Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Андрей Новаков в Пазарджик: За 30 години никой не е направил толкова много за България, колкото ГЕРБ
Андрей Новаков в Пазарджик: За 30 години никой не е направил толкова много за България, колкото ГЕРБ
Автор: ПИК
Дата
Дата
3692
Коментари
7
Андрей Новаков в Пазарджик: За 30 години никой не е направил толкова много за България, колкото ГЕРБ

Голямата зала на театъра в Пазарджик се оказа тясна да побере членовете и симпатизантите на ГЕРБ, дошли на представянето на листата. Над 600 души аплодираха кандидатите на ГЕРБ  и СДС и изразиха твърдата си решимост на 26 май да гласуват с номер 12  в бюлетината.

“Дойде време да направим равносметка на постигнатото в България. Тя показва, че за 30 години никой не е направил толкова много за България, колкото ГЕРБ. Нашите опоненти знаят само да мразят, но не и да градят. От най-малкото село до най-големия град хората оценяват постиженията от реализацията на проекти с европейско финансиране”, заяви  Андрей Новаков. Най-младият евродепутат в Европейския парламент допълни: „Горд съм, че съм ваш съгражданин, че съм един от вас. За да продължи възходът на България, единственият избор на 26 май е номер 12 в бюлетината“.

„Много се радвам, че съм с вас на място, на което на всяка крачка личи Европа. И това е благодарение  на кметовете, общинските съветниции и народните представители от ГЕРБ. За да продължи развитието на страната, трябва да изпратите силен екип в Европа, който да защитава интересите на България“, каза Ева Майдел. Тя  заяви още, че не се страхува да застане лице в лице с пазарджиклии и не се плаши от силните светлини на общественото внимание, тъй като е работила упорито в интерес на хората. Таксите за преводи в евро намаляха десет пъти и така отпадна един двоен стандарт в Европа. Това е само една от заслугите на четвъртата в листата на ГЕРБ Ева Майдел.

„Приемането ни в ЕС е едно от най-големите  постижения в най-новата история на България. То не се изразява само във финансовата страна или със свободата за движение на хора, стоки и капитали - а в цялостния авторитет на страната ни в Европа и света.  Ефектът за нас, гражданите на България, са над 15 милиарда лева в българската икономика, реализацията на програми, които подобриха жизнената среда за хората и средата за бизнес. В момента имаме най-добрите икономически показатели в най-новата история на нашата държава. Доходите започнаха да растат.  Хората повярваха в ГЕРБ и не се оставиха да бъдат подведени от откровените лъжи, фалшивите новини, скандали и нападки  на нашите опоненти“, заяви в препълнената зала на ДКТ „Константин Величков“ областният координатор на ГЕРБ в Пазарджик  Найден Шопов.

 „На тези избори се явяват много и различни партии. От всички тях  само една политическа сила - ГЕРБ и СДС има шанс и дълг към гражданите на България  да победи БСП“, обясни на свой ред кандидатът за евродепутат Александър Йорданов. Той припомни всички управления на БСП - в това число Лукановата зима, управлението на Жан Виденов, както и месечната заплата  от  30 лева и пенсията от 20 лева на българите тогава. „Вземе ли пак БСП властта – чака ни нова катастрофа, историята го е доказала“, отбеляза той.

 

 

Още по темата
ИСКРЕНО И ЛИЧНО: Андрей Новаков с разтъсваща изповед - как е продавал часовници на Слънчев бряг, за да се изхранва
Часовник
09:23
"Цял живот слушам как от едно училище в Момина клисура не можеш да станеш политик. Е, ето ме. Бих се върнал назад и бих продавал часовници на Слънчев бряг. Бяха прекрасни времена. Толкова много...
Напиши коментар »
(7)
1
Толкоз много поразии никоя партия до сега не е павила
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Мазен готовенец , стига досажда и залъгва хората , само и само да си на тлъста хранилка в Брюксел ! А не се хвали с направеното , а кажи по - добре нещо за окраденото ! Там е страшно !
4
Какво е общото м/у пчелата ТЪРТЕЙ и герб ?????
5
Андрейчик, извади това топло и пъргаво езиче от тъмните двери на Бащицата, ходи му се вече до тоалетната.
6
Не става въпрос за България , а само за нашите верни другари. Иначе в краденето , далаверите и заемите действително държат първенството и то убедително.
7
ZA 30 GODINI NI DOVEDOXA DO PROSESHKA TOIAGA KORYPCIIA I STANAXME KOLONIA BEZ NASHE SAGLASIE VAJNO DA STANESH POLITIK I SVETOVNITE OBIKOLKI I JILISHTA SA TVOI
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?