Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Валери Симеонов със силна подкрепа в града на Апостола - Карлово (СНИМКИ)
Валери Симеонов със силна подкрепа в града на Апостола - Карлово (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
4899
Коментари
4
Валери Симеонов със силна подкрепа в града на Апостола - Карлово (СНИМКИ)

„НФСБ е единствената партия, която има най-голямо основание да се бори за българско представителство в Европейския парламент, защото в нейната листа са хора, които реално ще свършат работа – така, както го правят и тук, в България. Ние сме доказали, че сме партия, която работи, вместо да приказва.”

Това заяви водачът на листата на коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Симеонов, пред хората в Карлово. По стара българска традиция той бе посрещнат с хляб и сол, а вътре го очакваше пълна зала. Заедно с него бяха кандидатите за български представители в Европейския парламент от коалицията Венера Тодорова и Славчо Атанасов, както и зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев.

Верен на слогана „Вместо думи – действия”, Валери Симеонов акцентира на свършеното от него като вицепремиер и народен представител, както и на останалите депутати от НФСБ.

Той посочи изградената по границата с Турция ограда, благодарение на която бе спрян мигрантския поток.

„За първи път малкият и среден бизнес получи защита в наше лице – ние застанахме зад малките собственици на казани за варене на ракия, зад малките собственици на бензиностанции и търговци на горива, зад хората по програмата „Плод и мляко”, зад дребните земеделски производители”, посочи Валери Симеонов.

Водачът на листата на родолюбивата коалиция припомни и проверките, инициирани от него по Черноморието, благодарение на които в бюджета на държавата влязоха няколкостотин милиона лева.

Валери Симеонов единствен се опълчи на големите акули в бизнеса, бе припомнено още по време на срещата – с внесените от него промени в Закона за хазарта.

НФСБ започна кардинална промяна в системата на ТЕЛК. Репортажите, които телевизиите излъчват през последните седмици за мними инвалиди, са доказателство за това, че политическата сила е на прав път, настоявайки за реформата.

Благодарение на НФСБ и Валери Симеонов за първи път от 30 години насам българските общности в чужбина разбраха, че не са сами – с работата си като вицепремиер и народен представител Валери Симеонов показа, че българската държава трябва да стои и защитава интересите на нашите сънародници зад граница.

„Затова съм категоричен, че в Европейския парламент трябва да отидат хора, доказали, че могат да водят битки, да отстояват позиции и защитават българския национален интерес”, подчерта Валери Симеонов.

Дъбенските музиканти поднесоха на Валери Симеонов в знак на благодарност за подкрепата специално изработен портрет на Васил Левски. Благодарности към Валери Симеонов за това, че ги подпомага, отправиха и от Съюза на тракийските дружества.

Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с №1 в бюлетината.

Напиши коментар »
(4)
1
Последен сезон за “Обединените патриоти”, патерица на мутрите от ГРОБ.
2
Йончева каза,че ще разплете игрите на Тиквун с имота за 1,5 млн.евро с пари от офшорна сметка.
3
Истинските патриоти
4
Колега, ти на колко години си ? Предизборни бръщолевения нищо повече ти какво очакваш ? Дори и в денят преди изборите вече всичко е забравено се забравя от обещаващите ! ! ! Само Валерката се доказа че вършеше наква работа, но започна на някой дебеловратести изчадия да пречи и затова впрегнаха медийте,всеки ден преди да напусне министерският стол да му търсят грешките и и кой не показваше каква работа е свършил в полза на народа, така че за мен, той ще да е !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?