Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Мария Габриел и Ивелина Василева се срещнаха с жителите на Поморие
Мария Габриел и Ивелина Василева се срещнаха с жителите на Поморие
Автор: ПИК
Дата
Дата
4325
Коментари
2
Мария Габриел и Ивелина Василева се срещнаха с жителите на Поморие

Водачът на листата на ГЕРБ и СДС за европейските избори Мария Габриел и кандидатът за евродепутат Ивелина Василева присъстваха днес на откриването на предизборна приемна в центъра на Поморие. В разговор с жителите на града кандидатите за евродепутати представиха акцентите от предизборната платформа за предстоящите избори за Европейски парламент на 26 май.  Мария Габриел и Ивелина Василева разговаряха и с представители на пчеларските сдружения от региона.

„Винаги идвам в Поморие с удоволствие. С поморийските пчелари ни свързват общи битки за сектора, тук проведох и открит урок от кампанията ми "Медена закуска”, каза водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел и благодари на присъстващите за сърдечната среща.

„Европа е навсякъде, дори и в най-малките населени места. Ние ще работим за това да има повече проекти с преки ползи в ежедневието на хората”, добави още Габриел.

 „Ние се придържаме към няколко основни позиции, свързани пряко със защитата на българския национален интерес, на българското производство и земеделие. Няма да допуснем двойни стандарти. Конкретно за Черноморския регион - каузата ни е да го развиваме и съхраняваме. Вярвам, че с разумна политика можем да опазваме природата и ръка за ръка с това да работим за развитието на регионите и местните дейности“, подчерта кандидат за евродепутат Ивелина Василева.

На събитието присъстваха кметът на община Поморие Иван Алексиев, председателят на Общинския съвет и общински координатор на ГЕРБ Адам Адамов, народните представители Ася Пеева, Галя Желязкова и Димитър Бойчев.

Още по темата
Мария Габриел: Фалшивите новини докосват емоциите и рушат доверието между обществото и институциите
Часовник
17:26
„Темата за фалшивите новини не съществуваше и не бе на дневен ред, когато поех поста еврокомисар по цифрова икономика и общество. Пътят през последните две години не беше лесен, защото ЕС...
Напиши коментар »
(2)
1
Шантето Габриел,отново в акция за БГ заплата в Брюксел.
2
Писна му на травестита да обикаля Балкана,времето е ларж,айде на морето !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?