Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Асим Адемов: ЕС има доверие на премиера Борисов и ГЕРБ и рекордният европейски бюджет за България го доказва
Асим Адемов: ЕС има доверие на премиера Борисов и ГЕРБ и рекордният европейски бюджет за България го доказва
Автор: ПИК
Дата
Дата
3813
Коментари
2
Асим Адемов: ЕС има доверие на премиера Борисов и ГЕРБ и рекордният европейски бюджет за България го доказва

„Не сме тук за да ви лъжем, а да кажем какво реално сме направили и какво предстои да направим. Кандидатите на ГЕРБ за евродепутати са най-знаещите и най-подготвените и сме го доказали с работата си. Това каза кандидатът на ГЕРБ за евродепутат Асим Адемов пред жители на селата Подайва, Самуил и Раковски. На срещите с хората от област Разград той беше придружаван от депутата от ГЕРБ Десислава Атанасова и от областния ръководител на ГЕРБ и кмет на Разград д-р Валентин Василев.

„Важно е да гласуваме на тези избори, защото ние сме част от европейското семейство. Благодарение на членството си в ЕС пътуваме и търгуваме свободно в Европа, а страната ни получава повече средства, отколкото дава с цел изравняване на стандартите на живот на страните-членки”, посочи Адемов.

„Европа има доверие на правителството на Борисов и ГЕРБ. Доказателство за това е рекордният европейски бюджет за България за периода 2021 – 2027 г.”, поясни Адемов.

„За тези 12 години постигнахме немалко резултати и те са видими. Продължаваме да работим и да обещаваме да изпълним онова, което е реалистично. Лесно е даваш гръмки обещания – но как после ще погледнеш хората в очите след като си ги излъгал. Нека нашите политически опоненти се замислят над това“, коментира в заключение кандидатът за евродепутат.

 

 

 

Още по темата
Мария Габриел и кандидатът за евродепутат Асим Адемов посетиха Фестивала „С дъх на хляб и мед” в Търговище
Часовник
20:57
„Тези избори са важни за България, за да продължи страната ни европейския си път на развитие. Път, който носи възможности и перспективи. Показали сме, че за нас всяко населено място е важно и...
Напиши коментар »
(2)
1
как да няма ?! Първи по корупция и бедност в Европа !
2
Прав е човека, видими са. Видими са обедняването, тоталната корупция което отчая българите, тъпотата и наглостта на Вожда и слухите му, тяхното нагло крадене и забогатяване, миграцията което не спира, високата смъртност, разбитото здравеопазване и образование, моралната деградация в обществото, личното забогатяване на всички без изключение, ограбвснето на българите от всичко което им се предлага. Явно "добрите" неща са невидими, къде са те? Измамници и ментарджии на всички нива от ГЕП. Революцията е задължителна с решение Чаушеско!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?