Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Емил Радев в Лом: Работим за повече европодкрепа за българския бизнес
Емил Радев в Лом: Работим за повече европодкрепа за българския бизнес
Автор: ПИК
Дата
Дата
5724
Коментари
5
Емил Радев в Лом: Работим за повече европодкрепа за българския бизнес

Работим за повече европейска подкрепа за българския бизнес. Реализирайки успешно европроекти, предприятията стават по-конкурентоспособни и модернизират производствата си. Чрез членството в ЕС българските фирми получават не само възможности за еврофинансиране, но и свободен достъп до пазар с повече от 500 млн. потребители. Това коментира кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Емил Радев в Лом, където посети две големи предприятия.

„Чрез програма „Конкурентоспособност” модернизирахме производството си, адаптирахме го към новите технологии, които навлизат в живота ни и съществено облекчихме труда на хората”, споделиха от ръководството на пивоварно предприятие.

„Имаме партньори в цяла Европа. Месечно изпращаме около 15 000 тона или 700 тира продукция, като 80% от електрозаварените метални профили, които произвеждаме, се изнасят зад граница”, обясни представител на друго успешно предприятие в Лом. Чрез нова евроинвестиция в размер на 4,5 млн. лв. по програмата за иновации и конкурентоспособност то ще разшири дейността си с допълнително енергийно ефективно оборудване и ще увеличи броя на заетите в производството от 340 на 400 души.

„Това е Европа за хората”, коментира Емил Радев и информира, че се очаква през новия програмен период бюджетът за България да се увеличи с 4 млрд. лв. „Това ще отключи нови възможности пред бизнеса, за стартиращи предприятия, за иновации”, обясни кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ. Той допълни, че работи активно за намаляване на административната тежест за гражданите и фирмите. „Поведох ефективна битка срещу двойните стандарти при храните, извоювах ново европейско законодателство, чрез което да сложим край на „вечните длъжници”, работя за приемането ни в Шенген. Това са важни каузи, които трябва да бъдат доведени до край”, заключи Емил Радев.

Напиши коментар »
(5)
1
200 кила "работач" на чужд гръб !
2
Шефът на КПКОНПИ г-н Пламен Георгиев е декларирал, че си е купил апартамент за 293 374 лв. Но съгласно публична оферта от продавача на апартамента, обектът е бил обявен за 265 000 евро, която е нормалната за района пазарна цена на подобни уникални имоти с толкова много престижни екстри, вкл. сауна за 6 човека, надземен гараж за 2 коли, панорамна тераса 187 кв.м., индивидуално дизайнерско проектиране, луксозно поръчково обзавеждане и др. (https://www.facebook.com/AnticorruptionFund/photos/a.330337120735549/657897361312855/?type=3&theater) ++ Помолен за коментар за драстичното разминаване между декларирана и пазарна цена на апартамента, г-н Пламен Георгиев е отговорил, че лично той много внимателно е проверил сделката и не е открил нищо нередно. Като консултанти е поканил и двама изтъкнати юристи – г-н Цветан Цветанов от милиционеро-физкултурната правна школа и г-жа Цецка Цачева (член на БКП от 1978 г.) от водещата угърчинска правна школа. Г-н Цветанов и г-жа Цачева щателно са изследвали казуса и са констатирали, че всички законови изисквания са спазени. Г-н Пламен Георгиев, г-н Цветанов и г-жа Цачева са заявили, че ще продължат все така усърдно и неуморно да работят, защото го правят не за себе си и не за пари, а защото искат да помагат на хората. ++ Иван Гешев, зам. главен прокурор: „Пари има, но се краде много. Пари изтичат отвсякъде.“ (www.dnevnik.bg/citat_na_deniia/2019/03/20/3407272_citat_na_denia_pari_ima_no_iztichat_otvsiakude/?ref=home_red_quote)
3
долен мръсен крадец р този Емо Еадев,открадна бизнеса на над 400 човека във Варна преди пет години и после отиде евродепутат за да не го линчуват,а хората измряха излъгани и ограбени
4
долен мръсен крадец р този Емо Еадев,открадна бизнеса на над 400 човека във Варна преди пет години и после отиде евродепутат за да не го линчуват,а хората измряха излъгани и ограбени
5
Не ви вярваме и на половин дума, кардци и мошеници долни...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?