Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО: Г-жа Лъжа взриви националния ефир! Корнелия Нинова се ожали - живуркала с мъжа си само с... 2500 лева на месец
ИЗВЪНРЕДНО: Г-жа Лъжа взриви националния ефир! Корнелия Нинова се ожали - живуркала с мъжа си само с... 2500 лева на месец
Автор: ПИК
Дата
Дата
94689
Коментари
68
ИЗВЪНРЕДНО: Г-жа Лъжа взриви националния ефир! Корнелия Нинова се ожали - живуркала с мъжа си само с... 2500 лева на месец

Ако на лъжата краката са къси, Корнелия Нинова трябва да се влачи по задник след поредната си позорна изява в национален ефир, тази сутрин по Нова телевизия. Лидерката на БСП се ожали най-нагло, че тя и съпругът й живеят с 2500 лева на месец. А до нея се усмихваше отново Елена Йончева - водачката на червената евролиста, обвиняема за пране на пари.

ПИК припомня просто някои факти - Нинова има личен шофьор и персонална охрана, за които тя заяви че плаща сама, да не смятаме останалите разходи, които има едно семейство, макар и от двама души. Не стъпва в парламента, ами да ходи, ако е закъсала толкова. Мъжът й Митко Нинова е в борда на "Лукойл". Простатата аритметика показва, че живеят не с 2500 лева на месец, а поне с няколко пъти по толкова. Почивката на Нинова е съпругът й в Гърция миналото лято вероятно също не е била в стая под наем... Но ако наистина дереджето им е толкова зле, ПИК загрижено съветва Нинова спешно да си взима торбичката и право в Народното събрание. Да получава заплата, че току-виж мъжът й се гътне от глад. Само на бензинови изпарения трудно се кара. 

Соцлидерката Корнелия Нинова се чудеше как и накъде да се завърти при въпросите в студиото. Като например за имота в Зимбабве, закупен докато Нинова е в "Техноимекс", лидерката на БСП отрече да е купувала подобен имот. Тя призна, че е имала акции от "Техноимпекс" и ги продала, когато влязла в политиката. На въпрос дали се е обогатила от приватизацията, Нинова заяви, че била привърженик на правовата държава и щяла да си търси правата, като нямала придобито имущество на по-ниска цена.

Ах, тези 2500 лева на месец, пълна мизерия цари в семейството на Нинова. Дали ще й повярват зрителите?

Според Корнелия Нинова хората не ги интересували нейните имоти и приватизации, а пенсиите и заплатите. На въпрос дали вярва на прокуратурата и за проверките за офшорни сметки и дали са готови и в БСП да има оставки, Нинова обърна темата за КПКОНПИ, които са подгонили довереника й Кирил Добрев, за да го разследват.

За офшорните си сметки, Елена Йончева с пресипнал глас заяви, че нямала нищо общо. Договорът бил сключен защото работила в ТВ7, а някой друг й бил посочил фирмата. Тя натърти, че няма офшорки. "Аз нямам и не съм офшорка", заяви Йончева и допълни, че разполагала със закупената техника и в момента.

На въпрос дали е пропуснала да декларира къде живее, Йончева заяви, че е написала, че живее под наем и всичко било конкретно. Съвсем друго обаче сочат данните на НАП и КПКОНПИ, които БСП отрича, за да прикрие лъжите си. 

ПИК още преди месец съобщи, че сред тях е и обвиняемата за пране на пари депутатка Елена Йончева. Тя не е обявила обитавания от нея палат в тузарския столичен квартал „Драгалевци“. Наемът за него е цели 3400 лв. на месец. Ексклузивно ПИК показа във видео с дрон тайното имение, което обитава Йончева със семейството си под наем, въпреки че притежава 2 други палата и 2 апартамента в София.

Още преди месец медията ни разкри, че червената депутатката, издигната от Корнелия Нинова за водач на евролистата на БСП, се е изнесла в огромна къща на закътана улица в тузарския квартал за богати "Драгалевци", която според съседи е взела под наем. Не е ясно обаче кой е собственик на имота и защо Йончева не е декларирала факта, че плаща наем. По закон това е задължително за публичните лица, когато обитават нечие жилище повече от 6 месеца. Причината е, че може да има конфликт на интереси, което да е обект на разследване от страна на антикорупционната комисия.

Не става ясно каква е причината при това положение да живее тайно под наем, при това да пропусне да го декларира съвсем целенасочено. Скандалната депутатка е наясно, че при нейните доходи, е пределно ясно, че няма как да си позволи плащане на наем от над 3000 лв. всеки месец. Още повече, че последните месеци не получава и депутатска заплата, тъй като не ходи на работа.  

Напиши коментар »
(68)
1
Както винаги, червената еничарска НОВА се доказа в цялото великолепие за защита на Импексовата партия, при задаване на удобните и предварително подготвени въпроси, към двете крадливи и лъжливи дърти Импексови кучкики. Вместо да я пита за нейните офшорни фирми и къщи за гости, той разследваше с нея някакъв си измислен братовчед, и негова измислена къща за гости, а тя има лични 3 къщи. Но народа ни не е глупав, и ще накаже двете червени крадли, едната обслужвала Мавъра а другата СС Момата на 26ти!! .......................................................................................................................................... И тая гнусна Импексова курабия, с бившата крадлива кучка на СС Момата, ни говорят за морал. Наистина двете крадливи и лъжливи импексови курабии, живеят в паралелната държава на Румен Пъпката, и неговия дебилен електорат! Затова ГЕРБ поведе на Импексовата БСПдирастия, защото хората не са глупави!! ............................................................................................................................................. Питам импексовата Курабия, Румен Пъпката Омбоцмана и СС Момата “защото са ЦОЦАГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна два Импекса а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Питам дали паразита Везира Енчев, има и един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанеха начело в БСПдирадската им партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допряха до тоя мерзавец кокто и до, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тия мерзавци, доносничели и с кого са изневерявали жените им!!
2
ЕЛЕНА, ЕЛЕНА, ДЕТЕ НА ДИВАТА ПУСТИНЯ, ЕЛЕНА МОН АМУР, САМО ТЕБ ОБИЧАМ АЗ...
3
На тая вече никой не и вярва,всяко показване по телевизията и е -1% в резултата!
5
Се скъсаха от лъжливи опорки по нова тв.За пореден път се обадих че тези баби са прогнили от всякъде,за пари са готови на всичко
6
НАЙ ГОЛЕМИЯ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ ????? ЩЕ БЪДЕ --- НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ !!! КОРНЕЛИЯ НИНОВА ДА СЕ ДОКОПА ДО ВЛАСТТА И ТОГАВА ЩЕ НАСТЪПИ СТРАХОТНА ИЗОЛАЦИЯ И МИЗЕРИЯ НА БЪЛГАРИЯ - ГЛАД И РАЗРУХА.
7
Ма таа Иленка да няма чифутска жилка, руско-еврейска? На еврейка мяза... Чи съ'й сбръчкала...
8
Хора, си спомниха, защо гонихме 5 пъти Импексовата БСПдирастия с камъни от управлението, и че това причината, да гоним без-комунистическия свят, по най ниски доходи. Колко пъти “ЦОЦАГЛИСТИТЕ “трябва да фалират държавата ни, за да го проумеем! Народа ни хич не е глупав, както го изкара слугата от харема на Клепоухия Каун, и Деса селската пръчка, Иво 80% дебил, след като и червените социолози, един по един взеха да си признават истината, че ГЕРБ ще бие Импексовите БСПдирунгили, за кой ли път!!!
9
какво ще кажете пенсионери? НИЕ ЖИВЕЕМ С 210ЛВ,ПЕНСИЯ,ТЕЗИ ДВЕТЕ НЕ СЕ ЗАСРАМИХА /АКО ИМАТ ИЗОБЩО ЧУСТВОТО СРАМ/ДА СЕ ОПЛАКВАТ ,ДА ПЛЮВАТ,ДА ЛЪЖАТ,ДА КРАДЪТ НО ИМА ПОГОВОРКА КОЙТО СЕЕ ВЯТНЪР ЖЪНЕ БЮРЯ
10
А стига бе, тая другарка е много нагла и проста бе. Нормалния човек не приказва глупости....за парите с които живее.Защото може да излъже. А тая КУР...вела точно това прави. Просто ни лъже. Глупаците,мързеливите злобните завиждащите цоциалисти и вярват.
11
Нац.ефир беше взривен отново от данните за имотите на Борисов и неговите кръгове и братовчеди. Рано или късно всичко излиза на яве, не може да се лъже цял народ 10 г. Явно добре са само управляващите заади кражбите от еврофондове за сметка на всички останали българи, които доведоха до дъното на всички класации
12
не знам как ЙО върви и лъжи на всяка крачка ...Корнела пък за миналата година само е произнесла 1240 лъжи ..само тя ..лично ..и всяка лъжа цели бунтове , страх и агресия сред мирното ни общество ..и двете са за международния наказателен съд с обвинения за всяване на страх, лош пример към подрастващото поколение , изопачен морал , контрапродуктивност и агресия на лъжите .
13
ПИТАЙТЕ И КИРИЛ ДОБРЕВ ЗА ИМОТИТЕ, ЗА КУФАРИТЕ С ВАЛУТА ПРЕЗ ГРАНИЦАТА, ЗА СПА ХОТЕЛИТЕ, ЗА ВЕЦОВЕТЕ, ЗА ГОРИВАТА, ЗА МИЛИОНИТЕ .ТОВА ЛИ Е НОВИЯТ МОРАЛ ?
14
ДВЕТЕ ЛЕЛКИ ОТ ЖЕНСКИЯ ПАЗАР, МОТИВИРАНИ ОТ ТАВАРИШ РЕШЕТНИКОВ ТРЯБВА ДА ОПРАВДАЯТ РУБЛИТЕ ВЛОЖЕНИ В ТЯХ! ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ, КАКТО СПЕЧЕЛИ ФАТМАКА - НАКАЗАНИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ!
15
Тази другарка мисли,че хората са БАЛАМИ и, че някои ще и се вържи на ДЪРТИТЕ ЛЪЖИ!.Явно и тази сутрин не си беше пила лекарствата .
16
Такива чудовища като тия двете БСП-комунистите едва ли са имали преди отново както вчера много са повръщали от изпражненията с които напръскаха студиото ,тези два ком вампира трябва да бъдат тикнати доживотно зад решетките!
17
винаги Корнелия Нинова е ПРАВА! Хората не се интересуват от нейните и на Елена Йончева имотни състояния и как са придобити/ и на други бедни другари/ . Хората НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ от приватизации. Хората се интересуват от апартаментгей, от кумгей, от къщата в Барселона, от острова в Гърция ,от костинбродските афери на ГЕРБ, от съборената ограда, от магистралите! Защо и как ГЕРБ ОГРАБИ България
18
Изглежда, че Баце е голям конкурент на Цвъки. До като Цвъки колекционира лукс имоти с лични асансьори, Борисов колекционира цели сгради и къщи в чужбина, все пак трябва да се знае кой е първия...!!!
19
МЪЖЪТ НА НИНОВА, МИТНИЧАРЧЕТО МИТКО ВЗИМА ОБЩО 10 000ЛВ КАТО РЪКОВОДИТЕЛ НА ОТДЕЛ И ОТ БОРДА НА ЛУКОЙЛ!!........ ГОДИШНИТЕ БОНУСИ СА ОЩЕ 4 ЗАПЛАТИ!!! ...А КАЗВАТ ,ЧЕ КОМУНИЗМА НЯМАЛ ПОЧВА У НАС ??!??!ДА ЖИВЕЙ ДРУГАРЯ ЗЛАТЕВ!!!!
20
МИ ТЕЗИ В ,,ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ НЯМАТ СРАМА БЕ, КАКВА Е ТАЗИ МИЗЕРНА ЗАПЛАТА, КОЯТО ПЛАЩАТ НА СЪПРУГА И, СИГУРНО Е ЧИСТАЧКА. А КОРНИТО РАБОТИ ЗА ПОЛЗУ РОДУ- ДЕМЕК БЕЗ ПАРИ
21
От тролсите коментари по-горе ясно се усеща, че 26.05.19 и края на Шaйката наближават !!!
22
Ленчето дето мятало ябьлките на сомалийските пирати кукнала от лашкане и понала да краде
23
Кой е бил братчедите , заради някаква си помпа ? Сега дали бат Б може да пребие и тез двете женици , заради къщурките , които си е набавил по някакъв си нелегално-потаен начин. Всички знаемЕ , че той е пич и че има някакви нужди. Все пак държавата си е негова. що да не прави квот си иска ? Затова и сме свежа демокрация със 111 място по свобода на словото и никакви последствия после !
24
мари у-у, като Марешки и аз да кажа, че то 2500лв не ти стигат за цигари и прически! Значи Еленчето плаща 3400лв наем , а ти живееш с 2500лв с Митьо!?!
25
Не влизайте в задочни диалози с двете Муфли, и изобщо със събандитите им, не им задавайте въпроси, по този начин им позволявате да си бръщолевят наглите лъжи и увъртания. Само изнасяйте фактите пред обществото, така ще стане ясно и кои журналисти са истински и кои са боклуци.
26
Такива чудовища едва ли БСП -комунистите са имали някога ,евала накараха 90% от хората да повръщат от изпражненията с които напръскаха екрана !
27
Това си е то,популисткто БСП начело с другарката Корнелия Нинова…Лично Костов навремето я уреди като шеф на бордовете и приватизатор на "Техноимпекс" и "Техноимпортекспорт", а при другаря Станишев се отказа от СДС и вече като новоизпечена комунистка се облажи и с "Булгартабак".Сега е взела на концесия БСП заедно със всичките заблудени и още вярващи в червената идея свине и ги кара към кланицата , завещана от ортака и по далавери - другаря Гергов......Цялата шайка в партйната им върхушка са все такива охранени и нагушени с имоти червени олигарси кланещи се и вярващи единствено в парите и всастта.
28
Всички пенсионери да докажем на Тиквата че не може да ни се подиграва и да го изритаме с БЮЛЕТИНА 18 !!!
29
Абе червен цървул още ли викаш майко на татко си , дано му докараш зет и да те направи млада булка!
30
Простете, уважаеми другари и другарки от столетницата, но пишман-капиталистът Гергов, хемелеонката Корнелия , кремълският натовец Радев,наглата и ненаситна Йончева нямат общо нито със социализма, нито със социалдемокрацията, нито с каквато и да е идеология. При тях интереса клати феса и им е през оная работа дереджето на баламурниците и пенсионерите които все още гласуват за БСП ! Даже на руснаците още през 1993 г. им писна от наглите и крадливи комунисти , биха им шута като със закон забраниха тяхната КПСС и рахатясаха.Само ние и диваците в Северна Корея продължаваме да ги търпим и дундуркаме..... Докога ???
31
Ей много прости сте вие комунистите бе . Ако си пенсионер и си толкова прост ,че не можеш да различиш добро от зло много жалко за теб. Но на 26,05 ще бъдеш разочарован. ГЕШ тъпоси кво да те правя. Ноемалните хора ще запушат тези смрадливи уста на 26.05.с гласът си за ГЕРБ.
32
Хора, гласувайте! Едно малко усилие да отидете до урните ще ни освободи най-после от погнусата да ни поучават тези наглеци от шайката и да слушаме простащините на Борисов. Как да не се срамуваме, че сме допуснали да ни управлява толкова примитивен и нагъл тип, който не се е научил да говори правилно и родния си език. Ако нормалните граждани не се мобилизират този път, когато има реален шанс да се прекрати най-после криминалното управление на ГЕРБ и ОП, нямат право да се оплакват след това. Само БСП, въпреки недостатъците си, може да се справи с тази мафия. И погледнете в списъка след Станишев. Там повечето личности са несравнимо по-достойни от него. Подкрепете този, който е най-разпознаваем и е най-вероятно да получи достатъчно преференции, за да го измести!
33
250 лева на месец взема майка ми и ги дава на шайката на Борисов за илачи.....та и БСП и ГЕРБ са за затвора
34
Много по ЗДРАВи на майките ви от ГЕШ миризливи и мухлясали суджуци !!!
35
АБЕ , ХОРА , К'ВО СЕ ЧУДИТЕ, нИНОВА КАЗА , ЧЕ КАРА С 2500 НА МЕСЕЦ, А НЕ КОЛКО ПОЛУЧАВА. ОСТАНАЛИТЕ ДО 10 000 И ВНАСЯ , ЩОТО СЕ ПАЗИ ОТ РАЗКОШ. ТОВА Е.
36
Едно време Луканов раздаде пенсионният фонд във вид на куфарчета с пари на новоизлюпените милионери, а сега същите тия плачат че пенсиите са ниски.И най-смешното е,че точно ограбените от тях пенсионери гласуват за тия крадци.
37
Едно време Луканов раздаде пенсионният фонд във вид на куфарчета с пари на новоизлюпените милионери, а сега същите тия плачат че пенсиите са ниски.И най-смешното е,че точно ограбените от тях пенсионери гласуват за тия крадци.
38
Корнелия каза, че нямала нищо общо със СДС, ама що не я попитаха как тогава, от толкова много юристи избраха момичето от Крушевица на 28г. да оглави най-голямото външнотърговско дружество на България. Ами другарката Нинова е била първа дружка на дъщерята на Йордан Соколов, който беше председател на Народното събрание от СДС и така нещата стават ясни как е сложена от Иван Костов за шеф на Техноимпекс. Така че, нека да не лъже, че няма нищо общо със СДС.
39
Другарката Нинова била загрижена за ниските пенсии и заплати, но защо не я попитаха кой ограби пенсионния фонд на България, кой фалира 2 пъти държавата и доведе хората до просешка тояга с 10 долара заплата и 5 долара пенсия. Ето затова са ни ниски пенсиите и заплатите, защото, колкото пъти се доберат до властта, толкова пъти връщат държавата ни с години назад в развитието и.
40
Вече се давите в собствените си храчки. Баба ми в Търновско казваше - "забакнахте" се. А, по-кротко де, не сме дебили да ни промивате мозъците денонощно?
41
На тея двете бедни госпожи да сложим една касичка и да съберем някой лев .
42
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
43
Усетихте ли се как тия двете дами ни направиха на дебили? Нека ЙО да обясни - явно ползвала е пари от КТБ / от ЦВ. Василев/- като каква ? В една банка може да бъдеш ВЛОЖИТЕЛ, КРЕДИТОПОЛУЧАТЕЛ или ЧЛЕН на управителното тяло ? Тя като каква ????????? Аз установих! Навлизам в нейната хипотезата -" Борисов има пари в чужди сметки,офшорки,поставено лице се разпорежда с тях, и това е негов братовчед......И сега питам - след като Тя се е разпореждала с половин милион пари от офшорка на Цв. Василев , значе ли че е негова БРАТОВЧЕДКА ?!! 2 въпрос ! Чия собственост е закупената техника за филми? - на братовчедката , на фалиралата КТБ или на тв 7? Ако е на братовчедката - как така с пари на вложителите ,някой прави тлъсти подаръци. Ако е на банката-защо не е разпродадена , а е на "отговорно пазене " при нея ?? Филмите ,които е направила с техниката са 3 , а не 7 ,както тя излъга ! / видно от счетоводните регистри /.... И още ....и още....
44
Другарката ЛЪЖА и съветското НЕЩО са безскрупулни престъпни лъжкини!Спасете България от БКПБСП!
45
Е БАНИЯТ КАШМЕР , само 5 поста до тук !? Не си закусила със спермалин,Катюша,А?
46
направи ви разката герберастката клеветническа фамилия и що не казахте че Боко е осъден ?
47
говори кури, говори ! Колкото по-вече говориш, толкова по-хубаво става - закопаваш се сама. А наивници винаги има - пример № 46 по-горе ! Хората не са глупави, а и твоите баби като са чули 2500 лв са хлъцнали.
48
Има ли Буда втора къща от 138 квадрата....нудекларирана ?Има. Пък хиените около него затова крадат.
49
Кой та научи на тез глупости дето драскаш тука бе безполезно невежо говедо тъй ша та връткам като трудовашка количка мръсна гейзерска твар да ми я-деш на г--за космите!
50
живи да ги ожалиш,те горките червени милионерки!!!!! аи сектир катили ненаяли се!!!!!!
51
отговор на коментар
32.Филип: Да ще гласуваме но в друга посока - завинаги да се отървем от тези двете - толкова лъжи в българската политика не са изричани - толкова омраза не е всявана от десетилетия,толкова крадливи жени не е имало в новата история на България.Наредиха се до Банева,Арабаджиева,- крадла до крадла.Знаейки къде са другите се надяваме да се съберат на същото място.Да Филип - ще гласуваме за да заличим завинаги крадливата шайка БСП - крала в две системи - преди 89-та и след 90-та.Народа няма повече сили да търпи техните кражби.Едната плаща наем 3500 а има имоти за два млн а другата живеела с 2500 лв.Срам сме за целия свят с тези крадли.
52
отговор на коментар
Значи първо...не е Корнелия,а кУрнелия...и второ...точно от нечистите им сделки (приватизация) трябва да се интересуват хората,за да е ясно още откога са почнали с престъпните си действия... Разбрахте ли другарко(ю)?
53
отговор на коментар
Лелеее...колко си елементарен...да не кажа прост ! Защо не отидеш да живееш в КНДР...Там няма мафия...ама има глад и мизерия...Та да те видя тогава,как ще оцелееш...И свобода на словото няма...за да пишеш такава простотия...
54
лошия пример който е изписан на лицата и на двете е насочен точно към тази маргинална прослойка , неука и зла , мързеливи луптурени ..,бандити и други криминални елементи , които са в заговор против цялото ни общество ..наред с червените баби за БСП ще гласуват и маргиналните хунти , които по тяхно време нито ТОК плащаха ,нито ВОДА ...сега тези бунтове в Бургас точно са провокация към цялото ни общество , проверка как ще реагираме ..тази визитация във вид на терор осъществено лично ..повтарям лично ...от Корнелия Петрова Нинова ..е агресия към нашето мирно население ...нека другарката Нинова ми се обади и да ме съди .0889697633
55
Има още много да стигнете дъното ПИК. Дерзайте! Копайте надолу и рийте на гърба си фекалии!
56
ЗАТУЍ НИТО ГИ ГЛЕДАМ НИТО ГИ СЛУШАМ И ЩЕ ГЛАСУВАМ ПРОТИВ БСП,ПРИ ТОВА СЪМ ПЕНСИОНЕР А ТАЗИ ЧАСТ ОТ ХОРАТА НАЍ-ДОБРЕ ЗНАЯТ И ПОМНЯТ КАКВО НИ .ПРИЧИНИХА КОМУНИСТИТЕ.МЛАДИТЕ ДА ВНИМАВАТ ЧЕ САМО ЗА 3 г ДАСЕ ВЪРНЕ КОМУНИЗМА СТРАНАТА ИЗОСТАВА С 10г. ПЕНСИОНЕРИТЕ СМЕ НАЯСНО С ТОВА.
57
ХОРА , ААА , СЛЕД ЧЕРВЕНОГЪЗИТЕ КОМУНИСТИ ОТ Б С П / Б К П ---- ДОРИ ТРЕВА НЕ НИКНЕ ! КОМУНИСТИ УПРАВЛЯВАТ В ---- ВЕНЕЦУЕЛА , КУБА , И РУСИЯ / МОДИФИЦИРАНО / -- РЕЗУЛТАТЪТ Е ЧЕ НЯМА СВОБОДА НА СЛОВОТО , СМАЧКАН НАРОД , БЕДНОСТ И НИЩЕТА !!
58
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
59
Народеее Народе !!!! Не знаеш какво ти готвят от президентството ако БСП спечели изборите. Тогава няма да посмееш да изразяваш мнението си по форумите , а ще те е страх от сянката ти. Това ли искаш народе ? ГЕРБ може да са лоши , крадат ,обогатяват се , но сте забравили какво беше по времето ,когато ни управляваха БСП и ДПС. Това ли искаш народе ? Не им се връзвай на фалшивите новини . Не се връзвай на измислиците на Елена Милиончева , на Корнелия Импексова и на Румен Грипена .
60
Това е най-добрата работа, която Google плаща сега. Получих основния месец от € 27936 за работа по 3 часа на ден. Започнах четири месеца по-рано и бързо взех вкъщи, от 7645 евро до 9264 евро всяка седмица. Не мога да се доверя на това колко е просто веднъж се опитах. тук...................>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
61
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
62
важното е да се втренчиш без да мигаш в екрана, докато внушаваш, че черното е бяло, а бялото е черно, телезрителите винаги се хващат на този номер и се юрват с флагчета подир флашмоба да борят народния враг, после щастливи си изяждат попарката между рекламите в очакване на вечерното шоу за манипулации в стил "припаднал скункс ни лук ял, ни лук мирисал"
63
Така се прави- купуваш при криза и продаваш, когато е изгодно.Държавата потъва , а ти изплуваш на небосклона - пре красние създание
64
Провалиха се с прилагане съветския опит , но успяха с еврейския
65
ИМАШ ГРЕШКА ,КАВИ "дами" ТЕЗИ ДВЕТЕи кой са тези
66
Бил е твърде млад и зелен , на 19 години,когато е станал червен. Двамата му дядoвци са били кoмyнисти, а бaщa мy хем кoмyнист, хем пapтиeн ceкpетap на 4-то PПУ в София. Дядo мy по майчинa линия не е yбит в зaтвоpa в Бeленe, както той лъже на ляво и на дясно по медиите. Убит е през месец мaй 1945 година на мeгданa в с. Хepакoвo общ. Бoжуpищe от фpoнтовaк. Убит е защото е задявал жените на фpoнтовацитe, откраднал е кoн. Този му дядo по време на Oтечественатa вoйнa не е бил мoбилизиpaн защото е бил пapтиeн ceкретap на селото. Младият Мaкaк е завършил гимназия, служил е в НШЗО „Христо Ботев“ гр. Плевен. Там където са служили всички синове и внуци на враговете на народната власт. Kандидатствал е във ВШMВP-Симеoнoвo в Първи отдел (факyлтет на ДC). Не е приет поради слаб успех. С ходатайството на вyйчo си генералът от пoжapнатa Киpил Вoйнoв младият Примат е приет в Трети отдел ( Пoжapникapcкия факyлтет). Обърнете внимание на това – вyйчo му е cин на „yбития от кoмyниcтитe“ дядo на Питекa. Цели четири години е изучавал устройството на кoфпoмпaтa и на мapкyчa. Завършва успешно и започва работа като старши на дясна задна кука в каросерията на ЗИЛ-130 в Пoжapната на с. Бaнкя, близо до София. Младият пожapникap служи тихо и смирено, страхлив е по природа. На 10 ноември 1989 година е извършен партиен преврат в държавата. Приет е закон за деполитизация на армията, милицията, пожapната и за премахване на партийните организации от предприятията. Примитивът от с. Xepaково категорично отказва да хвърли пapтийната си члeнcka книжка и напуска пожарнaтa с пapтиeн билeт в джоба. Като безработен се шлятка по улиците, рита камъните , а след това ги догонва. Не след дълго е забелязан от о.з. старшина от милицията Mилчo Бoнeв, който също е напуснал работа за да остане член на БKП. Mилчо прибира Бoйчo, дава му името Tиквa, облича го, дава му бyxaлка и плетена качyлкa и го назначава за пазач на паркинга си пред хотел „Cлaвия“. Тарашил е пазарджиите в „Илиенци“. Година по късно Caмоковеца откупува Tиквата от Бай Mиле срещу 100 дойче марки. Ползва го за мyле, да принася „бeло“ вместо картофи. Мулeтo се справя отлично с възложената работа. Maджо е следващият му работодател. При него пожарникapят израства до дecятник (ефpeйтop), застрахова и краде коли. Хванат е с крадена кола в Унгария, осъден е на 2 месеца затвор, които излежава. Забранено му е да влиза в тази страна. Братя Mapгини дават висока цена и откупуват „десятника“ от Maджо. Големият Mapгин става кръстник на щерката на „ефрейтopa”. Потръгва някак си живота му. Успява да направи своя охранителна фирма. Отделя се от Mapгините, сдружава се с Пaшaтa, а към тях се присламчва и Цeцилия Kapaгьозова ( Цвeтелинa Бopиславова). Започват ударно и незаконно произвосдтво на цигари в Kpaйморие. Правят контрабанда с цигари и наркотици. През 1994 г. в центъра на София е взривена колата на Цeцилия, като се очаквало вътре да е и Tиквaта. В същата година Tиквата застрелва Cтефан Дecпoтoв, един от големите внисотели на горива. Патологичната и балистичната експертизи изцяло доказват , че патронът е изстрелян от пистолета на Тиквата. И така, до 2001 г. само кражби, насилия , убийства… Когато го забелязва ген. Бриго Аспарухов, който го препоръчва за охранител на Симо Брокера. Тиквата има опит, преди това е мачкал ушите на бай Тошо. До 2005 година Тиквата е бил главен секретар на MВP. Тази длъжност е откупена с 400 000 евра, дадени от Сретен Йосич. Тиквата и до днес не е върнал парите и нощите са му тревожни. Не само , че не е върнал парите на кредитора си, но го е предал на Холандските власти. Това навсякъде по света се наказва с оловни ордени и медали. Tиквата е учил задочно във Военната академия „ Axмед Демиp Догaн“ , в сградата известна като „Capaите“ в кв. Бояна. Самият патрон на академията го предлага , а президента Стоянов издава указ с който удостоява Tиквата със звание „Генерал от пoжарникapскитe вoйски“, макар такива войски да няма в България. Най после „ефрейтopът“ е некичен с еполети, пагони и лампази. Сам той признава , че е плакал като се е видял в униформа подобаваща на генералската. Заедно с него от радост са плакали Heдялкo и Беновcka, на по високи октави , разбира се. През 2005 г. министър Румен Петков предлага на премиера Станишев Тиквата да бъде уволнен. Причините са, че по време на неговото секретарстване ( 2001 – 2005 г.) са избити 193 знакови личности на прехода ( мутри), а нито едно от тези престъпления не е разкрито. Тиквата отново е на улицата. Но в годините журналистите успяват да променят образа му. Правят го човек от народа, дете на народа и т.н. Софиянци, като най умните в страната решават и го избират за свой кмет. Макар за кратко Тиквата като кмет успява да продаде 14 общински имота на далавера. Има разследване. То е извършено от същият този Пламен Георгиев с терасите, в качеството му на прокурор тогава. Пламен с терасите установява , че подписите не са на Тиквата , а на случайно минаващи покрай Общината. През 2006 г. Тиквата назначава за свой заместник бавночаткащия Цъфтан. Решават да направят партия. Три години по късно двукопитните в страната гласуват за тях. Печелят изборите и Тиквопитека вече е премиер. Тези които са гласували за него с мъка разбират , че техният избраник ползва нечленоразделна реч. В неговия речник има не повече от 10-15 думи в които преобладава гласната „ъ“ и пред нея задължително съгласната „ш“. Оказва се, че премиерът – Тиква в живота си е прочел само една книга – „Винету“, че е гледал само два филма – руският „Тримать тьнкисти“ и полският „ Четеримать тьнкисти“. Наскоро Севдалина Арнаудова оповести, че нейния шеф в момента чете втората си книга- „ Синовете на великата мечкa“. Че той имал намерение да прочете „Оцеолa“ и „Caндокан – Малайският тигър“. Преди няколко дни на страницата си във фейса Арнаудова написа, че г-н премиера вече е приключил с мечката и му предстои да се справи със синовете и. Той сам, на два пъти публично е признавал , че е простак, в което никой не се е съмнявал. Но този простак заедно с бавночаткащия Цъфтан ни управляват вече 10 години. И двамата замогнаха, натовариха колкото и каквото можаха, работейки за хората. Тях Европа ги чува, тъй като резултатите им са видими – България вече е извън всякакви класации. Доскоро беше на последно място в Европа и не само. При тези резултати Heдялковци не спират да се гаврят с Мутропитека. Наричат го световен лидер, дипломат № 1 в света, визионер, Обединител на Балканите….. Твърдят, че историято го заслужавала. Както се казва, пълни ташаци. В социалните мрежи световният лидер е известен с прякорите си: Тиква, Тиквопитек, Мутропитек, Херакопитек, Шербетпитек, Фотопитек, Фатмакпитек, Мутрата, Питека….. Пунта Мара……Еднокнижника…..Суджукпитек и още и още.
67
жива трагедия си с този ферман,заври си го в червеният шебешки гъззз,може пък и да поумнееш като ти се разшири халката,така ще ти наливат бял мозък отзад!!!червен михлюз!!!!!!
68
С МЪЖА СИ - ,, ЖИВУРКА " ! А С КОНЯ - НА. ,, СПА " ! Е НА ТОВА МУ СЕ ВИКА ,, ПАРАЛЕЛНА ЛИДЕРКА " В ,, ПАРАЛЕЛНА ". ДЪРЖАВА !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?