Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИСТИНАТА В ПИК: Ето ги ДОКУМЕНТИТЕ по аферата "Техноимпекс". Вижте как Корнелия Нинова приватизира държавен гигант за милиони (ФАКСИМИЛЕТА)
ИСТИНАТА В ПИК: Ето ги ДОКУМЕНТИТЕ по аферата "Техноимпекс". Вижте как Корнелия Нинова приватизира държавен гигант за милиони (ФАКСИМИЛЕТА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
326451
Коментари
73
ИСТИНАТА В ПИК: Ето ги ДОКУМЕНТИТЕ по аферата "Техноимпекс". Вижте как Корнелия Нинова приватизира държавен гигант за милиони (ФАКСИМИЛЕТА)

"Аз ще спечеля изборите. Аз съм промяна и моралът. Искам да съм следващият премиер на България. Искам да върне достойнството на българите. Аз съм Корнелия Нинова..."

Коя обаче е Корнелия Нинова и като гласуваме за нея, не получаваме ли син хамелеон, продуциран в лабораториите на Иван Костов? Зад новата мъгла на „промяната“ през „Позитано“ 20 не дебне ли спотаен точно Командира от Драгалевци? 

В далечната 1997 г. СДС печели изборите. Парламентът е със синьо болшинство, президентът също е син. СДС за пръв път държи цялата власт в ръцете си. Иван Костов е на върха на славата, неговото мнение не търпи възражение, а думата му е закон.

Няколко правителства преди това се опитваха да правят приватизация, но тя все се оказваше половинчата и неудачна. Останаха обаче големи и апетитни хапки. Предстоеше подмяна на ръководните кадри на подлежащите на раздържавяване големи фирми. Без съмнение тези въпроси се решават на най-високо равнище и сигурно последната дума е била на Иван Костов.

За изпълнителен директор на „Техноимпекс” е назначена неизвестната, твърде млада – на 28 години, и без никакъв управленски опит, Корнелия Нинова. Тя поема председателския борд на директорите на ”Техноимпортекспорт” – друго външнотърговско дружество валутен гигант.

Всъщност Корнелия Нинова е юрист и има 2 години трудов стаж. През 1995 г. за няколко месеца е стажант-съдия в Софийски градски съд. През 1996 г. за кратко е юрисконсулт в Столична община. През 1996-1997 г., също за кратко, за по-малко от година работи като следовател в Столичното следствие, а от март до август 1997 г. е юрисконсулт в БТК.

През есента на 1997 г. много служители от бившето Министерство на търговията и туризма си спомнят как „на крилете на изборната победа на СДС”, г-жа Корнелия  Петрова Нинова пристига и веднага е уредена за контрольор на ИНКО ЕООД – една от ключовите тайни организации, създадени от ДС и ръководени от ПГУ-ДС, търгуваща с оръжие. Но там престоят й също е много кратък.

Така в началото на септември 1997 г. Нинова е изстреляна на двата изключително високи поста в „Техноимпекс” и „Техноимпортекспорт”.

Мнозина симпатизанти на синята идея тогава си задават въпроса: „Как стават такива невероятни, направо мистериозни назначения?“

Какви могат да бъдат заслугите й пред синята власт, за да получи толкова невероятни постове.

Командирът Костов знае, но мълчи, не коментира и не дава обяснения, а това означава, че и другите трябва да мълчат и да не питат. В краткия период, в който Корнелия Нинова е работила като следовател, се е случило да води разследването на отговорен служител в телекомуникационната компания БТК.

Делото бързо било претупано, после прекратено, а служителят на БТК – напълно оправдан. И съвсем неочаквано Нинова се озовала на работа в БТК. Светкавично се сдобила с добра позиция в юридическия отдел под ръководството на същия служител от телекома, когото е разследвала.

Каква невероятна и „щастлива” случайност. Дали разследването на висшия служител от БТК не е трамплинът, който я изстрелва нависоко?

Като представител на СДС, тя с „младежки жар” поема огромния товар и на двата висши ръководни поста управлява и „Техноимпекс”, и „Техноимпортекспорт”.

По времето на правителството на Жан Виденов вицепремиерът Дончо Конакчиев е отговарял за БТК. И като представител на държавата водил преговори за нейната приватизация с „Дойчебанк“. За 25% от капитала на БТК България преговаряла за сума между 800 млн. и 1 млрд. долара, но сделката се провалила и то предимно по наша вина.

Не много след това, при управлението на Костов, вече срещу 67%, БТК е продадена за малко над 200 млн. долара. Не е ясно каква е била ролята на разследвания от Нинова висш служител от правния отдел, но вероятно и той е участвал.

Пак по решение „отгоре” и г-жа Грета Дончева е назначена за изпълнителен директор на гиганта ”Техноимпортекспорт”, а също така и за председател на борда на директорите на „Техноимпекс”?!

Биографията и управленският опит на Грета Дончева са още по-невероятни от тези на Нинова. Родена е във Велико Търново, а работи в Горна Оряховица като завеждащ склад „Готова продукция” в местния завод за палети. Изведнъж и на нея й дават два „жезъла” едновременно, две големи и тлъсти служби в София.

Първото нещо, което правят двете ръководителки – представителки на „новата власт” – СДС, е да изхвърлят началниците от предишния режим, дългогодишните директори Спас Панчев и Георги Шуманов от кабинетите им. Следващите стъпки на двете „височайши дами” са да се запознаят с икономическото и най-вече с финансовото състояние на фирмите. След това проучват по документи какви са недвижимите им имоти и други активи в страната и в чужбина. Разбират, че са брашнен чувал след поредица задгранични командировки.

Междувременно Дончева се забърква в една голяма сделка за внос на месо от Белгия и Франция, като нарежда да се преведе предварително разплащането от 800 000 долара. В последствие такъв внос в България не пристига. Липсват каквито и да било документи, че месото е влязло в страната. Не е известно какви са последиците нито за фирмата, нито за Дончева. По това време обаче съпругът на Корнелия Нинова работи в Софийската митница, а все още отношенията между двете началнички са отлични.

Грета Дончева започва да сменя един след друг директорите на задграничните представителства и да разпродава активите им. Голяма част от получената валута се прикрива. Предполага се, че една част е присвоена от Дончева, а по-голямата - е влязла в някоя партийна каса. Корнелия Нинова не може да не е била в течение на нарушенията на Дончева или да не е подразбирала за тях. В крайна сметка започнало разследване срещу Дончева.

Вниманието на Корнелия Нинова по това време е било насочено към уреждане приватизацията на „Техноимпекс”. Когато Дончева научава, че Нинова вече е направила и оглавила РМД, което е приватизирало под носа й „Техноимпекс”, казват, че откачила. От яд заповядала да изхвърлят от двора – собственост на „Техноекспортимпорт”, всички служебни и лични коли на „Техноимпекс”.

Дончева е разследвана, а Нинова остава чиста като девица. Приватизацията е извършена успешно и до 2005 г. Корнелия Нинова е изпълнителен директор на вече новия „Техноимпекс 98”, едноличен и пълновластен господар на частното предприятие.

По същото време е приватизирано друго голямо външнотърговско дружество - "Минералимпекс", а в съвета на директорите се оказва съпругът на Корнелия Нинова - Митко Нинов.

"Корнелия Нинова бе приватизатор на „Техноимпекс“ по времето на Иван Костов. Като приватизатор на „Техноимпекс“ и притежател на контролния пакет акции, които само по номинал са 4 милиона нови лева, сегашни пари, само че към 1999 година те значат много повече, как таз следователка с 2-3 години стаж извади тези 4 милиона , за да плати акциите. И изведнъж тези акции изчезват. Вие или сте ги продали, или сте ги подарили. Съдя по фирмените дела“, коментира пред агенция ПИК, Татяна Дончева, лидер на „Движение 21“.

Ето как става всичко. Годината е 1997 г. СДС от няколко месеца е на власт, след като спечели вота на близо 53% на българите. „Няма да ви предадем, няма да ви излъжем“ гъгнеше по митинги и срещи другарят Иван Костов. И веднага ни излъга.

Назначи криптокомунистически подводници. Една от тях е Корнелия Нинова, предложена на Командира от Йордан Соколов – едната от доведените дъщери на тогавашния председател на парламента и на практика тогава втори човек в СДС е близка приятелка на мизийската другарка. Седесарските влъхви Костов, Соколов, Стоянов и Михайлова (Нейнски), които иначе ни продъниха ушите с клетви срещу комунистите и ченгетата, изпоназначиха цели орди от тях, когато се озоваха с цялата власт в ръцете си.

Първоначално, за период от около една година Нинова става зам.-председател на Съвета на директорите на дружеството „Техноимпортекспорт“. Това е „малката правда“ за седесарския период на днешната БСП председателка.

„Голямата правда“ се крие в едно друго назначение – през 1997 г. Корнелия Нинова е инсталирана за изпълнителен директор на „Техноимпекс“ АД – дружество, създадено през 1966 г. с предмет на дейност „оказване на научно, културно и техническо съдействие на други страни чрез предоставяне на специалисти в областта на науката, образованието, здравеопазването, промишлеността, строителството, селското стопанство, културата и др. и приемане на чужди граждани на производствено-техническо обучение в НРБ“. Става дума за дейност, свързана основно с държави като Мароко, Тунис, Сирия, Ангола, Зимбабве, като само в последната държава дружеството е имало недвижима собственост, оценена на над 1,5 млн. щатски долара.

Със Заповед РД №18-629 от 14 август 1997 г. на министъра на търговията и туризма Валентин Василев е утвърден уставът на дружеството и новият Съвет на директорите в състав: Грета Дончева Дончева - председател, Корнелия Петрова Нинова - изпълнителен директор и Атанас Петров Петков-член. Сагата по приватизацията и следприватизационния контрол на това дружество е като лекция по безсрамие.

На 13 януари 1999 г. между тогавашния министър на търговията и туризма Валентин Василев и другарката Корнелия Нинова, в качеството й на изпълнителен директор на работническо-мениджърското дружество (РМД) „Техноимпекс-98“ АД, е сключен договор за приватизационна продажба на 67 на сто от капитала на „Техноимпекс“ ЕАД.

Днешната боркиня с приватизациите и продажбите всъщност е започнала своята кариера със същото. Нещо повече, натрупала е своята опитност по времето на най-грабителското управление, което се е появявало в най-новата ни история – това на другаря Иван Йорданов Костов. И още, натрупала е своята опитност, докато се е занимавала с най-вонящата част от тогавашната приватизация – тази чрез т.нар. РМД-та, които народният фолклор нарече „разбойническо-мениджърски дружества“. Дори само този факт е достатъчен да се направи изводът за пълното разминаване между това, което Нинова е говорила, говори и ще говори и това, което е правила, прави и ще прави.

Общата покупна цена на акциите на дружеството е в размер на 700 000 (седемстотин хиляди) щатски долара, но купувачът, когото Нинова представлява като изпълнителен директор, се задължава съгласно чл.4.1 да плати „в деня на сключването на настоящия договор едва 10 на сто от цената по чл.4, в размер на 70 000 (седемдесет хиляди) щатски долара, намалена с внесения депозит за участие в преговорите с потенциални купувачи в размер на 27 921 щатски долара...“.

Няма лъжа, няма измама – вижте факсимилетата на договора.

Остатъкът от цената в размер на 630 000 щатски долара ще се изплаща за срок от 10 години на равни годишни вноски, при това внасяни на две части. Не стига че 90% от цената е разсрочена за толкова дълго време, ами и годишните вноски са разбити на половингодишни. Това са условия за много приближени на другаря Костов и кликата му хора!

Такива условия за простосмъртни няма. Не знам колко от вас забелязаха и нещо друго – РМД-то на другарката Нинова е избрано по метода на „преговори с потенциален купувач“. Не чрез търг, не чрез конкурс, а чрез този метод, който носи най-голям корупционен потенциал.

Сигурно е чиста случайност, че точно през 1999 г. Корнелия Нинова придобива следните недвижими имоти - ателие в София с разгърната застроена площ 125 кв. м и гараж с разгърната застроена площ 23 кв. м. – записано е черно на бяло в декларацията й пред Сметната палата от 2007 г. 

Да видим какво се случва няколко месеца по-късно. На 7 септември 1999 г. е подписано „Допълнително споразумение към договор за приватизационна продажба на 5219 акции, представляващи 67 на сто от капитала на „Техноимпекс“ ЕАД“. Подписите под него отново са на министъра Валентин Василев и на Корнелия Нинова. Какво съдържа това допълнително споразумение? Изменя се чл. 4 от приватизационния договор и придобива следната редакция:

„Купувачът се задължава да заплати на Продавача 30 (тридесет) на сто от цената по чл.3 чрез превод по банкова сметка, посочена от Продавача и 70 (седемдесет) на сто от цената по чл. 3 чрез всички видове платежни средства, признати за редовно платежно средство в приватизацията“.

Знаете ли какво означава това?

Че в ход е пуснато тайното оръжие! Компенсаторките - емблемата на приватизацията по модела на другарите Костов, Божков и Гетова. Но не си помисляйте дори, че парадът на безсрамието на Корнелия Нинова и костовашката клика спира дотук. Съвсем не. На 14 октомври 1999 г. е подписано ново „Допълнително споразумение към Договор за приватизационна продажба на 5219 акции, представляващи 67 на сто от капитала на „Техноимпекс“ ЕАД“. Този път са руинирани чл.13 и чл.14 от Договора. Първият се отнася към ангажиментите на купувача да запази определен брой работни места, а вторият – към поетите от купувача като ангажимент определен обем инвестиции.

Както виждате от факсимилето, този обем е съкратен от 700 000 щатски долара на 600 000 щатски долара. „Хубавичко“, както обичаше да казва навремето един седесар, когато намажеше филията около някоя сделка!

Безсрамието не спира дотук, а продължава – за ужас на всеки, който има елементарен морал и принципи. На 16 декември 1999 г. министърът на търговията и туризма Валентин Василев (на когото остава много малко време на този пост) и другарката Корнелия Нинова подписват поредно „Допълнително споразумение към договор от 13.01.1999 г. за приватизационна продажба на „Техноимпекс“ ЕАД“. Двете страни се споразумяват за следното – напълно се отменят чл. 13, 17 и 24 от Договора (вече сами можете да видите за какво се отнасят, като прочетете факсимилетата). Перверзията е в поредната промяна на чл. 14, който след редакцията придобива следния текст:

„Купувачът се задължава да направи инвестиции в дружеството на обща стойност 300 000 щатски долара“. 

Въпреки тези скандални редукции и преработвания на първоначално подписания приватизационен договор, когато Агенцията за следприватизационен контрол започва проверка за изпълнението на тези драстично намалени задължения на РМД-то, се оказва, че и те не са изпълнени. Агенцията за следприватизационен контрол завежда дело срещу РМД „Техноимпекс-98“ и нейните юристи пишат в исковата молба, че съгласно чл.14 от договор РМД-то се е задължило да направи инвестиции съгласно постигнатите договорености при проведените преговори с потенциални купувачи.

„При извършена на 01.08.2001 г. проверка на изпълнението на посоченото задължение е констатирано пълно неизпълнение, поради което на купувача е начислена неустойка в размер на 50 000“, допълват юристите на Агенцията.

Първото решение по казуса, произнесено от Калоян Топалов, тогава съдия в Софийски районен съд, е, че РМД-то на другарката Корнелия Нинова не дължи неустойка. С Решение от 10 януари 2005 г. по търговско дело №1503/02 по описа на Софийски градски съд обаче РМД „Техноимпекс-98“ е осъдено да заплати в полза на Агенцията за следприватизационен контрол:

- сума в размер на 50 000 щ.д., представляваща неустойка за неизпълнение на инвестиционната програма по приватизационния договор за отчетен период 1999 г., заедно със законната лихва върху нея, считано от 28.12.2002 г. до окончателното й изплащане;

- сума в размер на 20 604,33 щ.д. – представляваща мораторна лихва върху неустойката, считано от 01.02.2000 г. до 28.12.2002 г.;

- сума в размер на 90 лв., представляваща деловодни разноски;

- сума в размер на 3002 лв., представляваща юрисконсултско възнаграждение.

Въз основа на въззивна жалба, подадена от „Техноимпекс“ АД, е образувано въззивно гражданско дело № 689/05 г. по описа на Софийски апелативен съд. С Решение № 21 от 17.03.2006 г. Софийският апелативен съд оставя в сила първоинстанционното решение. С издадения изпълнителен лист „Техноимпекс-98“ АД е осъдено да плати 70 604,33 щ.д. (другите две суми от исковата молба в размер на 90 лв. и 3002 лв. не са включени).

Към тази дата другарката Корнелия Нинова е обърнала палачинката на 180 градуса - вече повече от половин година тя заема поста зам.-министър на икономиката при своя демиург Р.Овч. от БСП.

Нали знаете – при несвикналите в екстремните политическите лупинги нейните акробатични номера биха довели до позивни за повръщане. Може би не е случайно, че избра майстор на лупингите и за кандидат-президент на БСП. Забравя обаче, че екстремното лупингуване често води до необратими катастрофи. Това морал, принципи, ценности, идеали – вятър и мъгла е за тази порода хора.

Как завършва сагата ли? С Определение № 44/04.05.2007 г. на Върховния касационен съд е решено, че се оставя без разглеждане касационната жалба на „Техноимпекс-98“ срещу Решение № 21/17.03.2006 г. на Софийския апелативен съд. 

Истината обаче се оказа още по-скандална. Новооткрити документи, които виждате като факсимилета, доказват, че Корнелия Нинова към датата 14 юни 2005 г. е притежавала много повече от 5550 акции. Към тази дата тя е била горд собственик на 7260 броя акции или около 48% от капитала на РМД-то, приватизирало „Техноимпекс“. 

Преди година тя казва, че работниците купили предприятието, а не тя. Всъщност Корнелия Нинова сътвори грандиозна неистина с думите си, че РМД-то, което е участвало в приватизацията на „Техноимпекс“, е било собственост на работниците там. Документите напълно я опровергават - собственоръчно подписана от другарката Нинова декларация от 2004 г. 

 

ДЕКЛАРАЦИЯ

Долуподписаната Корнелия Петрова Нинова, ЕГН – 690116...., притежаваща лична карта № 16407...., издадена на 15.12.2000 г. от МВР гр. София, акционер в дружество „Техноимпекс 98“ АД

 

ДЕКЛАРИРАМ, ЧЕ:

Като акционер в дружество „Техноимпекс 98“ АД притежавам повече от три месеца 5550 бр. акции, представляващи 37 % от капитала на дружеството“.

Следва собственоръчният подпис на Корнелия Петрова Нинова.

Става ясно, че през 2004 г. без никакво съмнение тя е притежавала 5550 бр. акции на РМД „Техноимпекс 98“ АД, които впоследствие е продала за петцифрена сума. Продажбата на тези акции и получената сума са отразени в нейните данъчни декларации – 65 000 лв. От декларациите виждаме, че същата година тя се е сдобила с апартаментче – 89 кв. м. Изводите оставям на вас.

Това е второто интересно съвпадение в данъчните декларации на другарката – когато през 1999 г. тя участва в приватизацията на „Техноимпекс“, това веднага се отразява на имотното й състояние в посока нагоре. През 1999 г., когато РМД-то на другарката придобива „Техноимпекс“, тя пък придобива ателие от 125 кв.м. и гараж от 23 кв.м. Това е чиста случайност.

 

Напиши коментар »
(73)
1
ЦАЦАратурата каза, че леля Корни е невинна.Вместо да пишете глупости, по-добре кажете на ЦАЦАта, че има престъпление, илеля Корни да влезне в затвора....Останалото е ПУНТА МАРА, и се говори УРБОЛЕШКАТА според ТИКВАТА.
2
ваньо ваньо ти лаборантче мое как можа бе?спиш ли добре на малдивите и самодивите?приватизира и синята идея нереализиран и алчен комунист!
3
КОРНЕЛИЯ ТРЯБВА ДА ОТГОВОРИ ПРЕД ЦАЦАРОВ НА ДВА ВЪПРОСА : 1/ КЪДЕ СКРИ ПАРИТЕ КПИТО ОТКРАДНА ОТ ВЪНШНОТЪРГОВСКИТЕ СМЕТКИ !!!? ПРОСТИЧКО Е КЪДЕ СА ДОЛАРИТЕ??? 2/ НА КОЙ ДО СЕГА ПЛАЩАШЕ ЗА ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ИНФОТО ЗА КРАЖБИТЕ И !!! И ЧАВДАР ПЕТКОВ ЗНАЕ ЛИ НЕЩО ПО ТОЗИ ВЪПРОС ???
4
Минало е давност, занапред не и давайте власт, за да не ви граби.
5
документи сме ги гледа ли,Тони Тодоров ги разметаше напред назад, питай те Валентин Василев защо е подписал заповедта за приватизация,питай те и другите от списъка с приваватизатори защо са участвали, ама дай те и документи за къщата в Барселона с пари от офшорка
6
Покажете къщата в БарЦелона на МИC ДOЛHИ ГAЩИ, и ПИТАЙТЕ ОТКЪДЕ KYPBETO ИМА ПАРИ ЗА ТАКЪВ ИМОТ.
7
Нещо ни стягаш и представяш в хаотичен вид една камара документи. В първичния документ има една година, а деноминацията на лева e в ДВ, бр. 20 от 5 март 1999 г. К,во си ми запредставял документи от преди близо 20 години. Аз лично се интересувам от 500-те милиарда евро, които шайката изяде за себе си. Ама нали в далаверите си и ти, си знаеш защо. Аз от друго се интересувам - защо всичките гербаджии имат или особена форма на главата или са нискочели, во главе със сайбията /уж/ на сайта, дет, риве, че от три години вождът не го е канил на гости на масата си в гаража. Иначе се питам при стотици осъдителни дела на този трътльо кой му плаща разходите за адвоката. Че пък и в началото на годината поиска да се спрат всички сайтове, които си позволявали да пишат срещу Бойко Борисов и Герб, дори си позволявали да пишат срещу Пеефффф. Ти да видиш!
8
На кого му пука за Нинова? БОЙКО БОРИСОВ Е ПРЕСТЪПНИК И ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ! Останалото е от лукавия!
9
Така бяха продадени над 6 000 държавни предприятия. В приватизацията са участвали над 3 млн. българи, едни с повече , други с по малко. Ако сте прочели внимателно ще сте разбрали , че Нинова нищо не е купила. Търговско дружество е купило акциите на "Техноимпекс " АД. Нинова е само един от 26-те акционери в дружеството купувач. Heдялко от преди две години ви будалка, помага му Рудолф. Двамата разчитат на невежеството на питеците. Преди една година гл. прокурор извърши проверка и в Народното събрание обясни , че няма извършени нарушения от страна на Нинова като изпълнителен директор на дружеството купувач. Ако купувача не е плащал вноските за акциите той е осъден. Нинова не е купувач. Преди няколко години главната прокуратура също е правила проверка по случая. И тогава тя не се съгласила с Рудолф. И с Heдялко , разбира се. Проблемът е друг. След няколко месеца Нинова ще бъде премиер. Това съсипа писачите в този сайт. Те отлично знаят, че още при служебното правителство ще им бъде обърнат хастара, разхлабени сфинктерите и опънат ректума. Да се готвят. Друго не могат да очакват.
10
Какво да коментираме..... Да четат тия които пускат червената бюлетина.... Само че тях фактите не ти интересуват... Във всяка нормална държава тази ще се скрие в миша дупка а тука се пише моралистка... Водачката на листата им същата безсрамница.... И тия искат да управляват.... И някои ще гласуват за тях... Перверзия...
11
Претоплени манджи. Как не измислихте в злобата си нещо друго.
12
я вземи се гръмни, бе, дебелобуз и дебелогъз поръчков мошеник! Ще засветиш и ти, ама ти си го знаеш като се разприказва Цветан Василев!
13
ПИК . Колкото и документи да показвате за грабежите на червените кхмери - избирателите им са тъпоъгълници . Нямат гънки ПИК , нямат едно важно нещо . Нарича се мозък . Ако не вярвате на мен , питайте Мама Кучка .
14
Урааааа . Дебелог--ъ--и--ят пак се нахендри на ку--ро на Тони Шайката. Довери му се като пе--де--руга за едно погалване по гъ--зао.
15
Откъде това селско говедо на 28 години има 70 000 долара, това е въпроса?
16
В и окло парламента и главно САМО В КЕНЕФ-СОФИЯ Е ПЪЛНО С ЧОВЕШКА ГНУС И ДЕГЕНЕРАТИ ВЪРВЕТЕНА МААйНАТА СЕ
17
РАНО ИЛИ КЪСНО ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА ВЕКА ---ТЕХНОИМПЕКС И ОЩЕ ДРУГИ КРАЖБИ ??? ЩЕ БЪДАТ ОТКРИТИ И НАКАЗАНИ.
18
Питат само голтаците, де не могат да прокопсат в живота и си избиват чивиите с тъпизми.Поработи като духовният си баща от партията и ти ще имаш пари за къщи в Холивуд и Барцелона, па и по-голям късмет може да изкараш, та и на теб да завиждат.
19
СЕГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ЗМИЙЧЕТАТА, АМИ БОЙКО Е НАЙ ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ,БОЙКО И ТОЙ Е БИЛ КОМУНИСТ,БОЙКО БИЛ КЪМ СИК... КАТО ВИДЯТ ДОКУМЕНТИ КОИТО ГИ ИЗОБЛИЧАВАТ КОМУНДЕЛИТЕ ВИКАТ СЯКЪШ СА СЕДНАЛИ НА ГАБАРКА.
20
Вашата цел е да вмените на хората чрез гръмки заглавия за лошата Нинова която ще свали вашия началник Борисов .
21
що ме караш да ти цитирам думите от 27 Декември 2015 г. пред Канал 3, че да те видят почитателите ти. Лъжеш, за всичко лъжеш, че пък си и признаваш : "Аз правя субективна журналистика, признавам си го. Не правя обективна журналистика.Нямам претенции да бъда обективна медия, нямам претенции да изпълнявам някакви обществени, високоморални функции.Да, абсолютно съм пристрастен и не го крия." Е т,ва си ти, дребно, гадно, нечистоплътно човече! Да ти вярват гърбавите!
22
И шест страници документи да публикувате срещу Нинова, аз ще гласувам за БСП и Йончева.А вие с вашия тюфлек вървете на....три букви...)))))
23
И шест страници документи да публикувате срещу Нинова, аз ще гласувам за БСП и Йончева.А вие с вашия тюфлек вървете на....три букви...)))))
24
Кума Лиса пак ни слиса! Ами който си го може може,Кой ви е крив на всички,че не го можете?Я идете в магазина и срещу вашата честност си купете 1 хляб! Нанайси феродо!
25
Курнела няма нищо общо със СДС. Навремето я уредиха покойният Сощолов и зетчето му, тогава зам. министър Михайлов. Обикновена далавера, никаква политика.
26
Ли СДС, които извършиха приватизацията? Не е ли СДС в една листа с ГЕРБ. Крадците май се надушиха
27
Притопляне на стари манджи на ПЗиК, от 90-те. Тогава още не бяха дошли главните мафиоти ГРОБ.
28
Притопляне на стари манджи на ПИК,от 90-те. Тогава още не бяха дошли главните мафиоти ГРОБ.
29
Изрудът гей измамник Гещов е възможен, зарад такива джендъри, изрути, псевдопатриоти, измамници, лъжци, гейове, като Джамбазки, Сиди, Контрера, Каракачанов, все чужденци и хора с турски имена, които не могат да бъдат патриоти, камо ли родолюбци. А вий вървете да гласувати за Джамбазки.!.€
30
разчиташ на простия мат,риял, нали! Простакът документи и статии не чете. Той чете манипулативните ти заглавия. Какво точно направила Нинова, че не разбрах! Купила акции. Толкова. И ние купихме, после изгърмяха, пък сега ни приканват, който ги е запазил да ги продаде, че да се рефинансира държавата. Ай, сиктир, бе, скапаняк! Гледай Цура Ризова!
31
ОСВЕН ОТНЕСЕНИТЕ ПО МЛАДОСТТА СИ ЧЕРВЕНИ БАБИЧКИ И АЛЧНИТЕ МИЛИАРДЕРО-МИЛИОНЕРИ ЗАГРАБИЛИ ТРУДА НА НАРОДА СЛЕД 1990 ГОД. ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ДРУГ БИ ПОВЯРВАЛ НА ХАМЕЛЕОНА
32
Някой още освен нашият кух матрял от села землянки и полянки както и всички наши платени невежи драскачи тук да не е разбрал и след тези уличаващи ме документи в грабежа на Техноимпекс! Ще си купя евтин райиран костюм за сливенския санаториум че ме чакат дълги години на покаяние и смирение пред господа в който ние наглите и алчни комунисти никога не сме вярвали!
33
До номер 9.Ако нинова стане премиер жална ни майка.На 55г .съм и ще емигрирам.Как не ви натъпкаха в кучи гъз 1990г. Така и ни разбрах.Но другари и сега не е късно.
34
tOVA GO POKAZVATE ZA 105 PAT - NIAMA EFEKT VECHE!! dA STE CHUVALI ZA PONIATIETO BUMERANG ...
35
PPOLET PRIATELIUOJELAVAM TI LEK PAT I PRIATEN . v CHUJBINA KREMACIATA E ZADALJITELNA,TAKA,CHE USPPEH !!!!HA HA HA
36
Цацаров действай бързо и вкарвай на топло двете алфа крадли и измамнички от разбойническата червена глутница за дълго да търкат наровете! Колко още доказателства трябват след тези изобличаващи документи за огромната кражба на Техноимпекс!
38
...крадяха, но проблема е че някои сега се напъват да ни четат даже и морал! Ами гнусно си е....Че и е нечистоплътна биографията, дори БСП тогава определи приватизацията на Техноимпекс за грабеж! Но понеже впечатли Позитано с безочието си като лъже, и дъртите комунисти отново решиха, че тази ще е "полезна"за Партията! Същото е и с Изцъкленото Ленче...добре шлифован лъжец, без никакви скрупули!
39
отговор на коментар
Закъснял си да емигрираш. Дърт си!
40
ЛЪЖА! ЕДНА ГИГАНТСКА ЛЪЖА, ЧРЕЗ КОЯТО ОБРАХА БЪЛГАРИЯ!!! БКП/БСП никога не са слизалу от власт, не са престанали да управляват България! Децата на убийците от 1944 година са по-нагли и от родителите си! Те друго освен да убиват, лъжат и грабят незнаят! А, и да се кланят на Бащицата! Но идва деня на разплатата и всеки от тях ще си плати!
41
За кой път размахваше тези документи? Защо не кажете, че и е била извършена пълна проверка и Главния прокурор заявява, няма престъпление. Кой ще ви повярва на възможно Най-глупавият начин да убеждавате в противното? Вие читателите за малоумни ли ги имате? Това е неуважение най-меко казано и всичко е за ваша сметка.
42
Като не е открил Гл. прокурор, защо при предложението на ГЕРБ , да се премахне амнистията на Станишев и да се разследват престъпленията на Прехода, Тя се направи на расеяна ??
43
отговор на коментар
Не бъркай масовата приватизация с касовата,в която се облажиха 100 крадливи червени и лиляви комуняка!Кражбата е изпипанас добре юридически от гения на Политикономията на социализЪма,но това не означава,че крадците трябва да ни учите на морал.Защо Импексова не е плащала осигуровките на работниците,другарю,нали мисли за бедните?
44
Малей, ама "артелчика" вече е вдигнал ръце от вас/той си има лични големи проблеми/ и изглежда ви е спрял суджука и вие в знак на протест пускате вече за стотен път едни и същи неинтересни на никого "творчески вдъхновения"на гьонсуратското "ШАЙКАК-джийче! Кого интересуват, бе, "умничета-интелектуалчета"от платенопоръчковото, наведено сайтче-кенефче ПИК работи станали преди много години и за които прокуратурата не е повдигнала обвинение! Тези въшни стават само за вътрешна консумация в кенефа!
45
От комунист по безсрамно и мръсно нема.
46
Най-добрата оферта "", сега Google плаща между 250 и 350 евро на час, за да работи онлайн от дома си. Получих 35248 евро на първата си заплата през месеца за 3-4 часа работа на ден и исках да споделя това с вас, защото търсите нови хора, които да се присъединят към екипа ви сега и аз препоръчвам на всеки да направи искането. Просто като следвате инструкциите в този блог. Тук.................>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
47
Ей чакайте и аз трябва да си оставя изпражненията там където трябва да плюем по ГЕРБ затова сме фъшкии от ПОСРАНО 20! От сутрин до здрач цапам и пърдя с пълна газ!
48
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
49
Супер статия!!!! Кака Курни има голям апетит!
50
Вси4ко е по приватизационните изисквания.ѝайде сега и Десислава Танева да обяснява необяснимите си богатства декари земи ,фирми...на тази крехка възраст. Как законно се сдобила с тяь ,както сама си призна.
51
Питам импексовата Курабия, Румен Папката и СС Момата, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна два Импекса а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Питам дали паразита Везира Енчев, има ли един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанели начело в БСПдирадската си партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допря до тоя Мерзавец, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тия мерзавци, доносничели дори с кого са се плющели жените им!!
52
Даже на руснаците още през 1993 г. им писна от наглите и крадливи комунисти , биха им шута като със закон забраниха тяхната КПСС и рахатясаха.....Само ние и диваците в Северна Корея продължаваме да ги търпим и дундуркаме, вместо цялата им върхушка БеСеПераси начело с Импексова и протежето и в президентството отдавна да е в панделата !!! Докога ??? Спиш Цацаров ! СПИШ !!!
53
отговор на коментар
Браво пич! Отвинти им тиквите подобаващо! Нинова така, Нинова иначе... Абе тъпанари прости, може ли някакво моменце от провинцията да разгони фамилията на такива мастити предприятия и да ги ограби собственоръчно, както се мъчите да ни внушите, при толкова много вълци около нея! Нито Нинова е виновна, нито дори Костов е виновен! Виновни сте всички ахмаци, дето не взехте сопите навремето и да им счупите кратуните от бой на тия, дето така ловко ви ограбиха. Та сега ще трябва пак да правим нов 9-ти Септември, пак Народен съд и да ги пращаме в Белене 2!
54
отговор на коментар
Колко пъти да повтарям,че не е Корнелия,а кУрнелия !!!
55
ние със заплати 120 лева и цял месец на маргарин и компоти ..а тя си играе с долари ..и купува цяло предприятие за 70 000 долара ...
56
отговор на коментар
Лелеее...малеее...Колко си елементарен , да не кажа прост !
57
Искаш ли да ...... само готини пички през нощта?Изкарай много кинти през деня !https://bit.ly/2vGdh7g
58
тогава заплатите бяха по 100 лева на обикновен работник , а импексова е имала амбиции с незнайни долари ..от небето ли паднаха ..?
59
А аз пpeeбатизирах едни тръби за дясно kапkово напояване. За малко да ме вкарат в пaнделата, ама Бoйко, да се свети името му, ме измъкна. Сега ми се налага да аналЛизирам.
60
Абе хора, за какви 700 000 долара говорите, като само в Зимбабве фирмата е имала собственост за 1 500 000 долара. Защо забравяте "Кинтекс", която е въртяла търговията с оръжие на соц. България, а парите са отивали в Техмоимоекс. Като сте толкова "отворени" напишете ИСТИНАТА, а не за някакви пикливи 700 000. Тук става въпрос за някой друг милиард, които нагло бяха откраднати от нашите родители. .
61
де е цвитънът. Поведе хорото в село Черниче, което бе определено за евросело на България. Освен него, на мегдана бе и заклеймения от футболните хора у нас сричащ депутат от ГЕРБ Стефан Апостолов, син на легендарния кмет на Симитли, който е един от най-проспериращите родни арбитри, прочул се обаче с множество изцепки зад граница. На митинга на ГЕРБ в Южния парк от високо: има-няма 30 души, сред които пр-ите и екипите на 5-те еврокандидати, десетина отразяващи журналисти и около 19 избиратели. Толкова - хоппа, троппа, давааай!
62
Барцелона Барцелона ама документи никакви ! За Курнела и Милиончева колкото щеш ама насреща има не мислещи хора а зомбирани комунета ! От коментарите на червените кхмери се сещам за маймуната дето все искала да се изкачва на по високо без да знае че така лъсва червения и зад-ник ! Това е положението другари-вече сте се умирисали на земя !
63
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
64
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
65
Преди няколко дни в интервю пред медиите Иван Костов беше запитан относно дейността му с Корнелия Нинова, а той отговори: Не я познавам.
66
Четиво за глупаци.....и от глупаци.....
67
Аз пък съм Синева и на мен това никой не ми го позволи,мамини маймуни!Лек ден!
68
Редактирам- МИЛИ мамини маймуни.
69
Спокойно Шайкаджии и Пикаджии, Лозан Панов ще е следващият Главен прокурор. Подготвяйте се, че ще трябва да се отговаря на много въпроси и още нещо!!
70
Космическа онлайн стратегия .Ярка графика и завладяващ сюжет.Роботът печели пари за вас !Супер забавление !https://bit.ly/2JrOSes
71
Да го дух..те Червени тролски отрепки пак не ви срам да защитавате тази КРАДЛИВА МЪРША
72
на плаката пише-НЕ НА МИЗЕРИЯТА И ГРАБЕЖА-ВИЖТЕ СЪС ДОКУМЕНТИ КОЙ НАПРАВИ ГРАБЕЖА
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?