Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Асим Адемов разказа Европа на жителите в Завет и Ясеновец
Асим Адемов разказа Европа на жителите в Завет и Ясеновец
Автор: ПИК
Дата
Дата
3773
Коментари
1
Асим Адемов разказа Европа на жителите в Завет и Ясеновец

За следващия програмен период 2021-2027 година ЕП одобри за страната ни 18 млрд. лева европейски бюджет, което е с близо 4 млрд. лева повече от настоящия. Това каза пред жители на Завет и село Ясеновец кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Асим Адемов.

На срещата присъстваха народният представител от ГЕРБ-Разград Десислава Атанасова и областният координатор на ГЕРБ и кмет на Разград д-р Валентин Василев.

„Винаги сме били очи в очи с хората, така знаем за проблемите им от първо лице. В ГЕРБ не водим негативна кампания, за разлика от опонентите ни от БСП”, сподели с хората Адемов.

„Задачата на евродепутатите е да защитаваме националните интереси. Работим за повече инвестиции в страната ни, за осигуряване на повече средства за животновъдите и земеделските стопани, както и за инфраструктура”, допълни той.

Адемов представи пред жителите на двете населени места кандидатите на ГЕРБ и СДС за евродепутати, свършената работа от досегашните български представители в ЕП, както и най-важните задачи пред новите членове на ЕП от България.

Напиши коментар »
(1)
1
А ние ще му разкажем играта на 26.05....хахахаха.....Дааааа, четете АФЕРАиФРОГНЮЗ, за да разберете какви бандити ни управляват.....НАЙ-ГОЛЕМИТЕ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?