Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Мария Габриел: ГЕРБ и СДС са гарант за европейското развитие на България (СНИМКИ)
Мария Габриел: ГЕРБ и СДС са гарант за европейското развитие на България (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
3811
Коментари
13
Мария Габриел: ГЕРБ и СДС са гарант за европейското развитие на България (СНИМКИ)

На тези избори е важно отново да покажем, че ГЕРБ и СДС са гарант за европейското развитие на България. Нашата кауза е България в Европейския съюз, единство и отговорност.

Това заяви водачът на листата на ГЕРБ и СДС за европейските избори Мария Габриел по време на основното предизборно събитие на структурите на ГЕРБ в Шумен и Разград. Форумът се проведе в Арена Шумен, като на него присъстваха над 3000 души, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

"Казваме "не" на конфронтацията и разделението и "да" на взаимното уважение и подадената ръка, за да продължаваме да градим положителния имидж на България такъв, какъвто го имаме, откакто управляват премиерът Борисов и правителството на ГЕРБ. Искаме да продължим да работим за силна България в обединена Европа. На 26 май с номер 12 в бюлетината още веднъж ясно и силно да защитим каузата България и Европа във всеки един от нас, за да има перспектива за младите, подкрепа за предприятията, развитие и на най-малкото населено място", подчерта водачът на листата на ГЕРБ и СДС.

Напиши коментар »
(13)
1
Европейската комисия отрече информация на БСП, че е спряла проект за изграждане на инсталация за комбинирано производство на енергия в София с оползотворяване на RDF отпадък, съобщи БНР...........
2
НАЙ БЕДНАТА И КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА В ЕС.БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС.ПФУ
3
габата да си ходи при мъжа в чужбина и да остави народа сам да избира за кого и как да гласува но на 26 трябва да гласуваме против статутковото и да изберем нови кадърни хора - родалубци за да ни защитават достойно
4
Траверс шоу в действие ! Празни приказки и лъжи.Лапането на евраци е най-важно.
5
560 ЛВ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА.40 000 ХИЛЯДИ ЗА ГАБРИЕЛ.ОЩЕ ЛИ ИМА ХОРА КОИТО ДА И ВЯРВАТ.ВСИЧКО Е ЗА ПАРИТЕ. КОГА ТАЗИ ЩЕ Е РАВНА С ВСЕКИ ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН. ТАЗИ ЖИВЕЕ В ДРУГИ ИЗМЕРЕНИЯ.ЗАТОВА ИМА ВРЕМЕ ДА И РЕШИМ СЪДБАТА.
6
...тия, на които два пъти им спират Еврофондовете за далавери, да твърдят ,че ГЕРБ "крадяли"? Позитанските дебелоочие отдавна граничи с дебилност! А който му се иска да гледа "траверси", да си гледа вампирите по БеСеПеераската телевизия ...Такива зомбита като Милиончева и Крушовишката Пача, отдавна са забравили кога са били жени!
7
САМО НЕ МИ КАЗВАЙ,ЧЕ КАДЪРНИТЕ ХОРА СА ФАЛИРАЩАТА БСП... КОЙТО НЕ ПОЗНАВАТ ОСНОВНИ ПОНЯТИЯ ОТ АЗБУКАТА НА ИКОНОМИКАТА... А МИ ИЗПОЛЗАТ ДУМИ КАТО СА ОПОЗИЦИЯ "ЩЕ ТРЯБВА ТОВА" "НЕ СМЕ ДОВОЛНИ ОТ ТОЗИ" А КАТО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ГИ ХВАЩА ЕДНОВРЕМЕННО--- РАСТРОЙСТВО,СКЛЕРОЗА И ХОРМОНАЛЕН ДИЗБАЛАНС...
8
Мария е умна, млада и интелигентна и не говори простотии като криминалната Милиончева. Ще гласуваме за ГЕРБ
9
САМО ГЕРБ-СДС
10
Тази лозова пръчка с куха глава и уста навита на пружина ще ни убеждава кой бил гарант за европейско бъдаще. Тя и дебелият Ал! По-добре да кажат това бъдаще има ли някакво начало, че не го чустваме. Ако бъдащето е като съдбата на СДС жална ви майка. А по всичко личи, че и ГЕРБ се влачи натам.
11
Само клишета и вечно разкрачена !
12
СДС се разпаднаха , защото влязоха в комбина в далаверите с комунистите от Позитано, като основна роля имаше Костов! Докато ГЕРБ държат мародерите на Прехода далече от властта ,винаги ще са най-уважаваната партия! Колкото до Европейското бъдеще , надали полурускинята Милиончева, Иво КГБ-то, Велизар Енчев-руският копой, СергейСтанишев-дърта комунистическа номенклатура, и разбира се ...професора по фалитите-Гечев, са гарантира за "европейско"развитие на България!
13
Тая кощр.мба може да бъде само гарант за .жендърско развитие на България. Впрочем на нея и е все едно,щото като гледам каква дъска е с тия панталони ми е трудно да я определя що е - .ъжко или .енско. По-вероятно 32-ри .ол.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?