Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Мария Габриел в Луковит: Ще продължавам да работя за Европа на младите
Мария Габриел в Луковит: Ще продължавам да работя за Европа на младите
Автор: ПИК
Дата
Дата
5141
Коментари
11
Мария Габриел в Луковит: Ще продължавам да работя за Европа на младите

Водачът на листата на ПП ГЕРБ и СДС Мария Габриел посети Луковит, където се срещна с абитуриенти от града. По повод Деня на българския спорт, тя засади заедно с младите хора, изявени спортисти, кмета на града и общински ръководител на ПП ГЕРБ Иван Грънчаров и народния представител от ПП ГЕРБ Калин Василев - туи с посланието да продължават да се грижат за своето населено място и развиват таланта си тук.

„Радвам се, че отново съм в Луковит – градът, където проведох първия си граждански диалог като еврокомисар. Честитя и новата придобивка на Луковит – безплатен безжичен високоскоростен интернет на обществени места, спечелен от общината в инициативата ми WIFI4EU. Този проект ще даде допълнителна възможност на младите хора да общуват помежду си, на по-възрастните да се чуват безплатно със своите деца и внуци от България и Европа, на общината да бъдат по-видими нейните дадености сред другите европейски общини, което може да насърчи туризма и инвестициите“, заяви Мария Габриел. Тя се обърна специално към младите хора, като посочи, че в следващите дни те ще пресекат една много важна част от житейския им път. „Каквато и посока да изберете след училище, аз ви пожелавам да запазите емоцията, която сте срещнали в училище, смелостта и дръзновението на младостта. Никой в днешно време, особено в света на новите технологии, не може да предскаже кой къде ще се реализира. Имайте вяра в себе си. Ще има и трудни моменти, но когато има емоция и удовлетворение, когато изпълвате със съдържание собствената си мечта, това дава много сили. Трудът, знанията, постоянството се отблагодаряват. А сега, с новите технологии, вие имате още повече възможности, дори и в най-традиционните сектори, които можете да изберете за своя професионален път. Най-хубавото е, че благодарение на цифровите технологии, ще можете да правите това от вашето родно Луковит, без да има нужда да го напускате – достатъчно е да има добра свързаност и да имате необходимите умения. Бъдете дръзновени, имайте вяра в собствените си сили“, пожела на младите хора водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел.

Още по темата
НА ФИНАЛНАТА ПРАВА - Мария Габриел със страхотна новина: Получаваме повече пари от Кохезионните фондове
Часовник
17:39
Злоупотребите трябва да отидат докрай в разследването. Ключовата дума тук е прозрачност. Много важно е този скандал да не остави печат върху Програмата за развитие на селските райони и кохезионната...
Напиши коментар »
(11)
1
ТУРСКИ ПОДЛОГИ.ПФУ
2
Излишни разходки и масрафи !
3
Лилавото и розовото са символ на пе.дерастията.Тиквата води пеерасткото хоро.
4
Няма да гласуваме за МАЛОУМНИ и КРАДЛИВИ ТИКВИ, ПЪПЕШИ, ЛОЕНИ ТОПКИ и др.ГЕЙберастка измет.
5
Мария е от ГЕРБ, а Габриел от СДС. Нали така? Заедно ли ще гласуват, или поотделно?
6
Джендъри и селтици-две в едно.Това е ГРОБ! Майдел,Зайдел,Габриел и др.шантета с “български”имена и местоживеене.И естествено на БГ заплата.
7
Значи помакинята Мария-Неврокопската мадона, може да получава по европейски стандарт 30 000 евра, а тук в родната и кочината Булгаристан, със стандарт на най-бедната държава, хората кучета ги яли, а ??? Това е популизъм, но трябва да продължим да говорим по този въпрос“, посочи Неврокопската мадона Габриел - НЕЩО КАТО, ЧЕ МЪЖ НЕ МОЖЕ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ, НО ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА ОПИТВАМЕ, продължи мисълта си соросоидната, заплодена инвитро Мария- Габриел Сатаниел Арон Давид Мосес Юнкер, Дол !!!
8
представа нямат в какво унизително положение са старите хора в Бьлгария, но щом и българската евродепутка се бори за гласовете на младите, то животьт на пенсионерите ни ще става още по-тъжен, зпщото никой не ги сефери за нищо .
9
Ухилиният има по-големи циицкии от мъдела.
10
Евроснахите Майдел (12 000 евро заплата като евродепутат) и Габриел (25 000 евро заплата като еврокомисар, заради която иска да продължи да работи, а не заради някакви си млади хора) се отказаха от българските си имена, устроиха се в Брюксел и се превърнаха в бездушни чиновнички, пет пари не даващи за България. А до тях сега се нареди и г-жа Лиляна Павлова (внучка на партизанина и член на ЦК на БКП Георги Павлов), още една номенклатурна чиновничка, която трябва да бъде уредена с голяма европейска заплата. Всички магистрали, построени от г-жа Лиляна Павлова, придобиха вълнообразна форма, станаха на коловози, напукаха се, взеха да зейват дупки по тях и да друсат като празен трамвай за депо. Ама май и за нея важи крилатата фраза на г-н Цветанов: „няма кой да ме накаже“, защото хем е от висшата партийна номенклатура на ГЕРБ, хем е от стар партизански комунистически род. И вместо да отиде, където й е мястото, сега ще я пращаме по Европата и там да се „труди“ за хората. А г-н Цветан Цветанов (милиционер-физкултурник), г-жа Цецка Цачева (член на БКП от 1978 г.), г-н Борислав Сарафов (участник в „прожекцията" за журналисти на тефтерчето на Филип Златанов, където буквите Д.П. бяха преправени от прокуратурата на „10", но от това нищо не последва), г-н Пламен Георгиев (с милиционерско училище от Симеоново) и някои други отговорни другарки, другари и милиционери пък се уредиха с огромни суперлукс апартаменти на престижни места в София. А на тези, които им гласуват и за тях има по нещо - да се радват от старите си панелки на новите суперлукс апартаменти и прекрасните „къщи за гости“ на висшето партийно и държавно ръководство.
11
За Габриел - парата, а за луковитчани - перата (от лук).
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?