Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Мария Габриел в Смолян: Ние знаем как се отстоява националният интерес
Мария Габриел в Смолян: Ние знаем как се отстоява националният интерес
Автор: ПИК
Дата
Дата
4129
Коментари
9
Мария Габриел в Смолян: Ние знаем как се отстоява националният интерес

Ние знаем как се отстоява националният интерес в рамките на общоевропейския. Връзката с хората, грижата за най-отдалеченото училище, най-отдалеченото малко земеделско стопанство или млад фермер – са наша всекидневна грижа. И това лице на България в Европа искаме да покажем. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ и СДС за европейските избори Мария Габриел по време на основното предизборно събитие на ГЕРБ в Смолян.

"Това лице, което сме градили с правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ. Нека изпратим послание, че България се развива и осигурява възможности за всички", допълни водачката на листата на ГЕРБ, 

По думите ѝ в област Смолян е събрана цялата култура на България със своите талантливи млади хора, предприемачи и работливи кметове. Тя бе категорична, че отборът, на който тя е капитан, казва „не“ на езика на омразата, "не“ на разделението, "не“ на конфронтацията и "да“ Европа да се усеща в най-малкото населено място.

"Гласувайте с номер 12 в бюлетината за силна и уважавана България“, призова Мария Габриел.

Напиши коментар »
(9)
1
У наше село решихме:Президенто,като назначи служебното правитество,да ЗАТВОРИ ГРАНИЦИТЕ и ДА СИ ИЗКЛЮЧИ ТЕЛЕФОНО,ХА ХА ХА,ДА ПАДНЕ ГОЛЕМ ......ПЛАЧ!!!..
2
Аз съм идвала в Смолян, преди. Знам, че има хотели. Нарочно настоях да ме настанят в хотел, защото в къщите за гости влизат в стаята ми от НСО и се възползуват от мене, даже понякога ме питат имам ли предпазни средства и по грешка ми оставят двайсетачки, педесетачки, но аз вече от години не я работя тази работа и вече на мене за какво са ми тези български пари, като нямам къде да ги харча? На хотел нядявам се това няма да се случва, но така или иначе е по-добре отколкото да ме заковава в ковчег възрастния г-н Габриел или да нощувам гола във ведрото в кладенеца с пиявиците във вътрешния двор на замъка му. Не знам обаче след изборите какви издевателства ме чакат.
4
Никой не уважава крадци и изпрошляци.Тия от ЕС са ни турили на х.уя си.Травестита го е яла от първа ръка !
5
Евроснахите Майдел (12 000 евро заплата като евродепутат) и Габриел (25 000 евро заплата като еврокомисар, която иска да продължи да си взема) се отказаха от българските си имена, устроиха се в Брюксел и се превърнаха в бездушни чиновнички, пет пари не даващи за България. А до тях сега се нареди и г-жа Лиляна Павлова (внучка на партизанина и член на ЦК на БКП Георги Павлов), още една номенклатурна чиновничка, която трябва да бъде уредена с голяма европейска заплата. Всички магистрали, построени от г-жа Лиляна Павлова, придобиха вълнообразна форма, станаха на коловози, напукаха се, взеха да зейват дупки по тях и да друсат като празен трамвай за депо. Ама май и за нея важи крилатата фраза на г-н Цветанов: „няма кой да ме накаже“, защото хем е от висшата партийна номенклатура на ГЕРБ, хем е от стар партизански комунистически род. И вместо да отиде, където й е мястото, сега ще я пращаме по Европата и там да се „труди“ за хората. А г-н Цветан Цветанов (милиционер-физкултурник), г-жа Цецка Цачева (член на БКП от 1978 г.), г-н Борислав Сарафов (участник в „прожекцията" за журналисти на тефтерчето на Филип Златанов, където буквите Д.П. бяха преправени от прокуратурата на „10", но от това нищо не последва), г-н Пламен Георгиев (с милиционерско училище от Симеоново) и някои други отговорни другарки, другари и милиционери пък се уредиха с огромни суперлукс апартаменти на престижни места в София. А на тези, които им гласуват и за тях има по нещо - да се радват от старите си панелки на новите суперлукс апартаменти и прекрасните „къщи за гости“ на висшето партийно и държавно ръководство.
6
Защитаваш 25 хилядарки в евро на месец! Плюс " представителни"-( разбирай,безотчетни) по 1800 евро/ месечно,+ 2 бр авиобилети седмично" Бизнес класа" ,+ 2880 евро/ месечно,за" схътрудник/ци.+ безплатно детска градина,или колеж за дечица,+ 180евро командировъчни на ден,щом е на 50 клм от Брюксел+ до 120 евро за хотел, И накрая,след мандата, еднократно 470 хиляди евро за " Социална адаптация"( не е виц).Куневица и други ги лапнаха без да се задъхат дори. Затова се борите!
7
Как може милиционерът-физкултурник Цецо, завършил с отличие помощното училището (за бавноразвиващи се) в гр. Вършец, работил само на държавни и общински служби, влязъл в политиката с един чефт скъсани зелени милиционерски чорапи, да придобие огромен апартамент в луксозна сграда на последния шести етаж с площ от 240 кв.м., който върви заедно с двоен гараж и предверие с „ВИП асансьор“, като общата разгъната застроена площ на обекта е над 315 кв.м., а пазарната оценка на разкошното имение възлиза на около 1,5 млн. лв. ++ Как може младата комунистка Цецка (изпратена от Партията в работнически факултет, от който кадрите след 6-месечна подготовка са приемани за студенти без приемен изпит), да завърши задочно „Право“ и преди 10 години, гола като мотика от ТКЗС-то на родното си село Драгана, общ. Угърчин, да влезе в политиката, а сега изведнъж да се окаже собственик на огромен суперлукс 198,7 кв.м. апартамент в центъра на София плюс гараж 20,2 кв.м. с пазарна оценка около 1 млн. лв.: 198,7+20,2=218,9 кв.м. х 2280 евро/кв.м.=499 092 евро?!? („Според отдел „Продажби“ на Артекс жилищата на високи етажи в техните сгради се продават на цени около 2 200 евро на квадратен метър без ДДС“ - https://acf.bg/?p=15397)
8
Знаем как се остоява националния интерес - викат му аутсорс в ресора на дигиталната патка, ама си е чисто крадене с тежки последици и за България и за аутсорсващите при джебела фирми като Боинг, Тесла, Фейсбук и тн. Иначе според дигиталната патка ние Гугъл няма да правим, може би защото със сетни сили се пънат да аутсорснат някое откраднато знание на Гугъл. Абсолютни нещастници и това не може да се скрие от бутафорната лепенка СДС.
9
С пакта за миграция и стратегията за детето ли?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?