Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ГЕРБ-София: БСП поставя агитационни материали пред избирателни секции
ГЕРБ-София: БСП поставя агитационни материали пред избирателни секции
Автор: ПИК
Дата
Дата
5928
Коментари
1
ГЕРБ-София: БСП поставя агитационни материали пред избирателни секции

ГЕРБ внесе жалба до 25 РИК – София, за незаконосъобразно поставени агитационни материали на КП „БСП за България“ пред входа на 123 СУ „Стефан Стамболов“ в жк "Красна поляна", където са разположени секционни избирателни комисии.

Съгласно чл.184 от ИК е забранено поставянето на подобни материали на разстояние по-малко от 50 метра от входа на сградата, в която са разположени изборни помещения.

ПП ГЕРБ настоява да бъде извършена проверка във връзка с изложените обстоятелства и съответно да бъдат предприети необходимите действия за преустановяване на горепосоченото нарушение на Изборния кодекс и

санкциониране на нарушителя.

 

Още по темата
МВР откри денонощна линия за подаване на сигнали за нарушения на изборния процес
Часовник
08:02
До 27 май в Министерството на вътрешните работи функционира денонощно открита линия на МВР (телефон 02/982 22 32 и e-mail izbor@mvr.bg ) за приемане на сигнали, свързани с нарушения на изборния...
Напиши коментар »
(1)
1
„Почетният му председател на партията Ахмед Доган гласувал в столичното 36-то училище „Максим Горки” . То се е наричало „Генерал Иван Колев” на името на българския герой, разгромил руската агресия в Добруджа през 1916 г., но е претърпяло по времето на НРБ своя възродителен процес. Преименувано е на съветския бездарник Максим Горки, превърнат в класик на съветската литература. Обществен комитет от български (истински) патриоти се бори да бъде възстановено старото название на училището, но се натъква на силната русофилска съпротива на властите и училищното началство.“ – 26.05.2019 г., ivo.bg/2019/05/26/делян-пеевски-се-шегува-без-да-иска-кат/ ++ „През 2009 г., след като взе властта и се договори с ДПС и Пеефски, Борисов закри Министерството на бедствията и авариите, където се бяха вихрили Пеефски и Емел Етем. Вместо да разследва далаверите в министерството, Борисов го разформирова, пръсна дейността по други три министерства, кражбите успешно бяха заметени, особено тези в Държавния резерв. И се пропусна една от последните възможности Пеефски да гледа небето на квадратчета. По него време той още си нямаше финансов министър, главен прокурор и лична квота във ВСС.“ – 02.12.2018 г., д-р Тони Филипов, „Из дневниците на един луд“ (https://www.reduta.bg/из-делниците-на-един-луд-26-30-ноември/)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?