Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Андрей Новаков: Нашите опоненти знаят само как да рушат, но не и да градят
Андрей Новаков: Нашите опоненти знаят само как да рушат, но не и да градят
Автор: ПИК
Дата
Дата
3435
Коментари
4
Андрей Новаков: Нашите опоненти знаят само как да рушат, но не и да градят

Пътят, по който ГЕРБ поведе България преди 10 години, е без алтернатива. От най-малкото село до най-големия град хората оценяват постиженията от реализацията на проектите с европейско финансиране. Но нашите опоненти знаят само как да рушат, не и да градят. Това заяви кандидатът за представител на България в Европейския парламент Андрей Новаков, цитиран от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Той участва в централното предизборно мероприятие на ГЕРБ-София област, което се проведе на централния площад „Захари Зограф” в град Самоков. В него взеха участие още кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Лиляна Павлова и Ивелина Василева, областният координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева, народните представители от ГЕРБ Валентин Милушев, Васил Цветков и Мартин Тинчев, кметове и общински ръководители от ГЕРБ в областта.

„С усилена работа, сериозна подкрепа и доверието, което имаме от гражданите и европейските ни партньори - българите сме достойна част от Европа. Само заедно като екип ще продължим да градим просперираща България“, посочи пред присъстващите кандидатът за евродепутат Лиляна Павлова и допълни: „Нека се обединим и на 26 май да дадем силен отпор на нашите опоненти и покажем, че България върви напред”.

„Всеки един човек трябва да усети подкрепата на Европа, независимо къде в България живее. Важно е в Европейския парламент да има хора, които знаят как работят европейските институции и как да отстояват интересите на страната ни. Ние работим за политики, които гарантират чиста и здравословна среда и по-добър живот на хората”, каза на свой ред кандидатът за евродепутат Ивелина Василева.

Напиши коментар »
(4)
1
Един шмекер евродепутат.
2
ти какво си изградил , бе тосподинчо голословец ? Тлъста банкова сметка на гръб на данъкоплатеца от страните , членки на ЕС , покъсващ се от работа !
3
Млади,момко имаш голямо самочувствие.Защо плюеш неща,за които не знаеш нищо.Много си млад и без житейски опит.Отговори конкретно за тези години какво постигнаха българските евродепутати в полза на България.Освен милион в джоба си...?
4
Гледах го този малоумник, без един ден трудов стаж, ако не смята лизането на двбелия дуп на Паадишаха, заприлича ми на Гриша Филипов, който обещаваше Светло бъдеще следващата петилетка. Да виждате разлика от онова време? Който лиже най-старателно, има дълъг и топъл език и задоволява Бащицата физически и душевно, този се слага на топло и добре платени местенце. Този ментарджия ни разплака с тежкото си детство, защото продавал часовници?????
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?