Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК TV! Илия Лазаров от евролистата на ГЕРБ с разтърсващи разкрития за мръсните номера на БСП и "Демократична България": Фалшива новина ще е, каквото и да извадят! (ОБНОВЕНА)
САМО В ПИК TV! Илия Лазаров от евролистата на ГЕРБ с разтърсващи разкрития за мръсните номера на БСП и "Демократична България": Фалшива новина ще е, каквото и да извадят! (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
41726
Коментари
17
САМО В ПИК TV! Илия Лазаров от евролистата на ГЕРБ с разтърсващи разкрития за мръсните номера на БСП и "Демократична България": Фалшива новина ще е, каквото и да извадят! (ОБНОВЕНА)

Главният секрета на СДС и 17-и в евролистата на ГЕРБ Илия Лазаров прави разтърсващи разкрития за мръсните номера на политическите опоненти на управляващата партия и партньорите ѝ през предизборната кампания и през последната седмица преди гласуването на Европейски парламент на 26 май.

Какви удари под кръста очаква на финалната право преди евровота водещата според социолозите политическа сила? Кой се крие зад маската на пишман демократите около Христо Иванов и Атанас Атанасов?

"Много приятно съм изненадан от отношенията в нашата коалиция ГЕРБ - СДС. ГЕРБ се държат изключително почтено, коректно, нямам никаква критика. Има един синхрон между нашата структура, нашите хора и тяхната структура и техните хора", отбеляза Лазаров.

"Радан Кънев никога не е бил член на СДС, макар че говори "от името на седесарите". Той е от новопоявилите се, след като Иван Костов се отдели. Между другото, той призна, че Радан Кънев е една от големите му грешки. Стефан Тафров се опита да си го припише. Сега остава Зелените да станат седесари", коментира политикът. 

Лазаров коментира още: "Стефан Тафров винаги се е молил и искал да бъде посланик. Той не знае какво друго да прави в живота. Той и с тези си роли не се справя. Между другото, съм работил като началник кабинет. Като посланик в Париж той ни направи два тежки гафа, но не мога да говоря за тях, защото те са част от т.нар. поверителна кореспонденция". 

"Единият случай ще ви го кажа завоалирано. На негово място трябваше да отиде Марин Райков и той се опита да злепостави Марин Райков, позовавайки се на биографията на баща му. Ние го хванахме това нещо. В дипломацията идеята е да не се шуми. Колегите от Външно, от посолството във Франция го решиха и Марин Райков стана посланик в Париж, а Тафров тогава го пратиха в Ню Йорк", коментира още Лазаров.

На въпрос дали в ДСБ обмислят да "дадат рамо на БСП, за да свалят ГЕРБ", той заяви: "Не че се говори, вярно е. В прав текст Христо Иванов и Атанас Атанасов заявиха - за нас е по-добре БСП да дойдат на власт, а когато се издънят, да дойдем ние на власт. Това е тежка утопия... Всяко едно действие, което извършват ДСБ и "Да, България", е в полза на БСП".

"Вследствие на действията на ДСБ, на Христо Иванов и компания те удвоиха депутатските места на БСП", подчерта Лазаров.

"За съжаление, БСП не са си взели поука от тяхната история и ето - Румен Гечев е в тяхната листа, който успешно може да напише дисертация "Как се фалира България". Това той го направи успешно през 96-та година. Тогава Румен Гечев успешно фалира България. Тогава докараха пенсиите до 10 лева, а заплатите до 20 лева, изнесоха житото на България, нямаше 120 милиона в хазната (сега говорим за милиарди), за да се купи жито. Това е Румен Гечев, който е начело на листата на БСП. Румен Гечев иска да влезе в ЕП и да се пенсионира с една европейска пенсия. Комунистите трябва да си изповядват идеите, а не да ни говорят врели-некипели и цялата кампания да се генерира под формата на скандали", посочи гостът.

"Бях много приятно впечатлен от дебатамежду Андрей Ковачев и Сергей Станишев. Да, имаха различия, но се разбраха, че когато имат общи цели, ще работят заедно. Чест им прави. За българския политически живот трябва да има нормално ляво и нормално дясно. Ние нямаме различия с Борисов по отношение на външната политика, както и на интеграцията на Западните Балкани. В листата на ГЕРБ - СДС няма нито един човек, който не е професионалист. Докато в листата на БСП имаме професионалист по фалиране на България", заяви още Лазаров.

Според него хората ще гласуват в неделя, въпреки че пасивността ще бъде осезателна. "ЕП е важен за България. Вътре се решават проблемите на нашите превозвачи, по пакета "Макрон"... Аз пътувам в момента много. И 96-та година съм пътувал много, когато беше кампанията на кандидат-президента Петър Стоянов. Тогава беше пустееща България, незасети ниви. В момента отивате до Варна, до Бургас. Няма незасята нива, необработена нива. Нашето земеделие е по-добро от всякога. Да, има недоволни, но те са недоволни, защото искат повече. А тогава нямаше нищо. Ако искате да живеете в Северна Корея, ще бъдете равно бедни и ще ядете мишки и хлебарки. Това предлагат БСП. Ако този модел искат българите, това предлагат групата, която управлява в момента БСП", заяви Илия Лазаров.

В заключение той заяви, че може да се очакват фалшиви новини от страна на БСП преди евроизборите: "Фалшивите новини се по-вредни от купуването и продаването на гласове, защото манипулират повече хора".

Още по темата
ПОЛИТИЧЕСКИ ШАМАР: Десислава Атанасова попиля Нинова заради коментар за Борисов
Часовник
16:05
Унищожителна критика отправи народният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова по адрес на лидерката на БСП Корнелия Нинова. Причината за недоволството на Атанасова е скандално изказване от страна...
Напиши коментар »
(17)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Най после се събраха крадците от Прехода от СДС и последвалите ги мутри от ГЕРБ.
4
Аз пък ще гласувам за Демократична България.
5
И тая гнусна Импексова курабия, с бившата крадлива кучка на СС Момата, ни говорят за морал. Наистина двете крадливи и лъжливи импексови курабии, живеят в паралелната държава на Румен Пъпката, и неговия дебилен електорат! Затова ГЕРБ поведе на Импексовата БСПдирастия, защото хората не са глупави!! ............................................................................................................................................. Питам импексовата Курабия, Румен Пъпката Омбоцмана и СС Момата “защото са ЦОЦАГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна два Импекса а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Питам дали паразита Везира Енчев, има и един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанеха начело в БСПдирадската им партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допряха до тоя мерзавец кокто и до, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тия мерзавци, доносничели и с кого са изневерявали жените им!!
6
Искаме си отново БeСиПету и ЗАДЪЛЖИТЕЛАНАTA купонна система. Стига с това неравенство !!! Другарски съдилища, затвор и РАЗСТРЕЛ за богатите - ЗА ДА СМЕ СИ ОТНОВО ВСИЧКИ ЕДНАКВО БЕДНИ !!! Вън от ЕС и НАТО !!! Искаме спиране на Интернет и капиталистическата пропаганда !!! Искаме да сме като дугарите в Северна Корея и Другаря Радев под ръка с Другарката Нинова да ни водят към комунизъма и реките от шербет !!!
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Съюза между ГЕРБ и СДС за Евровота е паникьорско падение за първите и окончателно крушение за вторите!!!
9
Разберете, че Гербавите са новото БКП. Няма разлика. Скачени съдове. Алтернативата не е нито БСП нито ГЕРБ. И двете си управляват заедно в скрита коалиция последните 15 години с помоща на ДПС. Ще се опитат да мобилизират едните, като ги плашат с другите, а алтернативата е да НЕ СЕ ДАДЕ ГЛАС НА НИТО ЕДНА ОТ ДВЕТЕ БКП-та (ГЕРБ и БСП).
10
Илия Лазаров Димитър е една от най-одиозните фигури във външно министерство. Бивш правоверен комунист партие секретар в МВнР този класически еталон на ренегатството от най-ниска проба е възпитал сина си в същия дух. Ярко потвърждение се народната мъдрост за това къде пада крушата...
11
то и за това назад във времето имаше толкова много невалидни бюлетини по 5- 6 % ..защото са драскани със втори химикал във вид на писец скрит в ръкава до китката на ръката..във вид на верижка за гривна или часовник ..ето така са правили представители на БСП в секциите ..и въпреки всичко ГЕРБ пак печелят избори
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
БСП знаят как се драскат бюлетини ..и се представят за УЖЖЖ...недействителни
14
М,ка ви ПИК......
15
Фалшивите "десни" са клонинги на бкп-бсп! Еднакво ВРЕДНИ СА ЗА БЪЛГАРИЯ!
16
отговор на коментар
Важното е,че си гласувахте за Фатмачко,радвайте му се!
17
Компромата ще си го направи лично Бойко Борисов Той вече няколко дни го прокламира тоя ,, Костинброд,,2 и ако не сте забелязали само това му е в устата,така че ако се случи нещо,то виновни ще са Б.Б.и Цв.Цв.....,и без това втория много подозрително излезна от ефира напоследък, значи нещо крои!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?