Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК TV! Анализаторът Пламен Николов разкри: Корнелия Нинова и Елена Йончева са натрапени от Москва чрез Решетников. Ето защо е изгонена от БНТ и кой е плащал скъпите й филми (ОБНОВЕНА)
САМО В ПИК TV! Анализаторът Пламен Николов разкри: Корнелия Нинова и Елена Йончева са натрапени от Москва чрез Решетников. Ето защо е изгонена от БНТ и кой е плащал скъпите й филми (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
169194
Коментари
60
САМО В ПИК TV! Анализаторът Пламен Николов разкри: Корнелия Нинова и Елена Йончева са натрапени от Москва чрез Решетников. Ето защо е изгонена от БНТ и кой е плащал скъпите й филми (ОБНОВЕНА)

Бившият парламентарен секретар на правителството и анализатор Пламен Николов разкрива защо водачката на червената евролиста Елена Йончева беше изгонена от БНТ, кой финансираше филмите ѝ и чия собственост са те, как и защо се озоваваше първа по горещите точки, финансирана от държавата.

"Не е ясно дали Елена Йончева се хвърли в политиката или беше хвърлена в политиката. Ако бъде изяснен този въпрос, ще стане ясно от кого. но аз се сещам за някои неща от преди десетина години и ще се постарая да задам няколко въпроса около тези събития", коментира Николов. 

"Преди 20-на години Иван Гарелов създаде в БНТ информационно вечерно предаване с четири водещи, което доби популярност по аналогия с тогавашния състав "Спайс Гърлс". Елена Йончева беше една от тези четири водещи, но после изчезна. Сред водещите бяха Евгения Атанасова и Милена Милотинова. Милена Милотинова всъщност бе първата хвърлена като депутат от НДСВ. Тогава не стана ясно защо Елена Йончева изчезна така внезапно от предаването, дали е била изгонена и защо е била изгонена. Но по това време имаше една нейна репортерска журналистическа изява, свързана със завземането на летище Слатина, близо до Прищина, от един батальон от руските въздушно-десантни войски. Това се случи на 12 юни 1999 г. Този батальон, тези 200 човека бяха част от мироопазващата мисия в Босна и Херцеговина и без съгласието на командването на мисията те тайно се придвижват, напускат своите задължения като миротворци и тайно се придвижват до Косово, до Прищина и завземат това летище няколко часа преди да пристигнат американските, британските, френските сухопътни сили, които пък пристигат след споразумение със Слободан Милошевич да бъдат изтеглени сръбските войски от Косово", разказа гостът.

Този момент води до ескалация на гражданската война, а не до резултати в мироопазващата мисия.

"Руснаците си търсят един добър пиар. Това, което се случи по-късно с Милошевич - изпращането му в Хага, по сведения на неговия брат Борислав Милошевич, е свързано именно с това, че тази кървава война не е прераснала в битка между мироопазващите сили и НАТО", заяви още Николов.

"Елена Йончева се озовава на военното летище, завзето от руския батальон и заснема пристигането на руския батальон и неговото завземане. Т.е. тя има информация и е редно да зададем въпроси откъде тя разполага с такава информация", заяви анализаторът.

"Аз ще си позволя с няколко въпроса да очертая какво се случи. Редно е да си зададем въпроса как е научила Елена Йончева за тази строгосекретна операция на руските въздушно-десантни войски. Второ - как се е придвижила, трето - как е отишла с екип, кой й е осигурил придвижването и транспорта, четвърто - как е финансирано това начинание и от кого? Пето - нейният екип бил ли е възнаграден? Шесто - какво е станало с нейния видеоматериал, чия собственост е този видеоматериал, излъчен ли е по БНТ и каква част от него? Възникват и още въпроси - защо руските въздушно-десатнти войски разрешават на един снимачен екип (при това чужд) да снима дълог време тяхното преместване и завземането на летището. Т.е. как става така, че Елена Йончева научава за тези предстоящи събития, успява с екип да се придвижи, да извърши заснемането, какво става след това с материала - има ли го, можем ли да го видим? И още - имало ли е други журналисти? Ако е имало - от кои медии са били те и как са се придвижвали - дали са били организирани, дали са били конвоирани от сръбската армия?", коментира гостът.

Николов допълни, че по време на същата операция се отличава майор Ф.Куров, който с протекциите на Владимир Путин след време става генерал и президент на Ингушетия. Т.е.. висшето политическо ръководство на Русия е било съпричастно към тази операция.

"Когато си задаваме въпроса кой е помогнал на Йончева да отиде на тази операция, тогава четвъртомандатникът Путин е член на КГБ и второ - той е секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация. Той е първият човек, с когото се среща С. Талбот в качеството си на секретар на Държавния департамент във връзка с това завземане", заяви Николов.

Той отбеляза, че "енигматичният" ген. Решетников има връзка не само с избора на Румен Радев като президент, но и с този на Корнелия Нинова като лидер на своята партия. 

Пламен Николов припомни още нещо около властовата гарнитура по това време в Кремъл: "След тази операция, която е може би най-комичната операция на кремълската военщина, шефът на КГБ Путин на 9 август е назначен за изпълняващ длъжността министър-председател, а на 16 август е назначен на тази длъжност от президента Елцин. Т.е., познавайки руския маниер, можем ли да предположим дали има връзка между тази операция и това кариерно развитие на Путин?"

"Факт е, че както председателят на ПГ на т.нар Партия на свободата в Австрия е учил в руско висше учебно заведение, така и Елена Йончева се е задомила в Москва. За Дочо Михайлов, социолога. Защо винаги, когато си задаваме подобни въпроси, си ги задаваме относно хора с подобно потекло - руско-българско", попита гостът.

Той заяви, че е редно всеки път Елена Йончева да бъде питана - дали е напуснала сама или е била уволнена от БНТ. "Първо трябва да търсиш тресчицата в собственото си око и тогава гредата в окото на другия", отбеляза Николов.

Той попита също - когато през 2000 г. Йончева пътува до Азербайджан (вече извън БНТ) и заснема два филма - трябва да бъдат зададени същите въпроси - по чия покана пътува, на чии разноски пътува, кой финансира нея и екипа й: "Всичко това са скъпоструващи начинания. И най-вече - и в случая в Прищина, и в този случай в Азербайджан - има ли договор, има ли нещо черно на бяло? С кого Елена Йончева е сключила договор да отиде на летище Слатина да заснеме как батальона на руските въздушно-десатнти войски заема летището и какви са нейните задължения? В случая с Азербайджан е същата история - кой я е поканил, на чии разноски е била там? Тук се повтаря същата история - неясен възложител, неясен получател на продукта, неясно заплащане, не е ясно в какъв размер е това заплащане, как е било декларирано, как е било осчетоводено. Всички тези въпроси трябва да бъдат зададени на човека, който не знаем дали сам се е хвърлил в политиката или е бил хвърлен в политиката и съвсем скоро ще бъде евродепутат?".

"Съвсем логично е да се запитаме - дали Елена Йончева не осъществяват хибридна война на Кремъл срещу ЕС и България?", заяви Пламен Николов. 

Той припомни връзката между Йончева и съжителството й със Сергей Станишев - защо не се е стигнало до задомяване например: "Нещата са уж само лични, но всъщност не са. Да припомня един персонаж - Азер Меликов - как той бе внедрен в българския политически живот. Имала ли е Елена Йончева задача за неговото внедряване? Защо Станишев го е назначил на такъв висок пост?"

На въпрос дали има връзка между банкера Цветан Василев и пребиваването му в Сърбия след фалита на КТБ, и офшорката на Елена Йончева с фирма на Цветан Василев и Русия, той отговори: "Безспорно е, че има връзка между Цветан Василев, Елена Йончева и Русия... Въпросната телевизия ТВ 7 излъчи 2015 г. деветомайския парад от Червения площад в Москва... И този парад беше коментиран в студио от един господин, представен като експерт по военните въпроси - Юри Шарапов. Възникват въпроси - този човек от кого е бил поканен в ТВ 7 - дали от Елена Йончева (тъй като той бе представен като човек, воювал в Босна и Херцеговина от страната на сръбските сили, воювал в Афганистан) - та кой го е е поканил в България? Има ли Елена Йончева отношение към неговата покана тук? Той бил ли е разследван в Русия за убийство? Ако е бил разследван за убийство, как е било прекратено това разследване, защо е било прекратено и дали е било прекратено?.. Ако се окаже, че този човек е бил наистина разследван за убийство в Русия, възниква въпроса - срещу какви негови ангажименти правосъдието в Руската федерация му е опростило греховете?.. И питам - този човек присъства ли като персонаж във филмите на Елена Йончева? Тези филми ги няма, ние не можем да ги намерим, не са качени в интернет".

На въпрос дали Елена Йончева е била отвличана по време на едно от "похожденията си" в Сомалия или Арабския свят, той отговори: "Така се говори - че е била отвлечена като репортер във връзка с работата й по някакъв филм - по времето, когато си сътрудничеше с ТВ 7... Между другото, т.нар. възход на КТБ съвпада с премиерстването на Сергей Станишев, има ли връзка и с това? Дали премиерът е бил поставен под зависимости или една опитна жена е успявала, злоупотребявайки със своето положение, да изпълнява задачи и да натрапва едно или друго служебно положение, което да злепоставя министър-председателя, това е въпрос, който стои отворен. Ние знаем, че кухите активи на КТБ нараснаха именно в този период, особено депозитите на ключови държавни дружества в тази по същество бутикова банка".

Пламен Николов припомни още, че след поредните пътувания на Елена Йончева има и филми за Уго Чавес: "Тя пътува до Венецуела, за да направи хвалебствени филми за режима на Уго Чавес. Този човек, който подкрепя очевидно един антидемократичен режим на Уго Чавес, който докара най-богатата страна до просешка тояга... Пак възникват същите въпроси - има ли договори, какво е финансирането, осчетоводени ли са тези договори и т.н. - всичко, което касае всеки редови, нормален български гражданин". 

"Аз очаквам този тип безотговорност на Корнелия Нинова при подреждането на евролистата на БСП да рефлектира в изключително негативна страна. Потърпевша на първо място ще бъде България, защото повече от ясно е, че повечето, които гласуват за БСП, не правят опит да преосмислят мирогледа си. Хора като мен, които са напуснали тази политическа формация и са преосмислили мирогледа си, се броят на пръстите на едната ръка. Това е много печално", заяви Пламен Николов.

Според него на евроизборите се подготвя втора организирана загуба - каквато бе при изборите за президент: "Този тип социологическа пропаганда, който се прави в България през последните три месеца, навежда на същите мисли - разлика от 1% винаги може да бъде обърната в "Ах, каква изненада". Важното е дали различните сателитни формации имат възможност да съберат достатъчно гласове да изпратят евродепутати. На пръв поглед нещата изглеждат ясни, дано да няма изненади в изборната нощ. Ще бъда безкрайно разочарован, ако БСП през задния вход се окаже начело на тези избори".

Напиши коментар »
(60)
1
За проспалите комуноиди от Герб,Служебен кабинет-2,Северен поток-2,Герб-Дунав мост-2,Белене-2,еее, четири изречения трябва да запомните,бее!?!Тъпашка работа....
2
Освен че е престъпничка,не забравяйте ,че май има забрана от Украйна ,заради агентурната и роля при Майдана,а това значи агент на чужда държава.Това,че съдмъд е оправдал някой си манолски генов не значи,че не е виновен в купуване и на гласове и тя в пране и незаконни къщи за гости и каквото е крала.
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
МНОГО ХОРА ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА НЕЯ ТОГАВА!
6
РУСКАТА АРМИЯ ОТТРЕНИРА 32 ЧАСОВ МАРШ НА СКОК,РУСКА ГРАНИЦА-АТЛАНТИЧЕСКИ ОКЕАН,НАТО!?АВТОРИТЕТИ!?-ГЛУПОСТИ...
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Армия съставена от алкаши и колхозници не е заплаха,защо не се опънаха наЕрдоган за 2 ч ще е в Москва.
9
Йончева е изгонена със забрана за влизане в Украйна заради системно упражняване на най-древната професия
10
Недо делчо, оди в магазина за алкохол и купи на другарчето си истинска гроздова, че от консумация на социалната гроздова, май не е на този свет!
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
A Boko e kradetz!!Zvuki e kradetz!GEPi e kradetz!Patriotite,do edin sa kradtzi!Abe subudete se,be!Subudete se,stoto i detzata vi ste ostnat zaspali!!!!Kradtzi upravlyavat tazi durjava!
13
Само пик Хахахахаха. Ел вива ел пик. Невероятна история....хахахахахах.
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Тоз "анализатор" ,като му гледам подпухналото и зачервено лице, може да се съревновава с другия ви нов "анализатор" професора Драгомир Драганов по бързо пиене на бутилка алкохол
16
,Ako v Rusia piat sa alkashi!Tuk kato kradat,kakvi sa,ih putko!??
17
лелелеле айде стига с тия шехерезади.
18
отговор на коментар
тооопааа....кой шааа тоо загорелник че да му стане от тая бе?
19
Пламен ТИ СИ ВЪРХА, ЗНАЧИ ВИНЕТУ - БРАТОВЧЕДА РАДИ Е НАТРАПЕН ОТ МЕРКЕЛ ЩОТО Е БРАТОВЧЕДКА НА ОЦЕОЛА
20
Въобще някой вярва ли че г-жа Йончева не е агент? От къде произхожда, къде учи, с кого е живяла/знайно или не/, къде е ходила/знайно или не/, кой и е плащал/знайно или не/ Човек и с четвъртокласно образование може да наниже нишките на произхода на парите й и защо на всяка цена иска да отиде в Брюксел
21
колко много въпроси на един и същи въпрос, на който отдавна отговориха от Украйна, където бяха забранили на ластачката да припарва до страната, после Дина Станишева я изгони от кре вата на сина си, генерал Деса я изгони от полезрението на мъжа си, а сега я пращат на разведка в Брюксел
22
лена ЙО или чуДО.вището от Маскве е побъркатна фрустрирана алкохоличка ..и примеси на забранени субстанции, то и личи .., както и на КОРИ...ако им направят полеви тест за амфетамини ..ше лъснат като фалшива магистрала на Станишко , която на осмия месец я обявиха за ОПАСНА ..да да ..тази до 16 км до Правец ..през 2008 година в края на октомври и за 8 месеца се напука цялята..нали спряха парите от Европа точно заради кражбите на БСП
23
ДА ИЗПАДНЕ ОТ МОТОРА НА СЕРГЕЙ БЕЗ ПРИЧИНА Е МАЛКО СЪМНИТЕЛНО
24
ПРИЧИНА ИМА- СТАНИШЕВ СПУКА ГУМА И ....ОБЪРНА РЕЗБАТА
25
Като му видях физиономията на този перко се сетих, опитваше се да тренира карате преди време. И там си беше откачалник. Кога се е префасонирал като анализатор не знам, за да го ползват в ПИШ, значи много е скъсан. Явно с времето още е изперкал. Направо може да се приеме, че е фантаст. До къде трябва да изпадне някой за са бъде викан в този сайт като анализатор? Тук се пише по поръчка и само срещу лица, които не скриват истината от властването на Шайката.
26
Ха, ха, ха, ама няма ли край списъчето на платенопоръчковото, наведено сайтче-кенефче ПИК с разни тъпанари ,който злоупотребяват с нашето търпение да им четем простотийте!Все пак трябва честно да признаем че това има и добра страна, защото ни дава подобна да се смеем до насита на тъпотиите им! Не е малко нали?
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Вземат ни за будали и непомнещи. Движението на руския батальон го даваха пряко по няколко телевизии - сръбска,руска,хърватска и особено гръцката.
29
ЕЛЕНО досега беше смешна,но вече взе да ставаш и жалка.Ама аз откъде да знам че бъдещия ми свекър има имоти.Ами като разбра защо мълча ма,що не сезира прокуратурата или Кьовеши.Не му ли каза : бай свекър хората няма какво да ядат,ровят в кофите за боклук а ти с 3 къщи,а аз като лицето на борба с корупцията трябва да разследвам случая,няма ли да поискаш къщите да бъдат национализирани.Борисов си прехвърлил фирмата преди да стане кмет.Е И ,ако не я прехвърли защо не я е прехвърлил,прехвърлил я ама на братовчед си.Амчи на тебе ли да я прехвърли ма.Борисов ходел с дървена бухалка-ти видя ли го ма.Все едно някой да каже Елена ходи без гащи
30
Ето го Антикостинброд. С тази прилика че Костинброд бе пратен в 6-та глуха, а Анти-то си е там. Както всичко в ГЕРБ е смешно наивно и опасно. Този не разбира ли че прави PR на Йончева?
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
И какво ще прави този агент в ЕП ? Да си ходи в Русия!
33
Хе ,хе! Никой не се чуди защо Милиончева изпадна от задната седалка на мотора на Станишев - такъв запъртък като Милиончева много мирише ! А ако по някакъв начин тази кучка отиде в Европа , кой ще седне до нея в Европарламента ? После се чудим защо ни имат за мошеници . Лош пример за евродепутат ,другаре сте сложили !
34
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
35
агентите не живеят с НОВИЧАКА ..
36
Ш---иибаняшко говедо да ми свириш на дудука
37
...и ше пращаме Советская "Сука" в Европарламента! В тази антибългарска партия, винаги са били наведени в източна посока! Те си наглеят, защото по стара комуноидна традиция , който говори от името на Государя , той понася жълтата фанелка в продажната партия! Корнелия и Фатмакът отдавна преминаха границата на нормалност , в желанието си да угодят на тези , които са ги назначили! Иначе, поздравления за статията!
38
от името на България. Браво другари!
39
И да не забравите - на 26 май с № 18 !!!
40
Трябва съвсем да сме превъртяли, че да пуснем бюлетина 18, но още има свестни българи и няма да го допуснат!
41
След последните разкрития, за секс аферите на бившата кучката на СС Момата, ще излезе, че ватмана е имал много повече баджанаци, от Румен Пъпката. Без да броим цялата глутница от сомалийски пирати, които са плющи дъртата му крадлива кучка групово!
42
Ще гласувам с бюлетина номер 12 за Габриел, защото е готина пичка, а йончева е спаружена и смърди на пот.
43
Това е най-добрата работа, която Google плаща сега. Получих основния месец от € 27936 за работа по 3 часа на ден. Започнах четири месеца по-рано и бързо взех вкъщи, от 7645 евро до 9264 евро всяка седмица. Не мога да се доверя на това колко е просто веднъж се опитах. тук.............>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
44
Чудя се, да се смея ли или да плача!
45
Как не разбраха хората,че Йончева е руски шпионин от много висок ранг.Майка и е рускиня,а тя е вербувана отдавна.Как до сега не каза една добра дума,а само съска и настройва хората! По това си личи ,каква е задачата и!Да падне законното правителство,да дойде служебно,което не носи отговорност и да съсипят България!
46
Винаги съм си мислил че работят за чужди интереси.Но винаги са се представяли като загрижени за бедните хора в България .
47
НЕЗНАЯ КОЙ,КАКВО ПИШЕ И КОГО ЗАЩИТАВА,НО ОТ ТОВА ,КОЕТО ПРОЧЕТАХ МИ НАСТРЪХНА КОСАТА.АКО ТОВА Е ИСТИНА,НЯМА ЛИ СЛУЖБИ.КЪДЕ СПЯТ???????? ТАЗИ СУТРИН ПО ТЕЛЕВИЗИЯ БТВ ВИДЯХ ДВЕ ОБЪРКАНИ ЖЕНИ,КОИТО НЕЗНАЕХА, КАКВО ДА ГОВОРЯТ И САМО СЕ СПОГЛЕЖДАХА.ТЕ НЕЗНАЕХА ЗА КАКВО СА ТАМ.ЧАК ХЕКИМЯН СЕ ПАНИКЬОСА.ТОЙ ЗАДАВА ВЪПРОСИ ТЕЗИ ПОВТАРЯТ ЕДНО И СЪЩО.КОРНЕЛА ЗАЕКВА,ЙОНЧЕВА КАКАНИЖЕ.СМЯХ,АБСОЛЮТЕН СМЯХ.ЗА КАПАК СЕ ОКАЗВА ,ЧЕ ТАЗИ СМАЧКАНА ,ПЕЧЕНА ЯБЪЛКА Е АГЕНТ НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА!!!!!!!
48
Не мога да кажа, че лицето-анализатор от снимката е алкохолик. Не твърдя и обратното. Знам единствено, че Дялky от Бургаc, известен като мека иткa по южното Черноморие, е готов и за сламка да се хване... Шиши, казват, му спрял субсидията. Не знам кой е Дялky, нито кой е Шиши, ама ми е интересно.
49
...този ще да е следващият МВР министър на ГEPБ. След Цецko и Младeн едва ли ще прави впечатление някому... А, между другото, Чане направи цялото МВР на луди калинки. Това е капацитетът... и на Чане, и на МВР.
50
Да,може и да няма ,може и да има изненади,защото както каза един "червените бабички,не спят",а продължават да мишкуват!То не ,че соц агенциите не са платени,и те се нагушиха да съчиняват,жалкото е,че никой не им държи сметка за финансирането!!Голям резил!Така,че умната!Не вярвам службите да не знаят,но защо си траят,то е известен факт,че Йончева е руска шпионка ,че и новия й колега кандидат Иво Христов също!Но Крушовица и сие да изпратят на ачик агенти в ЕП от квотата на БГ,е доста нагло, такива подлизурщина минава границите!Хвърлят енергия ,пари,циркове за двама майкопродавци ,да покажат пред руснаците ,колко са лесни !И за какво ,за едни пари за чужди интереси!Ако си спомним Радев как чака един час в Сочи да го приеме руския президент и той не знае за какво ходи,да отчете ,че е ходил при Путин,е унижиха го, сам се предлага!Та Лената какъв чин има ,че стана любопитно?Абе,голямо падение!На първа линия " справедлива"!И който не гласува преференция,а за партия гласа отива при водача ,тъкмо работа за червена бабичка!
51
Войната е факт. Колонията България е фронтовак. Стягайте коланите, Марешки ще го турят, то е ясно. Ама боя сега започва, мангали, мутри тепърва ще се вихрят.
52
Войната е факт. Колонията България е фронтовак. Стягайте коланите, Марешки ще го турят, то е ясно. Ама боя сега започва, мангали, мутри тепърва ще се вихрят.
53
Тия от КГБ-то трябва напълно да са превъртели, за да гласуват доверие на такива празноглави патки, като безвратката Льонка и мазната Курнелия. Какви са тия идиоти, дето гласуват в България за москувлии?
54
отговор на коментар
за шпионин на чуждо разузнаване , кой гласува ?само някой , голям тъпанар
55
КЕФ ми е да чета такъв "майстор" на словото, защото ако левите не са го били отхвърлили, горните факти щяха да бъдат интерпретирани по точно противоположния начин!!! Значи пак става дума за платени МУ на тоз пишман анализаторо-социолог пари, а не за друго, независимо от претенциите му.А ПИК да цитират "опусите" - хвалебствените-му отпреди години., че да се посмеят и те!
56
Ха, ха, ха,пускайки по няколко пъти "правилните коментари"на нашите хора, "интелектуалчетата-умничета"от платенопоръчковото, наведена сайтчето -кенефче ПИК си заработват преди евровота двойна дажба суджук! Много слушат "артелчика"и са много изпълнителни! Сега ще пуснат и моя втори коментар, на свои риск де! Чакам!
57
НАЙ НАКРАЯ ИСТИНАТА ЗА КОРНЕЛИЯ НИНОВА И ЙОНЧЕВА РУСКАТА НАМЕСА В БСП КОЯТО ИЗХВЪРЛИ И СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ОТ ЛИСТАТА НА БСП ТЪЙ КАТО НЕ ЗАЩИЩАВА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В ЕС
58
Е и ,в крайна сметка червените бабички и дядковци ще бъдат ползвани за мулета за избора на двама руско съветски шпиони под предтекст ,че Курна " Всеможещата" ще им вдигне пенсиите ,че и парашута на дядковците.Цирк!.Къде са умните баби да обяснят на заблудените голямата лъжа?Заблуди,заблуди,да се възползват от лековерието на възрастните разчитайки на неграмотността и неинформираността за ролята на Европарламента ,обръщайки представителството във външната политика във вътрешна демагогия и лъжи!То и другите кретени от червената листа,пишман професора Гечев,който трябва да е в затвора,соросоидка парашутистка ,и подобни ,е забравили финансовата криза и предприятията стигнали до несъстоятелнот от времето на Гечев и Виденов и пак от тях,малко беше!Курна няма нищо общо с иконимическото строителство при Живков,само с ограбването и пак харакири.Това,ще е резултат от безкрайно невежество и наивност.Дано греша!
59
Жилите на шията и ще се скъсат , а очите и ще изскочат от злоба на Милиончева . Много зла и лоша жена.
60
Да бе! Решетников е личен приятел на Румен Петков. Бая завъртулена конспирация требе да е това?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?