Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Кандидатът за евродепутат Андрей Новаков откри нова детска площадка в Благоевград
Кандидатът за евродепутат Андрей Новаков откри нова детска площадка в Благоевград
Автор: ПИК
Дата
Дата
3278
Коментари
2
Кандидатът за евродепутат Андрей Новаков откри нова детска площадка в Благоевград

Кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков откри нова детска площадка в Благоевград. Съоръжението е дарено на община Благоевград от Андрей Новаков и семейството му.

На събитието присъстваха кметът на общината д-р Атанас Камбитов, областният координатор на ГЕРБ и народен представител Даниела Савеклиева, председателят на Общинския съвет Радослав Тасков, общинският ръководител на ГЕРБ Бисер Михайлов, общински съветници, зам.-кметове и граждани.

„Благодаря ти за прекрасната детска площадка. Благодаря ти, че не забравяш откъде си тръгнал и за това, което правиш за Благоевград. Много хора ме попитаха дали откриването на тази детска площадка е предизборно. Дори и така да е - защо Елена Йончева не подари някъде? Децата на Благоевград не са партийно обвързани. За тях е важно да има такива съоръжения", обърна се към Андрей Новаков и присъстващите кметът на Благоевград Атанас Камбитов.  

Андрей Новаков от своя страна благодари на кмета на общината за хубавите думи. „Вие сте моето по-голямо семейство. Съпругата ми има огромна заслуга за това Благоевград да има такава прекрасна площадка. Това, което ние дадохме, кметът го удвои. Важно е да отбележа, че когато кметът е деен и работи за града си, има смисъл да се правят такива дарения", каза Андрей Новаков. Той допълни, че за 8 години в града е свършено много и от това да бъде град, в който хората идват само за да учат, днес се е превърнал в дом за много хора.

Напиши коментар »
(2)
1
Циркове ! Олапали хилядократно и заделили нещичко за някаква си площадка ?
2
Четинестия глиган помакът от Момина клисура – крайно прост и нагъл селски гей от секва гледна точка, сега му е паднало да лети с хеликоптер и да дегустира жълъди. МХМ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?