Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Андрей Новаков: България няма 9 живота, за да си позволи управление на БСП
Андрей Новаков: България няма 9 живота, за да си позволи управление на БСП
Автор: ПИК
Дата
Дата
6882
Коментари
11
Андрей Новаков: България няма 9 живота, за да си позволи управление на БСП

България, няма 9 живота, за да си позволи още едно управление на БСП. Това каза по БТВ кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков.

БСП приписват на премиера Бойко Борисов какво ли не - къщи и острови. Искат отново да подведат хората. Затова г-жа Нинова като има сигнали и като вярва на прокуратурата, да и ги предоставя, а не да ги разнася по студията, каза Новаков.

Според него хората в БСП са уплашении  в паника от предстояща поредна загуба.

Той изрази желание прахът за пране в България да пере като този в Германия и шоколадът да има еднакъв вкус, каза още Новаков, като подчерта, че пластмасовият брюкселски език му е чужд.

Напиши коментар »
(11)
1
как излъга , че никой от гроб не гласувал срещу Кьовеши , а то цялата шайка гласува против
2
Алексис Ципрас в обръщение към народа на Гърция тази сутрин от телевизионният ефир на всички телевизии обяви, че от днес в Гърция ДДС – то на всички стоки от първа необходимост вече ще е 13%, което автоматично прави храните евтини, също така ДДС – то на електрическата енергия и горивата се намалява на половина, защото Ципрас не искал в Гърция да има гладни и бедни като в България. През 2013 година, докато Бойко Борисов обещаваше на Германия и лично на Меркел да направи в България скоростни влакове, да повиши жизненият стандарт и да спре мигрантите към Европа, на нас същата тази Германия ни наложи санкции, днес шест години по – късно, ние гръцкият народ доказахме, че можем и правим всичко онова за което Бойко Борисов само лъжеше в Европа. Ние правим живота на гражданите на Гърция по-добър и намаляваме цените на стоките и услугите, защото това е пътя хората в една страна да се чувстават спокойни и уверени в своето бъдеще. Ние приемаме мигранти дори от България, защото хората идват в Гърция, за да спечелят пари. Хвалбите пред цяла Европа на България, че били някаква икономическа сила са просто излишни, защото всички пари, които им дават от еврофондовете те ги крадат. Днес ние пускаме скоростен влак Солун – Атина, който трябваше да е част от транспортен коридор, но в България скоростен влак няма и може би никога няма да има, защото те днес трябваше според думите на Бойко Борисов в Германия пред Ангела Меркел, отдавна да имат такъв влак София – Бургас, въпреки милиардите евро, които им даде Европа. Ние, народа на Гърция платихме нашата цена, за лъжите на нашият съсед Бойко Борисов пред Европа, и сега гледаме гордо напред, защото ние сме онази нация на Балканите, която знае и може как да живее добре. Днес, аз не искам да сте бедни и гладни като в България и затова приех всички предложения за намаляване на всички ДДС та, защото знам, че народа на Гърция въпреки онова, което ни грози като опасност от нови санкции, го заслужава, защото Гърция е имала история, която доказва, че нашите предци са гледали хиляди години напред в бъдещето.
3
Неа поработи по специалността си 20 години, после да говори
4
Четинестия глиган е завършил помощтното очилище в Момина Клисура с отличен, записва право в Пловдивския университет филиала Кърджали и се прехвърле с пари в Софийския. Бавно развиващ се улигофрен защото е ПОМАК!!!!!
5
Този е най-тъ.пия евродепутат в Европейския парламент и най-добрия ли-зач на топките на Бойко и уя на Цвъко
6
Вижте му очите и ще разберете диагнозата му.
7
....някой да предполага, че Позитанската Пача ще докара предизборната кампания до такова селско махленски ниво! Въпросът е , наистина ли не останаха нормални хора в левицата! Такова скудоумие ги тресе от двете изкрезили лелки , през Фатмака , до последния позитански Трол!
8
Ти младежо от ГЕПИ груп преди да ни поучавш да беше работил нещо и с труда си да допринесеш нещо за България. Такива папа гали дето не са работили и един ден да ми дават ум и дами говорят общи приказки не са ми нужни. 5 г. лапа в евро парламента, какво направи освен празни приказки.
9
За Евродепутатите на ГЕРБ всеки знае , и за село един може да се каже какво е свършил...Мария Габриел спомогна за премахване на роуминга със Зап.Балкани, за Ева Майдел...принос за премахване на таксите при трансакциите на валута, Новаков ...за усилията за отлагане на пакета Макрон! Виж, за Позитанските хрантулници...Пирински, Станишев и другаря 15/15 никой не знае защо са били там! И не е редно , паразити , които цял ден заливат с помия , да питат ,кой какво работил!
10
такива като тоя келеш правят калабалък за партията не нещо за българия броят се колко са но какво са свършили не ги интересува
11
малко чело значи малоумен ноКРЪСИВ бил
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?