)
САМО В ПИК TV: Побеснелият социалист Цветан Фиков: Корнелия Нинова дойде с торбичка цигари на "Позитано" 20. Кирил Добрев натиска структурите и съсипват БСП (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
241687
Коментари
42
САМО В ПИК TV: Побеснелият социалист Цветан Фиков: Корнелия Нинова дойде с торбичка цигари на "Позитано" 20. Кирил Добрев натиска структурите и съсипват БСП (ОБНОВЕНА)

Побеснелият червен бунтар Цветан Фиков посече лидерката на БСП Корнелия Нинова и дясната ѝ ръка Кирил Добрев за грозните врътки с оставките и съсипването на партията.

"Все повече и повече БСП се отдалечи от мен през последните 3 години. Корнелия Нинова се опита да направи тази партия огледало на ГЕРБ. Никой обаче на харесва китайско огледало", обяви социалистът.

"Цели структури на БСП напуснаха. От кои ли райони не ми писаха, за да ме молят да им помагам", разкри Цветан Фиков.

"Корнелия Нинова подчини тази кампания само за да громи Бойко Борисов. Чухме само лъжа. Хората искат да видят какво ти предлагаш, с какво ти си по-добра. Хората не са глупави", отсече червеният бунтар.

"Елена Йончева беше като едно малко копие на Корнелия Нинова. При всяко тяхно говорене знаех какво ще кажат. На фона на всичко това, което се случи в БСП и липсата на прокарани тези, те се обърнаха в това да громят. Това в един момент втръсна на електората и затова се стигна до този резултат. Тази тактика отблъсна дори и твърдия електорат. Единственият, който успя да привлече гласове от периферията, беше Бойко Борисов",заяви Цветан Фиков.

"Съмнявам се в Корнелия Нинова от ден първи. Съмнявам се заради скритите сценарии за разбиване и разпадна БСП. Това става факт с преките избори за председател. Помним какво става в СДС. Кой ще наблюдава този пряк избор? Онзи Кирил Добрев, който през 2009 г. беше изведен от Изпълнителното бюро за фалшифициране на гласове", попита той.

"В цялата история покрай "Техноимпекс" се пропуска един отговор на Нинова откъде е взела парите, за да го купи. Откъде взе първият милион госпожата, докато преди това е била на квартира. Ако има 70 000 долара, защо не си е купила първо апартамент, а "Техноимпекс"", недоумява социалистът.

"Първото впечатление, което ми направи тази жена, бяха едни найлонови торбички със стекове цигари. Тя ги носеше на "Позитано" 20, за да почерпи. Казваше, че й се полагат от "Булгартабак", но тя не пушила такива цигари и ги предлагаше на "Позитано 20". Питаме се как става този номер от пликчетата с цигари до лидер на БСП", отсече Цветан Фиков.

"Виждаме, че тя не носи философията на партията. Тя дори не знае собствения си устав", добави червеният бунтар.

"Крайно време е Кирил Добрев да подаде оставка, ако е достоен наследник на баща си. Той минава между капките. Чудя се защо не подаде вчера оставка. Покрай оставката на Свиленски той дори не се изказа, а е познат с натиска в структурите и с купуването на структури", категоричен е той. Според него Нинова и Добрев съсипват БСП.

"Вие писахте откъде има пари. Казаха ми, че печели по 2-2,5 млн. лв. годишно. Той разполага с един доста солиден бюджет", разкри социалистът и попита за печалбите от гориво, с което снабдява Народното събрание.

Водещата на ПИК TV Ива Николова разкри, че има информация, че вчера Корнелия Нинова се е обадила на Бойко Борисов и е искала да си стиснат ръцете и да живеят вече в мир и сговор. По думите на Ива Николова обаче Бойко Борисов я отрязал.

"Кирил Добрев може да си подаде оставката и сутрин пред огледалото, докато се бръсне. В устава ясно е разписано къде може да си подаде оставката. Той може да си я подаде пред Изпълнителното бюро, тя да бъде сведена до Националния съвет и там да бъде гласувана. Доколкото знам, такава точка не е разглеждана, а вчера той се покри", разказа Цветан Фиков.

"По устава на БСП, Кирил Добрев трябва да подаде оставка пред Националния съвет, защото той го е избрал. След което дори не се превижда гласуване, а само се констатира и се прави нов избор за член на ИБ и организационен секретар, на който ако иска може да се яви и той", уточни той.

Според него Националният съвет трябва да избере заместник на Нинова, а лидерката в оставка не познава устава.

"Бях съкратен от БСП, тъй като отказах категорично по лично съгласие да напусна партията. Подписът на Сергей Станишев стои под моето съкращение. Сега Сергей Станишев изглежда доста симпатичен", призна той.

"На 8 юни има Национален съвет на партията и ако Кирил Добрев има малко морал и съвест и ако е син на баща си, да си депозира оставката. Аз съм сигурен, че ще му я приемат. Ако не я приемат, ще му купя бутилка уиски", обеща червеният бунтар.

Той разкри, че в списъците на партията има мъртви души. "В централния архив, който се пазеше в едно мазе в централата на партията, нямаше как да се намери информация за членовете на БСП. Това е един абсолютен нон сенс" заяви социалистът.

"Няма как да се случат такива избори по новите правила. Не би трябвало да се случат такива избори. Подобен тип избор би взривил партията. Конгресът би трябвало да махне тази точка и да върне старите правила. Той има такова право", разясни Цветан Фиков.

"Ако някой реши да разкаже играта на БСП, той трябва само да се кандидатира според новите правила. След като той се кандидатира той само трябва да подаде жалба и съдът ще проверява този избор близо 2 години. През това време БСП няма да има право да ходи на избори, защото няма легитимно избрано ръководство", отсече той. 

По думите му и до момента марката СДС заедно с лъвчето стоят запорирани заради подобни дела.

"Ще подкрепя този кандидат, който говори най-малко за Бойко Борисов, защото това е несъществено. Следващият председател трябва да се подготви за тежкото наследство на Нинова. И ако Конгресът успее да отхвърли тази точка за прекия избор, кандидатите трябва да ме убедят, че ще успеят да обединят партията. Ако някой каже, че ще спечели местните избори, той ме губи като глас, защото това не е възможно. Бъдещият лидер трябва да мисли за консолидирането на партията след краха, който тя ще претърпи на местните избори", каза червеният бунтар.

"Не смятам, че Нинова има шанс отново да се върне на лидерския пост, освен ако не се направят груби машинации на вота, в стил Кирил Добрев от 2009 година", допълни Фиков.

"Задължително искаме оставката на Кирил Добрев. Ако не си я подаде, нека си направят сметката хората какъв е този човек. Само вие и още няколко медии показахте кой е той, но покрай "Апартаментгейт" всичко мина и замина" негодува социалистът.

"Това е много тежък проблем - да си кръстиш телевизията Българска свободна телевизия, а същевременно с това да забранят на вашата медия да влиза на "Позитано" 20. Ако някога стане министър-председател, това е невъзможно, но да спекулираме, тя ще говори само пред БСТВ", пошегува се червеният бунтар.

"Призовавам Корнелия Нинова да си отиде с мир. Може да се пробва в друга партия. Има достатъчно партии, в които ламтят за силни лидери. Аз ще се моля на 16 юни Конгресът да прояви здрав разум и тази точка за прекия избор да бъде извадена от устава", заключи той.

Напиши коментар »
(42)
1
Я разкарай този мангал!
2
Този малоумен грозник от кое гето изкочи Аре бенджи при Станишко
3
Кой е тоя? Да не е от вашите информатори :) На мен ще ми е интересно да чуя мнението на Страхил Ангелов.
4
Никой не може да ме убеди, че редовият избирател на БСП не е глупав или най-малкото вече изкуфял заради възрастта си :(
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
БСПеераста кръв повръща, оставка неподава, и пари не връща. Помним как на СС Момата му трябваше половин година да подаде оставка, а неговата крадлива и лъжлива бивша кучка, никога няма да я подаде!! .............................................................................. Питам импексовата Курабия, паразита Везира Енчев има ли един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанела начело в БСПдирадската си партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допря до тоя Мерзавец, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тия мерзавци, доносници, докоснечели дори за тъпкачите на жените си!!
7
ПРАВО Е МОМЧЕТО-КОМУ НЕ ,КАКВОТО И ДА Е НЕКАДЪРНО
8
Време е да му друснa и...., един кючек ! Който ял - ял, който пил - пил , аз заминавам...!!!!! Адиос.......
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Ива Николова? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха!! Естествоизпитателите да се произнесат! ДА!!!
11
Журналиста от Канал3??????? И вие очаквате от този бивш служител някога на пресцентъра на БСП да каже добра дума??????
12
Къде го търси подлого,в Брюксел ли.?Няма ли да пишеш че му се е поклонила ?Как не ви е срам!
13
Кой пък е този световно неизвестен формен идиот който си позволява да критикува Нинова на която не може да стъпи на малкия маникюр ???
14
Сланинова може да ми стисне само Пакета но не и ръката на Борисов
15
Ами от вашите форми е бре Геш, ама до сега не бях чул толкоз верни думи от червен.
16
С препоръки от ДС и Решетников,
17
Този помияр рано си е научил урока/винаги с победителите!При първа възможност ще обърне палачинката.Ниноваа , много народ си махнала от лапачката!Сега чакай да те разкъсат!Няма да се съгласят електората да те избира,защото знаят,че губят.Махай се с читавите от партията,старите и протежетата им сами ще се изядат.Съсипаха партията тези алчници!
18
чу..Д.овището ЙО ..и БУЛКАТА социалист ..- милионер КОРИ ...краят на една ЗЛОВРЕДНА ПРИКАЗКА...обаче те си имат милионите ..така че трябва да се внимава с такива ...24 часово наблюдение ..и пускайте сигнали за подривна дейност
19
За мен резултатът е ужасяващ. Победа за неграмотния, простия и лумпенизирания кретен. Тези избори са срамно петно в хилядолетната ни история. Роби, предпочели робството, с омраза към свободата и самочувствие на безгръбначни насекоми. Днес не съм патриот, чужденец съм. Победи безсрамието, наглостта и корупцията.
20
Абе 13 защо трябва да е известен. Той и Хитлер е известен, ама. Човека е мноооого прав, само се чудя какъв го търси в БКП. Явно нещо още му куца здравото мислене.
21
прас ..ТРАС ..ГРЪМ , ПЛЯС ...БСП В СИБИР ЗАПААААААСССС...Радев и той е за ТАМ ..за флангови ..да гледа за Цунами ...аре ...и ако има агресия и бунтове съчетани с насилие и терор над МИРНА БЪЛГАРИЯ БСП сА едни от първите заподозряни...аре че бачкаме ..аре..
22
"В своята история след Освобождението на България от турско робство България е имала трима изключително прости премиери, които за дълго са я управлявали. Първият - Стефан Стамболов, полуграмотен. Ще го цитирам какво казва той след като узнава , че Ботев е убит : " Евалла на турците , че свършиха тая работа, която аз трябваше да върша". Вторият - Тодор Живков, среднограмотен, прост, но обграден с читави съветници. Години по късно е разбрал , че това което очаква няма да се случи. Третият - Бойко Борисов, напълно неграмотен и прост, както той сам твърди. Известен като политическият ташак на Европа. Той се задържа 10 години във властта и ще продължи. Случи на късмет, по голямата част от населението не е по умно от него. "
23
Можеш ли да ми посочиш един от ГЕРБ който да е давал такива оценки на Тиквата когато загуби позорно президентските избори ???
24
А какво става във БКП-2 ....Пик....там 99.9 % са за бай Бойко....така ли)))))!?
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Този плужек пак е взел пари за да плюе!Не те е срам - Нинова е в пъти по достойна от теб!
27
че ако Нинова не стане пак лидер с БСП е свършено.Няма кой да я зсмести
28
Михайлов не е психиатър ,Михайлов е за психиатрията и това е видимо за всеки нормален човек.Що за идиотщина е да Михайлов да дава оценка на Стамболов!За него и за направеното за България от него ,се е произнесла историята.Ст Стамболов-най-добрият български държавник.
29
Тоя ПОМИЯР със сигурност е лапнал някой лев от СВИНАРЯ, на когото ТИКВАТА ПОДАРИ 43 милиона лева, за да забие клин в БСП.Леля Корни е на светлинни години от тая ИЗМЕТ.
30
отговор на коментар
Докторе измислен, ти съвсем си изкукал.Имам добър психиатър, може да те уредя. Не се съмнявам, че ще те прати в лудницата.
31
отговор на коментар
Прав си,другарю Минеков,тези престъпници преустановиха строежа на партизански паметници и така унищожиха семейния ти бизнес,започнат от баща ти!
32
Много силно интервю ! Смазващо ! Рано или късно - истината побеждава фалша !
33
Този не е никакъв социалист. Това е патерица на Бойко, който във фейсбук непрекъснато обижда хората, които са положителни към Нинова. Злобен, явно недоказал се, неуважаван човек. Предполагам, че точно от тези индивиди Нинова е искала да изчисти БСП. Предполагам, че има мислещи хора в БСП, които няма да позволят на хора страдащи от митомания, да определят политиката и. Грозно е да афишира злоба и отчаяние, а още повече да злослови в медиите. Отвратително човече!
34
А на твоя маникюр стъпи ли вече зетчето на майкати как та плющи червен гейзер както Бойко плющи курнито на изборите!
35
Махай се ма Нинова, крадла такава. Подла помиярка. Ква социалистки си ти ма ? Костовистка. Крадлива преватизаторка.
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Мндааа Бесепарите още не са разбрали че отдавна са живите мъртви ! Не е лошо които са още живи да се преорентират към други партии !
38
Всичко има край, дойде и края на статуквото, което със сила ни наложиха "другарите и другарките" ! Дойде края и на безкрайните лъжи!!!! Огромния процент негласували им го показа!!!!!! Настъпва часът на ИСТИНАТА!!!
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
Никому неизвестен млад и напорист ге й ламти за власт и пари, бил побеснял все едно от 10 години печелят всички избори и сега са загубили, само Нинова успя да победи Борисов на президентските избори, но за нас десните хора е хубаво да я махнат и начело на БСП да застане Гергов или Румен Овчаров, тогава да видим колко ще вземат, но целта на тези дето ги изброих е коалиция с ГЕРБ защото са огладнели за пари.
41
Мога ли да разкрия произхода и потеклото на Цветанчо Фиков или пак ще ме цензурирате?
42
Искаш да спечелиш много пари бързо? Започни сега получаваш начален бонус 1200 евро!Играй сега ! https://bit.ly/2HKWzdH
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?