Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Емил Радев: Европейската солидарност във вид на еврофондове успява да направи конкурентоспособни българските предприятия (СНИМКИ)
Емил Радев: Европейската солидарност във вид на еврофондове успява да направи конкурентоспособни българските предприятия (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
2418
Коментари
5
Емил Радев: Европейската солидарност във вид на еврофондове успява да направи конкурентоспособни българските предприятия (СНИМКИ)

Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Емил Радев посети една от най-големите фирма за производство на месни продукти.

По време на срещата той разговаря с работещите в различните цехове и се запозна с процеса на работа.„Трябва да направим така, че българските предприятия с помощта на европейските фондове да стават много по- конкурентоспособни. Така те ще успеят да увеличат добавената стойност на своето производство и да създадат по-високоплатени работни места“, подчерта Емил Радев.Той добави, че трябва да се работи съвместно с българските производители.

Емил Радев допълни, че европейската солидарност във вид на еврофондове успява да направи конкурентоспособни такъв вид български предприятия, които произвеждат качествена храна.

„Именно тези фирми хранят българските граждани с наистина полезни качествени продукти“, добави Радев. Той каза, че с общоевропейски контролен орган за храните ще може да се противодейства на нелоялните търговски практики. Поради тази причина той продължава да работи срещу двойните стандарти при храните и напитките.

„Надявам, че срещите ни с представителите на бранша ще бъдат по-чести и ще бъдем запознавани с проблематиката на реалния бизнес, за да можем да осигурим по-добри условия за него. Така, когато се приема европейското законодателство - ние ще бъдем запознати и ще знаем как да защитим, както българските граждани, така и българския бизнес“, подчерта Емил Радев.

В срещата участваха представители на ръководството на фирмата, Николай Попов - член на УС на ПГЕРБ-София и Петър Митев - член на районното ръководство на ГЕРБ-Оборище.

Още по темата
Емил Радев в Главиница: Работя за приемането на България в Шенген (СНИМКИ)
Часовник
14:35
Получихме признанието и високата оценка на нашите партньори в ЕС за начина, по който охраняваме външната европейска граница. България заслужава да бъде приета в Шенген и аз работя това да се случи,...
Напиши коментар »
(5)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Торбата с ляйня е мноо прозда, но мноо гърмогластна! Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!
3
Да каже що работи жена му и как, откога
4
Не вярвам и на половин герберска дума.
5
Моля? От 14 години живея в Европа и не съм видял българска стока , освен в българските магазинчета. Хората пътуват и знаят къде какво има, защо се опитвате пак да заблуждавате.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?